- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
zolisx4 #6995 üzenetére
Na ja..
Most csereltem el en is egy i5-s laptopot, mert neha nehezen ment rajta a jatek (HD4000 7-20 fps)
Most 7870 2gb oc van, most valamivel jobb. 15-20 fps. Orig map 60 fps vsync on.
A laposon is 1080p-n nyomtam, ott igaz elsimitas meg minden 0-n volt.
Most 4/4-en van, de hat idegesito hogy nem birja, majdnem annyit hoz ki mint egy HD4000.
Ennyi erovel maradhattam volna laposon is. -
ObiGabi
aktív tag
válasz
zolisx4 #6958 üzenetére
Egyébként AMD kártya van a gépben: Radeon HD4870, nálam szépen megy.
Korábban már volt szó arról, hogy kell a legújabb .NET keretrendszer 4.5.1, ill. a Physx se árt. Bár utóbbi az nVidia kártyákhoz készült, de az AMD-k is elboldogulnak vele.
-
pokers
senior tag
válasz
zolisx4 #6958 üzenetére
Kipróbáltam, átraktam Win7 kompatibilis módba, és egyből jobb lett az FPS.
Az alap Hagenstedt mapon 60 alá nem is nagyon esik, pedig előtte volt, hogy leesett 14-re.
A belga map is megjavult, pedig már ott tartottam, hogy uninstall az egész játék és megy a kukába.Egy próbát megér, bár ha alapból Win7-ed van, akkor passz.
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
zolisx4 #6953 üzenetére
Jó reggelt kívánok, napraforgót kapálok!
Arra figyelni kell, hogy 2db "game.xml" van: egyik a játék telepített könyvtárában, ezt tessék békén hagyni, a másik a dokuments... helyen, ezt lehet reszelni, gyalúlni. Ha a játék telepített könyvtárában lévőt szerkesztjük, akkor a game indításánál különféle hibaüzenetekkel bombázhat bennünket, pl., hogy telepítsük újra a játékot.
-
őstag
őstag
válasz
zolisx4 #6953 üzenetére
nem tudom mi az összefüggés
nálad olyan mintha valami energiatakarékos dolog okozna throttling-et,
meg kéne próbálni játék közben monitorozni a cpu és a gpu órajelet és kihasználtságot mondjuk AIDA -val
ablakos módban futtasd a játékot és akkor látod a tálcán az értékeket
(ablakos mód szintén a game.xml -ben <fullscreen>true</fullscreen> átírni false -ra)Egyébként a játék motorja nagyon rosszul optimalizált, alap térképen nálam sem megy 40% fölé a CPU vagy a GPU kihasználtság, mod mapon néha felmegy a GPU 55% közelébe, de folyamatos 60 fps mellett is beröccen a kép néha, és képtelen a játék 100% közelében használni a a GPU -t.
-
őstag
őstag
válasz
zolisx4 #6949 üzenetére
valahol olvastam egyszer, hogy a geme.xml -ben kikapcsolta a tag a log txt -t
<logging>
<file enable="true" filename="log.txt" />a true -t false -ra írta át és ez megszüntette a laggolást,
de nekem ez elég hihetetlenül hangzik, mindenesetre nem tudom kipróbálni, mert nálam nem laggolesetleg driver frissítés?
de ha már úgyis a game.xml -t szerkeszted bekapcsolhatod a fejlesztői konzolt és akkor nem kell külső program az fps kijelzésére
<development>
<controls>true</controls>utána játékban F2 - vel mutatja az FPS -t
-
pokers
senior tag
válasz
zolisx4 #6945 üzenetére
Melyik patch van fent?
Mert sajnos az a tapasztalatom, hogy az új 2.1-es patch sokat rontott a játszhatóságon.
