Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Üdv!
A kérdésed első felére a válasz a 8194, 8195, 8196-os hozzászólásokban

-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Kicsit dolgosabb, rengeteg .type módosult, category módosult. Jópár sort át kell írni

-
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
hi.
Editorban katt a Terrain Editingen belül, a Foliage Layer Paintingnél a Stones szóra miután persze lenyitottad a kis lapot rákattintással. Ha ez megvan, felül a ZÖLD növény félés gombra katt rá. ezután kattintgass a területen. (gyors megnéztem neked). Jobb egérgombbal persze törölsz, ballal pedig teszel ilyen köveket.
-
fbandy72
csendes tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Ebben a videóban 4.49 percnél láthatod.
https://www.youtube.com/watch?v=VSrFS01YL7c -
fbandy72
csendes tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Üdv!
Nézd meg editorral még egyszer, a helyén kattints egérrel és meglátod a fa egyéb testét ami ott maradt azon akad fenn a gép. Ha legközelebb törölni akarsz akkor amikor kijelölöd nézd meg oldalt a "Scenegraph" mezőbe a szöveget jelöld ki mind kettőt mert általában nem egy van, amikor egy van akkor van az hogy át tudsz menni a fán vagy kerítésen. -
ObiGabi
aktív tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Üdvözlet!
Itt van egy jó kis segítség új növények beillesztésére. A videó kicsit halkra sikerült, kakaót neki!
-
dafko90
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Tippem a scriptben lehet valami ami oda irányítja. Lognak meg kellene mondania.
-
pavika
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Szia! Minden átmásoltál az egyik map-ból a másikba. Az elérési útvonalat is jól adtad meg. Szerintem valahol a növények elérési útvonala a régi map-ra mutat.
-
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
az volna igazából a dolog, hogy 1-2 zavaró hibáját javítani akarom egy kb 170 megás szupi mapnak, és szeretnék 2-4 plusz növényt még bele mert csak alapok vannak. Úgy emlékszek, hogy neked sikerült és működik is szépen. A videó alapján én is régen próbáltam ls11 be IS már betenni, de sose sikerült.

Am nem tudnál egy Új tutorial videót csinálni közben?
Hátha a valamit Te úgy csinálsz, ami rávezetne mit nem csináltam jól.Hálás lennék ha tudnál segíteni.
A mapot Újra megosztanám amúgy. 
-
pavika
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
A mappodat GE-vel megnyitod. Megkeresed a leadóhelyet és itt az user attributes ablakban a meglévő növények mellé be tudod írni az új növényeket és azt is, hogy mennyi legyen az áruk. Ennyi az egész.
-
lacibacsi
addikt
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Igen, ismerem én is. A multifruit mellett a valóságot "kissé" túlszárnyaló munkaszélessége fogott meg...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lacibacsi
addikt
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Tetszik a kombájnod!

-
zsolesz0803
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
na vérge sikerült
új növényt rátenni az én farmomra a (blackeyePea) fekete szemű borsót kiszedtem az Amerikai mapból és átraktam az én farmomra,egy kép róla
Még egy pár új növényt átrakok mint pld a csemegekukorica földimogyoró,ja és persze a pótkocsikba is beletettem ezeket a növényeket textúrákkal mindennel együtt,az már korábban is sikerült, le is van tesztelve csak a mapra nem tudtam eddig rátenni! -
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
hali.
az a gázod, hogy NINCS meg az adott növény textúrája az adott helyen, és nincs amit beolvasson a játék, így sima fehér maradt. Amilyen növényt beletettél, olyan textúrát KELL betenni, és annyit amennyi kell!! ezt úgy értem, hogy pl van több olyan növény is, amiknek 2 vagy van hogy 3 textúrája is van!! Ami azt jelenti, hogy amikor beszerkeszted az adott növényt, ELŐTTE be kellene tenned mindegyik textúráját a textures mappájába a mapnak! Utána jó lesz elvileg!
Az viszont nekem is magas, hogy sikerült neked betenni új növényt, mert nekem az istenért se sikerült még eddig sosem!

-
pokers
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Ez és az ehhez hasonló multifruit modok teljesen hasznavehetetlenek, mivel valóban nem csinálnak semmit, de ha csinálnak is, CSAK a vetőgépeket módosítják, hogy tudsz vetni olyan növényt, amit a map tartalmaz.
De az újabb multifruitos mapok alapból módosítják az alap vetőgépeket, így felesleges ez a plusz mod.
Pótkocsit, aratógépeket NEM módosít, ezeket továbbra is keresni kell a maphoz. -
pavika
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Kicsivel feljebb fbandy72 által linkelt youtube tutorial nagy segítség ebben. Igaz LS11-hez van, de a 13-ban is így kell. Ha esetleg nem megy ez alapján szívesen segítek.
-
Anna123456
csendes tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
köszönöm zolesz de hogy kell letölteni mert nem tudom sehogysem

-
luise178
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
oks, köszie, megpróbálom!

-
pavika
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Köszi. Jól néz ki. Ki is próbálom.
-
pavika
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Ezekhez a JD kombájnokhoz milyen kukorica vágóasztalt érdemes használni? Hirtelen nem találtam hozzá valót. John Deere-t.
-
LaMazZz
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Kár, hogy ezek nincsenek kiadva darabokba egyenként.

Nálam már sok egy akkora mod pakk szaggatok tőle.
De amúgy próbáltam őket és tényleg nagyon jó gépek csak ajánlani tudom mindenkinek. -
Wildgreen
aktív tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Köszi Zsolesz ezt használom én is de nagy mapokon!
-
őstag
őstag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
a Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2013 mappában van egy imputbinding.xml nevű fájl, ebben lehet, de egyébként ez tök ugyanaz, mintha a játékon belül a beállítások/irányítás alatt állítod át,
kicsit nehéz kisilabizálni melyik bejegyzés melyik géphez tartozik -
lacibacsi
addikt
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Kicsit pontatlanul fogalmaztam. Nem úgy helyes, hogy "beindítani a motort", hanem úgy, hogy "beindul a motor". Ugyanis abban a mod-ban nem manuális indítás volt, hanem automatikus, de az csak akkor indított ha a gép volt az aktív. Ezért mondtam, hogy őrület. De szerencsére mindig van másik...
-
xerses83
csendes tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Köszönöm a segítséget! A leírás alapján sikerült helyrehozni a hangot!

-
lacibacsi
addikt
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Estére kipróbálom.
Köszönöm!

-
FrezeR
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
igen én is ezt raktam bele és látszik is, hogy ez van bent de ez a "kockásodás" nem szánt meg sajnos. Lehet, hogy nem jól másoltam be?
-
gabitó
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Nem jött be!
Eltűnt a traktor 
-
gabitó
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Köszönöm megnézem
-
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
ok ok.
semmi gond. 
-
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Multihoz MINIMUM 2 tagok keresünk társammal. NEM kötelező a hu de nagy élethű játék. Nem fix pl hogy Traktorral megy valaki, ha kell 4 ből 3 arat pl. Ez attól függ, milyen érettségi szinten vannak a növények a földeken. Én pl mindennel szeretek és megyek is. Priviben lehet írni. skype és net sebesség kellene.
Játék, akár már ma, vagy akár most is. Viszont, annyi a helyzet, hogy az adott mapon ebben a pillanatban is pici átalakítást kell csinálnom, mert nem teljesen jó.
De ez nagyjából 1-másfél óra max. Utána tesztelem, hogy pl duplapótos Scania kamionnal rendesen lehet e kanyarogni.
Jah, és ÁLLANDÓ tagokat keresünk. (társam jelenleg délutános hétben dolgozik). 4 tag is jelentkezhet bátran. Kor nem akadály, ha tudja mit kell tennie játékban. More realistic nincs, de kívánságra lehet használni. saját kedvenc gép is hozható! Lehetőleg, hiba mentes legyen a mód! Ennyi tag közül, nem hiszem hogy senki nem multizik. 
-
fbandy72
csendes tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Sziasztok!
Az első kérdésedre a válasz két hozzászólással visszább, a másodikra:[link] -
SparrowHUN
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Én meg úgy vagyok Vele, hogy alap pótot, kombit nem írok át.
Ha TSZ mapon játszok, akkor meg eredeti, valós adatokra írom a pótokat, kombikat, hogy legyen egy kis realisztika is benne... -
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
hali. sok böszme ember, a lustasággal hazavágja a dolgokat. én ha át is írom, akkor max egyedüli játékba használom, és álltalában az eredeti duplájára írom át, vagyis ha egy kombi 12500, akkor 25000-re. Főleg, ha nagy a map. Pót meg van 25000-s pót így nem igen tökölök vele.
-
SparrowHUN
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Na az ilyen módok feleslegesek ebbe a játékba.

