Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Farkas86
üzenetére
Háááát nemtudom... Nem igazán találtam erre vonatkozóan infót. Hozzáteszem a magyarországi forgalmazó facebook oldalán is feltették a kérdést : válasz persze nincs.
Abban biztos vagyok - ha nem lesz leárazva winter sale-re steamen - akkor is megéri nekem az a +3000 Ft azt a fajta "kényelmet", hogy bármennyiszer, bárhonnan telepíthetem.
Kicsit jobban belenézve a videókba azért előbukkan pár régi "fícsör"

Az egyik videóban a bálavillán finoman rezeg a bála...Egy másikban -pont a Ponsse Scorpionosnál- pedig a földre eső rönk könnyed 90°-ot fordul... Egy pozitívum viszont feltűnt, az erdészeti gépeknek nem lengedeznek annyira a hidraulikus karjai.Ha már Ponsse. [link]
-
LaMazZz
tag
válasz
Farkas86
üzenetére
Ez igaz de ha kijönne egy DLC új gépekkel akkor az tuti, hogy minden gép benne hibátlan lenne és nem kellene végig nézni a modokat melyik a jó és melyik nem melyik ír a log-ban errort és melyik nem stb...
Azt a pár ezer forintot meg megérné egy DLC ha tényleg olyan lenne mint például a titanium az is nagyon jóó. -
apach
senior tag
válasz
Farkas86
üzenetére
Hehe. nah én ilyenkor szoktam inkább, editorban megpiszkálni azt a részét.
Általában elég, ha a trigger méretét megnövelem, vagy kijjebb húzom az épület elé, és akkor könnyebb a dolog utána.
Persze ehhez szerkesztett módmapnak kell lenni, gyáriba nem lehet belemászni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Logitech MX Keys (ENG/INT) hibátlan állapotban Logi Unifying USB vevőegységgel.
- nVIDIA GeForce GT240M 1024MB laptop videókártya
- minigép/ i5 6500/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ HP800G3 35W/ számla/ garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ui érdekes mód ez volt az ets 2 vel ase lehetett de mégis megoldották mindenkinek