Hirdetés
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
Sziasztok.
Segítenétek nekem abban hogy Logitech Rumblepad2 Gamepaddal hogy tudnám játszani ezt a game-t?
Bill+egér kombó nekem nem smakkol,mindig is konzolos voltam,de már csak gép van,így nagyon megköszönném ha segítenétek nekem.
-
larpi
tag
Bocs, de nem voltam eddig fórumon. Látom azért megtaláltad hogy honnan ered a letöltő link.
Igen ezek már kiforrott modok, a csomag is a végső verzió. Talán csak az a baj hogy nem kimondottan mezőgazdasági gépek. Én eddig a higtrágyaszórót és a viztartályt használtam sokat, a kapacitásuk miatt és jól működnek. -
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Ha tudsz angolul, akkor lehet tudsz tőlük oldalakról linkeket kérni.
-
larpi
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Itt egy Caterpillar csomag, van benne egy-két érdekesség.
-
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Hali. Igazából, Fórumok mindkettő, és nem mindegyik (eddig letöltött) kamionom lett jó és hibátlan.
-
tokman6
csendes tag
Üdv! lett egy felesleges eredeti farming simulator 2013-mam. Privátban lehet érdeklődni!
-
tembopapa
tag
Szasztok,hátha tudja vki használni,terménynevek angolul és németül!
A termény neve
magyar német angol
árpa gerste barley
burgonya kartoffel potato
búza weizen wheat
cukorrépa zuckerrübe sugarbeet
fű gras grass
hagyma zwiebel onion
kevert takarmány mischfutter mixed feed
köles hirse millet
kukorica mais maize
napraforgó sonnenblume sunflower
paradicsom tomaten tomatoes
pelyva spreu chaff
repce raps canola
rozs roggen rye
s.répa karotten carrot
szalma stroh straw
széna hay hay
tönköly dinkel dinkel
zab hafer oatPróbáltam beilleszteni képként de nem sikerült,amúgy Excel-ben van!
-
apach
senior tag
No, ennek örülök!
Remélem nincs harag, és lesz olyan hogy csatlakozol hozzám/hozzánk. Holnaptól megoldható lesz már a multizás.
Csak még most tesztelgetek pár módot, és Big mapot. vagyis 4 szer nagyobb mapokat mint az eredeti játéké.
Egyedüli játékra is jobban szeretem, mert lehet fogyasztani a pénzt rendesen, üzemanyagra, stb. 
Egyik ÚJ szerzeményem.: [link]
Hibátlan mód.
Csak még a Modus részt át kell írnom, mert a D gombbal lehet állítani, és hát, az épp a jobbra kanyarodás nálunk ugyebár itthon.
A gép amúgy nem igen található oldalakon, mert Amerikai oldalakról szedtem le több félét tegnap előtt. 
Infó mindenkinek, aki esetleg nem tudná. Lehet egyedi rendszámot szerkeszteni böngészős oldalon, és miután kész, a megjelenő kész rendszámra kattintva le lehet menteni png formátumú képben a gépre. Csak 1 baja van, hogy Német rendszámot lehet csinálni Eu-st, de képszerkesztőben lehet ezen már alakítani, ha találtunk egy Magyar Eus jelzéses rendszámot.
Ki kell csak vágni a megfelelő részeket, átilleszteni menteni és kész. 
-
Minden tiszteletem a tiéd, de ha utána olvasnál, akkor tudnád, hogy az eredeti játékkal rendelkezőknél se működnek az újabb mod-ok, mert a 2.0-s patch még nem érhető el (tehát nem a tört játékkal van a hiba)!!
Mivel ritkán játszom (leginkább csak hétvégén, vagy még ritkábban), ezért egyenlőre nem vettem meg, de épp most hétvégén a multi miatt elgondolkodtam a vásárlásán. És a való életben is rendszeresen traktorozom, igaz nem 250Le-s Fendt-el.Pár éve megvettem 8 ezerért a Crysis+crysis wars+crysis warhead packot, tehát költök eredeti játékra is.
-
apach
senior tag
Te figyi, inkább le se írtad volna hogy feltört hamis játékkal nyomod! Utálom az ilyet már bocs, aki nekiáll játszani tört játékkal, és panaszkodik a hibák miatt, és még sorolhatnám, azok NE is írkáljanak ide! Emellett, csak hogy tudd. WAREZNEK számít, ami a fórumról való kitiltással IS járhat tudtommal!! Úgyhogy én a helyedben gyorsan eredetit szereznék! Ha nem vagy annyira becsületes, hogy megvedd az eredetit, akkor ne is irkálj. Köszi.

Még annyit. remélem multizgatni nem akarsz, mert azt az életben nem fogsz tudni hamis játékkal!
Én kibírtam a 4000-t, akkor más is kibírja. Ha nem, akkor gyorsan hagyja abba a játszást bármelyik játék tört verziójával!!! Leg kevésbé panaszkodjon hibák miatt, ugyanis a feltörés miatt sérül a játék és AZÉRT nem működnek dolgok, vagy jelez hibát a játék náluk. Így tuti hogy nálad is! Lehet azért szarok a módok nálad mert tört szarral játszol!!!!!!!!!!Még annyit. Nem tagadom le hogy nekem is megvolt tört verzióban, de nyugtat a tudat és becsületesnek mondhatom magam, hogy NEM játszottam vele, csak kipróbáltam, és jelenleg EREDETIM VAN!! Így hamarosan multizáshoz keresek is 2-3 társat. Mapot és gépeket tesztelek egyenlőre előbb. (Téged is bevennélek HA EREDETID lenne!).
Jah és még valami. A 2011 verzióból, 2 sima EREDETIM és 1 Platinumos EREDETIM VAN!! Úgyhogy mondhatom azt, hogy felszólalhatok a tört verziókkal játszók ellen. Veled ellentétben ugyanis, nem tartósan játszottam vele! Tehát, remélem hogy leszel Te is és a többi másik is, aki tört verzióval játszik, olyan tisztességes és becsületes, hogy megveszi ezt az igen is jó játékot EREDETIBEN, és utána kérdezgeti itt a tagokat hibák miatt és stb miatt, már ha lesz ilyen!
(A nagy betűs részek, nyomatékosításnak értendők bárki felé!) -
-
"Kizárólag 2.0 BETA PATCHEL működik!"
"2.0 Patch szükséges a módhoz!"
"2.0 Patch kell hozzá!"
"Csak 2.0-hoz"Egyre több mod megköveteli a 2.0-s patch-et, de magyar nyelvűből még nincs, melyiket kell telepíteni, hogy működjenek az újabb modok (magyar nyelvű, nem eredeti játék) ?
Vagy meg kell várni a magyart, mikor jelenik meg, tudja valaki ?
-
xFreex
aktív tag
válasz
Dandee20
üzenetére
Teheneket, mint minden mást a boltban tudsz venni. Vagy felkeresed személyesen, vagy megnyomod a P billentyűt. Bal felső sarokban tudsz válogatni a tárgyak rendezése közt. Addig léptesd, míg a jószágokhoz nem ér. Persze kell hozzá pénz is. 1 boci 2000 eurot kóstál.
Biztos, hogy szénát akarsz vele bálázni. A lekaszált fü meg van forgatva, és utána rendsodróval is el van igazgatva? A simán lekaszáltat nem fogja bálázni.
-
Dandee20
csendes tag
Sziasztok nem tudja valaki véletlenül hogy hogyan lehet tehenek venni? Meg hogy miért nem tudok szénát bálázni csak szalmát? Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni.
-
apach
senior tag
nah, megvan a teszt: kicsit gázos ezek miatt, de ez még elfogadható:
Warning (performance): Raw texture format (C:/Users/szemiramisz/Documents/My Games/FarmingSimulator2013/mods/krampeBS900_Pack_MultiFruit/particleSystems/threshingParticleRapeNEU.png)
Warning (performance): Raw texture format (C:/Users/szemiramisz/Documents/My Games/FarmingSimulator2013/mods/krampeBS900_Pack_MultiFruit/particleSystems/trailerDischargeParticleRapsNeu.png)
Warning (performance): Raw texture format (C:/Users/szemiramisz/Documents/My Games/FarmingSimulator2013/mods/krampeBS900_Pack_MultiFruit/particleSystems/dustParticleFertilizer.dds)Itt az az esetleg zavaró tény, hogy PNG és egy valószínűen rossz DDS képfájl van a textúrák közt, de ezek ellenére is hibátlanul mentek a Man gépek is és a Pótkocsik is! Továbbra is ajánlani tudom, Én elfogadom ezeket a hibákat.

-
apach
senior tag
Pontosítok.

34 félét tud szállítani az első 2 pakk.

Annyit azért ha tudtk, tegyetek meg, hogy a thanks for this mod szövegre kattintotok a specialization résznél, és alább van egy olyan hogy: Do you think this mod should be featured? ennél van olyan hogy Yes és No, ha lehet a Yesre is szavazzatok.
Segítsük a készítőjét a módoknak. 
-
apach
senior tag
No hali.

Hoztam nektek egy tuti cuccot (pakkot), amit tutti hogy TI IS letöltötök amint látjátok hogy MULTIFRUITOS (majdnem 30 növényes). Multiplayer képes és ezekben a percekben is tesztelem a pakkban levő cuccokat.

Első 2 pakk ismerős lesz már, mert NEM multifruitos verzióban már találkoztatok vele. Modhosteres linkek lesznek, de mindet le lehet szépen tölteni az alternatív linkről HAMAR!
Ez pedig nekem IS Új mód pakk ami 4 félét vihet, de éppen elég is! :
Ezek az utóbbiak, MÉG nincsenek teszt alatt, mert csak pakkonként nézem! Még annyit. Ha nálam hibátlanok, logban, akkor tuti hogy azok is!!!! Elsőnek adott pakkokat azért tesztelem újra, mert módosított már, vagyis, 2-s verziós már.
Használjátok Ti IS egészséggel a játékban!

-
apach
senior tag
válasz
tgyula20 2.0
üzenetére
Hali. Máskor ezt használd: sok oldalon is használják szintén:
a Regisztrálási oldalt adom hogy regisztrálhass. Én fent vagyok és Korlátlan a tárhely ingyen!! Plusz, másfél gigás cuccot IS egybe fel lehet tölteni! a 2 gigát meghaladóakat viszont már csak a programjukkal lehet, amit szintén ingyen lehet letölteni, viszont, angol nyelvű sajna.Én mindenkinek ajánlani tudom ezt az oldalt csak. Google Chrommal fordítani lehet így érdemes alapból is azt használni.
jah még valami. Be lehet állítani hogy csak Te tölthesd le, vagy, csak egy bizonyos mennyiséget lehessen egyszerre 1 embernek letölteni, pl 200 megányit, plusz, el lehet a feltöltött cuccokat rejteni is hogy csak akkor láthassa valaki, ha Te adod neki a linket ahonnan le tudja az adott dolgot tölteni stb. Plusz, egyszerre 10 különálló feltöltés is mehet, ami szerintem eléggé gyors.
Tedd fel erre azt amit ulozra tettél, mert arról igen kevesen fogják letölteni.A mapra rátérve pedig, szerintem nem lehet kicserélni, csak ha Új mentésen kezdesz az adott mappal játékot!
-
tgyula20 2.0
csendes tag
Hali mindenkinek!
Szeretném megkérdezni, hogy lehetséges lenne e a normál Hegensted-es mentésemben kicserélni a mapot a snow modos Hegenstedre.

A snow mod linkje: http://uploaded.net/file/letb9ihp (Saját feltöltés.
Sajnos jobb helyre nem volt lehetőségem feltölteni. 
-
puhoska76
tag
http://gamesmods.net/farming-simulator-2013/fs13-maps/32217-langburg-v-10.html van egy v2-es változata is ott mutifruit meg milk mod minden van ,szép nagy pálya rengeteg földel épülettel rendessen kialakitva.Ha a városban gyorsabban mész mint a tábla engedi megbirságolnak
30-as táblánál 62-vel repesztettem 3000 euró egyből 
-
Kiss70
aktív tag
Valaki tudna adni egy linket valami jó kis mapp-hoz.

-
zsolesz0803
tag
Sziasztok lenne két kérdésem az első hogy ezt a modot hová kell betenni [link] A másik hogy át lehet e úgy írni pld egy tárcsát vagy vetőgépet hogy egy picit gyorsabban tudjak vele dolgozni én is segítő nélkül? Előre is köszi a segítséget!
-
tembopapa
tag
Szia és köszi a segítséget,akkor a vetés és a betakarítás után már csak a tárolás és az értékesítés vár megoldásra!
Szeretnék terményprofilt bővíteni,bolti játékkal tolom,az alappályán. Ha lesz eredmény,tudatom. Lehet hogy neked lesz hamarább akkor lécci te is informálj!
THX +1x
Valahol olvastam hogy lehet paradicsomot és paprikát is termelni? Én marha maximalista!

-
Kiss70
aktív tag
válasz
tembopapa
üzenetére
Szia!
Ezzel a bajjal voltam én is.
Egy részét ez meg oldja neked.
Pár dolgot.ezzel is tudsz aratni.
Pl.: krumpli,sárgarépa,cukorrépa,hagyma.Igaz az egzotikus dolgok elszállítására még pótkocsit nem találtam ha találsz kérlek linkeld be.
Köszönöm.
-
apach
senior tag
Hali!
Igen, LEHET online vagyis, neten keresztül játszani! Csak védjétek le mindig jelszóval, amit a meghívott tagokkal közöljön az, aki a szervert indítja! Plusz, tanácsos a beállításokat is összehangolni, pl képernyő felbontást, vagy a net sebességét stb stb.
Még annyit.
Amennyiben módokat szeretnél letölteni adok oldal linkeket, vagy tesztelt és már letöltött gép linkjét, vagy egyéb kérdésed lenne, keress meg nyugodtan privátban. Részben azért is, mert lehet hogy már korábbi hozzászólásokban, lett írva válasz az esetleges jövőbeni kérdésedre. Így inkább írj privátot, és kérdezz.
-
tembopapa
tag
Hali Gazdatársak!
Horsch Express 3TD vetőgépet használok,búzát,árpát,repcét és füvet eddig is tudott de most megjelent kis képekkel az O betűnél a tönköly,zab,köles,rozs,napraforgó és sárgarépa. Most akkor ezeket is tudom vele vetni? Mivel lehet majd ezeket betakarítani és hová lehet betárolni és majd eladni? Kérem hogy segítsetek válaszaitokkal! Előre is köszi!

-
-
kiss88
csendes tag
Hali. azt szeretném megtudni, hogy 2013-as szimulátorral, lehet neten keresztül játszani több játékosnak egyszerre? Kösz

-
RikarĐo
csendes tag
Jah igen,,és még azt szeretném megkérdezni hogy,krumplit,cukorrépát,kukoricát hogyan lehet vetni ?

-
RikarĐo
csendes tag
Sziasztok! Én még nagyon új vagyok itt !

Azt szeretném megkérdezni,hogy hol tudom letölteni a Farming Simulator 2013 -hoz a magyarosítást ??
És hogy melyik géppel tudok a teheneknek takarmányt keverni ?!
A válaszokat előre is köszönöm .
-
apach
senior tag
-
puhoska76
tag
Bár valamiért nem lehet elhelyezni semmit csak az alap kiegészítőket
nekem legalább is ... -
puhoska76
tag
Vizet nem találom
de itt egy berakhato kut ez jó http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/water-tower-v-1-0-mp.html -
-
-
Kiss70
aktív tag
Sziasztok!
Valaki segítsen legyen szíves.Kellene nekem egy igazi multifruitos pótkocsi.
Nem találok normális multifruitos pótkocsit.Hagyma répa meg valami buza féleségek de nincs pót amivel tudom szállítani.
Meg jelenleg a grazyland mappon játszom és ott vizet hol tudok fel venni?
Valaki esetleg tudja?
-
apach
senior tag
Adnék én neked 2 modpakkot, ami 1 pakk, 2 részbe osztva, sehol máshol nem található meg modhosteren kívül, mert hogy én pl mindig megnézem, hogy nem e található meg máshol. ez egy Új és már tesztelt nagy pakk, teherkocsik, kamion és pótok hozzájuk. 1 pakkba vannak a kocsik, 1 másikban meg az összes pótjuk. ezért 1 a 2 pakk. jah és ezek nem az egyedüli ilyen módok, mert az elmúlt 2 napban többet is találtam ami máshol nem található meg. emellett, ha a zipes szöveget keresed meg, akkor tuti hogy csak az uploadról lehet leszedni, az pedig, tuti hogy 13-as verziós.
-
zsolesz7
csendes tag
Sziasztok! miért van az hogy be illesztek egy épületet tökéletesen látszanak a színek. Játékban már fehéren jelenik meg! Mi lehet a probléma? köszönöm !
-
quad35
csendes tag
Hogy lehet,hogy a modhosterben a uploaded letöltés mindig azt írja ki, hogy várjak non másodpercet??Már idegesít!!!

-
apach
senior tag
No. a tesztelt fuhrmann pótnál ennyi van csak logban:
C:/Users/szemiramisz/Documents/My Games/FarmingSimulator2013/mods/FuhrmannV4/Fuhrmann_FF.i3d (10.47mb in 375.52 ms)
Physics: wheel_front_left_col failed. Scale not allowed for compound child objects.
Physics: wheel_front_left_col failed. Scale not allowed for compound child objects.
Physics: wheel_front_left_col failed. Scale not allowed for compound child objects.INNEN tudjátok leszedni:
Játék közben hibátlanul futott, igaz egy a gyári 7250-s Deutz picit gyengécskén húzta 2 póttal ment nagyjából 27 Km/h val. Tesztelhetné azért még valaki rajtam kívül, persze EREDETI játékkal minimum, de az 1.4 patch nem baj ha fentvan már. Am az 1.4 ben a korábbi patchek is benne vannak??? mert csak az 1.4-t találom, korábbi patcheket nem.
-
apach
senior tag
válasz
gergo84
üzenetére
Én dobjak fel listát majd??

Most szedek leg egy Fuhrmann V4 pótot, kíváncsi vagyok h hibátlan lesz e a logban. mert a Brantner 4 tengelyes és amit eddig Fuhrmann pótot amit találtam mindegyik elég sok hibával volt logban.Most másoknak is írom ezt: Akinek kell a Giants Editor 5 verziójának legfrissebb verziója, az írjon nekem és valahogy tovább adom. 32 és 64 bites verzióban is megvan nekem már, nem rég szedtem le épp.

-
gergo84
aktív tag
ők nagyon jókat készítenek [link]
-
Giot
addikt
Októberben új hivatalos kieg: [link]
A Case kombikat nagyon várom!

-
gergo84
aktív tag
feldobhatnál majd egy listát azokról, amik tényleg jól működnek

-
gergo84
aktív tag
a legutolsó link alatt található tréler működik, csak valamiért begyorsul a traktor amivel vontatom. annyira sok hibásan működő mod van. már nagyon sokat átnéztem
-
gergo84
aktív tag
eddig nekem még semmi eredmény. pedig ugyan arra a helyre tettem, ahogy a videoban. már több félével is próbáltam szállítani, de egyik sem reagált
-
apach
senior tag
válasz
gergo84
üzenetére
A Fordal vontatott locsoló, ami a vidid végén van, sosem volt, és nem is lesz olyan, hogy azzal vidd leadni a hígtrágyát!!!!!! EZ a baj csak!!
Vagyis, a hígtrágya "permetező" nek semmi baja, csak nem úgy használtad, ahogy kell!.

Használd pl EZT: [link]
nekem megvan, és hibátlan volt a tesztelés után a log fájlban teljesen! ilyesmiket keress.Ezt pedig, szintén tudod vontatni, viszont kint kell hagyni a földek mellett, vagy legalább is addig, amíg a hígtrágyát locsolod az adott földön. Ugyanis, elvileg az előző linkes trélerrel lehet tölteni bele ha kifogy, aztán a videódban levő locsolóval fel tudod venni, és ki tudod locsolni.
[link]
Multiplayeres mindkettő!Ezzel szintén lehet szállítani és ebből lehet pl leadni ott, ahol akartad a videódban is a locsolóval.
[link]
van ehhez hasonló is pl, amivel locsolni is ki tudod a földeken a hígtrágyát, és nem kell áttöltened stb stb és úgy ki locsolnod.Még annyit. a Google chrommal jobban jársz ha arról keresgélsz, mert be lehet állítani pl, hogy felajánlja az adott oldal fordítását, sőt, azt is be lehet akár, hogy egy adott nyelvet fordítson csak le, pl a szlovákot.
Jah és még annyi, hogy. NEM mindegyiket teszteltem, csak a legelsőt! Ha tesztelni akarod/akarja bárki egy adot módot, akkor egy Új pályán tegye, mentés NÉLKÜL. Hogy szabad maradjon az adott mentés hely!
-
gergo84
aktív tag
hali, lelkes farmozó lettem én is
viszont nem tudom, miért nem működik nálam pár mod!? az elhelyezhető silo, és hígtrágya gyárat szeretném működésre bírni. jelenleg nem megy. miért nem? eredeti játékkal, és 1,4es patch-el játszok. az ursus addon is fenn van még... kösz a helpet. erről lenne szó: [link] -
zsolesz0803
tag
válasz
puhoska76
üzenetére
puhoska76 nekem is van egy olyan map ahol alig terem valamit a növény,pedig műtrágyázom és semmi,körbe kell aratni az egész farmot hogy megteljen a kombájn! Ezért lenne egy olyan kérdésem a többiek felé is hogy valahol át lehet e írni hogy mennyit teremjen a föld, és ha igen akkor hol? Köszönöm a választ előre is !
-
xerses83
csendes tag
Köszi a tippet de ez sem segített. Elfelejtettem írni, hogy a fejlődést is gyorsra állítottam.
A modhosteren van leírás a térképről, csak németül és a szókincsem kissé hiányos
Annyit értettem, hogy talán valamit át kell írni magában a térképben. De ez még kevés sajna.. -
xerses83
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, mert egy kicsit tanácstalan vagyok.
Letöltöttem a MIG Made In Germany Region Celle v 0.8-as változatát.
Kicsomagoltam, betettem a mappába, ezzel semmi gond. A játék indítása után nem sokkal vettem észre, hogy az időt hiába gyorsítom, nem fejlődnek a növények. 5 percet vártam 120x-os gyorsításon és semmi változás. Esetleg találkoztatok már ilyennel? Vagy játszottatok ezen a térképen?
Ha igen mi lehet a megoldás szerintetek? -
apach
senior tag
-
quad35
csendes tag
Azon is kerestem. De nincs!
-
imyourfriend
őstag
válasz
imyourfriend
üzenetére
Megtaláltam már, felhasználók bla bla bla /mods mappába kell tölteni. Elnézést a buta kérdésért.

-
imyourfriend
őstag
Üdv, egy mapot hogy kell bemásoljak a játékba? Van itt egy vehicles és egy map könyvtár meg mellette másik file-ok is. A mappás fájlokat bemásolom az adott mappába és a mellette levőket meg a főkönyvtárba? Köszönöm a segítséget előre is!
-
quad35
csendes tag
Sziasztok! Megint kéne egy kis segítség.Figurákat keresek. Nekem volt a gépemen de amikor vírust kaptam úgy azok is le lettek törölve.Ha tudna valaki segíteni azt megköszönném.Én nem találtam sehol.

-
apach
senior tag
válasz
tembopapa
üzenetére
Hali, passz nem tudom. De van egy mód, amivel 500 tojás lehet ha jól tudom. modhosteren megvolt, vagy legalább is, úgy emlékszem, hogy ott láttam. Viszont, nem tudom, mert még csak most lett meg nekem a játék a múlt hét hétvégén.
Megjegyzés mindenki felé
.:576 boltban volt 5 darab Székesfehérváron aztán muterral félretetettem egyet, hogy mire hazautazom legyen.
azért, lestem is, hogy 5 darab is volt egyszerre, mert a 2011-t alig tudtam megszerezni, pláne a platinumos kiadását. Viszont, a 11 verzióból, van 2 sima eredeti, és 1 platinumos eredetim.
össz áruk volt annyi mint egymaga a 13 verzió. :S no de nem ez volt a kérdés. viszont, aki gondolja, majd mulétiznék valakivel. 1 tag már írt nekem privátban, a szerver valószínű én leszek, és így aki gondolja, beszálhatna majd. időpontot nem tudok mondani egyenlőre, mert az eddig letöltött 13-as módokat tesztelem hogy eltüntessem a hibásakat a gépemről, plusz újra szeretném a gépem teljesen frissre telepíteni előtte. egyszóval, ezeken dolgozom egyenlőre.Még annyit. NEM beszélgetek csak pár infót írtam.

-
tembopapa
tag
Sziasztok gazdák!
Az alap FS2013-as pályán szerintetek mennyi az optimális tyúklétszám, vmi rémlik hogy 52 tojás lenne a maximum? Köszi a segítséget!

-
puhoska76
tag
válasz
Kenzan_Hun
üzenetére
F1
-
Kenzan_Hun
csendes tag
Sziasztok, találtam egy tök jo kis trakit. csak anyira fel van spécizve hogy a képernyö bal felét teljesen ki takarja a gombok listája. kérdésem hogy azt a listát nem lehet valahogy el tüntetni hogy ne mutasa a gomb ki osztását a gépnek?
-
drunkyboy
aktív tag
Eddig nekem nem volt gondom a vetéssel, mindig felbéreltem egy munkást és nem fogyott a vetőmag. De mostanában munkással is és ha saját magam végzem is fogy nagyon. Egy közepes méretű földön egy jó sor után kifogy az Amazone EDX 6000 és mehetek tölteni. Régebben ha magam vetettem is, nyugodtan kitartott két-három földön legalább. Pedig mindig ezt a vetőgépet használtam. Lehet ezt is valami mod okozza? Erre esetleg van mod, vagy cheat vagy valami megoldás?
-
quad35
csendes tag
Köszönöm a gyors választ.

-
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
az első a jó mert ott kiírják azt is, hogy multiplayerben lehet e a módot használni. a többi nem jó. csak ha muszáj, akkor szedek olyanról le.
Új hozzászólás Aktív témák

- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Háztartási gépek
- PH! Darts
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD FX
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sajnos jobb helyre nem volt lehetőségem feltölteni.

Csak gyári játékkal tudsz online játszani. 
RikarĐo