Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
puhoska76
tag
válasz
Robert1994
üzenetére
Mix stationt ebbe tudod üríteni én ezt használom
http://www.ls-2013.com/kroeger-srb-35-agroteam-v1-0/ -
Robert1994
csendes tag
válasz
Tomcsi2012
üzenetére
elkuldod akor a linket kerlek
???

-
Robert1994
csendes tag
válasz
Robert1994
üzenetére
-
Robert1994
csendes tag
en se tudom kiuriteni a mixert
tudna valaki segiteni kerem???

-
xFreex
aktív tag
válasz
Robert1994
üzenetére
Mint minden más mod ez is a Dokumentumok\MyGames\Farmingsimulator2013\Mods mappába, egyszeri tömörített változatban. Az uj map-ot meg új játék inditásakor tudod majd kiválasztani. A járművek, és egyéb más meg csak meg szoktak jelenni a kereskedődél.
-
Robert1994
csendes tag
Hova kell bemasolnom a mapot
? kerlek segicsetek
http://itcafe.hu/dl/s/pl.gif -
gergo84
aktív tag
válasz
Tomcsi2012
üzenetére
küld a linkét ami nem megy, kipróbálom én is
-
Tomcsi2012
tag
Jo pár Maps_ot letöltök verzio 1.0,de egyik sem müködik,mért nem?mi itt a gond?
http://www.ls2013.com/category/farming-simulator-2013/maps-farming-simulator-2013/page/3 itt töltötem le 1 jonéhányat,de egyik sem müködik,vagyis be sem jön,mert lefagy.Milehet a gond? -
gergo84
aktív tag
ma ezt fogom kipróbálni [link]
-
Tomcsi2012
tag
Amugy érdekes a dolog,mert irva van,hogy Őstermelő Agrár TSZ Map 1.0 Program verzió: 11,de mikor le van töltve,akkor már a Ostermelo_Agrar_tsz_v2_final jött le.Lehet hogy modositotak?amugy ez a ver nekem nem jön be,csak a 1.0 ver.
-
Tomcsi2012
tag
Hol és melyik karaktert lehet átirni az eredeti játékban,hogy a forgalmat kitudjam kapcsolni és az idöjárást,vagy másképen modositani.Elöre is köszi a segitséget.
-
apach
senior tag
válasz
Tomcsi2012
üzenetére
Hali, ZIP formátumú legyen minden módod!!
Ha nem az, akkor csomagold ki valahova, és csomagold bele Zipbe utána. -
puhoska76
tag
válasz
Tomcsi2012
üzenetére
Szia sajna nálam is előfordul hogy nem jön be a map csak tölt aztán hibával leáll,én úgy szoktam tesztelni hogy mod mappából mindent kiszedek csak azt hagyom bent amit meg szeretnék nézni ha úgy indul akkor valamelyik modod nem engedi ha ugy se mert az is előfordul akkor kuka.
-
Tomcsi2012
tag
szép napokat min.
letöltötem a Őstermelő Agrár TSZ Map 1.0 Program verzió: 11,de nekem nem jön be,mért?peig a mods mappában raktam bele,2 féle modba,rar és kicsomagolva is.Az 1.4 patch is fel van rakva.
Mi lehet a gond?vagy mit nem jot csináltam?stb -
Bobek.Robert
csendes tag
Sziasztok!
Courseplay-t használ/t valaki?
Videók alapján nagyon jó, csak a beállítás nehézkes, ehhez kellene egy kis segítség. -
sityuka80
tag
sziasztok.
mekkora töltési szint után lehet erjeszteni a szarvasmarhák melletti tárolóban? -
csaba8804
csendes tag
Sziasztok,
Nemrég megvettem a FS2013-at, hogy multiplayer módban játszhassak. Működik is, csak sajnos kiszámithatatlan időközönként a köv. hibaüzenettel kidob: "Farming Simulator 2013Game.exe hibát észlelt, ezért leáll"
Én úgy tudom, az ilyen hibaüzeneteknél a hiba okát a "ModName" sorban kell keresni, hát ott azt irja: ModName: hungapp. Esetleg ha valaki tudna segiteni, hogy mi az a "hungapp" és hol kell keresni/mit lehet vele kezdeni, mert nekem sajnos fogalmam sincs.
A segitséget előre is nagyon köszönöm. -
Zsolt...
tag
De jó lenne már valami új farm szim, hiába a sok mod, nekem már dögunalom!
Pedig én ezt "is" pucér seggel kezdtem anno, alap gépekkel, eszközökkel, szépen gyarapítva a gazdaságot. Mikor az alap mapot kiveséztem, jöttek a kismillió új mapok gépek, de egy idő után azt veszi észre az ember hogy ugyan azokat a köröket futja.
Kijelenthetem nálam kifújt a FS2013! Sok örömöm volt benne, ezért hála a készítőknek és persze az itt lévő virtuál gazdáknak akik sokat segítettek az építő jellegű hozzászólásaikkal, segítő írásaikkal!
Jó látni hogy a régi fórumozó társak miként kezelik, segítik az új, a játékot most kezdő társaikat. Ez egy nagyon klassz fórum, remélem még nagyon sokáig fennmarad a régi, a jelen, és az elkövetkezendő tagok örömére.ui: Jöhetne a farm 2014 vagy valami más...
-
icsigo
csendes tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
Nekem is eltudnád küldeni a magyar pdf-et az email címem: peter19980906@gmail.com köszi!
-
4391ps
csendes tag
Köszi
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok tudja valaki hogy lehet kicserélni egy traktor hangját?
Van egy jó traktor valami gagyi hangal és szeretném kicserélni egy masik hangra
átcserélgettem a sounds mappába pár dolgot de meg se nyikkan
valaki ötlet? Köszi előre is! -
gergo84
aktív tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
majdnem. amit én kerestem az a "vehicles.xml" végén van. (megtaláltam)

-
puhoska76
tag
válasz
üzenetére
Pl innen:http://www.ls2013.com/
rar formátumba jönnek le a módok igy is kell őket a C:Helyi lemez-felhasználók-"gépe neve"-dokumentumok-My Games-farming simulator2013-mods mappába másolni. -
törölt tag
Szaisztok.Egyik haverom játszik a játékkal.És nem tudja hogy honnan lehet letölteni módokat. Tudnátok Küldeni egy linket?És még azt sem tudja hogy hogyan kell berakni.Azt is leírnátok?Előre is köszi.

-
4391ps
csendes tag
Hallo
Valaki tudja hogy kell modok árát szerkeszteni
A válaszokat előre is köszönöm -
zsolesz0803
tag
válasz
gergo84
üzenetére
Heló első kérdésre a válasz
Dokumentumok -My Games - FarmingSimulator2013 - Savegame 1-es 2-es vagy amelyik mentésen játszol
utána megnyitod a careerSavegame xml dokumentumot, és átírod amit szeretnél takarmányt terményt vagy amit akarsz utána mented és kész!
Második kérdésedre nem tudom a választ nem szoktam szerkeszteni! -
gergo84
aktív tag
tudja valaki esetleg, hol lehet átállítani a kevert takarmány, fű, széna szinteket a teheneknél. tehát, hogy mennyi legyen nekik betöltve.
másik kérdés. keszítettem egy mapot, és a leírásnál, ahol a 3kép van, nem tudok ékezeteket beletenni. megoldás? -
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Csak kukoricára tudom hogy létezik ilyen. megkeresem és adom majd a letöltő linket a cuccról.
i3D-t kell majd szerkeszteni szintén ehhez is. -
apach
senior tag
Nah most hamar megnéztem, a már mentett pályán is aktív lett nálam. :S Ami fura, mert amikor átírtam, nem működött semelyik verzióval.
Sem 7-8 sem F7- F8 al.Az alfanumerikus billentyűzet számaira gondoltam amúgy.
Más néven az Írógép billentyűk közt. (vízszintes számsor). 
-
apach
senior tag
Hali!
Akit érdekel, annak ajánlom, de biztonsági mentért csináljon aki belenyúl!!!!! Különben telepítheti újra a játékot magának valószínűleg! Még annyit, hogy, Én még nem próbáltam ki, sem ezt sem azt hogy a kukorica szárak 1 sorban álljanak mint pl a valóságban, vagy egyes mapoknál. Ez utóbbit próbáltam és sikerült.

Növény rothadások megszüntetése.

