Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tembopapa
tag
Sziasztok csibészek,eddig bírtam a jó kis banda nélkül,most készülök megvenni a 2015-öt,itt a fórumon egyben lesz a 13 és 15 témakörök helye?

-
tembopapa
tag
Sziasztok,asszem pénteken irány a haraszti Tesco!

-
tembopapa
tag
Sziasztok!
Kérem hogy ha megvan vkinek a csirkekeltető linkje akkor legyen szíves illessze már ide! Símán csak le kell tenni a tyúkokhoz és a tojásokat feltölti és költi a pipéket sorban, én 3 db tettem egymás mellé, a képernyő tetején írja az állapotukat mint a takarmánykeverőét! Köszi előre is!

-
tembopapa
tag
Sziasztok!
Kérlek benneteket ha valamit is tudtok a gyári oldalról letölthető Vogelsberg 2013 mapról akkor írjátok meg! Feltettem de csak keresgélek mint a vasorrú bába a mágneses mezőn! Pl.hogyan és hová kell a learatott terményt üríteni és hol és hogyan tudok terményt felvenni eladásra? Konkrétan nem látom a silókat és a megszokott ürítőhelyet! Minden info érdekelne erről a mapról, köszi előre is!

-
tembopapa
tag
Sziasztok!
Még megvagyok csak néha-néha tudok gép elé ülni mert meló van elég mostanában. Kérlek benneteket ha valamit is tudtok a gyári oldalról letölthető Vogelsberg 2013 mapról akkor írjátok meg! Feltettem de csak keresgélek mint a vasorrú bába a mágneses mezőn! Pl.hogyan és hová kell a learatott terményt üríteni és hol és hogyan tudok terményt felvenni eladásra? Konkrétan nem látom a silókat és a megszokott ürítőhelyet! Minden info érdekelne erről a mapról, köszi előre is!

-
tembopapa
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Persze majd elválik hogy milyen lesz a 2015!

-
tembopapa
tag
Na földetművelő társaim, ez is eljött, LEDÖRGÖLTEM az FS 2013-at! Ma 17.-ik install után kicsit pihentetem a gépem tőle, nyilván vmelyik mod zavart be, elegem lett abból hogy ki akad össze kivel és mikor! Ha később felteszem akkor is csak a bolti hiv alapjátékot és a patcheket! Most pedig elmentem pecázni! A mellékelt képen még nem vagyok nagyon ősz de a kék marlin az gyönyörűűűűűű!

-
tembopapa
tag
Véreim!
Látom ezeket a klf textúrákat és nemtom érdemes-e feltenni őket? Ja és hogyan kell feltelepíteni őket? Utsó kérdésem,ti használjátok őket és ha igen melyeket? Egyszóval TEXTÚRA!
Öreg fejem köszöni ha segítenek neki!!
-
tembopapa
tag
Véreim,mi a mák az hogy"Nincs több hely,adjak el valamit." Most szívat a game???

-
tembopapa
tag
Sziasztok!
Valahol láttam egy olyan 4 termény tárolós képet amelyik átlátszó és digit kijelző van mindegyik alján. Tudtok erről valamit?
Köszi az infót!

-
tembopapa
tag
Sziasztok Kollégák!
AMD Phenom 9550 Quad-Core proci, 3,2 GB RAM, NVIDIA GeForce GTX 260, jelenleg ez a konfigom és egy darabig marad is, nyugdíj előtt munkanélkül nem is lehet fejlesztenem.
-
tembopapa
tag
Üdv Nektek Gazdálkodók!
A megkevert tápot melyik póttal érdemes a tehenek vályújába önteni? Nincs messze de el kéne juttatni valahogy! Köszi a segítséget előre is!

-
tembopapa
tag
Hurrá,megy a mixelés!
Öregszem de azért törekszem és öreg rozmár nem szaroz már!

-
tembopapa
tag
Köszi mind2tőtöknek!

-
tembopapa
tag
Üdv mindenkinek!
Sikerült jól összezavarodnom a tápkeverő állomás működését illetően. Van ugye három beadagolási hely egymás mellett, látom a három különböző színű anyag jelzését, a jobboldali a fű az rendben is van. A baloldali és a középső színe nem egyforma pedig a két bálázható anyag / búza és árpa / bálája nekem tök egyformának tűnik! Mit és hova,ez itt a kérdésem? Bónuszkérdés: - Ha nem bálákat akarok betenni a gépbe akkor milyen formátumban tehetem ezt? Pontos és alapos választ nagyon köszönnék!

-
tembopapa
tag
Sziasztok,olajozni kellene a Claas Dominatoromat, de hogyan tehetem?

-
tembopapa
tag
Szasztok gazdák!
Melyik bálát - kocka vagy kör - tegyem a takarmánykeverőbe?

-
tembopapa
tag
Szasztok Gazdálkodók,ezúton kivánok nektek kellemes húsvéti ünnepeket,minden jót,lányoknak locsolót,fiúknak piros tojást - de ne fakalapáccsal -

-
tembopapa
tag
Üdv!
Kérdésem a következő,ha elhelyezek az alapmapon letöltött 4db-os magtárolót akkor az bárhol van a mapon, a központi magmennyiséget növeli vagy csökkenti?
-
tembopapa
tag
Üdv!
Ez van gazdatársaim,az életkor adottság nem érdem,Lacibá féle járműveket gyermekkoromban saját kezemmel is vezettem,lévén nagyapám volt a falugépész. Az oldalsó nagy lendkerekes Hoffer traki volt az alapgép, lapos szíjjal hajtott cséplőt meg egyebet. Na de ami volt elmúlt! Hajrá FS 2013!

-
tembopapa
tag
Üdv,valaki tudja hogyan lehet bejutni a tehenekhez,birkákhoz fűnyírás ügyben?

-
tembopapa
tag
Sziasztok gazdálkodók!
Lécci írjátok meg hogyan lehet lerögzíteni a kombájnok etetőjét ha rátettem az utánfutóra mert a legkisebb tempónál is leperecel! Köszi előre is!

-
tembopapa
tag
Sziasztok gazdálkodók!
Lécci írjátok meg már hogy a fű elvetése után mi a művelési sorrend - sodró vagy forgató - , a végére fűbálát szeretnék kapni a teheneknek. Ha javasolnátok egy jó gépsorrendet azt külön megköszönném!
Üdv mindenkinek!
-
tembopapa
tag
Üdv minden gazdálkodónak, hogyan lehet a lehelyezhető objektumokat forgatni, valamikor tudtam de kiment a gyep agyamból! Előre is köszi!

-
tembopapa
tag
Sziasztok Gazdálkodók!
Mától csak a hivatalos oldalon megjelent mod-okat használom, az alapjátékom természetesen gyári,üzletben vett! Mindhárom frissítésem fent van és nem írok át semmilyen paramétert sehol sem! Jó ez a játék, ki van találva és meg van csinálva! Éljen az FS 2013, buhera mentesen!

-
tembopapa
tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Szia,össze lehet a földeket szántani de sztem nem buli,én már nem játszom csalásokkal!

-
tembopapa
tag
Sziasztok Gazdák!
Mi az a folt ami néha jelentkezik a táblákon pedig egyszerre vetettem,műveltem az egész földet és van egy folt néha ami később érik,később reagál mindenre? Van-e megoldás ellene pl.pihentetni kéne a táblát? Kérlek segítsetek! Köszi előre is!
-
tembopapa
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
De jó is lenne ha valaki megírná!
-
tembopapa
tag
Sziasztok gazdálkodók!
Nagy kérdésem van, az alap pályán csak a standard növényeket lehet termelni? Ha mást is akkor mit és mivel? Lécci alapos választ írjatok,szeretnék növénylistát bővíteni és kellene a segítségetek! Előre is köszönöm nektek!
-
tembopapa
tag
Szasztok,hátha tudja vki használni,terménynevek angolul és németül!
A termény neve
magyar német angol
árpa gerste barley
burgonya kartoffel potato
búza weizen wheat
cukorrépa zuckerrübe sugarbeet
fű gras grass
hagyma zwiebel onion
kevert takarmány mischfutter mixed feed
köles hirse millet
kukorica mais maize
napraforgó sonnenblume sunflower
paradicsom tomaten tomatoes
pelyva spreu chaff
repce raps canola
rozs roggen rye
s.répa karotten carrot
szalma stroh straw
széna hay hay
tönköly dinkel dinkel
zab hafer oatPróbáltam beilleszteni képként de nem sikerült,amúgy Excel-ben van!
-
tembopapa
tag
Szia és köszi a segítséget,akkor a vetés és a betakarítás után már csak a tárolás és az értékesítés vár megoldásra!
Szeretnék terményprofilt bővíteni,bolti játékkal tolom,az alappályán. Ha lesz eredmény,tudatom. Lehet hogy neked lesz hamarább akkor lécci te is informálj!
THX +1x
Valahol olvastam hogy lehet paradicsomot és paprikát is termelni? Én marha maximalista!

-
tembopapa
tag
Hali Gazdatársak!
Horsch Express 3TD vetőgépet használok,búzát,árpát,repcét és füvet eddig is tudott de most megjelent kis képekkel az O betűnél a tönköly,zab,köles,rozs,napraforgó és sárgarépa. Most akkor ezeket is tudom vele vetni? Mivel lehet majd ezeket betakarítani és hová lehet betárolni és majd eladni? Kérem hogy segítsetek válaszaitokkal! Előre is köszi!

-
tembopapa
tag
Sziasztok gazdák!
Az alap FS2013-as pályán szerintetek mennyi az optimális tyúklétszám, vmi rémlik hogy 52 tojás lenne a maximum? Köszi a segítséget!

-
tembopapa
tag
Sziasztok,üdv a gazdálkodóknak!
Kérlek ajánljatok tuti kombájnokat minék szélesebb etetővel gabonára és kukoricára is. Jelenleg a Big European Map-ot tolom és jó nagyok a földek! A segítséget előre is köszönöm!

-
tembopapa
tag
Szasztok,a statisztikáknál a tehenek oldalán mi az a takarmány,nálam az nulla,a többi szépen gyűl és fogy! Széna,szalma,silóval összekeverve no meg a fű a tartójába. No de mi ez a takarmány? Köszi a segítséget előre is!

-
tembopapa
tag
Szasztok,üdv mindenkinek!
Kérem hogy vki segítsen,a Bigtonys Hagenstedt Final-t tolom és nem találom a cukorrépa leadásához a Lantic Sugar nevű cukorgyárat a mapon. Rommá kerestem de nem lelem! Lelki békém múlik rajta, plíz vki lécci!
-
tembopapa
tag
Üdv Nektek!
Ezennel visszatértem az alap/bolti 2013-hoz, felrakom a két magyar nyelvű patch-ot és így fogom tolni a gamet. Győzöm kiirtani a mod-okból benyalt vírusokat, jelenleg a rendszermemóriámban pihen egy adag, a többit sikerült leküzdeni. Szép az emberi kreatívizmus de ezt a gamet megírták már egyszer jól, nekem ez meg felelni látszik!

-
tembopapa
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Köszi!
-
tembopapa
tag
Hali,van tippetek hogy a füves területeimet hogyan lehetne legjobban hasznosítanom, a síma fűnyíráshoz csak a golfpályán és a campingben vannak lerakóhelyek? Ha tudtok vmi giga fűnyírót amelyik működik is, lécci írjátok meg. Köszi!
-
tembopapa
tag
Hali,van tippetek hogy a füves területeimet hogyan lehetne legjobban hasznosítanom, a síma fűnyíráshoz csak a golfpályán vannak lerakóhelyek? Ha tudtok vmi giga fűnyírót amelyik működik is, lécci írjátok meg. Köszi!
-
tembopapa
tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
Szia,emögé lehet vmilyen gyüjtőt kapcsolni?
-
tembopapa
tag
Hali gazdatársak, a PDA-n a statisztikai részek után van 1 angol oldal:
Cow breeding facilities: 0
Milk 0
Calves 0/0
next Calf no place
next Cow no Calf
Mi ez és mit kéne vele tennem? Köszi a választ!
-
tembopapa
tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
Szia, ha tesztelted a Barátfalvát és műkszik akkor lécci a linkjét! Köszi, egyébként össze szeretném gyűjteni a jó hazai pályákat!
-
tembopapa
tag
Hali,kérdésem a következő, tud-e valaki olyan lerakható silót,silókat mint amilyen a biogáztelepen van és le lehet rakni beléjük a levágott szecskát amit pl levágott fűből gyártok? Köszi a választ!
-
tembopapa
tag
Hali,valaki árulja már el hogy miért érdemes napelemet és szélkereket elhelyeznem a farmon? Köszi előre is!
-
tembopapa
tag
Hali, nem tudom hogyan és hol lehet eladni a híg és szilárd trágyát? Aki tudja lécci segítsen, köszi!
-
tembopapa
tag
Hali, vettem egy Krone BIG M 500 kaszálógépet de nem tudom mit kössek utána és a szénát hogy és hova tegyem? Lécci segítsetek, köszi!
-
tembopapa
tag
válasz
dafko90
üzenetére
Szia, lejött a brutal kukoricaarató szecskavágó utánfutóval de nem minden funkciót tudok, ha H-t nyomok akkor semmi sem mozdul, az aratója beindul, ha én vezetem megy de nem telik a pótos pedig a csövön jön az anyag és vágja a növényt! Lécci segíts egy billentyűparancs kiosztással, üres az összes biogázos silóm a kukoricám meg vágható! Köszi előre is!
-
tembopapa
tag
Hali,ajánljatok vmi jó kukoricakombájnt ami szecskát készit és tud vontatni pótot! Köszi a segítséget előre is!
-
tembopapa
tag
Tképpen nem egészen tudom a biogáz telep funkcióit, ha vki leírná nagyon megköszönném!
-
tembopapa
tag
Hali,kérdés, a szilárd trágyát el lehet adni a biogáz telepen s ha igen milyen póttal szállítható? Köszi!
-
tembopapa
tag
Hali,kérdés, a szilárd trágyát el lehet adni a biogáz telepen s ha igen milyen póttal szállítható? Köszi!
-
tembopapa
tag
Szakemberek, jelenleg 200 tehenem van, mennyire érdemes még növelni a számukat? Köszi előre is!
-
tembopapa
tag
Sziasztok,a letöltött objektumot lehelyezés előtt nem lehet elforgatni? Ha mégsem kell akkor le tudom törülni? Köszi a választ!
-
tembopapa
tag
Hali, írjatok már lécci vmilyen komolyabb kukoricából szecskát arató gépet meg aratórészt, ne kelljen már a Fortschrittel szenvednem! Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák

- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Facebook és Messenger
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viccrovat
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mini PC
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Valszeg kevés volt a vinyómon a hely, megpucútam oszt elég lett!