- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz
tutikas #8363 üzenetére
Ez az modok többségére igaz, de vannak kivételek.
A Fendt 1050 pl csak 15-ben jelent meg (bár még most is rengeteg hibája van, ezért én nem is használom).
15-ből 13-ba elég macerás átrakni, ezért ne is álmodozz, hogy bárki megcsinálja.(#8361) zetorosok: nem sokat tévedtem a korodat illetően, a "buta" kérdéseidből simán rá lehetett jönni.
Persze ezzel nem megsérteni akarlak! -
-
apach
senior tag
válasz
tutikas #8099 üzenetére
szedd le ezt:
multifruit mod olyanokat is multissá tesz, amikben nincs az adott növény. nekem is megvan és bent van a modsban. amugy meg a triple 3.1-t felül kell írni egy korábbival. megcsináltad?
-
vacs
veterán
-
larpi
tag
válasz
tutikas #7948 üzenetére
Üdv!
Én is néhány napja kezdtem ezen a map-on. Még nem vettem meg az építkezéshez az üzemeket, de érdekel a téma mivel a Cat nekem is csak előre hátra hajlandó mozogni, azon kívül semmi. Homokot és sódert azt lehet kapni a silókból is, de azért fizetni kell. Ha magam rakom az anyagot akkor gondolom ingyen van. A játékhoz összeállított jármű-pakkban van homok és sóderszállító pót, de sajna rakodógép az nincs. Ha a Cat-ot nem lehet működésre bírni akkor keresni kell egy sóder és homok rakodására is alkalmas gépet.
Természetesen én is kíváncsi vagyok Vacs véleményére! -
vhw
addikt
-
lacibacsi
addikt
válasz
tutikas #6238 üzenetére
Szia!
Tegnap este nem voltam gépközelben, de ma estére megnézem. Azonban a leírás alapján ez csak azt tudja, hogy az "ekék" gyűjtőbe tartozó mod-ot berakja a gyári ekék mellé. Szerintem azokon nem fog segíteni, amiknek nincs gyári gyűjtőnek megfelelő bejegyzése, vagy az rossz.
Konkrétan arra gondolok, hogy van pl. két T-150-es traktorom. Az egyik megjelenik a Módosítások/Traktorok alatt, a másik a Módosítások/Egyebek alatt. A fenti mod nem csak a Traktorok alatt lévőt fogja a gyári traktorokhoz rendelni? Szerintem igen, de estére kipróbálom.
Köszönöm
-
drunkyboy
aktív tag
válasz
tutikas #6151 üzenetére
Azért sok kis dolog teszi életszerűbbé az Agrárt, pl ahogy a traktor a szántáson megy, valamint a saját maga által kitaposott keréknyomon is billen kicsit. Az állatok szépen mozognak, külön tetszik, ahogy a csirkék elfutnak a gépek elől. A grafikája is szebb.
De azért akkor is a Farming Simulator jobb, mert rengeteg mod készül hozzá, az embert sokáig az is leköti, hogy próbálgatja a különböző gépeket.. Remélem a következőben ilyen apróságokat beraknak, mint pl a keréknyom. -
apach
senior tag
válasz
tutikas #5797 üzenetére
Hali
Az Uv hibákat elvileg egyszerű kijavítani simán editorral. Megfogod a mapod, kimásolod az asztalon egy sima mappába, kicsomagolod bele. Ezután megnyitod editorral, és amint beállt teljesen a kép, vagyis betöltötte a mapot teljesen, katt a mentés gombra. Ennyi. Ha újra megnyitod, akkor már nem fogja írni az editor sem az UV hibákat. a meshes dolgot nem tudom mert nem emlékszem javítottam e ilyet. Invalid transfom group, szerintem az, hogy rossz transformgroupba vannak téve, vagy nem tom.
ez a rész:
Error: Missing descVersion attribute in mod Agram
Error: Failed to open xml file C:/Users/Windows/Documents/My Games/FarmingSimulator2013/mods/Texture/modDesc.xml'
Error: Missing descVersion attribute in mod Textureez szerintem modDesc és XML hiba. cikkes egy map az biztos.
szerintem keress egy hasonlót, lehetőleg V2 helyett pl V3-t, mert abban javítva van elvileg valami. Vagy módosítva van valami. valamiért.Jah, amúgy az Uvs hibát a gépeknél stb is ki lehet a fent írt módon javítani. Megnyitod a modot editorban ahogy leírtam, és csinálsz egy mentést.
Raw texturánál meg, át kell, vagy újra kell konvertálni az adott PNG vagy DDs képet.
-
SparrowHUN
tag
válasz
tutikas #5797 üzenetére
Szia!
Ez mind textúra, illetve modellezési hiba. Ki lehet küszöbölni, de már nem tom, hol van a progim, amivel ki lehet szedni az UV hibákat.
Sajnos kevés olyan mapot találni, ami nincs tele ilyen-olyan hibákkal. Ha jól tudom, ezek az UV hibák többnyire a 2011-hez modellezet objektumoknál jönnek elő. De javítsatok ki ha tévedek ezügyben. Én már öregszek, és felejtek.Üdv.
-
zsolesz0803
tag
válasz
tutikas #5224 üzenetére
igen ez hasonló próbáltam, az enyémnek is van egy pici hibája hogy összecsukódik ha elindítom vetni ez nem csukódik össze ennek meg az a hibája hogy foltosan vet mikor visszafordul magamellé nem ér össze rendesen a két sor és foltokat kihagy vetetlenül, nekem legalább is
próbáltam a kettőből egyet összerakni egy két fájlt kimásoltam belőle és átraktam a másikba, de nem tudom melyik rész lehet az amelyik felelős az összecsukódásért pedig azt kiszedném ebből a gépből és átraknám a másikba
! Igen én is úgy indítom hogy a H után rögtön nyomom az X úgy vissza kinyillik csak nekem van a traki orrán egy műtrágyaszóró és azt is indítani kellene rögtön a B vel és annyit nem tudok egyszerre azért gondoltam hogy ha lehet valahol átírnám hogy ne lehessen összecsukni, vagy kitörölném belőle azt a részt
-
-
tutikas
tag
válasz
tutikas #5073 üzenetére
bocs kifutottam az időből nem eggyértelmű amit irtam szoval az egérrel tudod jobbra ballra meg előre és hátra mozgatni az épületet csak simán nem kell nyomni a gombot ilyenkor, forgatni az épűletet meg a billentyűzeten lévő nyilakkal tudod majd ha megvan a helye akkor bal klikk
-
zarew
senior tag
válasz
tutikas #4898 üzenetére
Hát köszönöm,de nekem ezeknél jóval nagyobb kellene. A jelenlegim asszem 84 normál bálát tud. Csak a lerakodás bajos. Mert ügye villával lerakni kicsit vacakolós, az önlerakó pedig úgy odavágja hogy vagy szétesik az egész vagy pl. épületben biztos nem oda rakja ahová szeretném. Nincs valami mod arra,hogy szépen sorban tárolja automatán? Mint pl.a silózó.
Más: melyik mod az ahol szám megnyomásával direkt léphetsz gépekhez,nem kell tabozni?
Előre is köszi.
-
apach
senior tag
válasz
tutikas #4449 üzenetére
Szia!
Köszi, de ezt a gépen így csak a letöltő linkről nem ismerem, nem látom sajna, és szeretném látni pl képeken, vagy leírást mellette róla.
Tudod az oldal linkjét adni, ahonnan erre a letöltési linkre vezetett? pl modhoster, vagy stb.
vacs.: igen, igazad is van, sőőt, nekem a 11-n a modhosteres Fendt asszem 936 packok meg is vannak, báár, sosem jutottam el addig, hogy szervizelni kellett volna.
nem mentem velük annyit, az is azért, mert alig játszottam alapból is a játékkal.
Remélem a 13-al többet fogok tudni játszani. Csak most is pl épp a letöltött módokat tesztelgetem h logba hibátlanok legyenek, stb. Sajna van egy olyan szitu, hogy igaz, Num 7-8 vagy másiknál az U gombbal kapcsolható a dual kerék, de sajna azon át meg minden a keréken.
vagyis asszem bugosnak nevezik, de a gép szerintem szupi. már csak egy régebbi 850-s Axiont kell találnom, mint amilyen a 11 en van 1 db, amit hónapok alatt találtam meg/rá, és mondhatni tökéletes nekem.
kerekein se lehet átmenni semmivel, mármint a kapcsolt dual részeken. Az volna a jó, ha raklapos verzióba lenne a dual felni rész szerkesztve a géphez, mint az adott Fendt-ek amiről egyikről linket tettél, vagy beszéltem.
Odaállnék, felkapcs, aztán kész. Sajna senki nem segít ezekben a dolgokban nekem, így hozzá se nyúlok már az editorban. pedig a legfrissebb editorral gépet is lehet elvileg alakítani.
-
apach
senior tag
válasz
tutikas #4418 üzenetére
Hali.
Először is, megosztanék veletek egy lapot, ahol a legújabb generációjú Claas Lexion 770 TT-t tölthetitek le direkt letöltésben.
Másik fórumban láttam meg, de lesz elvileg egy másik verzió is, ha megtalálom végre akkor elvileg egy 670-s lesz. Csak nem emlékszem hogy hol láttam valami ilyesmit.
Neked pedig az eső csinálás.:
Ha esőt akarsz, akkor hajtsd végre a következő változtatásokat:
1.Nyisd meg ezt (Ahová telepítetted a játékot):
Pl.C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Farming Simulator 20132.Itt lesz egy olyan, hogy "game.xml" , amit megnyitsz szövegszerkesztővel.
3.Megkeresed benne ezt:
<development>
<controls>false</controls>
</development>4. A "false" helyére beírod, h "true".
5. Elmented.
6.Indítsd el a játékot, (Általában feljön egy hibaüzenet, de leokézod és elindul játék!). Miután elindult lehet hogy kisebb a kép.(ha nagy volt a felbontásod) A beállításoknál állítsd vissza tetszés szerint.
7.Na ha ez mind megvolt, játék közben megnyomod a következő billentyűt: "~" (bal felső sarok, Esc alatt a "0")
8.Megjelenik sok szöveg a képernyőn.
9.Megnyomod még egyszer a "~" billentyűt, majd beirod ezt:
"gsStartRain" (idézőjelek nélkül)10. Nyomsz egy Entert.
Kész. Most már azon a napon lesz eső.
Legközelebb már csak a "0" gomb és előjön a panel.Ennyi!
Remélem működik is és használja aki akarja egészséggel a móddal együtt.
Kukoricát is sorba tudom rendezni amúgy a szanaszét helyett, ami elég sok mapon van úgy. -
vacs
veterán
válasz
tutikas #4381 üzenetére
Szója, vagyis soybean kombájnok:
Ploeger_multifruit_unpack (a pakkból a leírás szerint a BP 2000 tudja a szóját) -
apach
senior tag
válasz
tutikas #3671 üzenetére
Hali, csak van egy kis zavar ebben az Erroros dologban. mégpedig az, hogy. Ha egyesével tesztelsz valamit, akkor hibátlan, de ha beteszel egyszerre pl 5-t, akkor lehet, hogy a hibátlan már nem is hibátlan, hanem Warningos vagy Erroros. vagyis, NEM feltétlen az a hibás! Jah, és ezt tapasztalatból írom, mert takarítom a gépemről le a hibásakat, és már Úgy tesztelek, hogy több mint 5 állandó mód van benn, és ahhoz teszek még be 2-3 Új módot és azokat figyelem, hogy hibásak e.
-
dafko90
tag
-
Kenzan_Hun
csendes tag
válasz
tutikas #3430 üzenetére
A mapot ugy szedtem le anno én is. de elég sok változtatást eszközöltem rajta hogy végre meg felejen olyanak amin szivesen játszanék én vagy bárki más. sok észerüsitést probáltam bele vinni és sok olyan uj modot is ami akkor még nem volt el érhetö. remélem sok kelemes orát töltesz majd rajta
-
Yoruc
csendes tag
válasz
tutikas #3184 üzenetére
Nincs benne több zip, és zip formátumban van, onnan töltöttem le, ahonnan belinkelted.
Más:
Találtam egy jó kis kamiont, póttal együtt. Az egyetlen probléma, hogy a silótároló alá állok akkor a termény nem indul el, és nem telik a pót.. Se repce se gabona, többit nem tudtam most próbálni. Viszont a BigX után szépen tudok vele menni.
[link] -
apach
senior tag
válasz
tutikas #3127 üzenetére
Ááá, a bálázót nem én írtam át, de este egy Deutz dual felnist én írtam át, meg az előbb 1 3 tengelyes piros Merci Actros kamiont is, csak még fényt kell rá csalnom, az index, a tolató, és a villogó a tetején szépen működik, és a sebessége is jó lett, mert alig 30 volt csak a max 11 en. :S Jah meg még a pótkocsi triggert kell lehet kijavítani mert pótot nem lehet rá csatolni valamiért. A trakiben am 1 valami nem okés teljesen. Mégpedig az, hogy ha az F gombot lenyomom, vagyis a lámpa bekapcs, akkor elől hátul mindegyik lámpa világít. vagyis, hátul a munkalámpák és asszem a tolatója. de próbálkozni jó.
a Bálás póton meg, folyamatosan világít a lámpája.
de amúgy nem izgat ez.
-
-
apach
senior tag
válasz
tutikas #3078 üzenetére
Hmm. jó tudni. Akkor azért nem okés.
De lehetne pedig szerkeszteni egyet, csak a kereket kellene leszedni a kerekes verzióról, és rátenni a terra trac-t. De amúgy ennél azért odab...z az, hogy a modDesc verzion 12-s és nem 4 vagy pedig 9-s. :S
Lehet kész sincs még, csak valami tetű lenyúlta és feldobta az oldalakra mert azt hitte jó lesz majd. -
őstag
őstag
válasz
tutikas #2955 üzenetére
Tömörítésre gondolsz? Nem egyértelmű mi az az "ilyen meló".
Ha igen, bármelyik gépet átírhatod, hogy gyorsabban tömörítsen.
Ezt a sort kell keresni a gép xml -jében<bunkerSiloCompacter compactingScale="55"/>
Ez 55, alapból 4 szokott lenni.Vagy itt egy ami már át van írva, meg tud még pár dolgot amit a default rakodó nem.
-
dafko90
tag
válasz
tutikas #2931 üzenetére
Nem akartam duplát csak lejárt az idő.
Tutikas amit te leírtál,az a gépek átrakása 11-bol 13-ba. Teljesen mást akar ,mint amit te leírtál.
szemafor:
Inkább töltött mapban próbálkozz. Én sem tudom a helyüket,de nem is érdekel.
Az egész maps mappát másold ki,azután kezdj neki a kimásoltban dolgozni. Mert ha az eredetin változtatsz az lesz a vége,hogy a játékon még az alap sem fog működni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged