Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Mobil flották
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
pavika
tag
Hali!
Tudja valaki, hogyan lehet plusz növényeket beletenni az alternative tipping - bárhova billentés módba. Az alap növényeken kívül nem működik.Bocs. Megoldva. Előbb kérdeztem, mint gondolkodtam. A napraforgót már le is billentettem a gazdaság udvarára.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Hogy meglegyen a kérdésre a válasz is : Giants Editorban rá kell festeni a területre.
-
fbandy72
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Addig kell az xml-ben szerkertened amíg az i3d ben me
nem jelenik -
fbandy72
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Oksa már nem is egyszerű, (egy-két sör) de beismerem , nem nagy gáz!
-
n0tr3adY81
aktív tag
Még egy kérdés a tarsolyban.
Weed mod / Gaz mód. Mi a telepítés módja? Csak a map .xml-jéhez kell hozzáfűzni, vagy GE-ben meg is kell vele festeni a földeket? (GE -ben festhető, tehát jól van beültetve a mapba). Valaki rakta már be sikerrel?
-
fbandy72
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Annát inkább mert szerintem kell (csak mert láttam) egy rég volt meg van mentsége!!!
"Azzal van a fene nagy gondom, hogy betéved ide, kommensie hirtelen betol 2 hsz-t (amire a válasz kb 2 perc google lenne), majd X év múlva automatikusan törlődik a regisztráció, mert az életbe nem tér ide vissza - és nem a kiokítás miatt.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
fbandy72
üzenetére
/OFF:
Ne legyen oly bizadalmad benne porfavor
Hogy kicsit még sepregessek más portáLYán
Nem azzal van a baj, hogy belecsúszik pár heJesírási hiba.
Azzal van a fene nagy gondom, hogy betéved ide, kommensie hirtelen betol 2 hsz-t (amire a válasz kb 2 perc google lenne), majd X év múlva automatikusan törlődik a regisztráció, mert az életbe nem tér ide vissza - és nem a kiokítás miatt. Mindemellett magyar értelmező kéziszótár kell az irományuk értelmezéséhez.Jellemzően egyébként ez a "hirtelen gyorsan intézzük el oszt' jóvan - nem érdekes milyen lesz" tipikusan a mai serdülő korosztály, aki nem valószínű : #1 retail vagy steames FS-el tolja ; #2 nem fog 2 hónap múlva is ezzel játszani - főleg nem multiban. Szerintem.
Nem véletlen, hogy egy portál MP játékoskereső topicjában általános kikötés a 18 - 20 év feletti életkor és TS...
Egy gondolat erejéig ANNA1...8-hoz visszatérve : erősssssen 3H érzetű. Innentől lehet osztályozni

/ON:
Átforgattam egy Fendt-t MR-be, kapott egy Ploughspec + FallingWheels lua-t is. Remekül működik minden fícsőr, egyetlen nüansznyi probléma van. Álló helyzetben pár pixelnyit belesüllyed a földbe/betonba. Elindulok: feljön a "felszínre", majd megálláskor megint süllyed. Ötlet valakinek?

-
fbandy72
csendes tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Na "lacibacsi" úgy látom kezünk egy színvonalra hangolódni, (ebből még barátság is lehet")
Én csak arra akartam kilyukadni, hogy segítsük egymást ezáltal mi is tanulunk, mert te látom elég jártas vagy a dolgokban
én sem most kezdtem már rég hobbizok vele. És elnézem aki most kezdi az kampec segítség nélkül, Pl. az ANNA vagy ki akit a szegény nyelvtudás miatt üzetett ki pedig angol nyelv területen lehet más halna nyelvetlenül 
-
fbandy72
csendes tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Na ez az "lacibacsi" erre gondoltam, hogy aki még csak kóstolgatja a játékot is MERJEN segítséget kérni

A probléma szerintem csak a játék újra telepítésével oldható meg saját tapasztalat, de előtte mentsd el a savegame1 vagy amelyik mentésen játszottál. Más ha van benne autosavegame mod ami viszont 5 percenként kimered(vagy fagy) akkor ment de ha csak emellett is kilépsz ez sem ment, tehát kilépés előtt ESC és játék mentése. -
lacibacsi
addikt
válasz
fbandy72
üzenetére
Szerintem ez a fórum nagyon baráti. Igaz nálam is elszakadt a cérna a
helyeshelytelen írás miatt, meg szólni mertem, hogy 40 (!) hozzászólással korábban ott a válasz a kérdésre, de azt hiszem, hogy én is és még sokan mások sok-sok jó tanáccsal látták/látják el a kezdőket. Ha úgy véled, hogy itt nem baráti a hangulat, akkor még nem jártál a két nagy magyar (most meg nem nevezendő) FS fórumon, ahol azért is figyelmeztetést kapsz, ha a kérdésed nem szakmailag korrekt, vagy nem a megfelelő stílusban kérdezel. Szóval, szerintem nincs itt hiba. Néha kicsit hevesebbek a reakciók, mint indokolt, de olyan ez mint a kutyáknál: néha összekapnak, de azért együtt őrzik a területet... -
lacibacsi
addikt
-
fbandy72
csendes tag
Nos én úgy látom vannak itt régebbi veteránok is, mármint szerkesztésben és egyebek.
És szerintem lehetne egy kis csoportot indítani ami az új "Játékosoknak" nyújt segítséget. EZ csak azért mert én úgy látom, hogy az aki most kezdi a játékot az szinte le van nézve és kinézik minden honnan pedig csak játszani akar ő is.
És amit én tapasztaltam meg megtanultam, azt sokan kirázzák a kis újukból, de az sem így született még én sem, én i tuturialok és leírásokból és persze nagyon sok tesztelésből tudom amit tudok de ezt néhány ember úgy védi mintha a NaSa titkos kódja lenne, és sokszor az ilyen érdeklődőt kinevetik- kitúrják.
Vissza a lényeghez szeretnék egy olyan "baráti" fórumozót összehozni aki segítene (mikor ki van neten) a kezdő játékosoknak, flegmálás nélkül mivel aki segít sem így született [ A lényeg amit akartam kifejteni, hogy ne helyesírás ellenőrző legyen a fő profil, hanem a fórum lényege! A lehető leggyorsabb segítség nyújtás!
Nemsokára elkészül az az oldal ahol össze lesznek gyűjtve a "Magyar" nyelvű tutorialok -leírások. Az természetesen itt is közzé tétetik. -
fbandy72
csendes tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Így igaz, ez egy fórum ami azt jelenti, hogy folyamatosan jönnek a H.SZ-ek. Tehát ha valamit keresel akkor vagy elkezded végig olvasni a fórumot és ált. találsz is megoldást. De ez már a fórum oldalszáma miatt szinte lehetetlen, rá keresel a GOOOGLE-ban és ha leírod a keresés részleteit vissza is hoz a ide a megfelelő oldalhoz, mivel ez a fórum a google keresőben az első oldalon szerepel.
Bocs lacibacsi ez google nem neked irányult
-
pavika
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Kicsivel feljebb fbandy72 által linkelt youtube tutorial nagy segítség ebben. Igaz LS11-hez van, de a 13-ban is így kell. Ha esetleg nem megy ez alapján szívesen segítek.
-
fbandy72
csendes tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Hát hidd el én sem a nyelvtanból voltam jeles sőt ha leírom a tanulság kedvéért 2-es 3-as között szambáztam végig, mert nem érdekelt, de azért csak ragadt rám valami a koszon kívül.
Ezt az előző hozzá szólásomban írtra, hogy "nem az odafigyeléssel van baj hanem az általános iskolával" tehát nem kell egyetem.
De a lényeg nem is az, hogy egy-két hiba miatt piszkáljuk egymást, mert mint írtam "legjobb odafigyelés mellett is megesik ha siet az ember úgy is megértjük a lényeget" csak az is igaz, hogy ha valaki segítséget kér akkor annyira ne siessen, hogy szinte zavaró dolgokat ír, esetleg félre is érthető dolgokat. (Ja és a helyesírás ellenőrző hullámos piros vonal is segíthet, ha néha felnéz az ember
) -
lacibacsi
addikt
válasz
fbandy72
üzenetére
"a legjobb odafigyelés mellett is megesik ha siet az ember"
Nem is ezzel van a baj, hanem a következetesen hülyékkel. Akik nem elgondolkoznak a hibáikon, hanem megsértődnek, ha figyelmeztetik őket rá. Nincs olyan hozzászólás (bocs ha mégis) amelyikben ne legyen legalább egy vessző hiba, de akinek a fajta az a "falyta" és akkor is az, ha elé tolod a helyesírási szótárt, na az ilyen fejekre rágok be egyre gyakrabban én is... (Pedig sosem voltam nagy nyelvművelő.)
-
lacibacsi
addikt
válasz
Tomcsi2012
üzenetére
Idéznék egy fórumtársunktól (akinek köszönöm egyetértő köszönetét):
"Mindenki maga dönti el, hogy viszonyul a fórumtársakhoz a hozzászólásai minőségével. Én úgy érzem, ha már mástól kérek segítséget, az a minimum, hogy megadom neki azt a fajta "tiszteletet", hogy normálisan megfogalmazott, lehetőleg hibáktól mentes hsz-t írok. Ráadásul a hibákat még alá is húzza a hsz editor."
Mit is írtál? "Ha jol megnézném a forumba ilyeneket nemirnánk,illetlen és kusztustalan dolog,nem idevalo"
Látod. Ahelyett, hogy magadba néztél volna egy picit, te inkább visszatámadsz. De nem akármilyen módon! Egy mondatban kb. 8 súlyos hiba. Nem lehet mindenki egy Grétsy László, de egy kicsit figyelmesebb mindenképpen.
-
fbandy72
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Így-Így a legjobb odafigyelés mellett is megesik ha siet az ember úgy is megértjük a lényeget, de ami igaz az igaz, hogy van akinél nem az odafigyeléssel van baj hanem az általános iskolával, és akinek nem inge nem veszi magára

-
Tomcsi2012
tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Mindenki magábol indul ki és oda tér vissza.
Ha jol megnézném a forumba ilyeneket nemirnánk,illetlen és kusztustalan dolog,nem idevalo,pl:Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.Másban a szálkát megtalálod,de magadba nézve a gerendát nem.Fog az árnyékommal az hosszab és türelmesebb. 
-
lacibacsi
addikt
válasz
Tomcsi2012
üzenetére
Ha mégegyszer ly-nal írod azt, hogy fajta, vagy j-vel azt, hogy olyan, én isten bizony a kombájnod elé fekszem, de magammal rántalak téged is! Az egyebekről már ne is beszéljünk.
(Egy mentséged lehet: ha te is idegen honban nőttél fel, mint Anna, akit szegényt sikerült innen elüldözni...) -
LaMazZz
tag
Sziasztok!
Valaki segítene akinek van egy kis ideje arra, hogy berak egy napraforgó modot egy map-ba?
Én akárhányszor próbáltam sose sikerült. -
fbandy72
csendes tag
Ha valakinek van kedve egy kis tesztelgetésre megnézhetné, hogy találni-e benne valami hibát vagy akár fa törzs akadót, több szem többet lát

[link]
Viszont multifruitos gépek kellenek hozzá. Ha valaki esetleg talál valami hibát vagy valami nem működik akkor kérném írjon PM. -
fbandy72
csendes tag
válasz
Tomcsi2012
üzenetére
Én kíváncsiságból letöltöttem egy Avmap-ot abba egyből megtaláltam a "growthNumStates" sorokat, de az nem biztos hogy ugyan azt sikerült letölteni

Nekem most volna egy tesztelni való map, ami egy átalakított alap térkép hogy gyengébb gépeken is könnyen fusson. Átalakítás annyi hogy a tehenek, juhok a farm mellet vannak, van még sertéstartás leadó hellyel. Itatás minden állatnak, Ja és az alapnövényeken kívül van napraforgó, zab, szójabab, és greenwheat[zöldbúza].
Tej szállítás is megoldva, és plusz be van vetve egy pár terület, valamint komoly gép park a kezdéshez hogy ne keljen mindjárt arra keresni a $. Ja és aki a játék azon oldalát is szereti ami csak az alap mappon van pl. patkó gyűjtés, vagy küldetések így az is meg van. -
Tomcsi2012
tag
válasz
fbandy72
üzenetére
Semmi gond
de lehet hogy valami lehet benne,igazábol nem néztem,csak az tünt fel,hogy 2 ö szerepel benne,de van ojan,amibe nemtalálom a i3d fájt.
Amugy 2 falyta mapot keresek,amibe sok növény falytát lehet ültetni,ismerkedés alapon és 1 sokfalyta állat fajt mapát keresek,amibe sok állatok vanak benne,ismerkedési formátumban,mit,hogyan és miképen kel kezelni,foglalkozni vele.Jo ojannal megismerkedni,amit még nem tud. -
fbandy72
csendes tag
válasz
Tomcsi2012
üzenetére
Sziasztok!
Igen az csak valamilyen mentése vagy ilyesmi mert az nem csak "i3d" hanem "shapes".
Én az "Notepad++" szerkesztőt használom, mert az színekkel is elkülöníti a dolgokat, de lehet te is, akkor bocs.
-
Tomcsi2012
tag
válasz
fbandy72
üzenetére
Szia !
Tudom és tisztába vagyok vele,mert nem most keztem el,csak az a gond,hogy 1 van belöle i3d és és nem 2 ö,ugyanis az egyiket lehet modositani,mig a másikat nem,mert nemlehet kiolvasni a betüket.A karkter kodolása van gond,amit nem tud a gép értékelni.De azért köszi a segitséget.
-
fbandy72
csendes tag
válasz
Tomcsi2012
üzenetére
Sziasztok!
Ugyan úgy az "i3d" fájlba kell keresni csak előbb ki kell csomagolni aztán meg vissza. -
Tomcsi2012
tag
Üdv mindenkinek.
A külföldi map,mind pl:avmap v2 est,hogy lehet megállitani a növények rohadását? A magyar verzionál alkalmaztam a rohadás megfékezést,de a külföldi mapnál nemsikerült,hiába irtam be a growthNumStates,de nem is találta ezt a szot.
-
Endkiller
csendes tag
Hellosztok!
Nem ismertek valakit, aki elcserélnéa steames Farming Simulatro 2013-mát valami más Steames játékra, mert én szívesen cserélek! Steam nevem Endkiller. -
pavika
tag
válasz
Endkiller
üzenetére
Nagyon sokat én ezen a mappon játszom. Neuenburg am Rhein Alap növények és állatok mellett még sertés is van. Nekem tetszik az elrendezése. Bár az is igaz, hogy ne unjam meg raktam bele plusz objektumokat és növényeket is. Tegnap óta maizeV2-öt is tudok vetni,aratni.
-
fbandy72
csendes tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Nem ördöngősség a G.E. én most is szerkesztgetek egy saját ízlésnek valót, különben a "Young farmers Dream"-al is úgy játszottam utána hogy kivetem a kerítéseket.
Persze csak saját használatra mert a más mapját nem illik megosztani módosítva mint egy két emberke, tisztelet a kivételnek. -
lacibacsi
addikt
válasz
fbandy72
üzenetére
Te is próbáltad. Ez a lényeg.
Mindenki úgy jön rá, hogy neki mi a jó, ha próbálgatja. Nekem három olyan mapom van, amin mostanában játszogatok.1. Dolgosfalva. Kizárólag a 70-es 80-as évek gépeivel. Így azután tényleg sokat kell dolgozni (egy SPC-6-os nagyon gyorsan kifogy), de a hangulata nekem nagyon bejön.
2. Big Polish Farm. Közepes méret, változatos földek. Ezen a pályán élveztem legjobban a semmiből való építkezést.
3. Kernstadt. Bazi nagy pálya. Rengeteg növény, többféle állat, biogáz, stb., stb. A játék során autotractor, autocombine, courseplay erősen javallott.
Most megint mondtam három pályát... Ki kell próbálni! El kell dönteni!
-
fbandy72
csendes tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Sziasztok!
Ezt a térképet én is próbáltam jó meg tényleg jól elrendezett, egy személyes játékra bőven elég, csak nekem személy szerint egy problémám volt vele, hogy minden földet szinte bekerített kerítéssel és elég zavaró amikor teljesen körbe kell menni a földeken mert csak egy kijárat van a pálya szélén
De bocs, ki kell próbálni kinek mi jön be. 
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Úgy látom egyre több fafeldolgozó, ill. faipari mod készül. Ha ilyen iramban haladnak a lelkes modderek, semmi újdonság nem lesz az új játékban. Abban a pillanatban válik "elavulttá", ahogy megjelenik. Valaki kiszivárogtatta a fejlesztők terveit? Wikileaks 2.0?
-
Endkiller
csendes tag
Nekem tudnátok abban segíteni, hogy egy olyan mappot keresnék, ahol:
- a szántóföldek közel vannak egymáshoz
- a legelők is a farmudvar közelében vannak, nem pedig a pálya másik végén
Az se baj, ha nem valami nagy a map, de eddig nem sikerült ilyet találnom, pedig már keresgélek egy ideje.
Előre is köszi minden segítséget!
-
tembopapa
tag
Véreim!
Látom ezeket a klf textúrákat és nemtom érdemes-e feltenni őket? Ja és hogyan kell feltelepíteni őket? Utsó kérdésem,ti használjátok őket és ha igen melyeket? Egyszóval TEXTÚRA!
Öreg fejem köszöni ha segítenek neki!!
-
lacibacsi
addikt
válasz
psycroptic
üzenetére
Ez egy bug. Ritkán jön elő, de egyszer már nekem is volt hozzá "szerencsém". (Korábban megemlékeztem már erről itt a fórumon.) Sajnos nincs jó hírem a számodra: Az a mentés kuka! Hiába rakod vissza, hiába veszel új gépeket, hiába csinálsz bármit: a következő újraindításnál minden újra eltűnik....
Sokáig bújtam mindenféle fórumokat, de olyan módszert nem találtam, ami visszaállította volna az utolsó (vagy azelőtti) mentést. Egy megoldás működött: savegame törlés, savegame backup törlés, új játék indítása.
-
xFreex
aktív tag
válasz
psycroptic
üzenetére
Van egy ilyen járművek visszaállítása opció valahol a játék betöltése körlül. Vagy a betöltött játéknál ha Esc nyomsz.
-
psycroptic
őstag
Beszarok ennek a játéknak! Eltüntette a gépeimet és hiába rakom vissza a backupot,akkor sem kerülnek elő. Valakinek valami megoldása?
-
pokers
senior tag
válasz
DiceBoy1981
üzenetére
Belépsz a steam fiókodba -> Játékok menü -> Nem steames játék hozzáadása a könyvtárhoz
Persze már telepítve kell legyen a játék, mielőtt ezt megcsinálod, de ettől még NEM LESZ steam-es, csak steamből is el tudod indítani. Frissíteni se fogja automatikusan, ha megjelenik majd egy új patch.
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok tudja valaki hogy hol lehetne átírni a siló erjesztési idejét rövidebbre? Mert már le van takarva 2 napja és még mindíg 3% erjesztésen tart
-
Farkas86
senior tag
válasz
DiceBoy1981
üzenetére
Nem lehet.
A lemezes nem steam-es. Ha ott kell, akkor meg kell ott venned. -
DiceBoy1981
újonc
Sziasztok. Tudna nekem valaki segíteni? Az eredeti lemezes Farming Simulatort, hogy tudom aktiválni a Steamen? Akár hogy próbálom nem fogadja el
előre is köszi a segítséget -
n0tr3adY81
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni, hátha találkozott már valaki hasonlóval.Ha én vagyok a host, nem látszik a szerver se modokkal, se anélkül. Steames verzió 2.1.0.2.
Cisco 3925 router, portforward/trigger beállítva, win tűzfal lelőve. Vice versa egymás játékát nem látjuk.
Más meglévő játékához viszont tudok csatlakozni. -
lacibacsi
addikt
Ez a módszer valóban működik. Munkással is van olyan megoldás, hogy kiszállsz a szállítójárműből és a kombájn elé állsz, amíg az ürít (munkaerővel).
Mindkét módszernek egy nagy hátránya van: ott kell lenned a teljes kiürítési folyamat alatt. Addig pedig csinálhatnál sok más, hasznosabb tevékenységet... -
larpi
tag
válasz
Wildgreen
üzenetére
Nekem is volt dolgom ezzel a dominatorral, átírni nem tudom, viszont rá lehet venni hogy teljesen kiürítsen.
Mikor mellé állsz a póttal és elkezd üríteni, akkor válts át a kombájnra és nyomd ki a melóst, mikor kifogyott, melós vissza és mehet az aratás tovább. Nekem így működött. -
luise178
tag
szasztok!
Dobjon már valaki legyen szíves egy gyapotbála automata felszedő/felrakó gépet, olyat mint a szalmabála szedő, mert ez a villázásos szarság ami van, meg hogy elkezd álló pótkocsinál lecsúszni a bála, ez nem kicsit idegesítő. mire visszarakom, 1 másik csúszik le...
-
Wildgreen
aktív tag
Szóval nincs itt egy xml guru aki segít a kérdésembe?

-
xFreex
aktív tag
válasz
psycroptic
üzenetére
Igen. De nem a sima, hanem a területhozzáadásossal.
-
psycroptic
őstag
Ha egy földet bevetettem fűvel, akkor azt már csak szántással tudom visszaállítani?
-
lacibacsi
addikt
válasz
Wildgreen
üzenetére
Sz@rul van megírva a mod. Ha egy adott pótkocsiba nem nem fejezi be az ürítést több kombájn, akkor a pót a hibás. Ha egy kombájn nem ürít teljeset változó pótokba, akkor a kombájn a rossz. Ez utóbbi a jellemző egyébként. Keress másik kombájnt. (Vagy várj egy xml gurura, akik viszont nem ezen a fórumon "garázdálkodnak")
-
opelpapa
újonc
sziasztok! vki meg tudná írni hogy honnan tudok új termeszthető növényeket letölteni?
-
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok! Tudja valaki mitől van az hogy ürít a kombájn de 80%-nál abba hagyja és arat tovább? Mit kellene átírni vagy hogy lehet ezt a hibát kijavítani? Plusz még egy kérdés! Hogy lehet egy gépen átírni hogy ne koszolódjon?
-
lacibacsi
addikt
válasz
Sasenko94
üzenetére
A savegamebackup könyvtárban ott csücsülnek szépen sorban a mentések mentései. Ha a játékban mondjuk az 1. és 2. helyen volt a mentésed, akkor az ennek megfelelő utolsó előtti (!) backup-ot másold vissza a savegame mappa megfelelő almappájába.
Upsate, dlc nem okoz ilyen hibát. Egyszerűen néha rájön a programra a hoppáré. Erről már én is megemlékeztem korábban...

-
Sasenko94
újonc
Üdv mindenkinek van egy "NAGYON-NAGY" problémám!
tegnap játszottam a játékkal és amikor menteni akartam a mentés felirat nagyon gyorsan eltünt ahogy megjelent úgy tünt el.
Ma ismét játszani akartam a játékkal de elveszett minden mentésem (2 db volt) a lista teljesen üres volt. Az egyik mentéssel már kb egy éve játszottam.A careerSavegame nevü szövegfájlban a mentésen belül ez a szöveg áll:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8" standalone="no" ?>
<careerSavegame revision="1" valid="false" money="1000" dayTime="480" playTime="0">
</careerSavegame>(nem ezt kellene írnia)
Lehet gond az hogy updateltem a játékot a legújabb verzióra kb 2 hete?
valamint betettem a titanium dlc-ket

-
xFreex
aktív tag
válasz
Endkiller
üzenetére
sprayer - magyarul permetező
fertilizer - magyarul műtrágyaszóróAz első különbség csak az árában. Permetezőt drágább megvenni a kezdő gazdának mint a műtrágyaszórót.
Persze van különbség a munkaterületek közt is, minél nagyobb, minél drágább, annál nagyobb területet terít be.A lényegük, hogy a vetést érdemes a kettő közül valamelyikkel "lekezelni", mert megnövelik a vetéshozamot. Duplázásnak nincs értelme, mert a második munkafolyamatot már nem számolja.
Így hirtelen ennyi.

-
Endkiller
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem a játékot, és még nem vagyok nagyon otthon benne. Az alapokat már tudom, de egy nagy kérdésem lenne, mi a különbség a sprayer és a fertilizer között?
Előre is köszönöm a választ!

-
LaMazZz
tag
Sziasztok!
Most lett meg az új gépem és nagyon babán fut rajta a játék max-on kényelmesen
, és olyan mappot keresek ami akkora mint az alapok és vannak benne plusz növények (elég csak a napraforgó).Esetleg aki tud ilyet az legyen olyan kedves és írjon vagy küldjön linket.
Előre is köszönöm.
-
lacibacsi
addikt
válasz
GATMEISTER
üzenetére
Ez a jelenség az FS ősi és valamely okból soha ki nem javított hibája...
Együtt kell élni vele. Vagy venni egy automata bálafelszedőt és azon nem mozog... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
GATMEISTER
csendes tag
Sziasztok, olyan kérdésem lenne hogy tapasztaltátok hogy miközben a pótot rakjátok bálával a bálák mozognak maguktól a póton és le is esnek?
-
lacibacsi
addikt
válasz
szildavid90
üzenetére
Legegyszerűbb TC-ben F4.
Új hozzászólás Aktív témák

- Horgász topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Arc Raiders
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 60 hó garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem azzal van a baj, hogy belecsúszik pár heJesírási hiba.

az a inputBinding pedig minden indításkor visszakerül bele
én sem most kezdtem már rég hobbizok vele. És elnézem aki most kezdi az kampec segítség nélkül, Pl. az ANNA vagy ki akit a szegény nyelvtudás miatt üzetett ki pedig angol nyelv területen lehet más halna nyelvetlenül

Ha jol megnézném a forumba ilyeneket nemirnánk,illetlen és kusztustalan dolog,nem idevalo,pl:Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.Másban a szálkát megtalálod,de magadba nézve a gerendát nem.Fog az árnyékommal az hosszab és türelmesebb.
(Egy mentséged lehet: ha te is idegen honban nőttél fel, mint Anna, akit szegényt sikerült innen elüldözni...)

Újrakezdeni nem sok kedvem van. Köszönöm a válaszokat.
, és olyan mappot keresek ami akkora mint az alapok és vannak benne plusz növények (elég csak a napraforgó).
Együtt kell élni vele. Vagy venni egy automata bálafelszedőt és azon nem mozog... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)