Semmi értelme nincs. Na meg jaj de ügyes, hogy átírt egy számot.
Maradok az alap pótoknál.
-
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Nah emberek, látjátok ezt??!
ILYEN infókat KELL lementeni sima szöveges fájlba, pl Wordbe és utána nem kell kérdezgetni többet, ha pl össze találkoztok egyszer ilyennel.
Igaz, egy másik fórumon (mielőtt regisztráltam oda is), több mint 20-30 oldalt kb végig lapozgattam, és volt olyan oldal, ahol 3 infót is találtam és kimentettem. (nem kell regisztrálni legtöbbre ilyen miatt!). -
pokers
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
-
őstag
őstag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
ilyenkor viselkedik szilárd testként
gondolom ha kiveszed a pipát akkor áthajtasz rajta mint a vízen
de még sosem próbáltam annyira abszurd az ötlet -
őstag
őstag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
-
őstag
őstag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Ezt úgy érted, hogy amikor nekimész? Mert az így életszerű.
Olyanra akarod megcsinálni, hogy keresztül hajtson rajta a traktor mintha vízből lenne?
Elég hülyén nézne ki. Elméletileg persze meg lehet csinálni. Vannak collision triggerek (vagy egy ilyen egyszerűbb alakzat esetén lehet hogy csak egy) azt kell módosítani GE -ban.
De egyszerűbb megoldás keskenyebb vágót keresni.
Feltételezem, hogy ez nem a gyári BigX, mert azzal lehet úgy menni mellette, hogy ne akadj össze. -
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Hali.
Hát, az első még elmegy, de a Rába az sz..r. Hibás logban, és csak a hibás textúrák javítása után érdemes foglalkozni vele. Át lehet méretezni a hibás textúrákat, de nem biztos hogy érdemes lesz, mert sokszor rosszul néz ki utána.
-
Zsolt...
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Pont erre írtam fentebb hogy megnézném működés közben, bármennyire is lehetséges az.
Más: Gab.68-nak köszönöm hogy bemutatta a belga mapot.
Nagyon beszippantott ez a farm, én még állatokkal nem pepecseltem ennyit mint itt.
Itt aztán tényleg neked kell csinálnod mindent, időgyorsítást nem is használok mert elmegy vele a valós idő is, annyi mindent kell benne babrálni. Van egy fajta hangulata az biztos. Nálam az év mapja! -
őstag
őstag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
akkor szokott ilyen lenni ha nem jó a magassága, ha leengeded mennyire megy le?
-
őstag
őstag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Ja közben eszembe jutott még egy érdekes, csak mivel ritkán esik ezért nem sokat fogod látni,
Esőben automatán bekapcsol az ablaktörlő, de nem ez a meglepő, ez sok gépen van. Hanem hogy körbe-körbe forog úgy törli a hatalmas első szélvédőt. -
őstag
őstag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
passz
az egyik előreugró konzolon lehet aktív oldalt választani meg ilyesmit, az a robotpilóta, kb ugyanazt tudja mint a segítő csak valamivel fejlettebbvalahol a pdf -ben ír róla de nem értek németül és angol nincs
fordítóval arra jutottam, hogy 5 -ös gombbal kell előhozni a robotpilóta konzolt és egérrel kell kattintani rajta az esc -re ha ki akarsz lépni -
őstag
őstag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Van cutter.lua, cutterAreaEvent.lua, combine.lua és combineAreaEvent lua
Ha minden igaz egyik a kukorica a másik a gabona, de ez csak tipp.
Ne kérdezd hogy kell hozzáadni! Kell shader is meg i3d fájl is meg textúrák, mint a tiredust -hoz meg a dinamikus kipufogóhoz -
őstag
őstag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
extrasourcefiles nincs feltétlenül, csak néhány spechez kell
pont a className előtt van a type name= ennek kell egyezni ahogy írtam -
őstag
őstag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Ha egy extra sincs, akkor még nincs specializations bejegyzés és ott könnyű hibázni
figyelj arra, hogy a modDesc -ben
<vehicleTypes>
<type name="xxx" nél a névnek meg kell egyeznie a gép xml -jében a <vehicle type="xxx"> -el
tehát nem másolhatod át az egészet egy másikbóla kormányzást leírom PM -ben
-
őstag
őstag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Igen meg lehet, viszonylag egyszerű a dolog
-
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Tessék itt vannak a Titanium kombájnok:
- lánctalpas
- normál felnis -
őstag
őstag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Ahogy az előbb mondtam, az egy hivatalos DLC része, meg lehet venni.
Más megoldást itt nem javasolhatunk.
Másik kombájn nem jó? -
őstag
őstag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Ami a Titaniumban van az tudja, valószínűleg a modból kimaradt
De még annyit megtehetsz, hogy belenézel a specializációk közé, strawSpec.lua és strawSpecEvent.lua néven van két script, ha van ilyen akkor lehet, hogy csak a gomb nincs definiálva a help textben az adott nyelven, ez elég gyakori, a log ban utána lehet nézni.
Van olyan kombájn ami tudja ezt egyet egészen biztosan tudok, Claas Dominator 85. Ezen az N gombbal lehet váltani, amikor a kombájn van kilelölve és nem a vágóasztal.
-
őstag
őstag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Ezek a kombájnok vannak a titaniumban:
Case IH Axial Flow 7130
235,000$ 260$ /nap
10570l
410 hp
Case IH Axial Flow 9230
329,000$ 450$ /nap
10570l
571 hp
Case IH Axial Flow 9230 Quadtrac
335,000$ 455$ /nap
10570l
571 hpvalamint két normál vágóasztal. 10,5m és 13,7m, és egy kukorica vágó 7,2m
Én a legkisebbet próbáltam, azon választható, hogy szecskázza a szalmát vagy kupacolja a hagyományos módon.
Semmi értelmét nem látom ennek a funkciónak. Ha kell a szalma akkor nem szecskázod úgyse, ha nem kell akkor meg betárcsázza/beszántja a traktor nem kell vele foglalkozni. -
válasz
zsolesz0803
üzenetére
A Titanium-ból melyik gépeket keresed ?
A legtöbb gép letölthető külön-külön, de nem egy nagy eresztések (tudom, mert kipróbáltam)! -
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
koszolódós nem kell, mert azt abból csinálom meg (a textúrát) ami az 545 ben van. Vagyis nem kell hozzá másik koszolódós gép se.
a képet megcsinálom neked, beleteszem aztán utána csak össze kell alkotnod az XML stb vel. mert csak a textúrát tudom sajna én. -
őstag
őstag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Az a hivatalos oldal, többnyire ingyenesek a dolgok, de a DLC-k azok fizetősek. Azokat sehonnan nem lehet leszedni ingyen.
Most a legális formáról beszélek, a többi warez az meg tiltott a fórumon -
őstag
őstag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Innen, de ez fizetős kiegészítő.
Hivatalosan nem létezik ingyenes változata.lux95 köszönöm

-
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
a skineket álltalában ilyen nevű mappában: Tex-tex-Tertures-textures névvel keresheted nagyjából. Amerikai módoknál előfordulhat hogy egy úgynevezett chrome nevű mappába vannak.
-
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
a textúrát szívesen megcsinálom neked, csak add a gép EREDETI letöltési linkjét, ahonnan Te legelőször leszedted. Leszedem, a textúrát át pofozom és át küldöm valahol. pl mailben csatolt állományként. freemailen 1 gigást lehet.
-
őstag
őstag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Ez nem olyan általános dolog mint a többi speckó. Nem a kosz kerül rá a gépre, hanem bizonyos idő elteltével textúrát cserél a script a modon.
Nem fogod megtalálni ami neked kell, a dirt textúrák mindig az adott modhoz tartoznak.
Úgy képzeld el, hogy van a 3d modell amihez hozzá vannak rendelve a textúrákat tartalmazó fájlok. Ez a modell bonyolultságától függően akár tíznél is több fájlt jelent. Ezek közül a beltér meg egy két dolog nem koszolódik, azoknak nincs dirt változata. A többinek viszont el kell készíteni. Ugyanaz a fájl, csak kap valamilyen áttetsző réteget esetleg textúrát ami a koszt meg a port imitálja. Kell grafikai program és nem árt némi ügyesség sem a végeredmény szempontjából. Nyilván aki a komplett modellt létre tudja hozni annak ez sem okoz gondot, de a házi barkácsolóknak mint például én is ez már túl mutat a képességein.Nézd meg az (#5342) ben a képet.
Ott van egymás mellett a két változat. -
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Igen? És koszolt skint is tettél be a Textúráihoz?? Ugyanis anélkül se működik. Ki lehet szedni akár egy ugyan olyan módból is.
Gimppel is lehet csinálni, vagy stb.
-
őstag
őstag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
A koszolódáshoz kellenek koszos textúrák is a megfelelő névvel. Ezzel még nem foglalkoztam.
Az indoor sounddal kapcsolatban még egy javaslat, próbáld meg betenni ebből a packból. Ebben más a belső hang nem csak halkabb. Egy kisebb Newhollandba raktam ahhoz passzol.
Mindjárt töltök fel egy sample-t.
Van a packban sound mappa azt simán össze lehet fésülni utána az eredetiből a feleslegessé váltakat törölni.
Van script is ha kell, valamint modDesc illetve a mod xml-je azokból át lehet emelni a megfelelő sorokat -
őstag
őstag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Az az érdekes, hogy minden más modban működik volume értékekkel is, de ha átrakom az enyémbe akkor nem.
Annyit variáltam, hogy már nem vagyok biztos benne mi vezetett a megoldáshoz, de működik az biztos. -
őstag
őstag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Ha még érdekes a dolog, sikerült indoorSound –ot hozzáadni egy modhoz
1.) mod xml –be
<indoorSounds camIndex="2" >
<sound id="attachSound" percent="0.4" />
<sound id="motorSound" percent="0.4" />
<sound id="motorStartSound" percent="0.4" />
<sound id="motorStopSound" percent="0.4" />
<sound id="motorSoundRun" percent="0.4" />
<sound id="compressionSound" percent="0.4" />
</indoorSounds>A percent értékek tetszés szerint módosíthatóak.
Először simán átmásoltam egy működő modból az egész bejegyzést, de az tartalmazott volume értékeket is némelyik sor végén, úgy nem is engedte megvenni a shopban a szerkesztett modot a szokásos nincs elég hely üzenet kíséretében. A log adott némi támpontot.2.) IndoorSound.lua fájlt bemásolni mondjuk a Specializations mappába, akkor a következő lépésben ez legyen az elérési út a filename= után
magát a scriptet valamelyik működő modból ki lehet másolni3.) modDesc.xml ben két sort beszúrni
<specializations> alá
<specialization name="indoorSound" className="IndoorSound" filename="Specializations/IndoorSound.lua" /><vehicleTypes> alá
<specialization name="indoorSound" /> -
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
huh, ilyet nem szoktam alkotni, de elvileg a Map xmlben kell valamit szerkeszteni. olvastam már hogy mit és hogyan valahol, de nem foglalkoztam ezzel.
-
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
ez melyik map?
-
vaslab75
újonc
válasz
zsolesz0803
üzenetére
-
larpi
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Nekem az tapasztalatom hogy a széles vetőgép vagy kultivátor fordulásakor kihagyott terület nagysága függ a vontató traktor tipusától is. Vannak nagyon rosszul forduló traktorok, és persze vannak nagyon ügyesek is.
Kedvencem a K-700-as, alig hagy ki valamit. -
GrooveHero
addikt
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Öhm...az mondjuk nagy kár
Vagy nem is tudom...alapból milyen gépekkel kezdesz? A földeket venni kell? -
GrooveHero
addikt
válasz
zsolesz0803
üzenetére
brutál

-
GrooveHero
addikt
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Milyen amúgy ez map? Van esetleg róla vmmi felülnézetes kép, hogy mekkora földek vannak rajta? Alapból már ennyi géped van? Van vmi bug egyébként a mapon?
-
tutikas
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
az gáz sajna nem tudok segíteni én az ilyeneket dobni szoktam és keresni valami jót ezt most találtam még nem probáltam 20m [link]
-
tutikas
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
vontatott vetőgépeknél ez igy szokott lenni élőben is elötte düllőznek azaz előszőr vagy a vetés végeztével mennek keresztben is eggyet a földek végében én úgy szoktam mütrágyázni hogy beállok a föld végébe szétnyitom a vetőgépet majd bekapcsolom a műtrágyaszórot majd rámegyek a vetőgépre és utanna veszem fel a melóst
-
GrooveHero
addikt
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Nem lehet, hogy azért hagy ki fordulásnál részeket, mert nagyon széles, és nem tud olyan ívben fordulni? Nekem volt ilyen gyári vetővel is. Asszem az Amazone tizen valahányméteresével volt ugyanez, hogy az emberek, akit felveszek nem tud a traikval olyan ívben fordulni, hogy ne maradjon ki egy pici rész.
-
tutikas
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Nekem is van egy ehhez hasonlóm én egyszerűen h inditás után nyomok egy x-et és utánna már ok probáld ki lehet hogy neked is müködik majd vagy tölcsd le ezt szerintem ez ugyan az [link]
-
őstag
őstag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Ez az indoorsound egem is foglalkoztat, találtam működőt belőle, de eddig nem sikerült átoperálnom másik gépbe
-
őstag
őstag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Szükség van a scriptre TreshingCounter.lua és a kijelzőre TreshingCounter_hud.dds
Kell egy donor mod ami tartalmazza ezeket például ez
1.) töltsd le a donort / bontsd ki
2.) bontsd ki a mododat is amibe a számlálót szeretnéd berakni
3.) a két fájl a donor spezis mappájában található, másold át őket a mododba (a hely tetszőleges, az áttekinthetőség kedvéért a scripts mappát javasolom, ha nincs ilyen létre lehet hozni)
4.) nyisd meg a TreshingCounter.lua -t és add meg a kijelző új elérési útvonalát
keress rá a spezis szóra, ha megvan írd át scripst -re, mentsd el a fájlt
5.) nyisd meg a a modod modDesc.xml -jét
<specializations> bejegyzés alatt hozz létre új sort :
<specialization name="threshingCounter" className="ThreshingCounter" filename="scripts/ThreshingCounter.lua"/>
és egy másikat a <vehicleTypes> alatt
<specialization name="threshingCounter" />
majd mentsd el a modDesc -et
6.) csomagold vissza a mododat, ezzel kész is vagyHa ezek után a játékban nem látszik a kijelző kerete csak a számok, akkor egy másik script zavar be, ami ugyanarra a helyre szeretné megjeleníteni a saját kijelzőjét. Ez az ES limiter ami sok modban még benne van. Felesleges és értelmetlen, el kell távolítani, a korábbi hozzászólásban leírt módon
Egyszerűbb a hivatalos oldalról letölthető és az összes gépre érvényes külön telepíthető ES limitert használni. -
Butyko
csendes tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
A linkeden található hozzászólások szerint 10 nap az érés.
-
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
tessék egy link itt szépen katt a 2 vagy 3 vagy 4 stb számokra vagy a sor végén a kis nyilacskára és lapoz magától. nekem a Farmers Dream XXL van meg de érdemes rá keresni azokra, amik tetszenek úgy, hogy utána odaírod a neve végéhez ezt: mp
Itt az oldalon IS meg fogod ezt a mapot pl találni, elvileg 3 verzióban is, de mindig azt érdemes leszedni, ami után, nagyobb szám van. Mert jobb a v1 verziónál a v3 pl, vagy épp azért v3 verzió, mert a korábbi verziókban levő map hibákat kijavította az illető pl.Maps & Buildings » Big Maps Mods
Itt IS válogathattok, de itt nem jelzik hogy melyik nagy map és melyik normál, viszont ha google chrommal nézitek és használjátok a beépített fordítóját, akkor a képek alatt soknál hosszabb leírás IS van többek közt, plusz csillagokkal jelölik a minőségét. de érdemes a 4 csillagos hibátlant is akár leszedni, mert lehet hogy csak nem szavaztak rá elegen ahhoz, hogy jobb helyzetben legyen.
Nekem van nem is 1 ilyen és innen mentve a könyvjelzőkbe. csak még le kell majd töltögetnem és tesztelnem őket.http://modai.lt/farming-simulator-2013/fs13-maps/
A sor végén a 3-as nyílra katt és léptet itt IS szépen az oldal. Ha valamit jobban meg akartok nézni, katt a nevére vagy érdemesebb jobb klikk a nevére, majd a megnyitás új lapon vagy ablakban. így nem kell visszalépkedni mindig olyankor a vissza nyíllal, hanem így csak katt a lap bezárására oszt kész.
-
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Hali mindenki.
Szal. egy szóval? SZAR a map és kész, ennyi. Inkább szedd le a Farmers Dream XXL mapot. az is óriás map, de nálam pl logban hibátlan, és nem igen találkoztam még bajjal. Vagyis, Log fájlban NEKEM TUTI HIBÁTLAN volt eddig. (kivéve mióta mapom szerkesztem, mert valamiért bezavart a szerkesztő vagy mi, és újra kellett a játékot tennem, de eddig semmi gáz nincs egyikkel sem. De tudok még adni map neveket ha kell, vegyesen normál vagy big mapokat (big=óriás).
-
tutikas
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Igen azok között a modok között keresgélj amiket mostanában beletettél mert valamelyik hibás attol tünnek el a gépek az állatok meg az akadozás is attol van ez lehet olyan gép fa akármi amit nem is használsz de már bent van a mods mappáűban vagy szedjél ki mindent azt eggyesével vissza mindegyik visszarakása után kel csinálni egy probát azaz játszani hogy akadozik e és igy kilehet szürni vagy nézd meg a log fájlban mihez ir errrort a log fájlt ott találod hol a mods mappát csak görgesd lejebb az egeret alul van
BOCSI EZT AZ ÜZENETET Wildgreen-nek SZÁNTAM -
lux95
csendes tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
leírtam hogyan csináltam és az szerintem olyan ahogy te mondtad és mégsem működik.. ha kell újra berakom és csinálok képet is ha kell meg ha engedi...
de nem vitatkozom akkor én vagyok a hülye...-.- -
lux95
csendes tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
nem tudom honnan vetted ezt az ötletet de galyra vágta a játékot -_-
máskor csak akkor segits ha tudod mit is kellene csinálni... -
Wildgreen
aktív tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Akkor hiába is próbálgatom! Esetleg tudnál pár helyet linkelni nekem ahonnét tudnék király kis gépeket letölteni? Pc-n új vagyok még! Eddig Ps-en toltam a játékot! Köszi az eddigi segítséget!
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/claas-lexion-780-pack-v-1-1.html
Innét szedtem le! Lehet hogy én vagyok szerencsétlen!

-
Wildgreen
aktív tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Sajnos nem sikerült!! Bedig beletettem a mods mappába! Claas lexion 780 pack open me. rar raktam bele! Ki is csomagoltam mert 3 zip file volt bent!! Nem kell a játékot újra indítani ilyenkor ugye?? Módosított géptípusok? Vagy hol keressem?
-
lux95
csendes tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
és mennyire kellene állitanom?? kb 70-el megy full gázon és úgy van irva hogy "750 1400 2150"
-
Butyko
csendes tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Elég,ha nyomsz egy " C " -t. Erre gondoltál?
-
vaslab75
újonc
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Szia!
Igen meglehet a gép .xml fájlba :
cameras count="2">
<camera1 index="0>5" rotatable="true" limit="false" rotMinX="0" rotMaxX="0" transMin="0" transMax="0" />
<camera2 index="0>4|0" rotatable="true" rotateNode="0>4" limit="true" useWorldXZRotation="true" rotMinX="-1.4" rotMaxX="0" transMin="4" transMax="50" >
<raycastNode index="0>39"/>
<raycastNode index="0>40"/>
</camera2>
</cameras>Tehát a camera 2 sort a camera1-es eleibe másolod és a számozást megfordítod
Így:
<cameras count="2">
<camera1 index="0>4|0" rotatable="true" rotateNode="0>4" limit="true" useWorldXZRotation="true" rotMinX="-1.4" rotMaxX="0" transMin="4" transMax="50" >
<raycastNode index="0>39"/>
<raycastNode index="0>40"/>
</camera1>
<camera2 index="0>5" rotatable="true" limit="false" rotMinX="0" rotMaxX="0" transMin="0" transMax="0" />
</cameras> -
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
nekem is ez van asszem
de át akarom alakítani. úgy, hogy a legszélső részek, úgy csukódjanak fel, mint a gregorie besson cultivátorok. vagyis, felfelé, mint a vetőgép testbe közvetlen csatlakozó 1-1 rész. vagyis 1 jobb és egy Bal oldali rész.
ehhez valószínű, hogy csak a triggert vagy mi az, azt kell elvileg megfordítani. 
-
Pirkadat
csendes tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
A sebesség értéket hol tudom megváltoztatni?
-
Pirkadat
csendes tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Köszi, kipróbálom.
-
ZS0LT3
csendes tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Köszi az infót, ezt én sem tudtam.

-
Wildgreen
aktív tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Szia! Kérdeznék még!! A biogáz silótárolójánál mind a 4 tárolót tele kell rakni?? Mert egyik 100%-on van de nem történik semmi!! Vagy mi ott a teendő? Tömörítve is van 100%-ban!!
-
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Én utoljára még 1.4-es patch-al próbáltam, akkor működött.
#4720 Pirkadat: így kell a szalmát az állatok alá juttatni.
A bioerőműbe szecskázott füvet, vagy szecskázott kukoricát kell vinni. Elvileg a sima füvet nem is engedi leölteni, bár lehet, hogy tévedek, mert eddig még nem próbáltam."Lett még egy kérdésem: hol látom, hogy mennyit kaptam a tejekért?"
Játék közben "i" billentyűvel bejön a pda, itt pedig az i + 9 -es gombokkal tudsz lépegetni. -
Pirkadat
csendes tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére

Ezer hála.
Kilökni ne sikerült, de a visszaállítása működött.
Köszi. -
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Keress egy hasonlót hozzá. Szerintem találni fogsz.

-
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Igen, szerkeszteni és írni kell a gép stb XML ben. De nem tudom miket vagy hogy, hogyan kell. Mapot tanulgatom szerkeszteni de az első próba nem volt jó, most egy hibátlan mapot takarítok le, meg cseréltem át a felszínt stb stb, így remélem most működni is fog.
Sajna 13 ban már bonyolultabb a map szerkesztése, mint a 11 verzióban. 11 verzióba pillanatok alatt betettem a saját mapom.
Báár, nem készült el mert kijött a 13 verzió.
Ettől függetlenül, áthozom a mapom 13 verzióba.
Nem lesz elvileg nehéz, mert ha az Úthálózatot sikerül annál is át konvertálni stb, akkor elvileg nem lehet gond, Viszont, maradni fogok szerintem a már kész, Multifruitos mapoknál, ami Multiplayer képes, és azok egyikét lekopaszítom, és beleteszem az Én verzióm. Majd még kiderül. Egyenlőre nem sok időm van szerkesztgetni, mert pl melót is keresgélek és az egyenlőre fontosabb.
Remélem a Mai felvételim sikerül, amiről kb 20 perce értem haza. 
-
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
nemsokára felteszem akkor valahova, csak még 1-2 beállítást csinálok eddig előtte.
kb 6 körül leszek majd.
aztán adok linket. -
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
passz, így nem tudom csak ha letöltöm, de ha a zipjében nincs modDesc XML fájl, akkor elvileg Editorral lehet csak.
Új hozzászólás Aktív témák

- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Eltűnt a traktor