Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Nem, nem én írtam át őket. hanem letöltöttem 1-2 oldalról. pl modhosterről.
-
quad35
csendes tag
Sziasztok! Kéne egy kis segítség.Le kellet törölni a gépemről mindent.Most így elvesztek azok ahonnan le szoktam tölteni.A modhoster meg nem enged leszedni semmit. Légyszi küldjetek valami letöltési oldalt ahonnan lehet letölteni és nem kell várni órákat. Előre is köszi.
-
zsolesz0803
tag
Értem és te írogattad át őket? Nekem 1 van amit sikerült átírnom 2011-ből nem az igazi az sem,de működik sokat megpróbáltam már de valami hiba mindíg van vele! Szerettem volna azt a Deutz Agrotron X730-as gépet átírni amivel a 2011-es verzión játszottam,nagyon jól működött rendesen koszolódott de nem tudtam átrakni
illetve nem látszott a gép csak az üveg fülkéje! -
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Van átírt gépem már 13 ba ami 11 es volt és szuperül megy. sőőt, több Fendt gépem is van.
-
zsolesz0803
tag
Szia
igen tényleg tele van hibával azt a fendt traktort amit mondtam azért töltöttem le mert rögtön első nap már több mint ezer letöltője volt és azt hittem hogy jó gép lessz
tudom hogy a letöltés az nem azt bizonyítja hogy jó a gép csak inkább azt hogy sokan szeretnének letölteni egy jó trakit,mert ha úgy belegondolsz nem olyan sok jó gép van még fent az oldalakon. A 2011-es verzióhoz ontotta a jobbnál jobb gépeket a modhoster és a többi hasonló oldalak! -
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Hali.
Igen így van, de ezeket 11 ből írták áét, és ha veszed a fáradtságot rá, akkor a Log fájlban ha megnézed az utolsó bejegyzéseket, akkor látni fogod, hogy tele lett Warningos hibák sorozatával, vagy 40-el. Vagyis, ócskák a módok, és valaki csak feldobta őket teszteletlenül.
-
csabex001
csendes tag
sziasztok.A következőben szeretnék segítséget kérni: minap a tehenek melletti silópalánkba volt még némi érett siló és rá akartam önteni a frisset és azóta nem tudok bele tenni egy dekát se pedig már kiürítettem belőle. Mi lehet a probléma? A tippeket előre is köszönöm.
-
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Nah most szedem le, megtaláltam magam. ugyanazokat. majd írok.
(Hiba
Lejárt az időlimit (00:05), a hozzászólás már nem módosítható!) -
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
rendesen tedd be a linket!
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok van akinél működik ez a 3 traktor? [link] mert én letöltöttem mindent ahogy kell és mikor meg akarom venni lefagy az egész játék
nemtudom hogy én csináltam e rosszul vagy senkinél nem működik? -
sityuka80
tag
sziasztok.
kukorica helyére kukoricát ültetnék de a gyári eszközök között nincs olyan amivel közvetlen aratás után lehet ültetni is.
ötlet valakinek?
köszönettel. -
válasz
zsolesz0803
üzenetére

Szedd le a LEMKEN VARIO Pack-ot, és akaszd a traktorod elejére, vagy gyárilag benne van a játékban a Horsch Pronto 9 DC vetőgép, ezzel tudsz vetni az aratás utáni tarlóra is.
Nekem nincs jobb ötletem. -
zsolesz0803
tag
Sziasztok át tettem egy vetőgépet a 2011-es játékból nagyon jól működik csak sajnos azok előtt még tárcsázni kell és az lenne a kérdésem hogy tudja e valaki hogy melyik fájlt vagy mit kell ahhoz átírni hogy ne kelljen vetés előtt tárcsázni hanem egyből tarlóba tudjak vetni? Köszi a segítséget előre is
-
válasz
tembopapa
üzenetére
Ezek csak vágóasztalok, de elvileg bármilyen kombájnra felszerelhetők:

Coupe JD And Chariot xl (Header) -
tembopapa
tag
Sziasztok,üdv a gazdálkodóknak!
Kérlek ajánljatok tuti kombájnokat minék szélesebb etetővel gabonára és kukoricára is. Jelenleg a Big European Map-ot tolom és jó nagyok a földek! A segítséget előre is köszönöm!

-
Giot
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére

Egyik kedvencem: [link] -
Giot
addikt
Zene füleimnek: [link]
(#4069) apach: Nem nyílik a modhoster.
-
apach
senior tag
hali. nézze már meg valaki h a modhoster.com megnyílik e nála, mert nálam sem a modhoster.com, sem pedig a modhoster.de nem nyílik meg.
-
gabormgp
senior tag
Helló.Azt szeretném kérdezni,hogy hogyan lehet füvet vágni a golf pályán?Nincs semmilyen fűnyíró trakim.
-
sityuka80
tag
sziasztok.
kérdésem lenne.
a területek számozását át lehet-e változtatni?
köszönettel -
Giot
addikt
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Azt hiszem Z betűvel lehet a nyomjelző állását változtatni.
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok nem tudja valaki hogy a pronto vetőgépeknél ki lehet e kapcsolni a nyomjelzőt? Mert elég zavaró hogy sokszor felcsikarja a bevetett földet is! Köszi a segítséget előre is
-
apach
senior tag
Nah, megszereztem én is ezt a gamet.!

-
Giot
addikt
Ha van szabad 10 percetek: [link]
Jól megszorultak szerencsétlenek.
-
Giot
addikt
válasz
Identified
üzenetére
Nem tudok ilyenről. Olyat tudok hogy traktorhoz akasztható betakarító, és ahhoz lehet akasztani pótot. De az nagyon szaporátlan kevés a munkaszélessége.
(#4052) sityuka80: Szívesen! Egyik jó barátomnak vannak méhei több kaptár. Egyszer meghívott a birtokára és adott lépes mézet, élmény volt.

-
Identified
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek kérlek abban, hogy szeretném a repcearatást automatizálni olyan szinten, hogy szükségem van egy olyan aratóra amihez lehet csatlakoztatni utánfutót mint a szecskavágóhoz. Van ilyen arató a játékban vagy a játékhoz?
-
sityuka80
tag
sziasztok.
a kérdésem az lenne, h a méhészet hogyan tud pénzt termelni?
letettem és?
kell valamit tenni velük?
az itthoniakkal tudom mit kell tenni de itt nem.
köszönettel. -
SparrowHUN
tag
válasz
istvángazda
üzenetére
Hello! Ha helferrel nyomod, akkor nem a vetőmagot vonja le, hanem a lóvéd fogy.

Ha Te állsz neki vetni, akkor fogy a mag is.
Viszont most láttam valami új módot, amit ha beteszel, akkor a helfernél is fogy a mag. -
somi0209
csendes tag
Sziasztok.
Valakinek van ötlete trágyaszórópót gyors rakodására?
Ez alatt azt értem hogy nem szeretném a szerves trágyát homlokrakodóval pakolászni
a szóró gépbe 
Ha linkelne ide valaki egy letölthető eszközt erre a feladatra meg köszönném
Sziasztok. -
quad35
csendes tag
A rothadásra köszönöm a választ .

-
Tibora98
csendes tag
Sziasztok ! Az a kérdésem lenne hogy az eredeti Case IH-nak mennyi az alap fordulata. Mert tudom h van egy ilyen számsorozat PL: 1023 2540 500 Csak azt nem vágom hogy ez a Case-nál mennyi. Előre is köszi
-
válasz
istvángazda
üzenetére
"Miért fogy a mag a vetőgépből ??"
Valószínűleg azért fogy, mert vetés közben a gép a magot a földbe juttatja a magtartályából.
Ez így normális, a valóságban is így van.
-
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Hali.
Igen át lehet írni, de jobban jársz, ha egy olyat keresel, amibe benne van alapból az adott növény! Átszerkesztés ugyanis bonyolultabb ennél. Sőőt, jobban jársz, ha Miltifruitos Kroeger pótot töltesz le mint amilyen pl a játékban van a fehér nagy 3 tengelyes. Csak normális oldalról szedd le, ahol oda is van írva egyéb infók a pótról.
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy egy pótkocsit át lehet e úgy írni hogy tudjon szállítani napraforgót zabot szóját ilyeneket? Köszönöm ha tud valaki segíteni!
-
dafko90
tag
Ezt egy másik oldalról szereztem:
Nyisd meg a mapod i3D fájl-át Notpad++-al vagy Jegyzettömbbel.
Nyomj egyszerre Ctrl+F billentyűt és a kereső ablakba írd be.: foliagesublayer
Keresd meg az adott növényeket aminél ki szeretnéd kapcsolni, hogy ne rothadjon el.
A grass és a drygrass-nál nem kell változtatnod semmit.
Most keresd meg például a maize-ét. Menj végig azon a soron, és keresd meg ezt a részt.: growthNumStates="8"
Most írd át a "8"-at "7"-re. Ezzel megszünteted, hogy ne rothadjanak el a növények.
Csak azoknál kell átírnod a számot ahol 8-as szerepel, a többinél nem kell változtatni semmit. -
istvángazda
csendes tag
sziasztok
Olyat kérdeznék ,hogy miért fogy a mag a vetőgépből ha melost veszek fe hol tudom ezt átírni és milyen progival előre is köszi -
drunkyboy
aktív tag
válasz
somi0209
üzenetére
Én is sokat küzdöttem az épületekkel, nekem sem rakta le sehova. Feltettem az 1.4-es javítást is, azzal sem lett jó.
Aztán egyik kolléga itt segített, lehet, hogy egy mod okozza. Nekiálltam kigyomlálni a kb 600 modot, és tényleg volt egy kakukktojás, egy "épület mod". A hibát a "Pleaceble Heaps" okozta (ez jó arra, hogy kis kupacba bárhová tudjál billenteni). És épp most próbáltam, az újabb kiadása már működik rendesen.
-
apach
senior tag
heh. el van rakatva a gamem otthon.
Holnap vagy holnapután délre már meglesz. 
kivéve ha meggondolom magam.
-
quad35
csendes tag
Sziasztok! segítség kéne,hogyan lehet egy játéknál kikapcsolni a rothadást??? Vissza néztem az írások közt de nem találom.
-
apach
senior tag
Hali. annyit azért nem árt tudni, már aki nem tudja még, hogy ha valamiből veszel többet, pl egy adott traktorból Pl Fendt 939 ből ugyanabból 3-t, akkor eladáskor azt adja el, amelyiket korábban vetted, vagyis, a legelsőt. Minden módnál így van tudtommal.
-
somi0209
csendes tag
Az eladás sikerült
de az elhelyezés sajna nem 
-
-
somi0209
csendes tag
Köszi a segítséget.
De sajna nem működik.Ennek lehet tudni az okát?Nem tudom eladni sem ha új tárgyat akarok elhelyezni és nyomok egy bal egér gombot nem történik semmi az épület látható körülötte a mozgás irányokkal de nem marad a helyén ki kell lépnem és nincs meg vásárolt épületem.Kereszt fiam helyezett el néhány épületet azokat meg nem sikerül eladni.
Füves területre is lehetséges az elhelyezés?
Köszi a választ előre is.
-
xFreex
aktív tag
válasz
somi0209
üzenetére
Amikor a kereskedésben kiválasztod az épületet akkor rányomsz a vásárlásra. Ekkor automatán beadja a az épületet a területen. Ekkor tudod mozgatni, forgatni és bal egérklikkel elhelyezni. Figyelni kell arra, hogy olyan helyen legyen ahol el is fér. Ha épp olyan helyre akarod rakni, ahol nem fér el akkor tárgy/épület átlátszó.
Eladásnál ismét a kereskedésbe kell menni, vagy megnyomni a P-t. A kereskedőmenüben meg kell keresni ismét a tárgyat/épületet. Ahol kiválasztod az épületet a jobb alsó sarkában mutatja, hogy mennyi a Tidéd/db. A menü jobb oldalán, ahol leírja a tárgyat, alatta vásárlás gomb van ott aktív lesz az eladás gomb is, ha van belőle neked. Azzal tudod eladni.
-
somi0209
csendes tag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni,hogy az elhelyezhető tárgyak pl.:méhészet stbstb..
meg vásárlás után hogyan helyezhető el?
Valamint ha már nincs rá szükségem hogyan adható el?
Válaszotok előre is köszönöm.
Üdv. mindenkinek. -
quad35
csendes tag
Sziasztok! Nem tud valaki egy jó mappát??? Bassumer térképen játszottam.De van rajta hiba. Valami kicsit nehezebb terepet szeretnék kipróbálni vagy egy kicsit sarazni.
-
apach
senior tag
Hali!
Nagyon de nagyon rosszul tudtad akkor! Szerintem telepítsd is újra a játékod mert tuti nem fog jól működni. Legalább is szerintem.
ide kell betenni minden módot:
C:\Users\szánkó\Documents\My Games\FarmingSimulator2013\mods(ez az én gépemről van másolva és csak példa a szánkó szó az elejében.
a sajátom nem akartam ott hagyni ha nem baj, így átírtam szánkó szóra.
A szánkó szó helyén, mindenkinek, így neked is más, valamilyen szó van, vagy akár lehet az 1 név is. Aki amit kigondol. 
-
istvángazda
csendes tag
köszönöm a válaszokat rendesek vagytok

de ügyes voltam és újra elakattam a kövi a gond leborítottam szalmát rosz helyre és nem bírom felszedni semmivel tudtok erre valamit? -
Doina
csendes tag
helloSzeretnem ha segitenetek! Nem tudok a jatekba map-at kicsereleni, mert le toltottem egy masikat es en ugy tudom hogy ugy kell ki cserelni hogy a data-ba bemesz es oda csak siman bele masolod es maris ki cserelodik, de nekem nem mukodik akar hanyszor csak probalom!
Kerem valaki mondja meg hogy,hogy csereljem ki! -
istvángazda
csendes tag
megoldottam csak felkellet csatolni mint egy pótkocsit és oda viszem ahova akarom

-
istvángazda
csendes tag
jó estét uraim
van egy tárolo modom futo szalaggal nem birom elvinni a bolt elöl van valami ötlet -
drunkyboy
aktív tag
Nem használnak, mert általában van olyan száraz a föld kukorica aratáskor is, hogy nyugodtan tudjanak rajt pótos teherrel is menni. Azért meg sajnálják rá a pénzt, hogy 5-6 évente egyszer kisegítse őket.
Amúgy Ausztriában sem divat a kihordó pót, ott is mennek a földre a kamionok.
Silózónak ezt kipróbáltam, nekem jobban bejön, mint a BigX Beast Pack. Jobban tetszik a színe is, és persze kisebb, fordulékonyabb. Ja és persze szélesebb a fűvágó asztala. Én mindig csak a füvet viszem silózni, mert azt csak egyszer kell vetni, utána mindig csak vágni, elszállítani, erjeszteni, majd jó pénzért eladni.
-
apach
senior tag
Elvileg egy áttöltős féle pótból tudod feltölteni, amit a silók egyikéből kell asszem megtöltened előtte. Ha Búzát akarsz vetni, akkor azzal, ha Repcét, akkor azzal kell az "átrakós HW" pótot megtöltened. Akkor lehet sikerül.
Én nem ilyeneket használok, mert nagyon nem tetszenek. -
atesz500
csendes tag
Köszi.
-
Giot
addikt
Srácok ezt a vetőgépet hogyan tudom megtölteni?

Szerk:
Próbáltam több átrakó póttal, de nem sikerült.(#4001) apach: A linkelt videóban elakadnak a MAN-ok elég sűrűn ezt egy jó átrakó póttal, el lehetne kerülni, simán kihordaná a műúthoz. Külföldön így csináljak.
-
atesz500
csendes tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni oly problémában hogy a kombájn magtartálya nem ürül ki 100%-ban.Mit kell keresnem a mod xml-jében amit átírhatok hogy teljes legyen a betakarítás? Előre is köszi.
-
puhoska76
tag
válasz
istvángazda
üzenetére
Menüben Karrier utánna megjelenik 4 slott felül a pályádal a alá kattintasz az üres slotra és ott tudod kiválasztani.
-
istvángazda
csendes tag
hello gazdák egy kérdésem volna ha letöltök egy mapot és játékon belűl is látom a beálitásokban akkor ,hogy van az hogy a gyári mapon játszok tovább.válszokat előre is köszi
-
Ez minden gépemet kezeli, így már teljesen átláthatatlan (kb 8-9 sor jelenik meg), nem használható.
puhoska76: a tiéd a Class kombájnommal működik, de a Krone BigX 1100 BeastPack-ot nem kezeli sajnos.
Más ötlet arra, hogy a Krone silózómmal és a Class kombájnommal hogyan tudnám kiíratni %-ban a képernyő sarkába, hogy a siló/gabona tartálya mennyire van tele ?
Új hozzászólás Aktív témák

- OLED monitor topic
- YouTube
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Arc Raiders
- Steam Deck
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- One mobilszolgáltatások
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
illetve nem látszott a gép csak az üveg fülkéje!
tudom hogy a letöltés az nem azt bizonyítja hogy jó a gép csak inkább azt hogy sokan szeretnének letölteni egy jó trakit,mert ha úgy belegondolsz nem olyan sok jó gép van még fent az oldalakon. A 2011-es verzióhoz ontotta a jobbnál jobb gépeket a modhoster és a többi hasonló oldalak!
nemtudom hogy én csináltam e rosszul vagy senkinél nem működik?

. Nézni jobb ilyent, mint részt venni benn...
)

A legérdekesebb, hogy az eladás nem mükszik. 1.4-es javítás rajt van?