Ezt egy másik oldalról szereztem:
Nyisd meg a mapod i3D fájl-át Notpad++-al vagy Jegyzettömbbel.
Nyomj egyszerre Ctrl+F billentyűt és a kereső ablakba írd be.: foliagesublayer
Keresd meg az adott növényeket aminél ki szeretnéd kapcsolni, hogy ne rothadjon el.
A grass és a drygrass-nál nem kell változtatnod semmit.
Most keresd meg például a maize-ét. Menj végig azon a soron, és keresd meg ezt a részt.: growthNumStates="8"
Most írd át a "8"-at "7"-re. Ezzel megszünteted, hogy ne rothadjanak el a növények.
Csak azoknál kell átírnod a számot ahol 8-as szerepel, a többinél nem kell változtatni semmit.Még annyit, hogy. A betűs gombok feletti számok közül, a 7 és 8 gombokat óvatosan nyomkodjátok, mert azzal lehet gyorsítani vagy csökkenteni a játék sebességét vagy hogy írjam.
Vagyis, 5 sebességről akár 120% ra is gyorsítható, én ezt átírtam már az F7 és F8 gombokra, de csak Új pálya indítása után jó úgy tűnik ahogy Én látom magamnál. -
gergo84
aktív tag
részeg sofőr [link]
-
gergo84
aktív tag
mitől mehetett szét a map-om?
vettem a szerkesztőt. az alap térképet. átpakoltam néhány fát, dupláztam ezt-azt ide oda. utat modosítottam. kicsit használhatobb alap mapot készítettem. El kezdtem rajta játszani. minden tökéletes. tegnap dupláztam egy fű eladó helyet (fűkupac), és egyszerüen a mentésre kattintottam a szerkesztőben. a játékba visszatérve tapasztalom, hogy a pda hibás lett, és a nagymap nál sem jó az alsó rész. Nem tudom mi lehet, mert én semmi máshoz nem nyúltam, csak a fűcsomóhoz. Ötletek?
-
dafko90
tag
válasz
Bobek.Robert
üzenetére
Talajlazító elég / kivéve burgonya/. Vetés, műtrágya vagy permetezés - mindkettőt nem kell. Én általában mindjárt a vetés után műtrágyázok.
-
Bobek.Robert
csendes tag
Ha valaki multizna küldje el üzenetbe valamely elérhetőségét. pl Skype
-
Bobek.Robert
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna egy leírást valahol vagy esetleg tapasztalat, hogy pl.
Mikor kell és érdemes használni a talajlazítót, ekét, vetőgépet, műtrágyát, permetezőt stb. a maximális hozam érdekében? -
Danikla
csendes tag
Sittes73 Koszonom mind ketto remekul uzemel!!

-
gabitó
tag
Helló gazda társaim! Valaki tudna egy hígtrágya szállítót (nem szórót) a BGA-ba szeretnék szállítani! Előre is köszi!
-
Danikla
csendes tag
Hali Segitseg kellene mar megint
Am...a problemam az hogy letoltottem a BIG EUROPEAN mapot es mukszik is tokeletesen de az alap vetogep es talajlazito tul kicsi ezekhez a foldekhez,szoval kerestem nagyobbakat de barhol nezem nem talalok esetleg vlaki tudna linkelni egy olyan oldalt, ahol nagy vetogep es talajlazito gepek vannak?? ELORE IS KOSZI!!! 
Ennel a fenti gepnel mindenkeppen nagyobbat szeretnek!!
HELP PLEASE!! -
steve0818
csendes tag
sziasztok! tudnátok nekem abban segíteni hogy miért van az hogy a GIANT Szoftver állandóan leáll! betudok lépni a játékba 1 percig bent tudok lenni de úttana kidob hogy leállt a program! Milyen megoldást tudtok erre? vagy ki tapasztalt ilyet? És mod sincs benne gyári a játék! Elöre is köszönöm a segitségeteket
-
Danikla
csendes tag
Am..hello!Valaki tudna segiteni?A multiplayerben hogyan lehet irni egymasnak?

-
apach
senior tag
válasz
Bobek.Robert
üzenetére
mi úgy csináltuk egyszer, hogy mindegyönknek egyforma volt, amennyire lehetett.
-
apach
senior tag
válasz
Bobek.Robert
üzenetére
ez sajna egy általános zavaró dolog a játékban, mert a 11 verzióban is ez van, de érdemes összehangolni a beállításokat mint pl a képernyő felbontás, hogy pl 1440x900 stb, vagy a többi dolog. de ezt a szerverrel egyeztetve kell.
-
Bobek.Robert
csendes tag
Valaki megtudja mondani, hogy mi okozhat szaggatást multiban amikor single play-ben hibátlan a játék?
-
puhoska76
tag
-
Danikla
csendes tag
Hello nekem egy olyan kerdesem lenne,hogy tudna-e valki egy igazan jol mukodo jhon deere traktor linket kuldeni?
Eredeti jatekom van es sehogy sem talalok egy jol mukodo gepet csak bagokkal!Segitsetek legyszii
-
boxoskaa
csendes tag
És még annyit had kérdezzek meg, ha nincs eredeti CD-m akkor nem is tudom se hogy se nyomni online-on?

-
boxoskaa
csendes tag
Köszi szépen!!

-
boxoskaa
csendes tag
Sziasztok.
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy ha én a tehenek mellé oda s 2 fal közé füvet tettem azt hogy tudnám onnan el tüntetni vagy hogy tudom esetleg fel használni mert a markoló ugye azt nem szedi fel??
-
Sittes73
csendes tag
Hello !
Akinek megvan a ,,Monton Alpacas” mod és használja annál a gép kb 20 percenként automatikusan ment. Akit zavar mint például engem az a ,,Monton Alpacas”- lua fájlból tudja kitörölni az automatikus mentést.
,, Szintén Zala”
-
Köszi a linkeket apach, ezeket én is megtaláltam, de a Tesco-ban 3200 Ft lenne, egyenlőre még várok.

sityuka80: Én a John Deere MS612 MultiFruits-ot használom. Nem is nagy, nem is kicsi, és akár aratás után is tud azonnal vetni.
Más: történt egy kis baleset. Túl szűk az utca és ... az eredmény a képen látható.
Innét hogyan tudnám leszedni (eladás nélkül) ?
Így került oda fel: az út két szélén látható fa dobozok megdobták a gépemet és felrepült oda.
A játék készítői miért nem tesznek bele egy "reset" gombot, ami visszaállítaná az útra a gépet, nem hiszem, hogy ez még senkinek nem jutott az eszébe ? -
dafko90
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Sajnos várni kell. Állítólag 2 hét de lehet több.
-
sityuka80
tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
itt is Zala
-
apach
senior tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
Én Fejér/Pest megyei vagyok pl.
Ezerrel tesztelem a módokat, mert van ami miatt kivagdal a játék. 
-
SparrowHUN
tag
Hm! Zalaegerszegre...
Örömmel hallom, hogy vannak még itt zalaiak... 
Na szóval Steam. Csak idegen nyelven van meg ott, semmi magyar. De szerintem ennél a játéknál nem számít sokat a nyelv. De annyi biztos, hogy 2szer annyiba kerül, mint a boltokban. Viszont előbb jutunk a béta patchekhez és pl. a 2.0-ás patch-hez nem kell valami szedett-vedett torrent verziót leszedni.
Mondjuk Nekem minden játékom Steamen van, pont ezért ezt is ott vettem meg, előrendelésben.
-
sityuka80
tag
válasz
dafko90
üzenetére
már megtaláltam a megfelelőt.
csak egy kicsit nagy. -
dafko90
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Milyen nyelvű a játék? Mert csak angol patch van.
sityuka80:
A gyári Horsch nem tud kukoricát vetni. Van arra külön vető /kukorica+cukorrépa/. -
perge666
veterán
Na megkezdtem a virtuális gazdálkodást.

Elvileg bevetettem a földet,de nem akart kifelé kelni,és rájöttem hogy nincs mag a vetőgépben.Már csak azt kell kitalálnom hol kell megtöltenem!
Van 40db tyúkom,5 tehén,és 5 bárány is.
-
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Azért kéri, mert szerintem HAMIS a játékod!....Vagyis tört játék, ami pl warez, vagyis, tiltott téma itt fórumon!!
Eddig senki nem írta még, hogy baja lenne ezzel. De ha akarod, felteszem a saját, EREDETI játékom, hogy leteszteljem neked, hogy működik a játék. Ha viszont eredetid van, akkor írd be a számot amit kér. -
zsolesz0803
tag
Sziasztok letöltöttem a játékhoz a 2.0 patch-et de már meg nem akar elindulni sem a játék valami széria számot vagy mi a rákot kér valami ötlet hogy mit csináljak vagy mit b....tam el??? Szét vág az ideg

-
apach
senior tag
Lejárt ez a tetves idő mire beírhattam volna a sok infót!!!!! Rohadt jó lenne ha már eltörölnék fórumról ezt a limites szutykot igazán!!!!!!!!!!!
Nah szóval. Innen megrendelheted:
[link]
Alul kicsit balra a PC verziót válaszd ki!innen pedig a Steamest tudod leszedni, valószínű Angol nyelvű verzió van csak, de nem tudom:
[link]
Olvasd el figyelmesen!!Vagy pedig, nyaggasd a Tescósokat a boltban!

-
Rászántam magam, hogy megvegyem a játékot.
Elutaztam Zalaegerszegre, bemegyek a Tesco-ba, nem találom. Megkérdeztem az eladót, válasza: nincs egy darab se !
Pedig az akciós újságba is benne van, hogy 20% kedvezménnyel kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
???

Más néven az Írógép billentyűk közt. (vízszintes számsor). 
DDDDD

Am...a problemam az hogy letoltottem a BIG EUROPEAN mapot es mukszik is tokeletesen de az alap vetogep es talajlazito tul kicsi ezekhez a foldekhez,szoval kerestem nagyobbakat de barhol nezem nem talalok esetleg vlaki tudna linkelni egy olyan oldalt, ahol nagy vetogep es talajlazito gepek vannak?? ELORE IS KOSZI!!!