Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vhw

addikt

Lehetséges akármilyen bálát közönséges pótkocsin szállítani? (mod nélkül - egyszerűen beleejtve - vagy lecsúszik, kipattan, levegőberepül stb? :) )
    Vagy mindenképp a bálás trailer kell legalább?

Annak idején a Traktor Zetor Simulator 2009-el kezdtem az ilyen jellegű játékokat (egyébként ez valami nagy mod? FS-klón? közösen fejlesztett játék akart volna lenni? meglehetősen hasonlít egymásra a két játék - a neten még sincs sok minden erről a zetoros változatról) de abban szinte képtelenség volt a bálás trailerre erőszakolni a rakományt... ezért tartok ettől a bálásditől itt is... Kényelmesen működik ezen része a játéknak?

Eddig a historical kis kockabálázót használgattam, a hozzávaló gyűjtővel... de elég szaporátlan így.

Valamint... van lehetőség valamilyen egyszerű ("hivatalos"?) moddal több növénytípust berakni a játékba? Ami "frissíti" legalább az eredetileg játékban lévő gépek adatait és "kompatibilissé" teszik őket a fogadásukra - amennyiben azok valóban alkalmasak arra. Avagy bővítik az elérhető gépparkot a megfelelő típusokkal?

(láttam már ilyen-olyan modokat amik egy-egy kérdéses növény szállítására/betakarítására alkalmas eszközt tesznek a játékba, de nincs lehetőség erre átfogóan? hogy ne kelljen például speciális pótkocsira vagy bármilyen gépre vadászni, hogy mondjuk napraforgót vagy káposztát szállítsak/vessek... stb.)

Új hozzászólás Aktív témák