Nálam is elkezdtek szaggatni a mapok, amik eddig gyönyörűen futottak. Pedig nekem se gyenge konfigom van. Emiatt tippelek én az új patch-re, hogy az okozza a problémát, mert előtte semmi gond nem volt. -
őstag
őstag
válasz
zolisx4 #6945 üzenetére
a konfigod alapján a legmagasabb beállításokkal is simán kéne 60 fps -nek lennie (legalábbis az alap térképeken)
nekem ennél jóval gyöngébb hardveren (i3 2225 / GeForce GTX 750 Ti ) is meg van a folyamatos 60 fps (vsync on) ha mondjuk 20-25 eszköz/gép van egy szerre a képen akkor néha beröccen egy-egy gyors kamera forgatásnál, de ez ilyen játék
ha nincs egy mod sem akkor error is kizárt a log -ban
igazából ötletem sincs, esetleg próbáld lejjebb venni a grafikát, hogy van-e valami hatása -
ObiGabi
aktív tag
válasz
zolisx4 #6792 üzenetére
Egyedüli játéknál én fullra állítok mindent, szépen megy.
Esetleg valami vezérlő probléma?
Egy próbát megér, el nem rontod.
Töltsd le a SlimDriver nevű ingyenes programot, indítsd el, aztán amiket talál vezérlőket telepítsd (hang, VGA, USB, pamparam, stb. Szépen megkeresi a gépedhez való drivereket, majd egy listába szedi, Neked csak rá kell böknöd a listában található bejegyzésekre. Alapból minden vezérlő telepítése után kéri a gép újra indítását, de ezt a kérést el is utasíthatod.Ill létezik egy .NET keretrendszer, aminek a hiánya, vagy egy korai verziója is okozhat kellemetlen dolgokat. (AMD kártyák használják) .NET 4.5
Vagy vérus? Egy teljes rendszervizsgálat sem árthat.
Jobb ötletem nincs
( Rendszer: Win7 64bit, VGA: Ati Radeon HD 4870 )
-
Incash
csendes tag
válasz
zolisx4 #6774 üzenetére
Ezt átéli mindenki remélhetőleg egyszer
Én azt csináltam, hogy índítottam új karriert átírtam az kasszát abból megvettem pár földet és egy alap gépparkot és onnan folytattam. Igaz nem volt meg minden ami előtte de legalább nem nulláról indultam kicsit nagyobb kedvem volt így folytatni. Végülis ez nem cheat mert megdolgoztál már érte egyszer
-
lacibacsi
addikt
válasz
zolisx4 #6772 üzenetére
Őszinte részvétem! Nekem is volt már ilyen gondom (és még néhány embernek), de el kell, hogy szomorítsalak: nincs megoldás a problémára. Néhány fórumon találtam okoskodásokat a javításra, de egyik sem volt használható. Egy megoldás létezik: fájó szívvel meg kell válni az elveszett mentés emlékétől és újra kezdeni.
Lelki állapotod teljesen megértem. Nekem egy sokmilliós tartalékokkal rendelkező, kb 50 eszközös farmot sikerült összehoznom több heti munkával. Ezt kellett újra kezdeni...
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
zolisx4 #6763 üzenetére
Üdv!
Nagyon kitartó vagy!Én legutóbb egy órát pakolgattam, de elég is volt belőle.
A tárolással nincs gondom, lepakolom és ott marad. Szállításra egy Agrolinert haszálok, raklapokat is kezeli, automatán felszedi és lerakja a bálákat. De azt is lehet, hogy Te szeded le a bálákat. Viszont a rajta hagyott cucc játékból (karrierből) való kilépés után eltűnik. -
őstag
őstag
válasz
zolisx4 #6763 üzenetére
esetleg használhatsz olyan pótkocsit ami automatikusan felszedi és gombnyomásra üríti a bálákat
itt válogathatsz van több isez pedig egy traktorra való bálavilla amin rögzíthető a bála
-
őstag
őstag
válasz
zolisx4 #6763 üzenetére
Ezzel mindenki szív, nagyon béna a bálák és a raklapok fizikája. 2.0 patch -et, mindenképp tedd fel (talán már az 1.4 -től lehetővé tették, hogy a szalmát közvetlenül a tehenek alá lehet önteni)
Alternatív megoldások vannak. Létezik olyan bála villa/fogó, ami gombnyomásra rögzíti a bálát.
De a legtöbb mod térkép megkerüli az egész problémát és nem kell bálázni, közvetlenül lebillenthető a fű és a szalma is és felszedhető akár a takarmány-keverőgéppel vagy egy rakodóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- Hobby elektronika
- BestBuy ruhás topik
- Acer Wave 7 Mesh: Hetediziglen
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged