Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
drunkyboy #6357 üzenetére
Koszi.
Az a piros herkentyu megvan, akkor azt a feheret is delutan adtam el, mert nem tudtam befogni a traktor mege illetve a kutyu koze.
Egyik hozzaszolasomban tettem fel egy kepet, ahol egy zold traki, majd a permetezo vagy mi az, meg egy zold ilyen ketyere van moge kotve. Hirtelen arra gondoltam, de sehogy sem tudtam ennek a feher kocsinak a vegebe kotni. De ahogy nezem, akkor nem a vegebe kell, hanem azt kell utolsonak hagyni.
Koszi.
Meglesem. -
őstag
őstag
válasz
drunkyboy #6268 üzenetére
Az a baj, hogy hatalmas adósságot rak a nyakadba (én hard -on játszom mindig)
Az egész géppark a földjeiddel együtt nem ér annyit mint amennyi a hitel.
Mire gabonából termelsz annyit, hogy fejleszteni tudj, vagy törlessz, az hosszú idő.
De látszik, hogy sok munka van a térképben, aki more realistic -el játszik annak ajánlott kipróbálni. -
őstag
őstag
-
őstag
őstag
válasz
drunkyboy #5186 üzenetére
Lehet paraméterezni, például fordulónál tolasson vagy ne, körbe-körbe haladjon vagy kígyózva, meg még egy csomó dolgot...
Még nem volt alkalmam kipróbálni, de a komentekből gondolom, hogy a szabálytalan alakú területekre van kitalálva ahol az eredeti elakad vagy leáll. -
-
vacs
veterán
válasz
drunkyboy #4697 üzenetére
Neked a Realisztikus HD textúra pack kell (vagy nem
):
Forgotten Plants v 1.0 Realistic Texture. -
Taktojos
csendes tag
válasz
drunkyboy #3856 üzenetére
Szia!
Köszönöm neked a segítséget.
A trágyát elfogadja, mert látni lehet a rács alatt, hogy emelkedik a szint.
Sajnos pénz nem ad.
A híg trágyát fogalmam sincs hova és mivel kellene üríteni.
Na nem baj, egyszer csak lesz valami.
Kettő különböző Hagenstedt pályán játszom egyiken sem mükszik.
Mint ahogy a mixer épület sem, mert abba is beleteszek mindent, a végén kiírja, hogy full, aztán
nem tudom kiüríttetni semmibe sem az összekevert takarmányt.Netán valakinek ez a mixer épület működik?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest