Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
Igy elnezve a videot, azon a favagason lehetett volna meg mit finomitani..
A gallyazasnal a lomb hol marad? Ugye levagja, a vegen meg egy picike agacska marad, nem peding a lomb.. Pedig mennyivel jobb lett volna, ha rengeteg cucc ott marad utana, majd azt valami szecskazon atkuldeni, hogy mindent osszepucoljon az ember..
Ugye a foldmuvelesnel is van minden.. Eke, tarcsa, akkor az a tuskes marhasag. Tobb lepesben is meg lehet oldani a vetes elotti allapotot.
Na most ez a favagasnal eleg szegenyesre sikeredett.A masik kerdesem viszont az lenne. Ez mar MR-es map/gepek lesznek, vagy erre is varni kell, mig majd kulsosok megvarialjak. Illetve az a sardagasztasos, elakad, nem akad resz ebbol nagyon hianyosnak tunik.
Lesz abbol valami, vagy az csak a bemutato, csalogato videok voltak korabban? -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ha ez igy fog kinezni, akkor nekem megeri azt a 4k-t.

A masikat is ugye megvettem, eltelt azota 1 ev, meg mindig csak 1x volt aktivalva a jatek.
Kulonosebben nem hat meg ez a limites dolog, bar tudom nem a legjobb megoldas annak ellenere, hogy hivatalos forrasbol, eredeti jatekot vesz az ember.
Igaz mostansag ritkan van idom jatszani, meg ami miatt kicsit abba is hagytam, hogy nemelyik map szaggat (ami nekem tetszik is), holott boven a gep felette van az ajanlott gepigenynek.
Mar csak a kulcstarto is jo lenne nekem.
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
Nekem is vannak azert megakadasok, van olyan map ahol meg csak 12-17 FPS-em van egy 7870OC 2GB-vel.
De az alap map az az megy 60-al, fhd full/medium beallitasokkal.
Szoval lehet kartya fuggo is a jatek, es erosen map fuggo is. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
szildavid90
üzenetére
A befele iranyulo port lehet blokkolva, nem a kifele meno.
Tehat ha nem tudsz csatlakozni valakihez, akkor az ottani router / tuzfal beallitasait kene megnezni, mert az a gep nem enged befele iranyulo csatlakozast. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
szildavid90
üzenetére
Router vagy tuzfal nem blokkol?
-
fRooStzzZ
senior tag
Termeszetesen en sem az eredetivel kezdtem..
Miert is adjak ki olyan valamiert penzt, ami nem jo, nem tetszik stb..
De ezzel szerintem sokan igy vannak.
Cod2-t is toltam egy ideig, azt megvettem eredetibe.. Elotte a cod1-et toltam 5 evig. Most 3-4k ora van a cod2-be..
De olyat nem fogok megvenni, es sztem sokan masok is (igaz ez nem egy draga) amiert kiadnak 10-15 ezreket, egyszer vegig tolja azt fel nap alatt, es annyi.. Ha az ember jatszik vele huzamosabb ideig, akkor igen vegye meg.
De attol fuggetlenul hogy eredeti vagy sem, ugyan ugy szaggat.. Mondom ezt mint eredeti fs tulaj.. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
zolisx4
üzenetére
Na ja..
Most csereltem el en is egy i5-s laptopot, mert neha nehezen ment rajta a jatek (HD4000 7-20 fps)
Most 7870 2gb oc van, most valamivel jobb. 15-20 fps. Orig map 60 fps vsync on.
A laposon is 1080p-n nyomtam, ott igaz elsimitas meg minden 0-n volt.
Most 4/4-en van, de hat idegesito hogy nem birja, majdnem annyit hoz ki mint egy HD4000.
Ennyi erovel maradhattam volna laposon is. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
fbandy72
üzenetére
Most felkerult az egyik oldalra az ujabbik map az altalam hasznaltnak, ott picivel jobb a dolog.
Most 20 ala nem csokken, de az is remes ahhoz kepest, hogy mashol fix 60 fps van (vsync on)
De megirtam a hozzaszolasoknal, hogy valami gaz van vele.
Tobbek kozt a bolt gyorsbill-je sem mukodik, megjelenik az ablak, majd azonnal be is zarja.
Ez az uj mappon sem lett javitva. Nem baj, boltba elmegy, be az ajton es vasarol.. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
LaMazZz
üzenetére
Tuzfal, router nem blokkolja a portot?
Mas:
Viszont nekem is lenne egy kerdesem.
Lecsereltem a laposom, vegre most mar nem hd4000-el tolom.
1080p full full 60fps (gondolom vsync fog).De ami tetszik nekem map (Hagenstedt Modified2013 mr) az meg 7-18 fps kozt megy.
Mar levettem az elsimitast is meg a masikat is 2-2-re, de nem sokat javult. 1-2 fps-t nott, de az meg mindig messze nincsz elvezhetotol.
Mi foghat vissza?
AMD 760K, Giga7870 OC, 4gb 1600 ram.
Masik terkepeken pedig fut szepen, mint ha kotelezo lenne.Nem lehet ezt valahogy orvosolni?
-
fRooStzzZ
senior tag
Az 576ba a srac azt mondta a steam-es cucc elvileg korlatlan.
Igaz az 24-25euro/$ es ninca cd se semmi.
En nobb szeretem ha sajat kezben van a jatek es nem kell letoltogetni meg online marhasagokkal foglalkozni. De hat nem korulottem forog a vilag sajnos. Ha ez igy nekik jo akkor megyen.
Mellesleg az apron lehet 3-4 ert venni olyat.
De mivel lattam a dvds verzio abban az arban van igy azt vettem inkabb.
Csak utana szembesultem a problemaval.
-
fRooStzzZ
senior tag
Na sracok.
576-ban megvettem eredetibe a jatekot (titanium), de kozoltek velem, hogy csak 3x lehet telepiteni / aktivalni.
Ez valos dolog? Mert ha igen, akkor szomorodjanak meg.
Akkor lehet kell szereznem egy steam-es verziot is, ami elmeletileg korlatlan.
A laposra akkor fel sem teszem, mert ha minden igaz a hetvegen megvalok tole, es egy gepet veszek helyette akkor ne ugorjon mar egy aktivaciom. -
fRooStzzZ
senior tag
Udv!
MR modban a szantasnal es ilyen dolgoknal a munkaero felvetelnel normalis dolog, ha nem tartja a fold szelet?
Elkezdem a szantast, es elkezd lefele menni a foldrol.
Szepen be kell allnom egyenesen, es hatha nem hagyja el a palyat..
Ha egyszer megvan, utana mar csinalja magatol.
Illetve ott nem lehet sebesseget allitani? mert 8-10kmph kozt mennek a traktorok.
moddolt mr hagenstedt -
fRooStzzZ
senior tag
Nem tudom, en eleg sok map-ot kiprobaltam mar, de nem talalkoztam olyannal, hogy 1v2 munkast lehetne hasznalni. Ettol fuggetlenul lehet, hogy valahol korlatozva van. Bar nem hinnem, mert az ugy eleg maceras lenne.
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
luise178
üzenetére
Nincs mit.
Valakinek van valami pici vga-ja, amivel jatszik?
pl 5450, 5670, 5770. Azzal hogy muzsikal?
Mert nekem laposba hd4000 van, es normal palyan 18-40 fps kozt megy, de ha az atlagot veszem akkor 20-30-nak lehet mondani, ami nem eppen sok low bealitas mellett (1080p-ben)
Egyik palyan ami tetszik, 7-16 fps van, ami mondhatni rettento.Lenne egy pici 775s gepem, de az is int vga-val van eleresztve, de ha ugy van vennek bele egy picike kartyat a jatek miatt. Ha egy stabil 40-50 fps-t tudnek tartani, barmilyen jo lenne. Az sem baj ha passziv, es nem ker meg egy 6pines tapcsatit.
(lehetoleg hdmi-s kimenet sem artana, mert mas csati nincs a tv-n.)Ha mas nem, anyuval cserelek gepet, es abbol felszabadul az 5450. Mert az oveben az int. nem jo.
-
fRooStzzZ
senior tag
Igen, menet kozben este / ejjel kicsit utanajartam a dolgoknak.
Talaltam sok okos leirast, convertert, gep adatbazist stb, ami alapjan ki lehet ezeket tolteni.
fsportal-t nyuztam egesz ejjel.
Ott volt egy link, amin szerintem az MR-es gepek voltak osszeszedve..
Ha nem, akkor tevedtem.Bar tegnap kiprobaltam egy map-on (amit sajnos muszaj is elfelejtenem, mert 7-16fps-el visz
) de nem csinalata azt amit szerettem volna.
Pedig mind a 4 file bent van, vannak mr-es trakik is benne, a mod is elvileg az.
De majd meg jobban beleasom magam, mert ejjel nem volt kedvem mar ezzel bohockodni.De a consol alapjan meg mindig valami hibat ir ki az mr-el kapcsolatban.
Ami nekem elso nekifutasra nem tetszett, az az, hogy a gepek autamatan indulnak.
Tegnap ugyebar kipucoltam a mods mappat, es elkezdtem osszeszedni azokat, amik mukodtek is rendesen egy adott palyan.
No mindegy. Ma szabadnap, kicsit elasom magam en is a jatekban, mint a traki.
Ja, es ugye nekem nem tizedessel mutatja a kmh-t, nincs a jobb felso sarokban a valto kapcsolo stb.
Tehat valami nyug van vele.
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
tudat lanka
üzenetére
idezet a 206-s hsz-bol:
A patkógyűjtésnek sok értelme nincsen, pusztán csak annyi, hogy kapsz egy plecsnit, ha meg van mind a 100... (de elég érdekes helyekre rakták le, legtöbben meg se fordul az ember) -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
fRooStzzZ
üzenetére
Bocs a sok idiota hsz miatt, de kozben talaltam okossagokat azzal kapcsolatban, hogy is mukodik ez az egesz dolog..
Talaltam valami convertert is hozza, de majd meglatom mennyire tudom magam kikepezni ezzel kapcsolatban.
Ahogy latom, tobb file is kell, es ugye alapbol mr-es gepek kellenek. -
fRooStzzZ
senior tag
No akkor gyorsan egy uj kerdes, mert van ami megtetszett.

Itt egy videjo, vagy itt egy masik.Ezt hogy tudom elerni, hogy nekem is elakadjon a traki, meg ilyesmi?
Van elvileg valami mr mod a mods mappaban, de az hibat ir elvileg a lognal (gondolom en)error : failed to open xy.../savegame1/realisticinfos.xml
(megneztem, olyan realxxx.xml nincs is azon a helyen)Nezelodtem a neten, de semmi ilyesmit nem talaltam a forumokon.
Mindenhol a belinkelt log file-t talaltam.Emlekszem, itt a napokban elvileg egy uj mr lett linkelve, azt hiszem az van nekem a mods mappaban, de eddig egy palyan sem ereztem ilyesmit.
Szoval nem hiszem a map nem tamogatna.
Elvileg a 2.0 patch vagy mi a turo van fent, igy gondolom akkor mennie kene siman.Ha ez mukodik, akkor van egy erzesem, elokapom a kormanyt aztan jatszadozok egy cseppet.

(mellesleg sikerult a consolt-t elohivni, eleg sok erdekesseg van benne.
van aminel a xy.wav-ot nem tudja betolteni.
Neztem az eleresi utjait az xml-ben, a file nevet, minden a helyen van. A wav is lejatszhato, szoval nem tudom mi a hiba. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
Ok koszi, megprobalom..
Bar tettem be par claas 770-780 as kombit, v1-v3, big x is van par fele, es valamelyiknel hibat ir fent az F1-nel.
Valamit ir alatta (2 sor egymasra van csuszva) de nem tudom elolvasni mi az.
Az az erdekes olyannal is elojott (jelen esetben claas 770 sima kombi) aminel eddig nem volt semmi hibauzenet.
Mellesleg fejbol megjegyzem altalaban melyik gep a rossz, azt nem hasznalom.
A hugom kislanya szokott meg garazdalkodni, mert sogorka is jatszik vele, a kislany meg veszi a lovakat (5eves) ossze vissza, "rohangal" veluk, es megvesz mindent.
Repulot, helikoptert, meg ami epp van, azt 1-1 gepnel kifagy.
Persze olyankor en lelepek itthonrol, had jatszon.
De a masodik vasarlasnal ha megakad a jatek, onnantol mar nem jatszik
Ezt a consolos dolgot megnezem, bar eddig meg nem sikerult elocsalogatnom sem.
Vagy ez a <controls>false / true</controls> lenne az, ami engedelyezi a consolt-t?
Ha igen, a teszt befejeztevel vissza kell allitani false-ra az erteket?Lassan mar tenyleg szelektalnom kellene, mert tul sok minden van benne.
Illetve ha mar itt tartunk, az eredeti gepeket / eszkozoket ki lehet onnan venni, hogy ne legyenek a listaban?
mert mindent ugye nem talalni meg.
Talaltam egy FS2013classicpack-et, amiben ha jol sejtem azok vannak felsorolva, de eddig nem bantottam, mert kicsit maskepp nez ki mint az utolag hozzaadott eszkozok.(#6598) luise178
En big x cargo-t hasznalok arra, az alap 40-42ezer L at lett irva 200-ra, es az szedi ossze szepen.
Szerintem jobb nem is kell.
pl
masikVan eleg sok fele, nekem a azt hiszem a jaguar es a 900as sorozat az nem mukodik.
big x 1000/1100/650 az megy rendesen.
1100 az valamiert marha lassan kanyarodik. De munkaeronel egesz jol mukodik. -
fRooStzzZ
senior tag
A sebessegre nem en panaszkodtam, hanem mas valaki.
Nezni meg nem nezem, hogy hogy aratnak, mert kozben rohangalok a masik foldekre, fuvet nyirok, balazgatok, osszeszedem a korbalakat (mert ugye az sem autamatan megy), lepakolom, szecskat hordom, letaposom, be a biogazba a felesleget, allatok, ugye menet kozben megint urites hegyek, mert mert a bigx cargo is megtelt, a kukoricas is, a 27 kombi is tele van, akkor add el a cuccokat is, az sem kis tavolsag mig elszallitom a cumokat.. )es akkor kuldetesek szerencsere nincsenek is ezen a mappon)
Tehat nem elultetem a novenyeket, es varom mig learat a sok kombi.Arrol meg nem is beszelve, hogy milyen idegesito tud lenni, mikor elveszik az egesz gepparkod, azt kezdheted elolrol az egeszet..
Vagy amikor epp veszel valami traktort, es aratasok meg minden utan lefagy a jatek, mert eppen az nem odavalo.
Vagy elkoltesz egy valag penzt egy trakira, kamionra, vagy barmire, es bele van epulve a betonba, hasznalni sem tudod.
Vagy eppen fogtal egy kovet, es a kombi kirepul a palyarol.
A lista alapjan megvan a kombi, csak hasznalni nem tudod, beleulni, es ilyenek.
Hoppa, egybol buktam is 400e eurot.
Igen, vannak ilyen idegesito pillanatok is, mikor az ember inkabb beleverne egyet a gepbe, mint "szorakozzon" tovabb. -
fRooStzzZ
senior tag
Nekem pl az egyik foldem 125ha. Azon a foldon 3+2 kombi koroz.
Ha az ember nem ad neki valami "elfogadhato" meretet, 13ezres tartalynal kb 1 sor negyedeig jutna el.
Nincs az a traki es idomennyiseg, amivel gyozni lehetne a dolgokat.
Igy a kombi is tud menni szepen, a pot sem 60ezer literrel szaladgal.
Jelenleg 5 foldem van, de abbol jo ha 2-t meg tudok csinalni folyamatosan, a 3.-ba meg hebe hoba ultetek, mert nem gyozom.
Melle fuvet vagni, balazni, silot kirakodni, megtolteni szecskaval stb..
1-2ha-s foldon meg el lehet bohockodni, ahol learat az ember egy foldrol 50-150ezer anyagot, de ahol mar 2 foldrol 3-3,5M cucc esik le, ott mar nem elegek az alap meretek.
Kiprobaltam sok palyat, de mivel laposrol jatszok (int vga HD4000), vannak korlatok. Sok palyan hibas texturak, akad, zakatol stb. Hiaba van Low-ra allitva minden, nem nagyon szereti.
Sok helyen feketek a fak, es hasonlo marhasagok.
Meg amugy sem jatszok napi 2-3 orakat, hogy levegyem az idot 5x sebessegre, es raer majd egyszer beerni a noveny. fel orat, max egy orat fent vagyok, vegig csinalok egy kort, vagok fuvet, balazok, allatokat ellatom, es megyek a dolgomra.A cat most igy nez ki. 1M 4 pottal.
-
fRooStzzZ
senior tag
Azert az egekbe nem kell huzni a szamokat.

2 pot van nekem osszekotve, alapbol 21e L.
Most at van irva 400e-re, a ketto osszesen mar 800e L.
Van a Cat-nak egy kamionja, az alapbol ~80-al megy, de a 2 pottal mar 25-28 kozt van a vege.
A fogadonal a dombon alig tud felmenni vele.
A sajat potjat irtam at 250 ezerre, azzal meg 78-at megy.
Muszaj mar nagyokat csinalni, mert 1,5-1,8M buza stb lejon mar a foldrol. 2 percenkent meg nem tudod uriteni a 6 kombit, meg kozben meg csinalj mast is. Kombi is 125e L, a CP be van ra allitva, de neha felakadnak valahol. Neha jobb magamtol csinalni, mint a CP-re rabizni. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
fRooStzzZ
üzenetére
szerk ido lejart..
nezem a log file-t, abban van sok minden erdekes dolog.
Eleg sok az error-os sor..
Ha feltoltom vhova, megtudod nezni nekem mi lehet a bibi?
mondjuk altalaban ilyen sorok valtakoznak:
Missing l10n for button xyyy
Warning: missing dailyUpkeep value in store item modDesc.storeItems.storeItem(0)
Warning: missing machineType value in store item modDesc.storeItems.storeItem(0)
Warning (compatibility): Texture width or height doesn't equal 2^n (C:/Users/prowi_000/Documents/My Games/FarmingSimulator2013/mods/Deutz_Fahr_Agrotron_K_120/store.png)
Warning (performance): Raw texture format (C:/Users/prowi_000/Documents/My Games/FarmingSimulator2013/mods/Deutz_Fahr_Agrotron_K_120/store.png)Bar altalaban ha hibas gepbe futok, ugye kifagy a jatek, akkor azt torolni is szoktam.
Tehat azokban elvileg nagy hiba nem lehet, ami mar nincs. -
fRooStzzZ
senior tag
Egy ideje ezzel a terkeppel jatszok, eddig semmi baja nem volt.
Ugye a gepeket ossze kellett gyujteni, foldet megvenni (7M/3,5M euro). Tehat addig tokeletesen mukodott.
Semmi modositas, vagy hozzaadas nem volt, es egyik nap mar nem hozta vissza a gepeket.Gondoltam arra is, hogy ugye a jatek mentesnre mikor ranyomok, 1mp-el kesobb meg a kilepesre, hatha az miatt van, hogy nem tudta normalisan elmenteni..
De minden ugyan ugy van, csak ugye a gepek hianyoznak a terkeprol.
Ha nem sikerult volna megfeleloen mentenie, akkor hianyos lenne a geppark, illetve a tarolok sem az utolso mennyiseget mutatna, amikor leuritettem a kombikat.No mindegy. Kezdem elolrol.

Mellesleg tettem hozza most 1-2 cat kombit, de az F1-es ablakban kiirja nehany gepnel, hogy valami hiba van az xy.xml-ben. Azokkal lehet valamit kezdeni? El lehet tuntetni azt a felirast, vagy honnan tudom meg epp mi a baja?
Mellesleg a gepek megfeleloen mukodnek, ejjel letesztelgettem oket.
Meg olyan gep is kapott hibauzit a tablan, amin eddig nem volt. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Az faxa..
Talaltam egy faxa jo kis mappot, eleg nagy.
3-7-15M euro a fold. Azt hiszem 8 fold van rajta.
1-1 alkalommal 1,7M buzat es mas okossagot tudok leszedni az egyik nagyobbacska foldrol. Most nem szeretnem azokat elszallitani, hogy tudjak venni gepeket megint, mert megint nem jon ossze a love a nagy telekre.
Volt vagy 8 kombajnom, 15 traki, kamionok, nagy funyiro, balazok, kaja kevero, vagy 200-200 bala kaja, 3M silo, 3 cargo 650, rakodogepek, kb 5 legnagyobb trakim a vetes/permetezesre.
Ha jol atszamolom, van vagy 7M euro..
Es akkor meg a silot tolthetem fel ujra.. mire az megint osszegyulik, a kedvem is elmegy a jatektol.
Mert ugye fuvet vagni nem lehet munkassal, se a rendsodro, se a betoltokocsi..
Szoval szivcsa.
Epp most keresgeltem vissza itt a forumon, lattam tobbeknek volt ilyen problema, de valasz sehonnan sem jott ra. csak az ujratelepites javaslasa, de az sem volt megoldas.
Pedig semmi extra dolgot nem tettem a jatekhoz, se gepet nem vettem aznap.Azelott volt egy olyan, hogy vettem meg egy big x-et kukoricavagoval, de a kuki vagot beleepitette a betonba, ahonnan kivenni sem tudtam.
Eladtam, es minden ok volt utana.
Masnap meg jatszottam, majd utana eltunt minden.
a vehicles.xml-ben pedig ott van minden, kb 700 sorban leirva..
-
fRooStzzZ
senior tag
Udv!
Az mitol lehet, hogy neha gondol egyet a jatek, es elfelejti betolteni a gepeimet, kiurulnek a silok.
A mentesi mappaben viszont fel van sorolva minden, hogy megvannak a gps kordinatakkal egyutt.
Penz megmarad, a kukorica meg minden ami a tartalyokban van megmarad, csak a gepek tunnek el, illetve amit a silokban hagyok, a balaim es az allatok.
Az ultetett novenyek ugyan abban az allapotban vannak.
Mas mod nem lett hozza teve. Csak ki lett lepve a jatekbol, masnap mar tok ures volt minden.
Igy megint kellene vagy ~6-7M euro, mire megveszek mindent. -
fRooStzzZ
senior tag
Olyan nincs, hogy a memoria sebessege felezodik.
Ha van benne 2*2Gb 1333, es a 2*1Gb is 1333 akkor ugyan ugy fog menni (persze ha nem akad ossze az idozites miatt) Viszont olyan mar van, ha pl a 4Gb 1333, a 2Gb pedig 1066, akkor az 1333-as ram is 1066-on fog menni. Mindig a kisebb erteket hasznalja.
De hogy megfelezodik, azt felejtsd el.
-
fRooStzzZ
senior tag
Mivel volt 2 lehetoseg.

