Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
szildavid90
üzenetére
Az xml filet kihúzod pl az asztalra jobb egér gomb szerkesztés és azt írsz át amit akarsz! Mikor végeztél x-el bezárod ekkor rákérdez menti a változtatásokat? Igen mented! A régi xml filet kitörlöd ezt a szerkeztetet meg simán vissza húzod!!
-
larpi
tag
válasz
szildavid90
üzenetére
Dokumentumok/ MyGames/FarminSimulator2013/game.xml file-ban átírod a következő sort:
<fullscreen>true</fullscreen> erre <fullscreen>false</fullscreen>
Így ablakban fut a játék, a méretét a játék menüjében be tudod állítani. -
apach
senior tag
válasz
szildavid90
üzenetére
idén októberben JÖN már bocs!
-
törölt tag
válasz
szildavid90
üzenetére
köszi szépen az infót

-
törölt tag
Sziasztok, léci valaki valami infót erre :
(#7285) -
szildavid90
aktív tag
Nem tudja valaki, hogyan lehet letenni a játékot ablakos módba? Sehogy sem tudok rájönni. Egyáltalán megoldható e?
-
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok! Tudja valaki mitől van az hogy ürít a kombájn de 80%-nál abba hagyja és arat tovább? Mit kellene átírni vagy hogy lehet ezt a hibát kijavítani?
-
törölt tag
Sziasztok. érdeklődnék,hogy van e legujabb Farming simulator 2014-es vagy olyan 2014-es ami titanium edition-ös?és ami magyar persze?
-
Kiblerses
újonc
Üdv!
Azt szeretném kérdezni,hogy most ez az új kiegészités az Expansion kiadású,magyar nyelvű,ami a emag.hu-n kapható?
Köszönöm. -
ObiGabi
aktív tag
válasz
Zsolt...
üzenetére
Üdv!
Kell valami új, hogy fenntartsák a játék iránt az érdeklődést. Kíváncsian várom milyen lesz!
Jó volna, ha a meglévő hibákon javítanának...
Az se lenne rossz, ha a farm épületeit lehetne bővíteni, eladni és nagyobbat venni (építeni), vagy csak lecserélni egy más stílusúra. Mert hát ugye most van egy viszonylag nagy telepünk modern épületekkel egy olyan régi induló gépparkkal, amit a múzeum is csak akkor venne át, ha fizetnénk érte. Igazság szerint annyival is beérném, ha a bálák és raklapok nem esnének le a villáról, ill. a rakodógépek szerszámai nem lötyögnének a rakodókaron...

-
Zsolt...
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ha van rá lehetőséged, multizz egyet s' megtudod!
-
Zsolt...
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ennél a játéknál is igaz, mint a legtöbbnél, hogy nagyobb móka 1ütt nyomni a haverokkal, mint a béna MI-vel x@r@kodni!
Az meg hogy, lesz e közös föld lehetőség multiban, azt nem tudom.
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem piskóta

-
ObiGabi
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Üdv Mindenkinek!
Kamion: Scania R730 v8
Pótkocsi csomag: Fliegl TMK 469SC
Ezekből jó kis szerelvényt össze lehet állítani és még szép is

-
pokers
senior tag
Ha valaki legalizálni szeretné játékát, most megteheti. A Steam-en 1900Ft a Titanium Edition korlátozott ideig.
És utána jöhet multizni

-
- = Zk = -
félisten
szevasztok
elővettem fél év után csóri gémet

pl.
kéne vmi erős kamion, amivel 250.000t cuccost rángatás nélkül tudok vontatni.
vagy cserélek trélert... és átírom -
gabitó
tag
-
luise178
tag
válasz
Zsolt...
üzenetére
na hát én nem estem hasra tőle. a gépek kezelése feleslegesen túlbonyolított.
a farönköket felrakó gép "kanalát" hogy lehet forgatni? csak mert nekem mindig rosszul áll a rönkhöz képest.
a fa feldolgozónál hogy lehet rávenni a gépe, hogy ha elengedem a rönköt, ráessen a szalagra, és ne "ragadjon" bele?
előre is kössz!
-
Zsolt...
tag
válasz
Anna123456
üzenetére
Kapsz egy új USA mapot+gépeket, eszközöket!
Nem tesz semmi érdemlegeset az alap játékhoz, hisz eddig is számtalan mod készült már hozzá. (saját vélemény)
Nézegess videókat róla! [link]Viszont,, a fentebb említett fakitermelő mod, ad 1kis pluszt az alapgaméhoz.
-
Anna123456
csendes tag
sziasztok most miez a Titanium Add-on nem értem felpróbáltam telepíteni de semmi most miez az egész???
-
Zsolt...
tag
Na, ez mekkora skacok! (Erdészeti mod)
Végre, ezzel a mod-dal tettek egy kis innovációt a gaméba.
El lehet vele bíbelődni az tuti, próbáljátok ki!:[link] -
Anna123456
csendes tag
köszönöm szépen mindenkinek a segítséget és komenteket DE ÜZENNÉM n0tr3adY81-nekhogy ha TE kinn laktál volna Angliába vagy a fene tugya hogy hol és ide vissza jöttél volna Magyarországra akkor te mit csináltál volna ha téged cikiznek az írásért vagy éppen a beszédedért mert én töröm a Magyart!!!!!!

1-a szüleimnek ehhez speciel mi köze??? hmmmm??? nem értem?!?!?!?!?!?!?!?! JÓ VOLNA HA LESZÁLNÁM RÓLAM ÉS A SZÜLEIMRŐL MIVEL SAJNOS ANYUKÁMAT NEM RÉG VESZTETTEM EL ESZT
NEM IS AKARTAM IDE LEÍRNI MERT TEn0tr3adY81-NEM VAGY A TESTVÉREM VAGY VALAMI ROKON HOGY ERRŐL BESZÁMOLYAK NEKED ÉRTETTÉL??? remélem lezárod 
-
lacibacsi
addikt
Srácok!
Tényleg abba kellene hagyni a nyelvészkedést!
Koncentráljunk gazdálkodásra és most aktuálisan Anna problémájára...!
Anna:
Töltsd le EZTa pályát. (Letöltöd, a .zip-et kicsomagolod a 'mods' mappádba és új játéknál ezt indítod). Kicsi, átlátható, közel van benne minden. Az alapon kívül vágómarhát tudsz rajta nevelni. Ha éppen kedved tartja, akkor tudsz letenni sertésnevelőt vagy nem alap dolgokat is. Sík pálya, tehát nem lesznek nagy akadályok. Szerintem gyakorlópályának ideális. Amikor meg majd beletanulsz, akkor keresel magadnak nagyobb kihívást jelentő térképet. -
zsolesz0803
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Igaz hogy nem kérdezte senki a véleményem de szerintem sincs értelme piszkálni a másikat, ez a fórum azért van hogy ha tudunk segítsünk a másikon, mindannyian követünk el helyesírási hibákat,nyilván te is
!
Még eggy gondolat, ha már valaki tanít akkor helyesen tegye,pld lásd utosó sorod Anna123456 kisbetűvel kezdve
! -
n0tr3adY81
aktív tag
OFF:
Szerintem meg nem gyerekes viselkedés az,hogy felhívod valaki figyelmét arra, ha egy közösséghez fordul segítségért ne "odaokádás szinten csak haladjon" szintű hozzászólást produkál. Persze belefér pár hiba, ékezet nélkül, stb, emberek vagyunk.
DE! Azért könyörgöm, egy frissen beregisztrált user ANNA123456 nicken gyakorlatilag fél oldal szmájlit belehány a topicba úgy, hogy nincs egy épkézláb mondata? Amikor meg szóvá teszem, először beírja, hogy csak "14-vok sory ez van", majd fél perccel később módosítja Angliából jöttemre és 23 évre...
Itt felmerül az oktatás minősége és a szülői felelősség kérdése (amibe ne menjünk bele) - FS2013 után szabadon

Mea maxima culpa, de a hsz-e annyira b@szta a csőrömet, hogy nem tudtam magamban tartani a véleményem

Mindenki maga dönti el, hogy viszonyul a fórumtársakhoz a hozzászólásai minőségével.
Én úgy érzem, ha már mástól kérek segítséget, az a minimum, hogy megadom neki azt a fajta "tiszteletet", hogy normálisan megfogalmazott, lehetőleg hibáktól mentes hsz-t írok. Ráadásul a hibákat még alá is húzza a hsz editor
Részemről anna123456 téma lezárva, maxi riszpekt minden gazdának

-
apach
senior tag
Hm. Már nem azért, és nem is kötözködni akarok, de.
Szerintem gyerekes viselkedés az IS ha ilyen hülyeségekkel piszkálódik valaki.
Érdekes, hogy régebben volt itt olyan is, NEM 1, aki sokkal rosszabbul írt, mégsem mukkant rájuk a kutya se. Legalább is, így emlékszem.Engem magasról nem érdekel hogy írt, írt és örülök hogy van Nő nemű egyén is akit érdekel ez a játék, ami IGEN RITKA! Szerintem. Az okok leírva, el lehet fogadni. Am meg, én is szoktam elérthető szövegeket írni, ha kevésbé figyelek oda, mert épp letoltam egy 12 órás melót 2 órányi utazás mellett melóba/melóból. Na mind1. Amúgy meg, Én meg úgy írok, ahogy épp kedvem tartja. Ha akarok írok úgy mint Anna, ha nem, akkor nem.
Ennyi. Jah, mellesleg engem IS irritál a NEM helyesen írás, de még sem kötöttem bele!Anna: Vannak Megvehető, elhelyezhető épületek IS. Ahhoz, hogy elhelyezhesd őket valahol, ZÖLD területnek kell lennie, mert pl a farm közepére nem hiszem hogy engedi a játék letenni az úgynevezett, placeable dolgokat. Lehet közben forgatni őket mielőtt elhelyezed, ami HA jól emlékszem, a D billentyű gomb. Modokat meg ha kell, mutatok, ha épp van időm. de bátran kérdezd szerintem pokers-t vagy vacs nevezetű itt fent levő tagokat, velük szoktam csoportba multiban játszani.
Sajnos mostanában nem vagyok.
Tehát, ismerem Őket, és segítenek szerintem ha kéred.
Map szerkesztgetésben némileg otthon vagyok am meg, így, amiben tudok segítek. Bárkinek! Van amúgy néhány olyan mapom, (nem én készítettem), amiken az állatok jobb helyen/helyeken vannak. Ezeket viszont igen nehézkes ÁT szerkeszteni máshova, így eléggé jól érteni kell az Editorhoz/szerkesztéshez! -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
szildavid90
üzenetére
Üdv,
Nekem az a tapasztalatom, hogy Win8 alatt minden játék jobban fut(ott), köztük az FS is.
Ramdiskre téve (elegendő RAM mellett persze) a modokat és a játékot is, a betöltési idő kb harmadára csökken. Egy próbát megér. -
szildavid90
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy Windows 8 alatt ugyanolyan szépen futna a játék mint a Windows 7 alatt minden kiegészítővel együtt? Van itt olyan aki Windows 8 alatt játszik? Tudna róla véleményt mondani, hogy milyen tapasztalatai vannak a játékkal kapcsolatban?
Köszi a válaszokat!
-
lacibacsi
addikt
válasz
Anna123456
üzenetére
Már megbocsáss, de ha eddig Angliában éltél, akkor azért angolul csak tudsz, vagy nem? Letöltéshez erősen javallott a 'download' gombot nyomogatni.

(bocs a flood-ért, de már nem engedte szerkeszteni az előző hsz-t)
-
lacibacsi
addikt
válasz
Anna123456
üzenetére
FS13-ban nem lehet ilyet csinálni. Giants Editor (legfrissebb verzió) kell hozzá. Sajnos ahhoz meg szakértelem kell, nem kevés. Az igazi GE szakértőket viszont nem ezen a fórumon fogod megtalálni.
Jobban jársz, ha keresel magadnak olyan pályát, amin közel vannak egymáshoz a dolgok... -
lacibacsi
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ne húzd fel magad kolléga!! A végén még szétcsúszol idegileg és nem tudsz koncentrálni!! A szántás meg görbe lesz és kapsz majd az agronómustól!

-
Anna123456
csendes tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
köszönöm zolesz de hogy kell letölteni mert nem tudom sehogysem

-
Anna123456
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
tudod azért írtam elősször hogy 14-vagyok mert szégyeltem hogy nem tudok helyesen írni ennyi évesen de rájöttem hogy ez nem az én vagy a szüleim hibái hanem egyszerűen nem itt nőttem fel ennyi
-
zsolesz0803
tag
válasz
Anna123456
üzenetére
Át lehet rendezni a mapot aki ért az editorhoz meg tudja csinálni,én nem bajlódnék vele itt egy jó kis map [link] nagy darab földekkel sok növényt lehet rajta vetni és ott vannak egy helyen a tehenek juhok tyúkok, és még kicsit távolabb tudsz etetni lovat és malacot is!
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Anna123456
üzenetére
14 évesen már középiskola első osztályába fogsz járni. Ezzel a hozzáállással 92%, hogy magyar írásbeli érettségin elhasalsz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Byez.Hopsz.. Az előbb még azt írod "14-éves vagyok sory ez van", aztán átírod arra, hogy 23 éves, és most jöttél haza Angliából? Nocomment

Na befejeztem, Google a barátod.
-
Anna123456
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Hello bocsi de nem is Magyarországi vagyok nem rég jöttünk vissza Angliából most 23-éves vagyok és nem igazán beszélem a magyart magán tanárhoz járok írásból
am kösz az oldalt -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Anna123456
üzenetére
Flame on : mélyigénytelenség ahogy írsz. Fórumtársaidat megtisztelhetnéd azzal, hogy olvasható formában, jóval kevesebb helyesírási hibával teszed közzé a kérésed. Szerintem legalábbis.
Flame off.Google-ban FS2013 maps-ra keress rá. Vagy www.ls2013.com.
-
Anna123456
csendes tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Hello Lacibácsi lehetne még egy kérdésem lehet olyat csinálni a Fs2013-ban hogy PL: a tehén isálót a juh istálót egyhelyre húzni hogy ott legyenek az udvaroman ahonnan eredetileg kezdek mert nagyon messze vannak egymástól vagy nem tudsz egy olasmi mappot válaszodat előre is köszönöm Anna

-
lacibacsi
addikt
válasz
Anna123456
üzenetére
Már megbocsáss, de ez a konfig elég vérszegény. Örülj, hogy egyáltalán elindul vele géped, nem hogy még az FS is...
-
Anna123456
csendes tag
válasz
gnagydani
üzenetére
igen nagyon is sokat köszönöm szépen
én meg aszt hittem hogy valami gubanc van és már vagy 100X ujratettem a gépet is meg a játékot is szóval még 1X köszönöm szépenmég lehetne esetleg egy kérdésem?? az a problémám van hogy a gépem nem tugya kezelni a RAMOMAT ami DDR2 1GB-s 800-Mhz az alaplapom támogassa meg minden de egy idő után kikapcsol s ujra indul és KÉKHALÁLOZIK TŐLE
ez az alaplapom neve GIGABITE/GA-M56S-S3 /
VD kari 512-MB 128-bit ATI radeon HD2600-pro
HDD 200-GB SATA 2 Samsung
PROCI: AMD Athlon(tm) LE-1640 2.61Ghz
és semmien ramot most pedig egy szerény 512-MB van benne ami igen lassú
VÁLASZOTOKAT IS ELŐRE KÖSZÖNÖM

-
gnagydani
csendes tag
válasz
Anna123456
üzenetére
A 2.0-val változott ilyenre a menü. Az rendben van. Mod-ot (traktort, autót, munkagépeket) a dokumentumok/My games/Farming simulator/Mod mappába kell berakni. Ha házat, utat, egyéb tárgyat akarsz betenni az már bonyolultabb, mert ahhoz szerkeszteni kell a pályát Giants Editorral. Remélem segítettem.
-
-
lacibacsi
addikt
válasz
Anna123456
üzenetére
Pontosan milyen cuccokat akarsz te berakni a játékba?
Mi színeződik át? Hol? Milyen pályán?
Pályaszerkesztéssel nem boldogulsz?
Pontosíts!
-
Anna123456
csendes tag
válasz
Anna123456
üzenetére
-
Anna123456
csendes tag
Sziasztok tudna nekem valaki segíteni az a problémám lennehogy felteszem a Farming Simulátor 2013-as játékot és nem lehet bele tenni semmien tárgyat PL: Lápákat, szalmabála, és egyém klassz cucokat és ha felteszem rá a 2.1-es peccset utána sery de mégsem jó mert akkor meg átszineződik rajta minden segítségeteket előre is köszönöm sziasztok s jó játékot Anna

-
xFreex
aktív tag
válasz
psycroptic
üzenetére
Dátum szerint az utolsót másold vissza a savegame mappába.
-
xFreex
aktív tag
válasz
psycroptic
üzenetére
dokumentumok/mygames/farmingsimulator/beckup mappában vannak a régiek.
-
psycroptic
őstag
Játékon belül véletlenül kitöröltem a mentésemet, de a gépemen még megvannak vissza tudom állítani valahogy?
-
saab18
újonc
üdv nekem kérdésem lenne az állatokrol és hogy vane olyan mód ami kiirja a növény alá hogy micsoda mikor aratok vagy vetek vagy szálítok
-
luise178
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
oks, köszie, megpróbálom!

-
pavika
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Köszi. Jól néz ki. Ki is próbálom.
-
-
pavika
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Ezekhez a JD kombájnokhoz milyen kukorica vágóasztalt érdemes használni? Hirtelen nem találtam hozzá valót. John Deere-t.
-
zsolesz0803
tag
válasz
luise178
üzenetére
Olyan modról nem tudok hogy esőbe-hóba is lehessen aratni, de azt megtudod csinálni hogy a növégy rothadást kikapcsolod a map i3d fájl-ban, és akkor nem rothad el a növény soha! Ha érdekel a dolog akkor a map i3d-ben megkeresed ezt a sort growthNumStates="7" neked ott valószínűleg 8-as van a sor után és azt át írod 7-re annál a növénynél amelyik rothad, a füvet nem kell átírni az úgy jó ahogy van,el mented visszacsomagolod és kész mostmár eshet a hó megvár az aratás
! -
luise178
tag
szasztok!
van valami MOD vagy módszer, hogy az időjárás ne befolyásolja az aratást? behavazott, és ott rohad meg a sok búza/árpa/repce a földeken. csak a kukorica silózást engedi.
-
apach
senior tag
hali.
hiába, ha ugyan olyan szar lesz a multis rész mint eddig. Hogy épkézláb multit nem lehet tolni még mindig rajtuk. Ezt még mindig nem javították ki benne, erősebb motor vagy tudom is én mi kéne a játéknak. Inkább egyen nagyobb gépet. Aki akar játszani, úgy is fejleszt hogy jó legyen rá a gépe.
Nekem max a netem nem igen győzi. Jah, meg a mod variálgatásokat LS11 szuperül tűrte, LS13 egy fos ilyen téren sajnos. Ebben is alább hagytak! Mi az, hogy egy idő után, a tagok egy része, vagy épp mindenki, idővel nem látja a gépeket, eszközöket, stb. A mod cserélgetés NEM fogadható el részükről és senki részéről kifogásnak, mert ha LS11 gond nélkül tűrte, akkor a többi utána levőnek is KELL (kellene) tűrnie ezt. -
pokers
senior tag
Ősszel érkezik a Farming Simulator 15, már előrendelhető!
Kijött egy videó is
Elég szépnek tűnik a grafikája
-
LaMazZz
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Kár, hogy ezek nincsenek kiadva darabokba egyenként.

Nálam már sok egy akkora mod pakk szaggatok tőle.
De amúgy próbáltam őket és tényleg nagyon jó gépek csak ajánlani tudom mindenkinek. -
Wildgreen
aktív tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Köszi Zsolesz ezt használom én is de nagy mapokon!
-
Wildgreen
aktív tag
Vagy ha esetleg tudnátok egy jó kis John Deere kombájnt nekem linkelni mert én nem találtam olyat ami tökéletes lenne! Nem nagy kombájnra gondoltam! Közepes földekhez kellene!! Köszi!!
-
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy az mitől van hogy a kombájn aratás közben akadozva megy? Jelen esetben egy John Deere 2058-ról van szó! Az xml file-ban a kamera sornál minden bent van aminek lenni kell!
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok nem tudja valaki hogy a silózókat, vagy mit kellene átírni úgy mint ahogy a 2011 játékban volt hogy amit learat a silókombájn egyből lehetne a tehenek elé billenteni, hogy ne kellene taposni-erjeszteni?
Új hozzászólás Aktív témák

- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 T1200 4GB /1 Millió/
- Samsung Galaxy Note 10+ 5G
- Apple iPhone 12 Pro Max 256Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Uj akkumulátor
- Dell Latitude 5521 / i7-11850H /16gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WIN11
- TERVEZŐGÉP HP FireFly 16 G9 / i7-1265u /16gb ddr5 / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Olyan egyenes lesz a szántás, hogy ihajjj!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
am kösz az oldalt