Hirdetés
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Én köszi! Megtaláltam az oldalon az egyik kedvenc vetőgépemet az FS 2011-ből, átkonvertálva FS 2013-ba
.
Régóta kerestem. Nem találtam még a modhosteren sem. -
Giot
addikt
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Itt nézz körül. [link] A letöltéshez regelned kell.
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok tudja valaki hogy ezt a videóban szereplő JohnDeere trakit [link] honnan lehet letölteni?? És ha esetleg valaki tudja hogy melyik mapról készült a video az is érdekelne! Köszi a segítséget
-
apach
senior tag
válasz
trakyka
üzenetére
Ezt a mapot szedd le
azt hiszem , (ahogy youtubeon is lesem), hogy ez az a map. Vagy legalább is, eddig ez az egyetlen, ami szerintem hasonlíthat rá. 
Remélem bejön majd, am most szedtem le egy Case dual trakeszt ami a Titaniumba van benne.

Hogy hogyan? szintén youtube.
Tessék, akinek kell
Sajna csak itt van meg.
[link]ez pedig a lánctalpas Case kombi elvileg.
4 letöltő link van a kép alatt.
Ez pedig kép alapján a normál felnis Case kombi.
[link]
1 link alatta. -
apach
senior tag
válasz
trakyka
üzenetére
Hali!
Nem tudok róla hogy ebből a DLC ből, fent lenne valami. vagyis de. A Kamion megvan már nekem pl.

Véletlen találtam rá arra is pl. Viszont, ha vársz egy kb 1-2 hónapot, akkor szerintem még a gépek is megtalálhatók lesznek, mert tuti, hogy kiszednek mindent amit lehet a DLC ből, és egyesével, vagy lehet hogy pakkban felteszik az oldalakra. Ahogy a Kamiont már fel is tették. Mellesleg, hibátlan a kamion belőle. De lett is egy ötletem, mert kimásolom a nevüket egyesével, és a Googleba beírva rájuk keresek.
Mellesleg, Amerikai kamion módjaim vannak már egy ideje, ami szerintem nektek nem igen.
Majd mutatok párat. Van egy 4 tengelyes csőrös nagy billencsem is amit hamarosan le is tesztelek.
-
szabol1
csendes tag
Sziasztok!
A magyarítással van gondom. letöltés után hova kell berakni? -
trakyka
csendes tag
Hali!
Valaki nem tud olyan oldalt ahol ez a map letölthető ingyen? Ha csak a map van gépek nélkül már az is jó lenne
-
balin_hun_
csendes tag
Sziasztok.
Azt szeretném megkérdezni hogy mit kell átírnom hogy a kerekek ne tapossák ki a növényt.
Ne legyen nyoma a bevettet földeken.
Előre is köszönöm. -
Tibee8
újonc
Üdv! Volna egy kérdésem. Kukoricát szerettem volna szecskázni de nem sikerült. Traktor után csatoltam a ''pöttinger mex 6'' szecskázót de ez után már nem tudtam csatolni a pöttinger JUMBO 10010 CL-t. Hogyan tudok egyedül levágni szecskázóval a kukoricát? Hogyan lehet a szecskavágó után még gyűjtőkocsit kapcsolni? Előre is köszi!
-
válasz
tutikas
üzenetére
Szója, vagyis soybean kombájnok:

Ploeger_multifruit_unpack (a pakkból a leírás szerint a BP 2000 tudja a szóját)
-
tutikas
tag
Sziasztok 1kis segitséget szeretnék kérni valaki nem tud szólya kombályt? ha igen dobjon egy linket köszi 2013 játék, mert van egy disznyos mapom és azt hiszem azok a dögök csak szólyát esznek vetni tudok de aratni nem kihajtani meg nem tudom öket mert nincs kondásom
köszi a segítséget -
apach
senior tag
Hali emberek!
Hoztam nektek egy oldalt, ahonnan, EREDETIBEN ÉS 2000 forintért meg lehet venni vagy meg lehet rendelni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! innen rendeltem pl az ETS2 játékom is nem rég 5000 helyett 3000-t. Posta pont átvétellel hozták 3480 ért. De az átvételről is tudtok olvasni a leírásokban!
Akinek NEM eredetije van, az írjon rám és adok linket!!!!
-
Giot
addikt
válasz
valocsik20
üzenetére
Eredeti a játék? Ha nem, akkor ha lehetőséged van rá vedd meg, és nincsenek ilyen problémák.
Előre szólok, hogy a warez tiltott a fórumon! -
valocsik20
újonc
Köszi a válaszokat
de valahogy baszik rám xD
Lenne egy kérdésem, mégpedig az hogy, felraktam a 2.0 magyar pach-et és most amikor elakarom inditani a játékot akor kéri az aktivácios kodot
beirtam a régit de be sem villan az aktiválo gomb
ilyenkor mi van?
Probálkoztam keresni netten de semmi
ha valaki tudna segiteni ebben azt megköszönném 
-
válasz
valocsik20
üzenetére
"bárhova billentés mód "
A játék közben nyomj egy bal ctrl + q billentyű kombinációt ahol szeretnél billenteni.
Elvileg így működik, bár én nem használom.
Ha nem jó akkor a google a barátod.

-
valocsik20
újonc
Nem találtam csak egy ugyan ilyet, csak a honlap volt más
tudsz ajánlani egy oldalt? 
-
apach
senior tag
válasz
valocsik20
üzenetére
hm ezt sajna nem ismerem. de próbálj meg másikat keresni googleban.
hátha ez hibás. -
valocsik20
újonc
Nincs benne plusz zip fájl, a link meg ez http://www.fsportal.hu/kepek/kep.php?id=1647&&page=1

-
apach
senior tag
válasz
valocsik20
üzenetére
és a Zipbe nincsenek másik Zipes állományok? nézted?
Honnan töltötted le? ne a letöltés linket add, hanem ahol képe is van stb. vagy leírás, akár angol is.ezt pedig mindenkinek. 11 ről 13 ra átírás.
2 ből 1 módnál sikerült átírnom. 
Asszem francia, és alig látható a képről, de nem gázos. a brandt képet meg az emissive XML-t kell át másolni a géphez amnit át akarsz írni. a moddescbe csak azt kellett hogy 4 ről 9 re átírni a modDesc verzió számot. de próbálhatjátok 12 vagy 13-al is.
2.0 patchnál jó kell legyen elvileg. igaz, sajna van lua hiba és error meg Warning is a logban, de játékban működött a gép. 
-
valocsik20
újonc
Zip-ben
-
apach
senior tag
válasz
valocsik20
üzenetére
Milyen formátumban töltötted le?
Rar? vagy Zip? -
valocsik20
újonc
Sziasztok azt szeretném megtudni hogy hogyan kell a mindenhova billentés modot berakni
mert egyszerüen nem birok vele
köszi a választ 
-
puhoska76
tag
válasz
valocsik20
üzenetére
Texturat a letöltött pálya " map- textura" mapba kel beletenni ott a régit felülirni.
-
valocsik20
újonc
Szép estét! Uj vagyok köztetek
Azt szeretném kérdezni hogy, texturákat meg egyéb kiegészitöket hogyan rakhatok bele a játékba
? A modok azok mennek, de ezzek valahogy nem
Köszi a válaszokat 
-
larpi
tag
válasz
Maffia apja
üzenetére
Üdv!
A "beálitások" kezdő oldalán bejelölted a "kormány / játékvezérlő" menü pontot? Csak ez után lehet konfigurálni az irányitást.xerses83
Van a szalma bejuttatásának egy egyszerűbb módja is. A fűgyüjtős kocsival szalmát gyüjtesz, majd merőlegesen rátolatsz vele a vájúra és beürited. Ez nagyon hatékony, főleg mikor már sok a tehén, nem kell 5-6 bálát egyenként befúvatni. -
xerses83
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat a Bassumer Land trágyázásának ügyében!
Amit írtatok, hogy szalmát is kell alájuk nyomni, nos ez kimaradt... Etetni etettem őket, csak ez az egy momentum maradt ki!
És köszi a belinkelt videót, mert így már értem a menetét is! -
Maffia apja
újonc
Szevasztok!
Téma: a FS 2013 és a kormány+pedál problémája
Segítséget, tanácsot kérek!A FS 2011-nél a kormányt simán elfogadta, a rajta levő gombokkal együtt innen végeztem gyakorlatilag mindent. Nagyon finoman és pontosan lehet vele irányítani.
A kormány: Compressor Supreme (Technology Innovation gyártmány). Az XP-n futtatott minden sim. játéknál kiválóan működik. A Win7 viszont nem ismerte fel. Így aztán XP alatt játszom.
A FS 2013 nem akarja felismerni, nem tudom a vezérlést beállítani a kormányra. A Beállítások menüben nem történik semmi az átírásnál.
A Vezérlőpult Játékvezérlője hibátlannak látja a kormány+pedált.
Mit szóltok?
Magam alatt vagyok:
Köszönöm! -
xerses83
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy ha esetleg már játszottatok a Bassumer Land térképen tudnátok róla infókat mondani? Nálatok nem volt olyan, hogy hiába etettétek a teheneket nem volt trágya? Én már elveszettem a fonalat, pedig etettem őket mindennel és sehogyan sem jó.. -
Végre elérhető a magyar 2.0 patch.

Letölthető a hivatalos oldalról: Farming Simulator 2013 - Update 2.0

szerk.: hopp, Giot egy perccel megelőzött, toldi.makos9 - köszi a választ.
-
Giot
addikt
2.0 patch: [link]
-
toldi.makos9
tag
Sziasztok.
Valaki tudna nekem egy mapon kis szerkesztést véghezvinni?
Telephelyen lévő épületek, silót, dísztárgyakat, fákat stb. letörölni és a helyükre újakat tenni.
Épület, silót már letöltöttem.
Ha valaki tudna nekem ebben segíteni kérem írjon vagy vegyen fel skype-ra.
toldi.makos91@freemail.hu -
Egy Steam-en vásárolt angol nyelvű verzióval lehet akkor is online játszani, ha a többi játékosnak magyar nyelvű a játéka ?
Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata ?Ahogy apach is írta három hozzászólással feljebb, ka*ja be az EVM (mert ők a magyar forgalmazó, és miattuk késik a 2.0 patch).
-
tembopapa
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
De jó is lenne ha valaki megírná!
-
apach
senior tag
Hali!
Nem tudja valaki, hogy egyáltalán LESZ? 2.0 vagy 2.2 vagy 2.3 patch? vagy egybe lesz? vagy most MI VAN???? Egy tetves jó gépet sem lehet már leszedni, mert nem működik egyáltalán még az 1.4 patchal sem.
Most láttam meg modhosteren egy Big Mapot, Multifruitos, és tetszik, de a tetves 2.3 patch kell már.
Miért mert az 5.0.3 Editorral lett csinálva. Vagy tudja valaki hogy lehet ezt megcsinálni hogy működjenek?????????? Kezdek már k.....ára ideg lenni rájuk ezért!!!!!!!!!!! Ezért vettem meg ezt a ki....ott játékot, hogy a végén már játszani se tudok vele, mert nincs meg időben a kellő patch???
F...om beléjük má......... Steameseknek könnyű mert nekik már van 2.0 pl. -
tembopapa
tag
Sziasztok gazdálkodók!
Nagy kérdésem van, az alap pályán csak a standard növényeket lehet termelni? Ha mást is akkor mit és mivel? Lécci alapos választ írjatok,szeretnék növénylistát bővíteni és kellene a segítségetek! Előre is köszönöm nektek!
-
zsolesz0803
tag
válasz
Atkaa80
üzenetére
Kicsit lett erősebb? Próbáld meg átírni még nagyobbra ha kevés
ez ilyen kicsit időigényes mert tesztelgetni kell próbálni többször hogy hogy viselkedik minden gép másként reagál az átírásra, végülis ezzel a súlyát növeled volt olyan gép amelyiket átírtam és összecsuklott
mintha nyolcas lett volna a kerekében! -
zsolesz0803
tag
válasz
Tomcsi2012
üzenetére
Igen működik rendesen semmi gond nincs vele!
-
Atkaa80
csendes tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Köszi. Kicsit erősebb lett a gép de nem szállt el. Pont jó!

-
Tomcsi2012
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
szia !
letöltöm énis,mert nagyon klafa és király.Müködik rendesen?nincs gond vele?
-
puhoska76
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Köszönöm

-
zsolesz0803
tag
válasz
puhoska76
üzenetére
Szia puhoska76
ird át a gép i3d fájlt nyomsz egy Ctrl+f megkeresteted vele azt a szót hogy density és átírod nagyobbra akár több százra géptől függ hogy melyik mennyit bír
ha ezzel végeztél akkor a gép XML fájlba át kell írnod a sebesség fokozatokat is mind a három sebesség fokozatnak utána írsz vagy 2-3 nullát ez is géptől függ
ha ez kész akkor a sebességfokozatok alatt megkeresed azt hogy downForce és ezt is átírod akár 400-500 ra
nekem ez a traktor van átírva brutálisan
[link] és akár mekkora súlyt vagy bármit elhúz 70-80 km/h sebességgel ugyan ezt megtudod csinálni a kamioonal is vagy bármelyik traktorral csak nem mindet ennyire kell átírni ezt ki kell tapasztalni melyiket mennyire kell írni -
puhoska76
tag
válasz
Atkaa80
üzenetére
Nem a sebességel van gond hanem az erővel,azért megy lassan mert nembirja gyorsabban vinni.A vontató erejét kellene növeni de sajna még nem jöttem rá hogyan kell egyszer igérte valaki hogy segit de........Ugyan ez a gond ha tulzottan megnöveled a pót ürméretét ,sajna nem birja el eggyik vontató sem.
-
Atkaa80
csendes tag
Sziasztok.
Tudna valaki megoldást arra a problémámra, hogyha vontatok egy kamionnal tréleren egy kombájnt akkor ne csak kb. 10 km/h-val tudjak haladni? Próbáltam már rengeteg vontatót, átállítani a kombájn súlyát, másik trélert, de mindig ugyanaz a helyzet.
Ezeket használom jelenleg:
[link]
[link]Köszi a válaszokat.
-
hpeet82
újonc
sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a biogáz üzemnél ha mind a 4 tárolót 2x telerakod, akkor utána miért nem lehet használni. Bemegyek a póttal és nem tudom leönteni a szecskát vagy a füvet..
Válaszokat előre is köszönöm!

-
drunkyboy
aktív tag
Bocs, de itt valami gond van a linkelt oldallal

Remélem nem haragszol, ha utánajártam és javítom: -
apach
senior tag
Nah hali ma.

Hoztam egy oldal linket, ahol a 32 és a 64 bites verziójú Giants Editor megtalálható, és le tölthető.
Már akinek kell. -
Tomcsi2012
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Nem gond ha megál lovat kötünk elé XD,majd átnézem tüzetesen,mert még nem volt idöm vele fog,de majd valahogy megoldjuk a problémát,lehet,hogy a xml fájtba van valami elirva,vagy kitudja?Gyakorlat teszi az embert mesteré.A végén minden kiderül

-
zsolesz0803
tag
válasz
Tomcsi2012
üzenetére
Köszönöm
egyébként az a felszedő kombájn jól működik ami a pakkba van benne csak a cukorrépával kinlódik az is, mert ha kiér a sor végére megáll
és nem fordul vissza maga mellé, a többi növénnyel jól működik 
Jó játékot -
Tomcsi2012
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Szia !
erre nemtudok mit mondani,mert csak teszteltem,de még negprobáltam ki a gép müködését,csak szemléltetem a dolgokat.Amugy valoban fain maps,nekem tetszik és sokmindent lehet ültetni,még a gépeket sem kel venni,mert minden bene van.Majd ha élesbe megy a játék,akkor többet tudok mondani,mind most.Ha lesz valami felylemény,akkor közlöm veled.
-
zsolesz0803
tag
válasz
Tomcsi2012
üzenetére
Szia
nekem tökéletesen működik azért mertem ajánlani bárkinek is
ja elsőre annyi bajom volt hogy nem tudtam föld területet venni, de utána megtaláltam, egy épület tetején vannak fönt a forgó ikonok oda kell fölmenned és ott tudod megvenni azt a földet amelyiket akarod!
lenne egy kérdésem nekem is: Működik valakinek valamelyik Grimme cukorrépa vagy burgonya felszedő gép?? mert nekem mostanában egyik sem működik nemtudok rá segítőt fölvenni amikor leszedtem tökéletesen működött mind a 2, egy ideje nem használtam most meg nem jó
!
Biztos hogy nem egy rossz mod csinálja mert ha csak egyedül van bent a játékba akkor sem működik!
Esetleg tudnátok ajánlani egy jó gépet amelyik működik is? Köszönöm -
Tomcsi2012
tag
Közben megtaláltam a hibát,most teszteltem külön a töbiektöl,de nagyon klafa és remélem müködni fog a többi kiegészitö is.
-
Tomcsi2012
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
szia !
nekem be sem jön,1 darabig tölt,majd utána megál,vagyis lefagy.
Fruechteparadies Mod for Farming Simulator 2013 -
apach
senior tag
válasz
Robert1994
üzenetére
van egy Iveco pack amiben 3 féle bála szállító pót van és kamion is van benne, keresd meg valamelyik oldalon elvileg a pakkoknál van. vagy ha van iveco választási lehetőség, akkor katt arra és lehet ott is lesz. automata bála felszedős pótok vannak benne!
-
válasz
Robert1994
üzenetére
Automata kör bála felszedő, három méretben (saját feltöltés): [link]

-
p zoli p
újonc
vagyis tőbb modnál is előfordult már de nem mindig,utoljára eggynél és azt kitőrőltem de utánna meg egy másiknál is ami eddig megfelelően műkődőtt mindig...
-
p zoli p
újonc
értem,kősz de tőbbnékl is tapasztaltam már de nem mindig
-
p zoli p
újonc
hello,egy kérdésem lenne,amikor játszok néha eggyes traktorok-ra váltok és lefagy,műkődik minden tovább de nembirok semmit csinálni,pl bekapcsolom a fényt de kikapcsolni már nembirom,kabin nézetre váltok jo és nembirok vissza váltani,és az esc billentyű sem használ,csak ALT+F4-el birok kilépni!nemtudom mi lehet a baj,őtlet valakinek?
-
Robert1994
csendes tag
Tud valaki 1 olyan potot ami szedi osze a kor balakat?

-
zsolesz0803
tag
Sziasztok akinek tetszik a dimbes dombos map az próbálja ki ezt [link] lehet benne sokféle növényeket termelni hagymától kezdve a dinnyéig gombát mindent
és persze van hozzá olyan gép is amivel le tudod aratni ezeket a növényeket, és pótkocsi amivel el birod szállítani! Nekem tetszik ja és
nem kell hozzá a 2.0 patch! -
Robert1994
csendes tag
válasz
Tomcsi2012
üzenetére
igen jo mukodik

-
Tomcsi2012
tag
szia !
Ugy értelmezem,hogy 1.3 és 1.4 verzio maps ot fut,vagy futna a gépen?igaz hogy csak az 1.4 es patch ot telepitetem fel a 1.3 nélkülöztem.Amugy nekem ez nemüködik a Őstermelő Agrár TSZ Map 1.0 Program verzió: 11,ez nem 11 es,valoszinü elirták,hanem 1.1 es,de ez sem müködik nekem.
-
válasz
Tomcsi2012
üzenetére
Nem 1.3, nem 1.4, hanem 2.0 patch kell !!
Augusztus eleji (de inkább július végi), illetve ennél régebben készült modokat érdemes keresgélni.
Az újabbaknál (általában) oda van írva, hogy: Requires patch 2.0, only patch 2.0 stb. -
Tomcsi2012
tag
1.4 patch hoz,ami fent van,hányas maps verzio menne hozá?hogy simán fusson?
-
apach
senior tag
válasz
Robert1994
üzenetére
igen van, de ehhez már némi tudás is kell, mert a szerkesztő program Pl Angol nyelvű. és persze az állatok helyei sem egyszerű megcsinálni a 13 verzióban már. báár, nem tudom, mert én csak 11 verziós mapot szerkesztettem eddig, és az új Giants Editor fel sincs telepítve, így van amit még nekem is meg kéne tanulnom hozzá.Viszont, elvileg az 5.0.3 verziós editorral, már gépeket is lehet alakítgatni. pl sárga villogót a tetejére tenni egy Trakesznak.
Itt IS megtalálható néhány program pl a Maya Exportör vagy milyen progi, már az 5.0.4 verzióba van fent, az editor még csak 5.0.3 verzió. viszont van 32 bites Windowsra és 64 re is letölthetőn külön. Regisztrálni érdemes az alább írt oldalra: [link]
-
válasz
Robert1994
üzenetére
Az automata keverőállomáshoz a Krampe BBS 900 pótot ajánlott használni.

-
válasz
Tomcsi2012
üzenetére
Azért nem megy egyik újabb mod sem, mert kellene neki a 2.0-s patch, de a magyar verzióhoz még nem érhető el, csak a külföldiekhez !!
Felesleges próbálkozni, én már lassan egy hónapja nem szedtem le egy újabb modot se, mert a patch hiányában nem indulnak el, ezért fagy le a játék. -
Tomcsi2012
tag
válasz
Robert1994
üzenetére
Senkit nemzavarsz,mert azért jött létre a forum,hogy a segitséget és problémákat,megoldjuk és megbeszéljük.
Itt a link,ha erre gondoltál:http://gamefarm.hu/index.php?option=com_jdownloads&Itemid=9&view=viewdownload&catid=355&cid=2281 Falusi Tsz ez is szuperul müködik én már ezt is teszteltem.Amugy amit küldtem linket az jo?mert eröl nemirtál semmit. -
Robert1994
csendes tag
Lehet zavarlak titeket de meg erdekelne az h olyan map van ahol nincs epitve semmi es en kell epitsek?

-
Tomcsi2012
tag
válasz
Robert1994
üzenetére
Szia !
Persze hogy elküldöm,csak közben nemvoltam ithon.It a link:http://www.ls2013.com/category/farming-simulator-2013/maps-farming-simulator-2013/page/3
http://mods2013.com/category/farming-simulator-2013/maps/page/3/ ha erre gondoltál.
Új hozzászólás Aktív témák

- LEGO klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- sziku69: Szólánc.
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- BestBuy topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Apple iPhone 11 - népalma
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
melyik vetőgép az?

azt hiszem , (ahogy youtubeon is lesem), hogy ez az a map. Vagy legalább is, eddig ez az egyetlen, ami szerintem hasonlíthat rá.

köszi a segítséget
beirtam a régit de be sem villan az aktiválo gomb
ilyenkor mi van?
ha valaki tudna segiteni ebben azt megköszönném 

és nem fordul vissza maga mellé, a többi növénnyel jól működik 
nem kell hozzá a 2.0 patch!