Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
őstag
válasz
Adam950811
üzenetére
Beállítani nem lehet, de le lehet rövidíteni a növekedési időt.
Kezdőknek elsőre némileg bonyolult lehet.
map i3d -t notepad++ -al megnyitod
keresőbe beírod hogy growth
növényenként lesz egy-egy sor
a sorok végén ezt keresd: growthStateTime
az utána található érték ezredmásodpercben van és egy növekedési szakaszra vonatkozik
pl: 1.8e+006 az 1.8x 1 000 000 ( tíz a hatodikon) = 1 800 000 ms
ezt kell csökkenteni, beírhatod ezredmásodpercben normál alakban is -
fbandy72
csendes tag
válasz
Adam950811
üzenetére
Értem, épp azért gondoltam, hogy amikor újat kezdel akkor akkor a térkép újra kezd de ha azt folytatod akkor az is lehet nem működik vagyas ha azt is újra veted akkor már nem biztos hogy le tudod aratni. Ez a hiba nem nálad van hanem a map-ba

-
Adam950811
újonc
válasz
Adam950811
üzenetére
Így se jó, de ha másik mentést kezdek ott meg működik :/
-
fbandy72
csendes tag
válasz
Adam950811
üzenetére
Próbáld meg az egyik szélén kitárcsázni,szántani és újra, ha akkor is azt csinálja akkor a térképpen aki csinálta az a GE-ben beletette amit le tudsz aratni de amikor beletette nem úgy hogy aratható legyen, ez csak egy "pipa" a GE-ben.
Magát ezt a térképet még nem néztem. -
Adam950811
újonc
Sziasztok. Segítségét szeretném kérni valamelyik hozzáértőnek, szóval az a problémám, hogy Vojvodina Specijal mapon elvetettem a repcét eddig nem volt vele semmi baj kinőtt learattam stb de most elvetettem és nem akar nőni a játékba már 2 hét eltelt és még mindig a kezdő stádiumba van ha valaki tud valami megoldást segítsen nem akarom újrakezdeni sok munkám van benne!
-
djj131
csendes tag
Tud valaki olyan pályát ajánlani ahol nagy földek vannak mint a paradise pályán de lehetne több növényfélét vetni .

-
lacibacsi
addikt
Üdv!
Multiplayerben lehet munkásokat felvenni, vagy ott csak a résztvevők mozoghatnak a pályán?
Köszi.
-
FrezeR
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
igen én is ezt raktam bele és látszik is, hogy ez van bent de ez a "kockásodás" nem szánt meg sajnos. Lehet, hogy nem jól másoltam be?
-
FrezeR
senior tag
#6047-re lenne kedves valaki esetleg?

-
Pentuka
újonc
POntosan.

-
fbandy72
csendes tag
Ja értem akkor lényegében ez ugyan az a játék csak bővítve.
Mert én csak amolyan letöltöttel játszogatok, de ki akarnám próbálni a multizást is. -
Pentuka
újonc
A módok jók s amúgy a játék ugyan az mert a titaniumot utolag kell telepiteni de ha nem akarod akkor nem telepited nemtorténik semmi,
-
őstag
őstag
válasz
fbandy72
üzenetére
A Titanium egy DLC csak itt egybe van csomagolva de van neki saját serial -ja és külön kell telepíteni
A modok mind jók hozzá,
a multihoz nem értek, elvileg ugyanazoknak a modoknak kell bent lenni multinál
de a DLC -s gépek nem a modok közt jelennek meg hanem az alapgépek között -
Pentuka
újonc
Szeva. Nekem titanium van s megvagyok vele elégedve. 2 is vettem hogy tudjunk multizni. nincs nagy kulombség. max par gép és egy USA map.
-
őstag
őstag
válasz
fbandy72
üzenetére
A Titanium az a sima játék + egy DLC
egy új térkép és jó pár gép
itt meg tudod nézni mik vannak benne pluszbanaz oldalon csak a DLC 15€
Tacskóban a Titanium edition 3 ropi körül van -
fbandy72
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki mondani valamit hol lehet még megvenni a Farming Simulator 2013-at, mert ma néztem a közeli TESCO-ban de nem volt, az 576KByte-ban már csak 1990Ft de ott sincs raktáron a Stream-en is néztem de ott is csak a Titanium van. A Titanium az mennyire jó? Vagy jobb-e mint a sima játék? -
Pentuka
újonc
es a multiban is lehet tob embert alkalmazni? mert mi csak max 2 tudtunk.
-
tutikas
tag
válasz
Pentuka
üzenetére
Szia igen lehet nem tudom mennyit de nálam volt hogy egyszerre 10 is dolgozott
Ja apropó ha esetleg valaki hajlandóságot érezne arra hogy megvegye az agrár simulátort ezuton közlöm nem éri meg én megvettem nagyon nem jön be a grafika a játszhatóság nagyon elvan maradva a farmingtól 1 valami tetszik bent az a szántás az szinte élethű de a többi nagyon gáz -
Pentuka
újonc
Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy lehet e tob munkást dolgoztatni.?
-
apach
senior tag
válasz
kline bull
üzenetére
mire is?

-
akos.toldi
újonc
Sziasztok.
Tudnátok nekem pár dolgot mondani az Autocombine mod v2.1 [link]???Beraktam a mods mappába, elindítottam a játékot és fogalmam sincs, hogy hogyan lehet / kell használni!
-
djj131
csendes tag
Sziasztok azok a letölthető multi fruit módok ahol mutatja a különböző növényeket mint pl napraforgó mire valók mert a mappába beteszi de vetni semelyiket nem lehet.
-
LaMazZz
tag
Köszi a segítséget de már megoldódott a gond jó lett nem billeg alatta a map.
Amit írtál a térkép billegés problémára, hogy így kéne kinéznie az xml-be azt megjegyzem mert bármikor jól jöhet.
kicsit még instabil de már játszható.
Ha orrsúlyt pakolsz rá akkor még stabilabb kicsit 1500kg-os súllyal néztem. De ha még nagyobbat raksz rá akkor még lehet stabilabb lesz a kanyarokban nagyobb súllyal még nem próbáltam, de majd kipróbálom.
1500kg-os súllyal legnagyobb ekével a játékba ami van, így szántottam vele és jól ment nem volt gond. -
LaMazZz
tag
válasz
Kenzan_Hun
üzenetére
Nagy köszönet nagyon jó lett
most már játszható.
Ha orrsúlyt pakolsz rá akkor még stabilabb kicsit 1500kg-os súllyal néztem. De ha még nagyobbat raksz rá akkor még lehet stabilabb lesz a kanyarokban nagyobb súllyal még nem próbáltam, de majd kipróbálom.
1500kg-os súllyal legnagyobb ekével a játékba ami van, így szántottam vele és jól ment nem volt gond. -
őstag
őstag
egy Lengyel MR map, a PDA térkép nem túl pontos, kutyaugatás minden mennyiségben, elég kevés objektum, rengeteg föld
de ami a lényeg és ebben nagyon jó, nehéz terep, igazi jó földutakkal, a traktorok hátsókerék hajtással helyenként látványosan kaparnak, kell nekik az összkerékhosszabb távon nem tudom mennyire játszható, de aki more realistic gépeket használ érdemes menni pár kört rajta
-
Pee-Tee
tag
Sziasztok!
Most próbálom a More Realistic -et és az a problémám, hogy a kombájnon aratás közben segítőt használtam leállítottam, ürítettem de ezután nem lehetett vele semmit sem kezdeni... nem indult el, vágóasztal nem működik, csak a segítővel megy előre de akkor sem arat, ezek normál addonok nem MR addonok, ez okozhat bajt az MR mapon? -
őstag
őstag
válasz
Kenzan_Hun
üzenetére
akkor ugyanott tartunk ahol eddig, a fűnyírásra nem lehet bérelni munkást
-
őstag
őstag
-
drunkyboy
aktív tag
Én használtam egy Class Jaguar-t, ami levágta a füvet, mindjárt a saját pótjára rakta és még munkással is működött. Elég nagy "tartálya" van, ha megtelt ugyanúgy, mint a kombájnnál odaállsz egy nagyobb póttal, és áttölti.
Arra kellett csak figyelni, hogy először szépen körbe kell vágni a táblát magadnak, különben munkással addig megy, amíg füvet talál, így könnyen elakad a domboldalakon. Vagy másik megoldás, hogy olyan területen kaszálsz, ami minden oldalon utakkal van körbevéve. -
pokers
senior tag
Ezt a map-ot próbálta már valaki?
Első körben ígéretesnek tűnik, bár a kezdő géppark "tájidegen". Azzal a szép MTZ80-assal már én közlekedtem a faluba

Őstermelő TSZ v3 -
apach
senior tag
válasz
Kenzan_Hun
üzenetére
Én is megkaphatnám?
-
őstag
őstag
válasz
LaMazZz
üzenetére
sima ügy, csak be kell szúrni a useWorldXZRotation="true" bejegyzést ahogy korábban is írtuk
így kell kinéznie:
<camera1 index="4|0" rotatable="true" rotateNode="4" limit="true" rotMinX="-1.4" rotMaxX="0" transMin="4" transMax="50" useWorldXZRotation="true" >
<raycastNode index="0>29"/>
<raycastNode index="0>30"/>
</camera1>ezután a térkép már nem billeg
de a traktor nagyon furcsán mozog és instabil, editorban megnéztem, 58,8 tonna a tömege ez a normálisnál kb 6-8x több és a kerekek is túl nehezek, ekkora tömeghez pedig lágy a futómű,
az egészet rendbe kéne rakni, de ahogy belenyúl az ember a tömegbe egyből megváltozik a gyorsulás/lassulás, végsebesség szinte minden, a nyomatékok is elég extrémek -
őstag
őstag
válasz
kline bull
üzenetére
gyári gépekkel az alaptérképen is csinálja?
-
FrezeR
senior tag
Szántás/vetés textúrát nehéz kicserélni egy map-on? Mert nekem az a bajom vele, hogy olyan a látvány mintha egy "kocka" lenne az eke alatt amit maga alatt forgat és éppen amerre áll arra hagy éleket a földön, Tehát utána úgy néz ki a szántásom mintha egymásra dobált kockák sokasága lenne
Nem tudom így mennyire érthető...Próbáltam foliage mappában cserélni más kész textúrákat, de mindig ugyan olyan maradt ez a jelenség. Egyébként a csamassa féle map-ról van szó (big polish farm). -
fbandy72
csendes tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
Sikerült! Örök hála végre így már sikerült, nagyon köszönöm. Hogy mennyit kínlódtam és nem jöttem rá

-
őstag
őstag
válasz
fbandy72
üzenetére
- amikor exportálod akkor alapból oda mentené el ahol a térkép i3d is van, ha ezt megváltoztatod, akkor valami ilyesmit fogsz látni:
<Files>
<File fileId="5" filename="" relativePath="false"/> azaz nincsenek fájlok ezért fehér lesz az egész
- szóval előbb exportáld az eredeti modon belülre ahová az editor szeretné tetszőleges néven a példa kedvéért a továbbiakban valami.i3d
- nyisd meg notepad++ -al a valami.i3d-t
- a <files> bejegyzés alatt ott vannak a fájlok nevei az eredeti elérési úttal
- ez alapján meg tudod keresni az összes fájlt a modon belül, és egyenként átmásolni valahová
- a példa kedvéért valami néven hozz létre egy mappát bárhol (csak ne a modon beleül, lehet pl. az asztalon)
- ezen belül csinálj egy almappát mondjuk textures néven és ebbe másold át a fájlokat, majd másold a valami mappába a valami.i3d –t és a hozzá tartotó shapes fájlt is
- ezután ennek megfelelően kell a valami.i3d -n belül notepad++ -al az elérési útvonalat módosítani (a fájlnevek maradnak csak a textures/-t kell eléjük beszúrni)
példa:
<Files>
<File fileId="5" filename="textures/fer.png" relativePath="true"/>
- ha most megnyitod a valami.i3d -t akkor már lesz textúra nem lesz fehér- viszont ennek így nem sok értelme van csak a folyamat megértése miatt írtam le, mert gondolom, valahová át akarod rakni az épületet
- ilyenkor célszerű egyből a másik térképen belülre másolni a textúrákat, mert ezek ott is maradnak
- másold a valmi.i3d-t (a shapes –t is) is ugyanoda, ahol a térkép i3d van és változtasd meg az elérési utakat úgy, hogy a fájlok új helyére mutassanak
- ha megnyitod a valami.i3d -t egy új editor ablakban akkor látszani kell a textúráknak, ha nem akkor valahol hibáztál
- ha rendben, akkor már csak importálnod kell a valami.i3d -t a térképbe, természetesen ezután el kell helyezni mert még az eredeti translate x,y,z értékeket tartalmazza
- mentés után a valami.i3d a sahpes –el együtt törölhetőlényegében ugyanaz amit SparrowHUN írt csak kicsit hosszabban

-
apach
senior tag
válasz
kline bull
üzenetére
Hali%
A Multi végre elkezdődött, immár ma lesz mindjárt 3 alkalommal kezdés. 3 tag befér még, korszerű módpakkunk van, és map.
Aki majd még csatlakozni akar, priviben írhat nekem. Este 6 körül kezdünk, és este 9 ig.
Sajna így van időm. 3 tag befér még! Persze tartós és komoly játékkal! Köszönöm.
Gondoltam szólok, hogy már van Új map, és stb. -
őstag
őstag
valaki aki használ more realistic modokat tudna ajánlani egy jó kombájnt
a Dominator 85 hibátlan de ide most túl kicsi
a ClaasLexion770TT -n vibrálnak a feliratok (lehet, hogy csak nálam)
a JD_9770STS nem rossz de másikat is kipróbálnék -
fbandy72
csendes tag
Sziasztok!
Az i3d importálásról kérdeznék, mert nekem sehogy sem sikerül. Csak az épület, tárgy jelenik meg az új mapon fehéren a textúrája nem. Ha meg is van a textúra képe akkor sem tudom megadni az útvonalát, notepad++ al nyitom meg az i3d-t de nem értem, hogy kell megadni az elérési utat. Próbáltam úgy csinálni ahogy írtad egy sárfolttal de már ott elakadtam, hogy ha megnyitom az exportált i3d-t notepad++ al nincs benne az eredeti elérési út hogy hol keressem a textúráját. -
őstag
őstag
válasz
LaMazZz
üzenetére
pedig azt kell csinálni amit leírtunk, csak lehet, hogy valamit félreértettél
ha azt másoltad be amit linkeltél a (#6033) hsz. -ban akkor persze, hogy nem jó
a > nem kell mögé csak a useWorldXZRotation="true" a külső kamera sorába valahováa > a sor végén van de az már eleve ott van ha a sorba beszúrsz még egyet akkor nem tudja olvasni a kezdő tagot (mert nincs is) és nem tölti be, de ilyenkor van ide vonatkozó error a logban
azt meg végképp nem lehet, hogy egy másik modból egy az egyben átemeled a kamera bejegyzéseket
a 3D modellben mindennek van indexe, a kameráknak is, ez egyedi, ha egy másikét rakod az xml- be akkor index out of range error -od lesz mert olyan indexet adtál meg ami nem a te mododban szerepel, vagy ha véletlenül pont van ugyanolyan akkor sem a kamerához tartozikha nagyon nem megy linkled be te is a gépet és leírom mi legyen a bejegyzés
-
LaMazZz
tag
válasz
Kenzan_Hun
üzenetére
Megpróbáltam, bemásoltam a useWorldXZRotation="true" > de nem sikerült végén már nem is engedte megvenni a gépet a játékban.
-
őstag
őstag
jól gondoltad a script cseréjével lehet legegyszerűbben orvosolni a hibát
nálam kapásból a ClaasDominator85 volt kéznél ezzel működik
viszont nem elég a scriptet lecserélni mert a Dominator máshová teszi a számlálót és máshol van a modon belül a hud textúra isezeket az értékeket át kell emelni az eredetiből az új scriptbe
számláló Y koordináta: script 23. sor .... 0.213
hud elérési út: script 24. sor ..."ThreshingCounter_hud.png"amúgy nem lenne rossz kombájn, de van még más baja is, a vágóasztalt sem engedi le
-
Greenfarmer
csendes tag
.
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Van egy kombájn amit használok a játékban egy John Deere 1188-as pontosabban. Nos ebbe be van építve egy script egy számláló ami a learatott hektárokat méri, viszont nem működik nem számolja. Úgy látom a ThreshingCounter scripttel lesz a hiba. Javítható ez valahogy?
-
djj131
csendes tag
Köszi de nagyon nagyon alap a gépkezelésem, én csak a mod mappába behelyezhető dolgokat tudom megcsinálni.Létezik olyan fűkasza amelyikre lehet munkást felvenni.Köszönöm a segítségedet.

-
őstag
őstag
nincs olyan
Krone Big X + Directcut- ra lehet bérelni munkást, ez sok mindent levág (füvet is) és fel is szedi egy lépésben, de csak ha mész mellette pótkocsival, viszont a végtermék nem fű lesz hanem szecska
Nagy fűnyíró a Big M500 13,2m
ennek van egy torzszülött mod változata Big L 500 prototype néven ez 6m széleset vág és fel is szedi 33.000 literes de ezekre se lehet bérelni munkást -
őstag
őstag
a sárfolt /olajfolt a térkép részei, editorban lehet szerkeszteni
bármilyen módosítás a térképen alkalmatlanná teszi multira
feltételezem, hogy megfelelő jártassággal rendelkezel fájlok kibontásában, visszacsomagolásában, az editor kezelésében, és az i3d fájlok texteditorban történő szerkesztésében
ezek hiányában hosszadalmas elmagyarázni a lépéseket (így is annak fog tűnni)
egyszerűbb eset ha van sárfoltod a térképen csak akarsz belőle máshová is
akkor simán duplikálod a meglévőt, és elhelyezed a kívánt pozícióba (ezt annyiszor ismételheted amennyit akarsz)ha nincs akkor
- kell egy térkép amin van sárfolt
- exportálni kell editorból csak a foltot tetszőleges néven legyen mondjuk folt.i3d, legegyszerűbb mindjárt a te térképed főmappájába (csak átmenetileg van rá szükség)
- kikeresni a hozzá tartozó textúrát (az előbb exportált folt.i3d -t texteditorban megnyitva találod a textúra elérési útját)
- a textúrát tartalmazó fájlt bemásolni a te térképed textúra mappájába a többi textúra közé
- a folt.i3d - ben még mindig texteditorral megadni az új elérési utat a textúrához
- editorban megnyitni a te térképedet és importálni a folt i3d -t
- célszerű, de nem kötelező importálás után áthelyezni a megfelelő csoportba a Scenegraphon belül
- a translate x,y,z értékek lehetnek annyira eltérőek, hogy nem is látod a foltot csak a mozgatást jelző nyilakat, ilyenkor meg kell nézni egy a sárfolt számára kinézett helyhez közeli objektum koordinátáit és azt megadni a foltnak is, akkor már látni fogod és a nyilakkal a helyére tudod igazítani
- elmented a térkép i3d -t
- kitörölheted a folt i3d -t a térkép mappájából
- visszacsomagolod a térképed és kész -
djj131
csendes tag
Tud valaki valahol olyan fűkaszát amelyikre lehet alkalmazottat felvenni.

-
őstag
őstag
semmi extra, ha úgy csináltad, ahogy leírtuk akkor működnie kell
ha nem megy, akkor egyszerűen az alábbit másold be az xml -be a meglévő bejegyzés helyére
! fontos, hogy helyette és ne legyen meg kétszer a <cameras bejegyzés
figyeld meg, hogy van egy kezdő és egy lezáró tag ezeket vastagon kiemeltem neked, ezt keresd az xml- ben és az egészet írd felül ezzel:<cameras count="2">
<camera1 index="1|0" rotatable="true" rotateNode="1" limit="true" rotMinX="-1.4" rotMaxX="0" transMin="4" transMax="80" useWorldXZRotation="true" >
<raycastNode index="0>4|0"/>
<raycastNode index="0>4|1"/>
</camera1>
<camera2 index="2|0|0|0|0|0" rotatable="true" rotateNode="2|0|0|0|0" limit="true" rotMinX="-0.9" rotMaxX="0.7" transMin="0" transMax="0" />
</cameras>tehát amit linkeltél abból az utolsó két sor irreleváns az maradjon úgy ahogy van
<realisticIndoorCam directionPart="2|0|0" />
<internalCamera index="2|0|0|0|0|0" />hozzáadtam a külső kamera billegést megszüntető bejegyzést is, mert az sokakat idegesít
ki is próbáltam, működik, ahogy kell -
djj131
csendes tag
Köszi ZSOLESZ0803 tökéletesen működik.
-
zsolesz0803
tag
én ezt használom [link] 3 kombájnhoz vagy géphez tudod használni, én kettővel használom igazából annyival tökéletes mert a harmadik van hogy eltéved, ezzel csak annyit kell csinálni hogy beteszed a mods mappába, a numpad 0 -val előhívod és a felső + jellel beállítod hogy hány géped van az alsó + - jellel én nem szoktam foglalkozni csak pontosan kell beállítani a gépeket egymás után a többit ők rendezik! Van más mod is úgy keresd hogy Auto combine ha ez nem tetszik!
-
őstag
őstag
ez az eredeti vagy ez az amivel már nem jelenik meg? itt a camera1 a belső
amúgy van benne realistic indoor cam is ami szvsz felesleges "extra" lehet, hogy az zavarodik meg ha átírod bár ez csak tipp
mit írt a log.txt amikor nem töltötte be?vagy ha nagyon nem boldogulsz linkeld be melyik mod az és akkor valaki majd megnézi mi a gondja
-
gabitó
tag
Nekem ezek a sorok vannak benne:
<cameras count="2">
<camera2 index="1|0" rotatable="true" rotateNode="1" limit="true" rotMinX="-1.4" rotMaxX="0" transMin="4" transMax="80" >
<raycastNode index="0>4|0"/>
<raycastNode index="0>4|1"/>
</camera2>
<camera1 index="2|0|0|0|0|0" rotatable="true" rotateNode="2|0|0|0|0" limit="true" rotMinX="-0.9" rotMaxX="0.7" transMin="0" transMax="0" />
</cameras>
<realisticIndoorCam directionPart="2|0|0" />
<internalCamera index="2|0|0|0|0|0" /> -
djj131
csendes tag
Sziasztok tud valaki olyan módot küldeni ,hogy a kombányok egymást követve arassanak. Írjátok már le ,hogy kell feltelepíteni , és , hogy a pályára egy sárfoltot, hogy lehet felrakni?
-
őstag
őstag
de jó volt amit zsolesz0803 írt, csak lehet, hogy közben elrontottál valamit
nézd meg figyelmesen a sorokat
<camera1 a végén van egy end tag is </camera1> itt meg kell egyezni a számnak az elején lévővel
<camera2 itt általában nincsha ez stimmel akkor nézd meg a log.txt -t mit ír, lehet, hogy egy karakter hiányzik az is elég, hogy ne töltse be
-
gabitó
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Nem jött be!
Eltűnt a traktor 
-
Greenfarmer
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki egy működő változatot ehhez a modhoz?
átrakó pótkocsi -
gabitó
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Köszönöm megnézem
-
zsolesz0803
tag
Heló a gép xml-ben megkeresed azt a sorokat hogy
<camera1 index és
<camera2 index itt a számokat fecseréled az 1 helyére a 2-est írod és fordítva
ezt én is itt hallottam, idáig működött minden gépnél egyedül ezeket a John Deere gépeket nem tudtam átírni [link] mert ha meg akarom venni lefagy a játék többinél nem volt vele gond! -
őstag
őstag
válasz
LaMazZz
üzenetére
A warning -nak nincs köze a billegéshez az konvertálási hiba
Meg kell keresni az xml -ben az <attacherJoints> bejegyzés alatt a bottomArm -hoz trtozó indexet
ezután az i3d -t editorban megnyitva a fenti indexhez tartozó translation X, Y, Z értékeket nullára kell állítani.A billegésre már válaszoltak, annyi kiegészítés, hogy nem biztos, hogy a camera1 -hez kell beszúrni, meg kell nézni melyik a külső kamera és oda. Néhány mod -nál fel van cserélve és a camera1 a belső. Ezt legegyszerűbben onnan tudod megállapítani, hogy ha játék közben a gépre váltasz akkor melyik kamera jön be.
Vagy még jobb a hibás modokat egyszerűen kidobni. Van sok hibátlan.
Aki úgy tölt fel egy modot, hogy nem vette a fáradtságot az ilyen hiba kijavítására az nem sok gondot fordított rá, és ott általában a tömeg/nyomaték/gyorsulás/kezelhetőség sem az igazi.
Hozzátéve persze, hogy a billegés nem hiba, a belső kameránál az a jó beállítás, csak sokan első kamerának a belső nézetet állítják be, de nem figyelnek a többi részletre.Amúgy elég idegesítő ha vált az ember a gépek között és hol külső hol belső kamera jön be de ez csak magánvélemény.
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
LaMazZz
üzenetére
Szia! Én úgy tudom nem a végére kell beillesztened! Hanem így:
<camera1 index="7|0" rotatable="true" rotateNode="7" limit="true" useWorldXZRotation="true" rotMinX="-1.4" rotMaxX="0.05" transMin="7" transMax="60" />
A limit true után! Én is itt kaptam az információt és bejött!
Új hozzászólás Aktív témák

- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

most már játszható.

Eltűnt a traktor