- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brucu
csendes tag
Sziasztok !!
Volt nekem egy modom, ami azt csinálta hogy 120 240 stb szeresére felgyorsította a játékot, alt+xxxxx gomb megnyomásával, de behalt a gépem és nincs meg Ha valaki tudna linket dobni honnét tölthetném le vagy mi a neve megköszönném
-
Brucu
csendes tag
Sziasztok
Nekem abban kéne a segítségetek, hogy ez a birkagyapjús raklapokkal mit lehetne kezdeni a könnyebb felrakás és szállítás érdekében ? Én raklapgyártásban dolgozom csinálunk kb 30 fajtát de ennyire egyik se pattog mint ezek ?? Szóval egy link vagy tanács jó lenne !! Ti mit használtok ??
-
Brucu
csendes tag
Sziasztok
Kombájnomon a világítás erejét szeretném kicsit hangolni,felerősíteni Mit keressek az XML -ben ??
-
Brucu
csendes tag
Sziasztok
Kombájnomon a világítás erejét szeretném kicsit hangolni,felerősíteni Mit keressek az XML -ben ?? -
Brucu
csendes tag
Sziasztok
Kombájnomon a világítás erejét szeretném kicsit hangolni,felerősíteni Mit keressek az XML -ben ?? -
Brucu
csendes tag
Sziasztok !!
Múltkor láttam valahol egy raklapon lévő vonófejet amit a gyári silózóra lehet felrakni és akkor utána akasztható bármilyen pót !! Tudtok erre valami lenket ??
Köszi előre is !!!
-
Brucu
csendes tag
válasz n0tr3adY81 #6873 üzenetére
Ha a KAZAKHSTAN mapot bírtam ez se lesz gond !!!
-
Brucu
csendes tag
Miért nem tudom felrakni az új frissítést ?? Azt írja ki hogy a Farming Simulator 2013 nincs telepítve !! Pedig fent van és eredeti a játékom is !!
-
Brucu
csendes tag
válasz Pist@bácsi #6966 üzenetére
Magyar a régi pach- em is meg az új is hisz a letöltött file FarmingSimulator2013Patch2.1HUb.exe
Jah és az eredeti játékom is magyar nyelvű !!! Próbáltam már én is berakni a játék főkönytárába de akkor is ezt
irja ki -
Brucu
csendes tag
válasz Pist@bácsi #6975 üzenetére
Az enyém nem steam os !! Honnét szedjem le ami nekem kell ??
-
Brucu
csendes tag
válasz szildavid90 #7068 üzenetére
Próbáljátok meg hogy egyszer te egyszer a haverod csinál szervert !! Akkor mi van ??
-
Brucu
csendes tag
Engem pici szögletes alapú szántóföldes modern map érdekelne !!
-
Brucu
csendes tag
válasz GATMEISTER #7442 üzenetére
Fel kell szántani ujjból !! De be kell kapcsolni a Terület létrehozásának engedélyét !!
[ Szerkesztve ]
-
Brucu
csendes tag
Sziasztok !!
Ha valaki tudna nekem egy konkrét linket adni egy automata működő körbála szállítóról, vagy felszedőről az nagyon megköszönném !! Tudom google a barátom, meg itt és itt nézegessem végig de én sokat kipróbáltam már és a legtöbb bugos. Kirakodáskor felrobbannak a bálák mennek minden merre csak arra nem amerre kéne !! Láttam párat ami felállít 6-7 bálát egymásra de azok nem tetszenek mert szétszedéskor összeborulnak stb stb sok a gond velük !!
Helyesírási hibákért ha van elnézést, még mielőtt ebből is téma lesz !!!
[ Szerkesztve ]
-
Brucu
csendes tag
Sziasztok !!
Forgótornyos típusú rakodó, (mint pl Liebherr 900) szeretnék fát pakolni, ehhez érdekelnének munkagépek, és rakodókanalak !!
Köszönöm előre is !!!
-
Brucu
csendes tag
Sziasztok !!
Én azt hiszem maradok az Fs2013 nál Csalódtam a fs2015 ben !!! Rengeteg probléma van vele !! Pl A menü sokkal bonyolultabb, a kijelző bal felső sarokban szinte olvashatatlan olyan kicsi betűkkel van meg szerkesztve, arról nem is beszélve hogy szó szerint driftelnek a trakik !! Grafika esetleg valamit visszahoz az élményből, de várom már a modok megjelenését mert így ez xar !! Az alap mappokban irreálisan nagyok a földek, a kicsi vetőgépek és kultikhoz képes és még a trakik is alig szágulgoznak munka közben vagy 15 km/h sebességgel. Ja és az alap gépek előre menetből szinte másodperc alatt hátramenetbe kapcsol !!
Favágó részét még nem próbáltam !!!
De lehet valakinek ez is bejön !! Én egy kicsit pihentetem erre a nagy várakozásra !!
Ez az én véleményem de persze nem vagyunk egyformák !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest