Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem, új vethető növényeket tettem egyik farmról a másikra,de csak akkor tudok vetni ha az a map is benne van a mods mappába amiből átraktam,
Kérdés : Esetleg tudja valaki hogy hol kellene beleírni a mapba az új növényt hogy megjelenjen a vetőgépben akkor is ha a másik mapot kidobom amiből kimásoltam őket? Köszi a segítséget előre is! -
zetorosok
csendes tag
de nem akarja aratni a maize v2 a kombánj

-
chevyfan
tag
Én Ausztriában, Tirolban élek, rengeteg fasza gépet látok kint. Azokat, amiket a Farming szimulátorban megveszek :-) De a big x még itt is ritka (gondolom a 300.000 € körüli árcédula miatt...) Tegnap tréleren láttam egy vacsi új Case lánctalpas (vagy hogy hívják) kombájnt...
-
apach
senior tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
lehet furcsa, de nem tudtam én sem hogy az.
pedig 14 évig falun éltem.
Ültem pl Fort 516 gépekbe is mikor földünk végében arattak.
Jah, meg Claas Domikba is.
Sőőt, legjobban azt szerettem, amikor bemehettünk az akkor még állami gazdaság területére és mászkálhattunk a gépek közt meg felmászhattunk rájuk.
Nah de nem chat oldal ez, úgyhogy nem irkálok ilyen témákban. 
-
apach
senior tag
válasz
chevyfan
üzenetére
engem érdekelnek az ilyesmik.
Én is szoktam látni gépeket, mert itt ahol lakunk, 3-4 NAGY gazda is lakik és falu szélein vannak a telepeik. egyiknek 2 db New Holland asszem TX kombija van, stb, meg korszerű trakik mellett, csomó MTZ is.
Másiknak Challenger kombija van, meg hasonló kis érdekességek. Egyik kisebb gazdának meg Deutz Agrotron gépe. Kuuuvára tetszik, nem 1 szer elment itt az utcánkban kultival pl. akkora a gép mint egy ház.
Imádom a gépet!!!!
Neki régi asszem 516-s Fort kombija van. kicsit foltos, mert eredetileg kék fehér volt, de pár része barna. gondolom pótlások. 
-
chevyfan
tag
Üdv!
Láttam egy Krone big x-et élőben dolgozni! Brutálisan lenyűgöző 15 méterről. Csak azért írtam ide, mert mást tuti nem érdekel :-)
-
fbandy72
csendes tag
válasz
zetorosok
üzenetére
Üdv!
Én ebbe a gépbe már bele raktam a maizev2-t vágja is csak rendet nem hagy, a készülő mappomba is próbáltam belerakni de valahogy a rendje nem jön össze, mert ez nem siló kukorica mivel a leírásában az van hogy silózni nem lehet arra ott a sima kukorica, hanem rendre hagyja a szárat és lehet (megfelelő bálázóval) bálázni a szárat.
Deutz7545RTS Multifruit -
zetorosok
csendes tag
nem jo a betakarito
ujjat tudtok linkelni ?????????? -
zetorosok
csendes tag
kösz megnézem 
-
zetorosok
csendes tag
nem jo ez a kombánj másik maize v2 betakaritot tudnátok linkelni

de jo nekem ha sillózóban van -
zetorosok
csendes tag
köszi mar 2honapja keresem az interneten

-
zetorosok
csendes tag
segitenétek hogy egy betakaritot maizev2 nem tudtok linkelni mert az interneten nem tanáltam

-
apach
senior tag
válasz
gabosz02
üzenetére
Hali.
Nagyon egyszerű. Modok. Nem tudom miért nem jut sokaknak eszébe egy ennyi kis szöveg hogy:
Farmer Simulator 2013 mods. google tömkelege pakolja egyből ki!!
másik dolog. Alap, hogy ha felteszek egy játékot, akkor megnézem vannak e patchjai. szintén egyezhet a fenti szöveggel a szöveg, csak a végére ennyit kell írni hogy: patch éés már szintén pakolja is kifelé.
Emellett, ha a játékot elindítjuk modok nélkül először, akkor az elején, MIELŐTT A MAPBA LÉPÜNK -
larpi
tag
válasz
gabosz02
üzenetére
Ha nincsen fent az összes frissítés akkor sok mod nem működik. Ha a mod nevében benne van RM akkor az is hibát generál, ha nincs fenn a RealisticMod kiegészítés. Van bőven hibás mod is.
http://www.modhoster.com/
http://ls2013mods.eu/
http://www.modhub.us/farming-simulator-2013-mods -
zetorosok
csendes tag
helló mindenkinek valaki nem tud a farming simulátor 2013 -ba maize v2 betakatritot???
-
McEacrhan3
tag
Sziasztok.
Feltettem a friss MR engine-t és még egy rakás MR módot. Természetesen több mint fele hisztizett a log-ban, így azokat szépen ki is irtottam. De még most is amikor elindítom a game-et, 2 perc után megfagy és kilép. Nem tudom mi lehet a baja, a log file nagyjából rendben van.
[link] Ide felraktam a log file-t, hátha valaki tapasztaltabb észrevesz benne valamit, amivel ki tudom pucolni ezt a bugot.
Az eredeti MR Hagenstadt mapon játszok.
Előre is köszi a segítséget. -
luise178
tag
válasz
gabosz02
üzenetére
a kommented első felére az újratelepítés jut eszembe, de majd biztos lesz jobb ötlet is.
ha hivatalos oldalról szeded le, akkor az EXE kiterjesztésű fájl lesz, azt csak elindítod, és kész. máshonnan, akkor az ZIP lesz, az 1 kicsit macerásabb. ha belenézel, és és olyan fájlok vannak benne, mint I3D, meg DDS, meg ilyesmi kiterjesztésű, akkor a ZIP fájlt másolod be a gém telepítési mappájába, a MOD-ok közé.
nekem ez:
"C:\Users\Luise\Documents\My Games\FarmingSimulator2013\mods\"ha a ZIP fájlban szintén ZIP-ek vannak, akkor azokat másolod be a mappába.
kb. ennyi. remélem tudtam segíteni!

-
gabosz02
csendes tag
Sziasztok!
Olyan segítséget szeretnék kérni, hogy Nekem külső meghajtóra van a játék telepítve "J". A játék hivatalos oldaláról letöltöm a frissítést és mikor telepíteni akarom akkor az "I"-re akarja telepíteni, ezt nem tudom megváltoztatni. Valakinek valami ötlete, hogy lehetne megváltoztatni, vagy a frissítést feltelepíteni? Olyan kérdésem volna még, hogy ha a hivatalos oldalról töltök le eszközöket, gépet vagy bármit, azt, hogy lehet beletenni a játékba? Segítségeteket előre is köszönöm.
-
vhw
addikt
válasz
luise178
üzenetére
És valóban működő?
(Én eddig egy traktor modban találkoztam olyannal, hogy volt kép a tükörben, irányváltásra a tükörben is elmozdult a kép, de mindig ugyanaz az előre belőtt kép "forgott" - föld út, zöld mező, itt-ott 1-2 fa - ez mozgott bármerre is mentél - semmitől több, na de mégis
) -
ObiGabi
aktív tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Hahó!
Akkor ha jól gondolom az in-game videó a játék közben készült, a trailer pedig egy amolyan kedvcsináló, de azt a minőséget, képi effekteket ne várja a játéktól az ember. De hát egy azon játszóról van szó, nem? Bár ha jobban belegondolok... a goodgame empire játék és annak reklámja köszönő viszonyba sincs egymással.
Akkor erről ennyit.
-
davidkaa123
újonc
Sziasztok ! Tudtok nekem adni Tsz filinges mappokat ?

-
-
tutikas
tag
-
larpi
tag
válasz
tutikas
üzenetére
Üdv!
Én is néhány napja kezdtem ezen a map-on. Még nem vettem meg az építkezéshez az üzemeket, de érdekel a téma mivel a Cat nekem is csak előre hátra hajlandó mozogni, azon kívül semmi. Homokot és sódert azt lehet kapni a silókból is, de azért fizetni kell. Ha magam rakom az anyagot akkor gondolom ingyen van. A játékhoz összeállított jármű-pakkban van homok és sóderszállító pót, de sajna rakodógép az nincs. Ha a Cat-ot nem lehet működésre bírni akkor keresni kell egy sóder és homok rakodására is alkalmas gépet.
Természetesen én is kíváncsi vagyok Vacs véleményére! -
tutikas
tag
Szia Vacs szakmai segitséget kérnék a Triple Farming Map.-on játszom és az Istenért sem tudok sodert ill homokot vinni a betonüzembe már szedtem le markológépet is mert ami ott volt cat az elindult megy előre meg hátra de más mozgásra nem tudtam rábírni, néztem,hogy kelett hozzá kiegészítöket is leszedni azt is mind vagyis azt hiszem,hogy mind leszedtem láttam,hogy te játszottál ezen a mapon ha van valami ötleted,hogy mit csinálok rosszul vagy mit nem csináltam eddig kérlek ird lmeg köszi
-
ObiGabi
aktív tag
-
lewyy87
csendes tag
Hali, tegnap vettem meg a titanium verziót Steam-en, de sehol nem tudom magyarra állítani. láttam videókat, ahol multiznak a srácok és magyar az egész, nekem ez nem jön össze.
Van valami ötletetek erre, vagy ezt nem is lehet magyarra állítani? A választ köszi előre is -
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
az volna igazából a dolog, hogy 1-2 zavaró hibáját javítani akarom egy kb 170 megás szupi mapnak, és szeretnék 2-4 plusz növényt még bele mert csak alapok vannak. Úgy emlékszek, hogy neked sikerült és működik is szépen. A videó alapján én is régen próbáltam ls11 be IS már betenni, de sose sikerült.

Am nem tudnál egy Új tutorial videót csinálni közben?
Hátha a valamit Te úgy csinálsz, ami rávezetne mit nem csináltam jól.Hálás lennék ha tudnál segíteni.
A mapot Újra megosztanám amúgy. 
-
apach
senior tag
Haliii.
Légszi írj rám pajti, az, aki Új növényt tudott mapba betenni. Privire írj légyszi! Némi segítséget kérnék majd.
-
vhw
addikt
Na most kipróbáltam, hogy gyorsra állítottam a növény-növekedés sebességét, meg 120x gyorsításra az időt és így a kaszálás/széna-betakarítás után kb 1-1,5 nappal később kezdett újra kinőni a fű (bár a menüben a térképen még mindig olyan többnyire barna maradt a kérdéses terület).
Az egyes növekedés-sebesség fokozatok között mekkora a "szorzó"? 2-szeres?
Mert így normál sebességgel kb ~2 napig tartana míg visszanő a fű. Számomra szokatlan az eddigi növekedési ütemekhez képest...
(Furcsa, hogy angol nyelven, fórumokon nem találtam semmi hasonló jellegű "problémát"/észrevételt - egyedül arról volt említés, hogy a véletlen lekultivátorozott füves területen nem nő vissza a fű, csak szántás/újravetés után. És a wiki sem említ ilyen megnövekedett időttartamot - márpedig ez egy hivatalos kiegészítő térkép lenne) -
larpi
tag
Szerintem bug lessz a fű eltűnése, mivel még soha nem találkoztam ezzel a problémával más térképeken. Viszont olyan rendfelszedőmod-dal már találkoztam ami után nem nőtt ujból fű azokban a csíkokban ahonnan felszedte a a füvet.
A tehenek takarmányozásánál az a tapasztalatom hogy a kevert táp mellé a fű még kell. Többb map.-on van is a fűnek külön vájú. A szilázs viszont nem fogy a pda szerint amíg van kevert táp a vájúban. Azt viszont még nem figyeltem meg hogy ha a szilázs hiányzik a takarmányok közül meg van-e a 100%-os termelékenység. -
lacibacsi
addikt
A mezsgyéken lévő fű kaszálhatóságához nem kell valami mod? Nem ez hiányzik neked? Ott ugye nem vetett növény van, ami "gyárilag" újra nő. Nem tudom, sosem próbálkoztam a mezsgye kaszálásával, de valahol itt a fórumon mintha lett volna már szó erről...
Persze lehet, hogy egyszerűen map-függő a dolog és a te map-odon nem fog újranőni... -
vhw
addikt
Tesztelgettem azóta kicsit;
Ha csak a zöld füvet rendsodrózom vagy gyűjtöm össze, akkor a levágott fű helyén még látszanak kis fűcsomók, szépen vissza is nő semmi probléma.Ha szénát csinálok, akkor még a széna textúrák között látszanak ezek a kis zöld csomók - de amint a szénát rendsodrózom vagy akár enélkül egyenesen bálázom, akkor ezek teljesen eltűnnek, csak az alap, sík föld marad utána.
Most ez bug vagy feature? Visszanő magától a fű, vagy újra kéne vetni?
(a kb ~15 órával korábban levágott terület még mindig üres - leszámítva pár véletlen fűcsomót) -
vhw
addikt
Mivel most először csináltam szénát, egy kissé nyugtalanító aprósággal találkoztam:
ahol levágtam a füvet (termőföld melletti területen) ott most nagyjából nem nő semmi - itt-ott van néhány fűcsomó. A térképen nagyrészt barnára váltott a kérdéses terület, néhol kék foltokkal.
A "széna-gyártás" jobban kimeríti a földet?
Ezelőtt, ha csak simán zölden begyűjtöttem a füvet néhol már nőtt is vissza... most ez a helyzet szokatlan...
Vagy netán bug? (térkép; Westbridge hills) -
vhw
addikt
válasz
lacibacsi
üzenetére
Ez megvan.
Én arra lennék kíváncsi, hogy miután kikevertem a tápot és beöntöm - mi fog történni azzal a fűvel és szilázzsal, amit korábban (még a táp előtt) öntöttem oda nekik. (a pda mutatja is a mennyiségüket tételesen).
Mivel ha jól értem a játékot, akkor a kevert táp egyedüli táplálékforrása lesz a teheneknek - nem kell már külön tisztán fűvet és/vagy szilázst is adni mellé. Akkor az eddigi mennyiség ott marad talonban? -
vhw
addikt
Elkezdtem a teheneknek TMR-t adni - a kérdés; mi lesz az eddig beborított, készleten lévő fűvel és szilázzsal?
-
tembopapa
tag
Sziasztok!
Kérlek benneteket ha valamit is tudtok a gyári oldalról letölthető Vogelsberg 2013 mapról akkor írjátok meg! Feltettem de csak keresgélek mint a vasorrú bába a mágneses mezőn! Pl.hogyan és hová kell a learatott terményt üríteni és hol és hogyan tudok terményt felvenni eladásra? Konkrétan nem látom a silókat és a megszokott ürítőhelyet! Minden info érdekelne erről a mapról, köszi előre is!

-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Egy újabb videó (de lehet, hogy csak nekem új).
Egyébként a bemutatóban szereplő NH kombájn és egy kisebb, Sampo is elérhető a jelenlegi verzióra...
Mire megjelenik az új verzió, semmi új nem lesz benne...

-
vhw
addikt
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok lenne egy kérdésem! Letöltöttem egy teljesen üres térképet, szeretném berendezni úgy a farmot ahogy nekem tetszik tettem rá pár épületet termény eládó helyet,tettem rá új vethető növényeket, és a kérdés hogy valahol nagyobbra tudnám e venni az egész alapterületet,mert elég kicsi a térkép és nagyobb darab földet szeretnék,van erre valami mód? Köszi a segítséget előre is!
-
vhw
addikt
válasz
HajduBojler
üzenetére
El lehet, ha megnyitod a "boltot" lesz olyan fül ahol a saját, már meglévő cuccok vannak felsorolva, ott el lehet adni. (mondjuk ha van egy csomó ugyanolyan épületed és te egy konkrétan kiválasztottat akarnál eladni... akkor nem tudom hogy lehet kiválasztani pont azt az egyet...)
xFreex: a föld eladásra megint van egy kényelmes mod (amivel nem kell minden egyes föld közepére elmászni, ahhoz hogy megvedd - PDA felületen lehet venni-eladni, pénzt felvenni...)
-
xFreex
aktív tag
válasz
HajduBojler
üzenetére
Amit megveszel azt elméletileg el is tudod adni, kivétel talán a földek.

-
-
fbandy72
csendes tag
válasz
HajduBojler
üzenetére
Üdv!
Úgy emlékszem az "A - D" gombokkal. -
HajduBojler
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem az volna, hogy az elhelyezhető módosításokat (pl. egy modolt garázst, vagy akár üvegházat) hogy lehet forgatni, hogy melyik irálnyba álljon?
Nyilakkal próbálkoztam, de megjelenik egy zöld "paca"-szerű valami a képen, de nem fordul. Mit csináljak?
-
őstag
őstag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
Ez a játék bármin képes akadni.
750 Ti 2 giga, 8 giga ram, 4x 4,2 GHz proci és így is akad. Ha pl. sok a bála a látómezőben, vagy sok a gép, vagy nagyon részletes textúrákat tartalmazó modok akkor garantált az akadozás.
De mint valaki korábban már viccesen megjegyezte a világítás bekapcsolásakor történő akadás nem hiba hanem elmaradhatatlan fícsör. Nagyon gyengén optimalizált a game engine, nem is használja ki sem a procit sem a VGA -t még 80% -on sem, de leginkább csak 50-60 % -on fut. -
speedernet
aktív tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
A Westbridge Hills mapon játszom, 112 eszközt vásároltam meg, mind mod,pár féltetős traktor beállót és ha mind egy helyen van szépen sorba rendezve akkor le tud esni az FPS szépen! A térkép távolabbi pontjáról a telephely felé fordulva 25-30 környékére lesik! Más irányban 60 ról el sem mozdul! Na csak azt akartam ebből kihozni h az alap map is meg tud döcceni, pedig nem gyenge vason fut!
-
RCH663
aktív tag
valaki véletlen nem próbálkozott exportálni adatot az fs2013ból, lua-val, http szerverre vagy hasonló dologgal, vagy hogy meglehessen osztani változókat külső memória területen, és onnan kiolvasni? Keresgéltem a neten, de nem találtam semmi ilyet.
-
speedernet
aktív tag
Már megvan!

Új hozzászólás Aktív témák

- Interactive Brokers társalgó
- Okos Otthon / Smart Home
- Energiaital topic
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OTP Bank topic
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Nintendo Switch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Alza garancia 2027.02.27-ig
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Tavaly csak kiállításon sikerült élőben is látnom, hát brutálisan nagy.

pedig 14 évig falun éltem.
Jah, meg Claas Domikba is.
Nah de nem chat oldal ez, úgyhogy nem irkálok ilyen témákban.
Kezd deja-vu érzésem lenni lassan 
nem jo a betakarito

)

!

Csak homlokrakodó volt Lizard tudtommal.