Ugye zold traktor, zold/sarga parmetezo es mogotte a vetogep vagy kultivator vagy mi az.
Tehat kozepen volt a permetezo..Ugye en meg azt hittem, hogy a feher tartaly kocsi volt az, amit utolsonak kell betenni a sorba.

Mert talan lattam arrol is kepet, hogy azok is harmasaval mennek.
Csak osszekevertem, melyik milyen volt.
Mellesleg azt a zold/sarga tartalyos megoldast nem engedi megvenni, mert azt irja adjak el valamit, mert megtelt a cucc.
Eladtam par dolgot, de utana sem tudtam megvenni. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
drunkyboy
üzenetére
Koszi.

Az a piros herkentyu megvan, akkor azt a feheret is delutan adtam el, mert nem tudtam befogni a traktor mege illetve a kutyu koze.
Egyik hozzaszolasomban tettem fel egy kepet, ahol egy zold traki, majd a permetezo vagy mi az, meg egy zold ilyen ketyere van moge kotve. Hirtelen arra gondoltam, de sehogy sem tudtam ennek a feher kocsinak a vegebe kotni. De ahogy nezem, akkor nem a vegebe kell, hanem azt kell utolsonak hagyni.
Koszi.
Meglesem.
-
fRooStzzZ
senior tag
Az mitol van, hogy szeretnek valamit venni, de azt irja, hogy nincs tobb hely, valamit adjak el.
Eladtam tobb "feleslegesnek" velt dolgot, de meg mindig nem engedi megvenni azt a permetezot vagy miaz.
Mast enged vasarolni, azt az egyet nem. -
fRooStzzZ
senior tag
Mellesleg ha tort jatekkal is be lehet allni valakihez multizni, ha szol szivesen megyek egy par kort veluk.

-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére

Az is igaz.
Csak ugye aki nem orak hosszat ul a gep elott, szeretne minel elobb "meggazdagodni", es kis gepekkel, ez majdnem kivitelezhetetlen.

Persze latam olyat valahol, hogy lehet adni penzt magamnak, de azt meg minek?
Akkor semmi ertelme a jateknak, megvesz az embert mindent es kesz is van. Felesleges jatszani.En is megvettem magamnak a 14-15-16-17s foldet, meg a fogado melletti kettot.
De at kellett koltoznom a gepekkel, mert egyszerre nem tudom az osszeset csinalni, es a fogaonal a nagyfoldrol le tudok szedni annyit, mint a 14-17es foldrol osszesen.
30* sebessegen nyomom, ha kisebbre allitanam, akkor nem erne be, mert fel orakat szoktam jatszani 1-1 nekifutasra. Majd ha lesz tobb gepem is, akkor majd oda is vezenyelek par gepet, es akkor ket helyrol jon a termeles.
De 1 csoport geppel rossz 2 fele vergodni. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
Jol nez ki, bar igy kicsit konnyunek nez ki a terep, mert sem hegy, sem ut, se semmi nincs benne, ami kicsit is megnehezitene a dolgot.

Igy at lehet menni egyenesen az egesz palyan, ami ugye a kis maszkalast elveszi a jatektol.
De hajra, csak igy tovabb..
-
fRooStzzZ
senior tag
Koszi a kimerito valaszt.

Majd korbenezek ezek kozt.
Tegnap vettem egy piros 14m-es vetogepet, (ossze vissza csomagolja magat) meg azt a sarga valamit, amit linkeltel. Meg vettem egy permetezot (valami feheret) mert ugy emlekeztem, hogy azt lehet a traktor meg a (talan) kultivator koze kotni, de nem az volt, hanem valami zold sarga 2 tartalyos vacak volt az.
Elszorakoztam vele vagy fel orat, hogy hatha ra udok tolatni, de kanyarodott az minden fele.
De most, hogy nezem a sarga vetot lehet ilyen van nekem is csak pirosban
Patch nekem a 2,0 van fent, miota telepitettem, tehat azzal nincs gond.
Az F1-es segitseg az tegnap este visszajott, miutan tettem fel meg par mod-ot.
Ikarus, repulogep (na az borzalom), 1-2 kamion. Akkor megjelent a ujra a sugo, es latom a keverogepnel is a keveresi aranyt. Addig nem volt olyan.
Az az erdekes, hogy miota jatszom, nem tettem hozza semmit, es egyik pillanatrol a masikra eltunt az F1. Tegnap tettem fel a vackokat, es elojott ujra.Most mar le tudtam takarni a fuvet, amit a betonfalak koze tettem, itt eleg lassan szamolja a %-ot.
Az ha kesz van, akkor gondolom ki kell takarni es akkor lehet felszedni.Most oda vettem meg a jatek elejen a villas emelo melle valami csipegetot, mert azt hittem azzal a golfpalya melle leboritott fuvet ossze tudom szedni, de nem.

Tehat azzal a vacakkal tudom harabdalni a megerjedt vagy mit csinalt fuvet, vagy azt valami kanallal kell pakolni?
Valamelyik hozzaszolasban lett linkelve egy olyan resz (igaz az eredeti volt ha jol sejtem, es nem jatek) ahol nem kanallal szedtek fel, hanem "harapdaltak"
Tegnap eladtam meg 4-5 traktort, annak fejeben hogy a vetogep meg a permetezo osszekotese felszabadit majd helyet, es irtatok hogy nem kell eke es igy lett penzem megvenni a tobbi cuccot.
Most ugye nem jott ossze, igy traktor hianyom van.
De learatok megint 2 fold repcet, es lesz megint vagy 150e €-m.
Kezdem elolrol a vasarlast.

