- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
SN2O
aktív tag
Én speciel díjazom az átdolgozott menüket,kis térképet, stb...
Ugyan megvolt a 13-is, de első próbálgatásra sokkal kellemesebb, pont annyival több amit hiányoltam az elődbőlPersze ez csak az én véleményem, mindenki magának kell,hogy mérlegelje, megéri-e neki költeni rá
ui:
Azért várom már a módokat hozzá
Nincs valahol leírás kezdők számára,hogyan lehet portolni 13-ból vagy készíteni egyedit? -
apach
senior tag
mivel partition managerrel lett csinálva még a cserekor, mert valahogy nem sikerült megcsinálnom a telepítéskor, így nem merem garantálni hogy nem törli azt is. mivel nem tudok angolul, és én csináltam, így az alap beállításokkal csináltam meg a programmal. párom bnőjének a pasija meg nem volt épp elérhető, mivel neki pl a végzettsége is ez és ebben is dolgozik.
minimum 11.5 gigányi csak a tesztelt és nálam hibátlan modok mérete, normál mappában, ami talán némileg csökken ha zipbe teszem. ezeket mindenképpen fel akarom dobni valahova.
tudjátok a mondást nem? jobb félni mint meg ilyedni
-
n0tr3adY81
aktív tag
Itt az egyik, 0:31 - 32-nél érdemes nézni a rönköt ahogy földet ér... Szóval ez nem sok jót vetít előre.
Bálázásról és a hozzá kapcsoló tevékenységről ennyi van. Az bíztató, hogy fékezéskor nem esik le.
Gondolom ilyen mini figyelmességek nem lesznek benne, mint ez a mod. A sárdagasztásról már ne is beszéljünk (persze nem Spin Tires szinten). Valahogy nekem hozzátartozna a farm szimulációhoz, hogy igenis dagonyásszon a traktor, és alkalomadtán ki kelljen húzni.
Ha valaki ért annyira a modkészítéshez, egy ötlet - akár a '15 fényében is idővel : mai napig nem készült rendes, kézzel csatlakoztatható vontatólánc. Alapötlet hozzá a korábban említett Kotte Garant tömlő...
-
n0tr3adY81
aktív tag
A '13-hoz képest (20-22) licencelt gépek száma közel 40. Plusz a favágás. Plusz grafikai ráncfelvarrás, beépített washable mod (mosható), dustwheels (poroló kerekek), és wheellanes (keréknyomok).
Évszakok...Cöcöcö...NPC-k? Ugyanmár.
Több állat az szerintem nem lesz, a növényt majd a kiadáskor tudjuk meg (de szerintem az sem)..
Így látatlanban már csak annyit várok, hogy mikor adják ki dlc-ként Kotte Garant tömlőcsatlakoztatós trágyázó pakkot
-
larpi
tag
Szerintem bug lessz a fű eltűnése, mivel még soha nem találkoztam ezzel a problémával más térképeken. Viszont olyan rendfelszedőmod-dal már találkoztam ami után nem nőtt ujból fű azokban a csíkokban ahonnan felszedte a a füvet.
A tehenek takarmányozásánál az a tapasztalatom hogy a kevert táp mellé a fű még kell. Többb map.-on van is a fűnek külön vájú. A szilázs viszont nem fogy a pda szerint amíg van kevert táp a vájúban. Azt viszont még nem figyeltem meg hogy ha a szilázs hiányzik a takarmányok közül meg van-e a 100%-os termelékenység. -
lacibacsi
addikt
A mezsgyéken lévő fű kaszálhatóságához nem kell valami mod? Nem ez hiányzik neked? Ott ugye nem vetett növény van, ami "gyárilag" újra nő. Nem tudom, sosem próbálkoztam a mezsgye kaszálásával, de valahol itt a fórumon mintha lett volna már szó erről...
Persze lehet, hogy egyszerűen map-függő a dolog és a te map-odon nem fog újranőni... -
vhw
addikt
Tesztelgettem azóta kicsit;
Ha csak a zöld füvet rendsodrózom vagy gyűjtöm össze, akkor a levágott fű helyén még látszanak kis fűcsomók, szépen vissza is nő semmi probléma.Ha szénát csinálok, akkor még a széna textúrák között látszanak ezek a kis zöld csomók - de amint a szénát rendsodrózom vagy akár enélkül egyenesen bálázom, akkor ezek teljesen eltűnnek, csak az alap, sík föld marad utána.
Most ez bug vagy feature? Visszanő magától a fű, vagy újra kéne vetni?
(a kb ~15 órával korábban levágott terület még mindig üres - leszámítva pár véletlen fűcsomót) -
pokers
senior tag
Teljesen egyetértek veled.
Az eddigi videókból, képekből inkább egy 3.0-ás patch-ként kellene kiadni, nem egy "új" játéknak. De mint tudjuk, manapság minden a pénzről szól, így a Giantnak jobban megéri eladni új játékként, mint patch-ként.
Mert azért olyan sok minden nem változott. A 2013-hoz most léteznek olyan modok, amik űberelik a 2015 gyári gépeit. (digitális műszerfal, műszerfal világítás, duplakerék, nyitható ajtók-ablakok, állítható vonószem magasság)
Szóval nem erőltették meg magukat a srácok.Egyébként a gépigénye:
System Requirements Windows Version (*)
Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
2.0 GHz Intel or equivalent AMD processor
Nvidia Geforce 8600 Series, ATI Radeon HD 2600 graphics card or better (min 512 MB VRAM)
2 GB RAM
3 GB free hard drive space
Soundcard
DVD-ROM DriveSystem Requirements Mac Version (*)
Mac OS X 10.7.1, 10.8.1, 10.9.1 or 10.10.1
2.0 GHz cpu or better
Nvidia Geforce 8600, ATI Radeon HD 2600 or better (min 512 MB VRAM)
2 GB RAM
3 GB free hard drive space
DVD-ROM Drive(*) General information: These system requirements can't cover all possible system configurations so issues could occur that avoid or influence the functionality in some cases.
Ja, és remélem megmarad az örök kedvenc fícsöröm, hogy képes megakadni a játék, ha felkapcsolom a világítást
(Ennyit a játék motorjáról...) -
slappy
csendes tag
Az a gondom, hogy majdnem tele van a BIogáznál, csak vetésre használom de annyi nem fogy ott, hogy jó legyen...
Ott csak silozok messzebbre meg nem hordom el, nincs is kedvem hozzá. Ezért gondoltam valami ilyesmi tárolóra. Mert már tartálykocsit szereztem hozzá, így már máshol is lehetne használni.
-
ObiGabi
aktív tag
Ez ismerős
"Elsőre nekiestem a játék által kínált többnyire modern gépeknek, és az egész móka átcsapott abba, hogy minél nagyobb, gyorsabb, erősebb eszközöm legyen, amivel sok pénzt keressek a még nagyobb és modernebbekre... Csak rohangáltam egyik földtől a másikig, jóformán csak a bérelt munkaerőt "menedzseltem"."Gyorsba néhány:
Deutz DX 90 a 70-es évekből
Nézelődj a különböző oldalakon, biztos találsz számodra megfelelőt!
-
ObiGabi
aktív tag
Annak a korszaknak a gépeit nem igazán kedvelem... De esetleg egy kicsit későbbről, mondjuk a 80-as évekből egy IH Case 1455-ös? Generál némi figyelmeztetést, de ettől eltekintve jó kis gép, közepes teljesítménnyel.
Vagy esetleg a 90-es évekből egy John Deere 8110-es mit szólsz? Hibát ez sem generál a naplóba, csak némi figyelmeztetést, de szép és erős gép.
-
őstag
őstag
át lehet írni, de ha növeled a tömeget, akkor kevés lesz a nyomaték, valószínűleg nem tudja magát kiforogni így a végsebesség is csökkenni fog és a gyorsulás is romlik, ezt is be kell lőni utána
legegyszerűbb ha első körben a modell tömegét növeled editorban, és a súlypontot is kis mértékben előre lehet tolni az xml -ben, de ezek a kis változtatások nem lesznek látványosak nehezebb eszközöknélegyébként létezik orrsúly régi (front hidraulika nélküli) traktorokra is amennyiben van rajtuk elől vonószem
ez a legegyszerűbb megoldás -
larpi
tag
A legtöbb map-on nincs, a rendfelszedő kocsival összeszedett füvet úgy is lehet felhasználni mint ha széna volna pl: keverő üzemben. A kimondottan bálás széna felhasználáshoz kell előállítani a szénát, mivel a füvet nem lehet bebálázni. Egyszer találkoztam egy olyan mod-dal ami bálázta a füvet, de az be is fóliázta és a végeredmény siló takarmány lett.
-
őstag
őstag
nem használja ki rendesen, nálam is 40-50% (i3 ) a GPU sem megy 50% fölé (750 ti) very high grafika
folyamatosan meg van a 60 fps (vsync on) de egy gyors kameraforgatásnál, vagy amit írtatok a világítás felkapcsolásánál megakad egy pillanatra
kikapcsolt vsync -el van 120 FPS is, de van egy csúszás a képben
sajnos ennyire gagyi a játék motorja
nincs hatással az élsimítás sem, 8x -on (vsync on) ugyanannyi az fps mint kikapcsoltnál
persze vannak nagyon részletes textúrát tartalmazó mapok, ott folyamatos a mikrolag, grafikai beállításoktól függetlenül -
zolisx4
őstag
Nálam is SSD-n van az oprendszer és a FS2013 ,úgy láttam mintha több magot is használna ,de max 40-50 % de nagyon össze vissza megy ,nekem meg HT az í7 igy annyi vonal van hogy nehéz kihámozni belőle .
Szerintem erre nincs megoldás ,elég sokan játszanak vele ,nem tudom miért nem tudják megcsinálni. -
szildavid90
aktív tag
Ez amit most írtál ez konkrétan nem LaMazZz kérdésére vonatkozik. Itt az volt a kérdés, hogy mért ilyen "nagyok" a Magyar TSZ-es mapok. Itt nem azon van a hangsúly, hogy 300-400 Mega egy map, mert az nyílván való hogy elfér a merevlemezén, hanem arról van szó, hogy a gyengébb gépek nem bírják el az ilyen "nagyobb" méretű mappokat csak a 150Mega körülieket max.
-
őstag
őstag
az a gond a több száz megás térképekkel, hogy sok rosszul optimalizált textúrát tartalmaznak gyengébb gépeken erősen laggolnak,
ez egyébként erősebb gépeken is előfordul, magas FPS mellett mikrolag
lehet, hogy ez a játék motorjának köszönhető, ami nem képes kihasználni rendesen a hardvert (erősebb gépen 40% alatt van a CPU / GPU kihasználtsága) ugyanakkor laggol -
őstag
őstag
a bála és raklap kezelése mozgatása szállítása ahogy előbb is írták nem az erőssége a játéknak, de a 2.1 patch sokat javít a dolgon
létezik multifruit mod ami a default gépekhez hozzáad növényeket (vetőgépekhez, kombájnokhoz, pótkocsikhoz) siló takarmány napraforgó szója , zab , rozs kender rizs köles tönkölybúza tritikálé mák zöld búza,
de a térképhez nem adja hozzá, olyat kell keresni ami tartalmazza,
illetve korábban volt róla szó, hogy kell berakni növényt (#6855) (#6860)
ezekből nekem még nem derült ki, hogy kell
esetleg tanulmányozd ezt, kifejezetten haladóknak ajánlott, benne vannak a szükséges fájlok és a folyamat leírása -
tutikas
tag
Szia ebben a játékban is elég macerás a bála hordás itt is pattognak ha rosszúl fogod meg másik potkocsival nem lehet szálitani mert leesik, de vannak már egész jó modok a bálákhoz villa amit ha beleböksz utánna nyomsz egy gombot és lefikszálhatod vele a bálát igy nem csúszik le róla, vannak jó bálahordó potok is, növényt lehet belerakni a játékba de elég körülményes inkább olyan mapot kell keresni amiben már van, a gépek sajnos nem frissülnek azt is külön kell keresni már van olyan kombájn és hozzá való vágóasztal ami szinte minden növényt le tud arartni plussz a káposzta répa stb zöltség aratásra a ROPA kombájnt tudom ajánlani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest