Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
Wildgreen
üzenetére
hali mindenki.
azért a maphoz még azt tegyük hozzá, hogy szintén meg kell nézni hogy milyen fájl mappában van. ha raros, akkor kibontani egy sima üres mappába (így nem kell ki totózni a módok közül).
Ha zipes, akkor IS belenézni mielőtt betesszük mert ha letöltesz egy Zip mappást, abban lehet még akár 4-5 másik Zip mappa IS!!! erre akkor is figyelni, ha rarból van kicsomagolva, mert én találkoztam már olyannal, hogy ez mind egybe volt. vagyis, Zipbe 3-4 másik zip, és ez mind, még rarba is utána bele lett csomagolva!
de van olyan is, hogy a rarba ömlesztve vannak a mód fájljai, ezért IS kell még kicsomagolgatni néha a már írt módon!!
ezeket sose felejtsétek! jah, meg ha valamibe belenyúltok, előtte másolatot csinálni biztonsági mentésként egy sima üres mappába aminek érdemes a Biztonsági mentés nevet adni. Így könnyebb tudni mi az.

-
tutikas
tag
válasz
Wildgreen
üzenetére
Tessék igy tudod a forgalmat kikapcsolni
Más, ha valakinek akadozik a játék, akkor egy kis trükk. Megnyitod a C:\Users\Felhasználónév\Documents\My Games\FarmingSimulator2013 mappát, és ott van a game.xml fájl. Jegyzettömbbel megnyitod, és olyan sort keresel, hogy <vsync>true<vsync> . A true-t átírom false-ra, és valamivel szebben, jobban fog futni. Így
FORGALOM KIKAPCSOLÁSA:
Ugyanebben a könyvtárban a gamesettings.xml-t nyitod meg jegyzettömbbel. A következő sort keresd: <traffic density="1" spawnInterval="1000" />. Az egyest írd át 0-ra. Így kell kinéznie: <traffic density="0" spawnInterval="1000" />Ezeket a régebb óta játszók biztos ismerik, de a kezdőknek sem árt a segítség
a fákat csak editorral tudod kiszedni de elég mocerás -
-
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok linkelni oldalt vagy oldalakat ahonnét nagyon jó kis John Deer trakikat meg kombájnokat lehet leszedni? Előre is köszi!

-
lux95
csendes tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
leírtam hogyan csináltam és az szerintem olyan ahogy te mondtad és mégsem működik.. ha kell újra berakom és csinálok képet is ha kell meg ha engedi...
de nem vitatkozom akkor én vagyok a hülye...-.- -
zsolesz0803
tag
figyu ide barátom te hülyeségeket beszélsz mert a sebességet úgy kell csökkenteni ahogy én írtam és nem én írtam marhaságot de kérdezz meg itt bárkit aki egy kicsit is konyít hozzá hogy ha a sebeséget kissebbre akarod írni akkor ezt a sort kell keresni és átírni hogy <motor minRpm="100" maxRpm="750 1400 2150 és azt is megírtam érthetően hogy a 3 nagy számot írd át ami a motor maxRpm után van ha te ezek után mégis el tudtad ba...ni akkor sajnálom de arról már én nem tehetek nem lehetek ott veled hogy ne csinálj hülyeséget! Egyébként megsúgom neked hogy minden gépem át van írva amivel játszok és még egyiktől sem fagyott le a játék amit átírtam!
-
-
Zsolt...
tag
Látom,, pezseg a fórum!
-
lux95
csendes tag
bocsi hogy nem értek ehhez de úgy csináltam ahogy lett mondva...

<motor minRpm="100" maxRpm="750 1400 2150" maxTorques="5.0 9.5 -1" brakeForce="30" lowBrakeForceScale="0.5" lowBrakeForceSpeedLimit="1" accelerations="1 1 1" forwardGearRatio="11" backwardGearRatio="9" differentialRatio="1" rpmFadeOutRange="50" compensateWheelRadius="true">
<torque rpm="2150" torque="14.0"/>itt átirtam a számokat erre:
<motor minRpm="100" maxRpm="400 750 1400" maxTorques="5.0 9.5 -1" brakeForce="30" lowBrakeForceScale="0.5" lowBrakeForceSpeedLimit="1" accelerations="1 1 1" forwardGearRatio="11" backwardGearRatio="9" differentialRatio="1" rpmFadeOutRange="50" compensateWheelRadius="true">
<torque rpm="2150" torque="14.0"/>aztán beléptem a játékba megvettem a járművet és odamentem hozzá mikor beszálltam lemeredt a játék kb. 2 perc és kidob aztán mikor visszajövök a játék nem indul el...
(újratelepítettem és működik) szóval akkor mit is rontottam el?? mert ha én rontottam el akkor jó én ba***am el de ha nem akkor még se jó amit ti mondtok... 
-
trakyka
csendes tag
Hali! Az lenne a kérdésem h milyen géppel lehet felszedni azt a gabonát amit a földre billentettem le mert bármilyen rakodóval próbáltam felszedni egyik se tudta felmarkolni nem ment bele a kanálba. Tud valaki ebben segíteni?
-
tutikas
tag
-
akyn32
újonc
oké köszönöm megpróbálom helló és kösz mégegyszer.
-
akyn32
újonc
Arról lenne szó hogy nem tudom lerakni a tárolókat neg az ezközöket mert csak az a zöld célkereszt jelenik meg ott elakadok mindig.Ebben kellenne nekem segitség
-
tutikas
tag
válasz
tutikas
üzenetére
bocs kifutottam az időből nem eggyértelmű amit irtam szoval az egérrel tudod jobbra ballra meg előre és hátra mozgatni az épületet csak simán nem kell nyomni a gombot ilyenkor, forgatni az épűletet meg a billentyűzeten lévő nyilakkal tudod majd ha megvan a helye akkor bal klikk
-
tutikas
tag
mármint a játékba tettél bele ilyen elhelyezhető épületeket vagy editorral szeretnéd?
Mert ha a játékban van akkor egyszerüen megveszed vagyis rákatt ekkor megjelenik 4 zöld nyil bal, jobb ,előre meg hátra ilyenkor nem kell semmit tenni hanem fogod az egeret és azzal tudod mozgatni előre hátra forgatni az épületeket a billentyűzeten a nyilakkal tudod majd ha megvan a hely ahová szeretnéd tenni egyszerüen rányomsz a bal egérgombra vigyázz egy klikk egy épület ha többször nyomsz többet letesz -
akyn32
újonc
Tud segiteni nekem valaki nagyon szépen megköszöném.
-
tutikas
tag
válasz
Wildgreen
üzenetére
Na figyelj még egyszer letöltöd az asztalra ott jobb klikk majd megnyitás megjalenik a ebben az esetben a 3db zippes fájl ezekre rámész 1esével az egérrel majd bal gombot nyomvatartva kihúzogatod az asztalra majd ezután megnyitod a dokumentek, my games,farming simulátort és ott találod a mods mappát ezt már nem kell megnyitni hanem fogod a zippes fájlokat és szépen belehúzud a fent leirt modon mikor odahúzod figyeld hogy azt irja e hogy másolás vagy behelyezés ide mods mappa majd ha ezt kiirta elengeded a bal kléikket figyelj erre mert különben a farming simulátorba teszi bele és nem a mods mappába és ugyebár akkor nem lesz jó megnéztem a kombájnt biztos hogy müködik az nem gond ha nem gyári
-
akyn32
újonc
Sziasztok! Tudna valaki nekem segiteni? Azt szeretném kérdezni hogy a tárolókat hogy tudom leteni a játékban? Van benne az a zöld célkereszt de ha rányomok eltünik.Tudna nekem valaki segiteni hogy olhatnám meg ezt a pronlémát?
-
apach
senior tag
Azt nem hiszem el, hogy a játékot vágta gallyra, maximum a géped. Mást nem hiszek el. Azt meg magadnak köszönheted, ha nem a gép másolt mappájába nyúltál bele, hanem abba, amit először töltöttél le és használtál eddig.Ha meg a játékod ment gallyra, akkor Te ba....tál el valamit ott, de azt nagyon! Érdekes, hogy nekem eddig max a szerkesztett mapommal volt bajom.
-
lux95
csendes tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
nem tudom honnan vetted ezt az ötletet de galyra vágta a játékot -_-
máskor csak akkor segits ha tudod mit is kellene csinálni... -
tutikas
tag
letöltöttem megnéztem betettem és fa..án müködik ugyhogy te nem csinálsz valamit jól
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Akkor hiába is próbálgatom! Esetleg tudnál pár helyet linkelni nekem ahonnét tudnék király kis gépeket letölteni? Pc-n új vagyok még! Eddig Ps-en toltam a játékot! Köszi az eddigi segítséget!
-
-
tutikas
tag
válasz
Wildgreen
üzenetére
Szia én úgy csinálom hogy a rar-fájlt kiteszem az asztalra jobban mondva oda töltöm le majd megnyitom jobb egérgombal akkor megtalálod bent a zipes fájlokat ezeket kihúzom az asztalra majd megnyitom a dokumentumok farming simulátort és egyszerüen belehúzom az asztalról a zipes fájlokat a mods mappába mert ugye azt tuod hogy a rar -t nem lehet beletenni mert az nem müködik ja és igy nem kell ki be csomagolgatni
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/claas-lexion-780-pack-v-1-1.html
Innét szedtem le! Lehet hogy én vagyok szerencsétlen!

-
zsolesz0803
tag
válasz
Wildgreen
üzenetére
nem kell újra indítani beteszed és mehetsz is játszani igen a felső nyillal oda lapozol hogy módositások géptipusonként és az alatta való nyíllal meg az aratógépek de nézd végig azért az alsó nyíllal mert van olyan mod amit nem oda tesz ahol értelem szerűen keresné az ember! Töltsd be ide a linket én leszedem és megnézem miért nem tudod betenni a játékba lehet hogy nem jó a mod a 780 lexion között akad 1-2 ami nem működik!
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Sajnos nem sikerült!! Bedig beletettem a mods mappába! Claas lexion 780 pack open me. rar raktam bele! Ki is csomagoltam mert 3 zip file volt bent!! Nem kell a játékot újra indítani ilyenkor ugye?? Módosított géptípusok? Vagy hol keressem?
-
zsolesz0803
tag
válasz
Wildgreen
üzenetére
Szia azt nézd meg hogy a zip-be nincs e még 1 másik vagy akár több zip is ha nincs akkor nem kell kicsomagolnod csak beteszed a mods mappába és kész
csak akkor csomagold ki ha a zip-ben van még másik zip! Azt tudod hogy kell betenni? Dukomentumok -my Games- farmingSimulator 2013- mods ! -
lux95
csendes tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
és mennyire kellene állitanom?? kb 70-el megy full gázon és úgy van irva hogy "750 1400 2150"
-
Wildgreen
aktív tag
Szia!! Olyan alap kérdésem lenne (sajnos nem értek hozzá) letöltök egy gépet azt ugye zip file-ba tölti le! Hogy kell kicsomagolnom és a játékba hogy tudom bele tenni! Válaszodat előre is köszönöm!!
-
-
Greenfarmer
csendes tag
Ha erre gondolsz, itt a megoldás: ESLimiter & OperatingHours
-
tutikas
tag
Szia ezt keresd meg a gép xml-jében és ird át arra amire gondolod én total commandert használok megnyitod a gép fájlt abban megkeresed pl ez fendt vario 924 xml kicsomagolod átirod és utánna mented de figyelj arra hogy csak a számokat töröld elötte a vesszök pontok stb minden maradjon ja meg csak a max speedet kell átirni nagyobbra vagy kissebre
drivingParticles threshold="0.1">
<drivingParticle position="1.1 0 1.1" rotation="0 0 0" file="ParticleSystem/dustParticleSystem.i3d" wheel="1" minSpeed="5" maxSpeed="60"/>
<drivingParticle position="-1.1 0 1.1" rotation="0 0 0" file="ParticleSystem/dustParticleSystem.i3d" wheel="2" minSpeed="5" maxSpeed="60"/>
<drivingParticle position="1.1 0 -1.9" rotation="0 0 0" file="ParticleSystem/dustParticleSystem.i3d" wheel="3" minSpeed="5" maxSpeed="60"/>
<drivingParticle position="-1.1 0 -1.9" rotation="0 0 0" file="ParticleSystem/dustParticleSystem.i3d" wheel="4" minSpeed="5" maxSpeed="60"/>
</drivingParticles>
Találtam egy jó kis mapot legalábbis nekem tetszik igaz vannak rajt némi finomitást kiváno dolgok de azért jó [link] -
lux95
csendes tag
Hali!!
valaki tud segiteni?
egy jármüvön kellene átállitani a sebességét :/
meglehet ezt csinálni? ha igen hogyan? -
apach
senior tag
Nekem Gigabyte N210, 512/Low Profil elvileg 1 gigára tudja magát felhúzni alaplapi Ram ból, ami nekem 1333 Mhz fut és 6 giga (van 2db tartalék 1 g-s).
) Nekem nem alaplapi VGA van, alaplapi egyáltalán nincs is. De a következő lapom ha lesz, lesz alaplapija, hogy legyen tartalékom. De van egy 512-s aktív hűtéses vga kártyám még amit épp nem használunk. kicsit kerreg a hűtőventije, valószínű a ventijét cserélnem kell max, de az nem drága azt tudom.
Am meg, csak bekapcsoláskor kerreg egy kis ideig aztán elhallgat.Viszont érdemes a log fájlját megnézed, mert ott is lehet gáz.
-
tutikas
tag
Szia szerintem a géped megfelelő nekem is valami ilyesmi nézd meg nem e tettél bele valami olyan modot amitől ezt csinálja a log mappában, fájlban nézd meg nem e ir valamihez errort vagy warningot a log fájlt a dukumentumok,my games, farming simulátor,-ban legörgetsz és ott találod
-
LoMBoY
újonc
Sziasztok!
Abban kérném segítségeteket, hogy mostani PC konfigurációmmal ( 2 mag 3Ghz,,
2GB RAM, alaplapi vga ) eléggé szaggatok játék közben, már az alap játékkal is
eléggé, de mikor berakok valami modot, ami tele van extrákkal, akkor diavetítésbe
megy át.
Pár kérdéssel szeretném zaklatni a kollégáka:
1. Mivel tudnám minél olcsóbban gyorsítani a futását a gaménak, még több RAM vagy VGA fejlesztés?
2. Kinek milyen a videokártyája, hogy fut rajta? RAM mérete?
Előre is köszi a segítséget! -
dzsula
csendes tag
Most akarok elkezdeni tehenekkel foglalkozni, ezért az lenne a kérdésem, h a kevert takarmány és a fű mellett a 3. fajta etetővályúba takarmányt kell tenni. Ez pontosan mit jelent? Mit kell adni nekik? Illetve hol van a 3. etetővályú? Mert a karám körül én csak kettőt látok...
-
lux95
csendes tag
hali!
valaki tudja hogy a sárga munkagépnek a képen mi is a neve?
meg ha talán tudna egy müködöt is az is jó lenne
http://www.ls2013.com/wp-content/uploads/2013/05/placeable-pile-v-2.0.jpg
-
apach
senior tag
válasz
zuzu821
üzenetére
Hali.
NE Vedd személyesen magadra ezt amit most fogok írni! Neked még csak morgok azért, ha csak tört játékon akarsz játszani!
Még egyszer NE lássak olyat senkitől, hogy feltört játékot kunyerál, mert elküldöm a büdös p....a!!!! Akkor is ha tiltanak waze!! Had ne írjam le az olyan emberekről a véleményem, akik tört játékkal akarnak játszani, multizni, meg rinyálnak, ha baj van a játékkal, és hogy segítsünk mi lehet a baj vele. Emberek, húzzatok a retkesbe, ha nem vagytok képesek, tetves 4000 forintért megvenni a játékot! Mellesleg, nem rég többen írták, hogy már csak 2000 forint pl az 576 Kbyte üzletekben. Az olyan férgek miatt nem tudják rendesen fejleszteni a játékokat és stb, mert hamis játékokkal játszanak. Még egyszer kérek mindenkit, akinek nem vásárolt eredeti játéka van, hogy MEG SE SZÓLALJON ebben a fórumban, mert addig nem fogok nyugodni, míg ki nem tiltják innen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Meg vagyok értve!?? Ha nincs egy fikarsznyi becsület egy emberben ahhoz hogy eredetiben megvegye, az ne is keresse, ne is játsszon!! Akkor MAX akkor tisztelet a kivételnek, ha csak kipróbálni akarja, de legalább 1, max 2 hónapon BELÜL meg is veszi! Én 3 EREDETI 2011 játékkal, és 1 EREDETI 4000 forintos játékot meg bírtam venni waze????? Holott mondhatnám azt, hogy nagyon is lett volna szó szerint, ezerszer fontosabb helye is annak a 4000 nek?? Nah. Bocs emberek, de már kib...tul unom ezt a sírást hogy adjon az ember serialt, meg letöltési linket ahhoz hogy tört játékot leszedhesse, vagy épp azt, hogy itt sírnak az oylanok, hogy szar a játékuk, meg hogy ilyen meg olyan hibája van a játéknak. Fogjátok fel, hogy ezer és ezere hibája lehet a tört játéknak, pont amiatt, hogy belepiszkált az illető, aki feltörte stb. Érthető?
Jah, mellesleg, az Euro Truck 2 EREDETI játékot IS megvettem max 1 héttel az EREDETI Farmer Simulátor 2013 megvétele után!! Kibírtam a 2 árát szinte egyszerre??? 4000+3480 forint, az egyenlő=7480 forinttal ugyebár! Farmer Simulátor 2011 játékaim összértéke 5000 Ft minimum! Kibírtam??? IGEN! pedig mint írtam sürgősebb helye lett volna ennek a 4000 vagy mondhatjuk 7480 forintnak is. Ennyi! Az, hogy esetlegesen nem tetszik a modorom ahogy esetleg kiveszik páran, az NEM érdekel, és a vélemény sem! Azt hiszem jogosan írtam le a nem tetszésem.!Még egy megjegyzés: Demo nem jó, mert pl boltban nem tudsz vásárolni, és nem tudsz venni jó gépeket hogy megnézhesd játék közben őket h milyenek. Ezért VOLT meg nekem is kb 2 hétig tört verzióban a játék. Kipróbáltam, tetszett, meg is vettem amint megjött a fizum!

-
apach
senior tag
válasz
Greenfarmer
üzenetére
ezt passzolom sajna, mert fogalmam sincs hisz még sosem multiztam mióta megvan a 13 verzió. 2011 verzióból 2 sima eredetim és 1 platinumosom van, de azzal is épp hogy pár órát multiztam, mert a társak mindig eltűntek.
-
gk1
újonc
Hello!
Valakitől elkérhetném a magyar nyelvű leírást.
Nagyon megköszönném!
93kriszo93@gmail.com -
drunkyboy
aktív tag
válasz
zuzu821
üzenetére
Tessék: Farming Simulator 2013 - Demo
-
zuzu821
újonc
Sziasztok! Tudna nekem segíteni vaalki abba, hogy honnan tudom letölteni a farm simulátor-t? kér hozzá olyat hogy shader model 3.0 de akárhol megnéztem mindenhol vírusos az ami fent van. Köszi

-
apach
senior tag
válasz
Greenfarmer
üzenetére
nekem a sima van csak meg.
bőven elég is. -
dzsula
csendes tag
válasz
Greenfarmer
üzenetére
Néha multizok.
-
Greenfarmer
csendes tag
Játszik itt valaki multiplayer-ben a TITANIUM EDITION-nal?
-
apach
senior tag
Heló mindenki!
Korábbi írásom, a map szerkesztéssel kapcsolatban, annyira módosítanám, hogy csak néhány field ikont kellene vagy triggert beszerkeszteni nekem. Az info triggereket (egyes mapokon piros kérdőjel a farmon), elég lenne ha elmagyarázná nekem valaki pl PDF ben akinek volna rá némi ideje. Kocka vagy téglalap alakúakra rá tudom tenni én is szerintem. Találtam ilyen tutorialokat yutun, de olyat, amin pl L alakú vagy épp ovális, netán egyik vége ferdén vágott stb területre nem mutatja hogyan kell rátenni. Kiemelem a darab számot hogy hátha ez is segít valakinek és elvállalja, és nem hiszi hogy 30-t vagy stb kellene. Tehát, 2 ilyen föld lenne a dolga az illetőnek! Privátban írhat aki vállalná nekem. szerintem kb max 10 perces meló lenne egy tapasztalt tagnak. Közben akár tutorial videót is készíthetne, hisz köztudott, hogy vizuálisan könnyebben tanul az ember.
Ha kell, van kép róla és meg tudom mutatni de azt inkább privátban.Emellett, jövőhét elejére, multis társakat keresek! Legalább 2 tagot, NEM a készülő mapra, csak kikapcsolódni kicsit ebből a szerkesztéses mizériából már. Ne meg, tesztelnénk mapokat. 1 nagy méretű és 1 normál méretű lenne ha így jó. Akit benne lenne h több mapot is bepróbáljunk multizásban, jelezze mielőbb. PRIVÁTBAN!
-
apach
senior tag
Ez lemaradt még az előzőről:
Nem gáz a dolog, csak hosszabb időbe fog telni picit, mert nem egyezik a 2011-s felszínnel a "sík" üres map felszíne, és el kell simítanom ahhoz, hogy az utat rátehessem. Vagy pedig, ráteszem az utat, és ahol fedi a map felszín, ott tüntetem el kicsit, ez utóbbi hosszabb. 2011-s tapasztalat. :S

Utána meg, beteszem a boltot, meg a föld triggereket és az info triggereket, hogy játékban betöltse a mapot a játék, ugyanis ha nincs benn a trigger, akkor nem tölti be és nem tudok kezdésre kattintani. De, lehet h csak dísznek lesznek a triggerek a földeknél.
Lehet sikerül majd megcsinálnom úgy, hogy ne legyen jelentősége és akkor leteszem a map felszíne alá hogy ne látsszon és kész.
Elvileg nem okoz zavart. Az is lehet, hogy minden egyes objekt stb után tesztelni fogom a mapot, és amint hibás lesz valamelyik után, akkor azt hamar és könnyebben meg tudom találni és kitörölhetem, stb. -
apach
senior tag
Helló.
Hát, srácok, sajna nem jutok dűlőre a mappal, így sajna 2 hegy flét el kell hogy hagyjak a mapról lehet. Vagy pedig, nem lesz totál egyforma a az eredeti, 2011-s kinézettel. ugyanis, 1 vagy 2 PNG kép fájlt, nem teszek át, csak azt, amit a földek ki vannak jelölve egyiket és a hegyek helye. Talán akkor nem lesz ez a hibája.
Viszont. Aki NEM kocka földre IS be tudja szerkeszteni a triggereket hogy megvásárolható legyen, az jelezzen nekem privátban Ennek a neve legyen a témához írva hogy tudjam. Köszi.
-
tutikas
tag
Szia azértakad be szerintem mert lehet hogy amikor a mapot szerkesztették valamikor vplt ott egy fa azt kivették de az nem elég ha kiveszik a fát mert van neki egy láthatatlan része a tözsén ami ott maradhatott a permetezés és a műtrágyázás a játékban ugyanaz nem érdemes mindkettöt csinálni, a fű műtrágyázásáról nem tudok mit mondani még nem probáltam de szerintem nem, az öntöltő pot meg pont arra van kitalállva szalma széna és fű felszedésére is alkalmasak
-
dzsula
csendes tag
válasz
Zsolt...
üzenetére
Igen, ezt én is letöltöttem délelőtt, mert ahogy megláttam, megtetszett...
Csak időm nem volt még kipróbálni, sajna...:S Na majd holnap.Más, pár kérdés:
Lenne nekem egy olyan kérdésem, h multiban, ha én indítom, akkor más is költheti a pénzt, vagy csak én?Másnak is feltűnt már, h a biogáz üzemnél, mindig kevesebbet ad a silage-ért? Mert én a 3. silót lapátolom most épp bele, és mintha nem adna olyan sokat, mit az elsőnél? V csak rosszul láttam?
A öntöltő pótok a szalmát és a szénát is fel tudják szedni?
A műtrágyázás után, a növény növekedése közben megéri-e permetezni? Ha igen, mikor?
Miért van az, h a 3. kaszáláskor a gyári gép vágófeje beakad a földön "a semmibe"? (Krone BigM 500at használok) Illetve ugyanezeken a földeken (6., 7., 8., 9.) az alap Krone Swadro 2000 rendsodró is be-beakadozik a földön? Tudja valaki, miért?
Illetve a füvet, ha permetezem és/vagy műtrágyázom, akkor ad nagyobb hozamot?
Egyelőre ennyi! Köszi a válaszokat!
-
Zsolt...
tag
Ismét találtam egy gyöngyszemet, frankó, igényes map, itt aztán lehet garázdálkodni,,
akarom mondani, gazdálkodni...
[link] -
apach
senior tag
Nah, asszem kell Map készítő TAPASZTALT társ/társak. Max 2 tag. Jah, és MEGBÍZHATÓK, nem olyan, hogy segít elkészíteni a mapot, aztán Ő ékeskedik vele, hogy az Ő mapja. Amennyit tudok ráteszem, a többi a többiek dolga lnne. Pl vásárolhatóvá szerkeszteni a földeket, vagy az info triggereket betenni.
Annyi lenne a jelenlegi mapnál, hogy aki segít, a nevét kiírom vagy beírom majd segítőként. Viszont is így tehet vagy tennénk. Vagyis, ez a map legfőképp az én nevem viselné, de viszonoznám és viszont is elfogadnám az ilyen jellegű dolgot. Privátba lehet írni Segítő Téma megnevezéssel ha lehet. Még valami, és egyben fontos szintén hogy minden nap elérhetőek legyetek! Vagy skypeon vagy más módon. Lehet TeamViewer program is! Nekem van mindkettő.
-
apach
senior tag
Nyah, ismét tesztelnem kellett hogy meglegyen a log mentés mert este nem jól mentettem.
De, legalább észrevettem, hogy a vetőgép feltöltő hely és a permetszer töltő hely mégis csak műkszik.
Sőőt, egyik Cukorrépa/burgonya épületen, NEM tudtam átmenni, vagyis, az eredeti épülettel van csak bajom, meg ezekkel:Physics: Add trigger callback failed, object shovelTrigger06 is not a physics trigger
Physics: Add trigger callback failed, object shovelTrigger07 is not a physics trigger
Physics: Add trigger callback failed, object shovelTrigger08 is not a physics trigger
Physics: Add trigger callback failed, object shovelTrigger09 is not a physics trigger
Physics: Add trigger callback failed, object shovelTrigger10 is not a physics trigger
Physics: Add trigger callback failed, object shovelTrigger06 is not a physics trigger
Physics: Add trigger callback failed, object shovelTrigger07 is not a physics trigger
Physics: Add trigger callback failed, object shovelTrigger08 is not a physics trigger
Physics: Add trigger callback failed, object shovelTrigger09 is not a physics trigger
Physics: Add trigger callback failed, object shovelTrigger10 is not a physics trigger
created WoolPaletteCollector, id: 7302.000000
Physics: Add trigger callback failed, object bunkerSound is not a physics trigger
Error: index out of range
Call Stack:
D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/Utils.lua(8) : printCallstack
D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/Utils.lua(56) : checkChildIndex
D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/objects/Bga.lua(164) : indexToObject
D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/objects/Bga.lua(10) : load
Index: 0>0|5
Call Stack:
D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/Utils.lua(8) : printCallstack
D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/Utils.lua(56) : checkChildIndex
D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/objects/Bga.lua(173) : indexToObject
D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/objects/Bga.lua(10) : load
Index: 0>0|2
Call Stack:
D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/objects/Bga.lua(183) : indexToObject
Index: 0>0|3
Call Stack:
D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/objects/Bga.lua(200) : indexToObject
Index: 0>0|4
Physics: Add trigger callback failed, object manureHeapShovelCol is not a physics triggerBGA, vagyis, valószínű hogy a BGA val van gond.Úgyhogy, csere lesz. Az első triggerek viszont, lehet hogy pont az Info triggerek a farmon.
Új hozzászólás Aktív témák

- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(újratelepítettem és működik) szóval akkor mit is rontottam el?? mert ha én rontottam el akkor jó én ba***am el de ha nem akkor még se jó amit ti mondtok...
!
) Nekem nem alaplapi VGA van, alaplapi egyáltalán nincs is. De a következő lapom ha lesz, lesz alaplapija, hogy legyen tartalékom. De van egy 512-s aktív hűtéses vga kártyám még amit épp nem használunk. kicsit kerreg a hűtőventije, valószínű a ventijét cserélnem kell max, de az nem drága azt tudom.