-
fRooStzzZ
senior tag
Pedig epp azert csinalom ugy, hogy szantok, majd borona vagy mi az, majd mutragya, es a vetes, hogy "elethu legyen"
30* sebessegen vagyok, es neha alig marad ido fuvet nyirni a kuldeteseknel, arut szallitgatni, tojasokat osszeszedni, birkaktol elvinni a gyapjut vagy mi a frasz az, akkor ugye a masik telken balazni es a hozza valo dolgok, etetni az allatokat, taankolni, a tragyazot megtolteni, stb stb.
Es igy mar kicsit nyugos dolog kovetni allandoan a kombajn-t.Sogorka is jatszik, de neki ha jol tudom valami koveti a kombajn-t. Vagy az valami egysoros kukoricanal volt?
Mar passzolom..
Most vettem termeny keveros autot, de meg ra kell jonnom mi hogy mukodik rajta.
Villassal bele tudtam tenni 2 balat, de onnan megallt a tudomany..
Az 5-600s hozzaszolasok korul olvastam valamit az aranyokrol, meg hogy mit kell bele tenni, de meg nem ertettem meg teljesen.
A cuccost a marhak mogott ott a betonfalak kozott sikerult megtaposnom, majd letakarnom, viszont az F1re nem jon elo a help. Nem tudom miert, pedig delolott mukodott meg, de azota nem tudom bekapcsolni. Pedig vagy 4x jatszottam mar vele azota, de nem mukodik.
Igy olvasgattam, mit hogy merre, meg ugye minel kell R-t nyomni, meg az eger jobb gomb bal gomb es huzogatni, mi mit csinal.
Mivel nyitok szet, emelem.. (bar altalaban ez valtozatlan x es a v) de azert meg vannak amiket nem tudok.Lassabbra meg nem szeretnem venni, mert olyan sok idom meg nincs, hogy 1,5 oraig nezzem mig megno a cucc.
Ha meg gyorsabbra veszem, vagy megrohad, vagy nem lesz idom masra. 
A 30 meg pont jo lenne, de a kombajn viszi el a sok idot meg a 26 traktor, mikor at kell vele allni minden kornel.Van olyan vetőgép, ami egy lépésben kultivátor, műtrágyázó és vetőgép. Így négy helyett egy lépésben megoldod akár bérelt munkással is az egész folyamatot, bár szerintem ez megint a lényeget veszi el.
Az benne van a jatekban alaban (bar van sok minden marhasag hozzadva) vagy egy nevet illetve linket tudsz adni ahhoz az eszkozhoz?
Lenyegeben a sok az eke visz el, majd onnan a varakozas mig a boronas mehet, es utana van a legnagyobb vetogepem, amit ossze lehet csukni. De par kor utan mind utoleri egymast, ezert az eke vagy 10-15 sorral elorrebb van, majd a vetogep a boronas utan megy, mikor az mar tobb mint felpalyat elhagyta (nagy foldon) mert igy is neha utoleri)
Mire vegig er, a kis foldon mar lehet aratni, mert ott egy felautomata szerkezet van. Gereblyezik maganak, ultet stb.
Csak ugye nem egyszerre ernek be, es oda vissza ugralok a kombajnnal is, hogy ne rohadjon le mig a masikat megcsinalom.No mindegy.
Elozo oldalon van az a 60k-s kombajn.
Errol lehet tudni valamit? Kukoricat is lehet vele vagni?Illetve melyik utan tudok menni / mi utan tudok menni felszedni a szecskat vagy mi az, ami a marhanak a kajahoz kell?
Az a zold betolto autoval kell mennem, vagy a balazoval?
Kockabalazom van szep zold szinu.
A kevero auton (ami nem utanfuto, hanem az onjaro) mit tudok felvenni vele, ha az elejet leteszem?
Mert se fuvet, se szenat, semmit nem akart felvenni, csak balat tudtam bele tenni. -
fRooStzzZ
senior tag
Udv!
Par napja kezdtem a jatekot, es eddig el vagyok vele..
Bar, hogy oszinte legyek, a kombajn allando figyelese mar kiakaszt.
12800L-es tartalya van, de alig tud menni 2 kort a telken, ha be vagyok tragyazva..
Ugye allandoan kisergetni kell tgk-val, mar vettem 2db 61k L-es potot, hogy igy se keljen minden forduloval menni a silohoz vagy a fogadohoz uriteni (17es telekrol van szo)
Van valami olyan kombajn, ami tud magaba szippantani ~30-40-60 ezer cuccot, vagy olyan, ami utan tudnam kotni a 61k-s potot es sajat magat pakolja?Illetve meg olyan kerdes is felmerult, korabbi hsz-nal lattam egy kepet, ahol (talan a permetezo) az eke ele (vagy mi az ) volt kotve.
Van valami ilyesmi megoldas, hogy sorra lehessen kotni ezeket?Mert ugye elol megy az eke.. Mogotte megy a boronazo vagy mi a turo, aztan kicsit kesobb megy a mutragyas (ahhoz nincs munkas felvetel) majd megy a vetogep.
Ez alapbol 4 traktor. (igaz van vagy 15, de nem gyozom valtogatni a foldek kozt, meg a funyirasnal (balazas stb). nem szeretnek 46 gepet hasznalni 3 fold muvelesehez, ha megoldhato lenne hogy sorba lennenek kotve.
De legfontosabb a kombajn kerdese lenne, hogy mit tudok moge kotni, vagy esetleg valami nagyobb puttonyos kivitel erdekelne.
Most CD van, az a zoldes gumitalpas megoldas. Annak volt a legnagyobb a tartalya, illetve ahhoz volt kukoricazo is.Koszi a valaszt.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Macska topik
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Energiaital topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest