Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
válasz
SparrowHUN
üzenetére
A hiba a tekészülékedben van! Nézd meg a nevem alatt a konfigomat. Ez csont nélkül viszi FullHD-ben. Igaz, hogy a multit soha nem próbáltam, de single módban no problem...
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
Nekem is vannak azert megakadasok, van olyan map ahol meg csak 12-17 FPS-em van egy 7870OC 2GB-vel.
De az alap map az az megy 60-al, fhd full/medium beallitasokkal.
Szoval lehet kartya fuggo is a jatek, es erosen map fuggo is. -
RCH663
aktív tag
válasz
speedernet
üzenetére
bedugod, settings-controls alatt beállítod, minden gombra, tengelyre mit csináljon, működik.
-
SparrowHUN
tag
Helló!
Nos, el kell hogy keserítselek...
3.0 gigás procival és egy GTX 750 2 GB-os VGA-val ([link]) sem megy full grafikán. Pedig jócskán a gépigény fölött van. Ha módokkal játszol, akkor marad minden mediumon, max. 2-es élsimításon, vsync kikapcsolt állapotban.De itt egy kép az új VGA-val: G3220 + GTX750 FS2013
üdv.
-
speedernet
aktív tag
Űdv
Azt szeretném kérdezni h mezei gamepadot nem lehetne valahogy felismertetni a játékkal? Utána néztem, csak bizonyos eszközöket ismer fel....
-
apach
senior tag
EZ a Gigabyte VGA
még jobb mint az imént linkelt!!
Szerintem.
Ha még kapható lesz, akkor szerzek egy ilyet! 
-
apach
senior tag
6 giga rammal, és egy minimum ilyen VGA VGAval és minimum 2.9 gigás dualos proci. Ezt Intelre írva, nem hiszem hogy ne lenne jó a játék még multiban is. Nekem N210 Gigabyte-m van Low Profilos 512-s, de multiban se igen akadt még a gépem.
Gépcsere lesz majd nemsokára, csak megvárom hogy kijöjjön a Windows 10 Oprendszer!!
) Ugyanis már állítólag letölthető egy még nem végleges próba verzió. 
Nem akarok Offolni, de amint megláttam pár képet róla, stb, kapásból megtetszett.
Startmenűt visszateszik, stb. 
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
A jó múltkorába LaMazZz farmertárs régi gépeket keresett. Böngészés közben találtam egy Niva SK 5 kombájnt, mely az egykori szovjet ipar egyik gyöngyszeme, amit egy lelkes mod készítőnek sikerült lemodelleznie. Nem vagyok odáig az ennyire régi gépekért, de ez megért egy próbát. Szerintem ötös!

-
tembopapa
tag
Sziasztok!
Még megvagyok csak néha-néha tudok gép elé ülni mert meló van elég mostanában. Kérlek benneteket ha valamit is tudtok a gyári oldalról letölthető Vogelsberg 2013 mapról akkor írjátok meg! Feltettem de csak keresgélek mint a vasorrú bába a mágneses mezőn! Pl.hogyan és hová kell a learatott terményt üríteni és hol és hogyan tudok terményt felvenni eladásra? Konkrétan nem látom a silókat és a megszokott ürítőhelyet! Minden info érdekelne erről a mapról, köszi előre is!

-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
No, már csak 30-at kell aludni és itt az új játszó
Persze azért bennem is van egy adag tartás, a nagy várakozás után lehet, hogy nagy csalódásnak leszünk kis gazdái... De hátha, mégis sikerült reszelni egy kicsit az alapon és a lámpa felkapcsolásakor nem fog megakadni a kép, a bálavilláról nem fog lecsúszni a bála, a rakodógépek szerszámai úgy fognak állni a helyükön, mint Katiba a gyerek
Vagy ennyire ne legyek optimista...? Egy demó adna valami képet a jövő farmer világából, már szívesen kipróbálnám! -
slappy
csendes tag
Sziasztok
Érdekelne, hogy átlehet-e valahol állítani a játékot, hogy ne a dokumentum mappába mentsen ?
Kerestem, de nem találtam erre megoldást.
-
FrezeR
senior tag
Talán majd akkor lesz némi változás ha már nem tudják tovább fejleszteni a motort, vagy esnek az eladások. Bár mint korábban felmerült sajnos nincs más alternatíva. Ott van a Agrar Simulator sorozat ami jó is lenne ha lehetne bele rakni modokat, és nem lenne olyan elcseszett az optimalizációja. Az ember abban reménykedne, hogy látva a sikereket más cégek is kiadnának saját fejlesztéseket, de egyelőre ez még nem történt meg.
-
pokers
senior tag
Teljesen egyetértek veled.
Az eddigi videókból, képekből inkább egy 3.0-ás patch-ként kellene kiadni, nem egy "új" játéknak. De mint tudjuk, manapság minden a pénzről szól, így a Giantnak jobban megéri eladni új játékként, mint patch-ként.
Mert azért olyan sok minden nem változott. A 2013-hoz most léteznek olyan modok, amik űberelik a 2015 gyári gépeit. (digitális műszerfal, műszerfal világítás, duplakerék, nyitható ajtók-ablakok, állítható vonószem magasság)
Szóval nem erőltették meg magukat a srácok.Egyébként a gépigénye:
System Requirements Windows Version (*)
Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
2.0 GHz Intel or equivalent AMD processor
Nvidia Geforce 8600 Series, ATI Radeon HD 2600 graphics card or better (min 512 MB VRAM)
2 GB RAM
3 GB free hard drive space
Soundcard
DVD-ROM DriveSystem Requirements Mac Version (*)
Mac OS X 10.7.1, 10.8.1, 10.9.1 or 10.10.1
2.0 GHz cpu or better
Nvidia Geforce 8600, ATI Radeon HD 2600 or better (min 512 MB VRAM)
2 GB RAM
3 GB free hard drive space
DVD-ROM Drive(*) General information: These system requirements can't cover all possible system configurations so issues could occur that avoid or influence the functionality in some cases.
Ja, és remélem megmarad az örök kedvenc fícsöröm, hogy képes megakadni a játék, ha felkapcsolom a világítást

(Ennyit a játék motorjáról...) -
vhw
addikt
válasz
olivera88
üzenetére
Jelentősen? Mik lennének ezek, milyen téren fejlődött sokat?
Számomra a pár elérhető videóból úgy tűnik maga a táj, a környezet (a grafika) igen hasonló a 2013-hoz, a gépek tűnnek kicsit részletesebbenk, látni keréknyomokat... a hivatalos promo videóban pár másodpercig szebbnek tűnik, ahogy a földet valóban "megműveli", nem csak húzza maga után a szabvány csíkozást.
Na meg a favágósdiDe ezen felül mi történt még? (csupán ennyi nem igazán indokolná nekem, hogy megvegyem ezt is)
Bővültek-e/részletesebbek lettek-e a földművelésen kívüli tevékenységek? (bővült-e a termeszthető növények száma?)
Kerültek-e be a játékba olyan npc-k amik szintén művelik a földeket, esetleg vadállatok - ezzel életszerűbbé téve a tájat (nem csak a random sétálgató járókelők és a kimérten mozgó autók az utakon emlékeztetnek az "élő környezetre"? -
zsolesz0803
tag
Sziasztok az egyik farm i3d mappáját nemtudom megnyitni Editorral sokadik próbálkozásra is ledobál a mapot 64 bit-es editorral csinálták,elképzelhető hogy azért nem tudom megnyitni mert az én gépem és így az editorom is 32 bit-es?
-
olivera88
veterán
A 2013 verzió is ennyibe került mint a 2015? Nem emlékszem már rá.
De várom már h megjelenjen ez a 2015 ös verzió
, jelentősen fejlődött a játék. Itt egy hosszabb videó. [link] A gépigényről lehet valamit tudni már? -
speedernet
aktív tag
Rendben. Köszönöm szépen a fáradságot. Keresek másikat.
-
őstag
őstag
válasz
speedernet
üzenetére
Megnéztem, nálam kifagy vele a játék, nem szeretnék jobban belemerülni a hibakeresésbe.
-
válasz
speedernet
üzenetére
A kamera mozgást, csak a profi modderek tudják kijavítani, de nem valószínű, hogy egy ember kedvéért neki fognak állni.
Kismillió másik Fendt mod létezik, rengeteg igényes van köztük, válassz másikat!
Tessék itt rengeteg Fendt-et találsz. -
őstag
őstag
válasz
speedernet
üzenetére
Ha a részletes és viszonylag hosszú leírás alapján nem tudod megcsinálni, akkor itt egy hsz -ben nem fogsz értékelhető segítséget kapni.
Én már alakítottam át simát mr -re. A kijelző működése problémás, fordulatszámmérőhöz létezik mr script, sebességmérőhöz nem. Pontosabban fél éve nem volt, azóta nem foglalkoztam a témával.A kamera téma már volt többször:
useWorldXZRotation="true" / false
Bár konkrétan nem próbáltam az általad linkelt modot de erre tippelek ott is -
vhw
addikt
válasz
speedernet
üzenetére
Erről már én is kérdeztem feljebb - ezek szerint ez nem egy olyan egyszerű dolog, amit egy sorban (true - false) át lehet írni valamely fájlban?
(Egyáltalán mi visz rá arra embereket, hogy így csináljanak meg egy modot... könnyebb? célszerűbb?)
-
djj131
csendes tag
Sziasztok ajánljatok már olyan multifruitoa mapokat amit ti is szerettek (nagy földekkel)

-
válasz
speedernet
üzenetére
A Fendt-be épített kamera más mint a többségbe, ez azt jelenti, hogy a táj mozog a gép körül, nem pedig a gép a tájban!
Cseréld le, tessék a link. -
speedernet
aktív tag
apach
Köszönöm h válaszoltál, kerestem és de annyira nem vágom ezt a dolgot h leírásbol meg tudjam csinálni! Videó vagy valami részletesebb dolog kellene. Ezek a modok megvannak, csak a műszerfaluk kicsit butított! De amúgy tökéletesek! Amit szerettem volna átalakítai annak a digitális kijelzője is rendben van!

mindenki
Még egy olyan kérdésem lenne h ismeritek e SLAVO feliratú Fendt 939 es gépet? Csak nekem tűnik fel h olyan furcsa a külső kamera mozgása? vagy ez valami beállításkérdése? Mit lehetne vele kezdeni? Nagyon zavaró számomra és tuti h nem olyan mint a többi gépé! Itt a link h melyikről is beszélek: [link]
-
törölt tag
Sziasztok,ahogy látom,várhatok még 1 hónapot :s [link] és még a favágás se néz ki majd rosszul, meg skandinávia sem

-
dafko90
tag
válasz
Petykaaa97
üzenetére
Vagy rossz a mod, vagy MR-mod.
Ahhoz meg kell az MR-engine. A 2. a valószínűbb. -
lacibacsi
addikt
válasz
Petykaaa97
üzenetére
Csak egy oldalt kellett volna visszalapoznod, vagy használni a belső keresőt!
1. Hibás a mod
2. A térkép nem szereti a mod-otMegoldás: kidobod, másikat letöltesz, örülsz.
-
Petykaaa97
csendes tag
Sziasztok!
Van bent egy jd 8530-as gépem amit annyira szeretnék már használni de nem tudom megvenni.
Mindig azt írja ki,hogy megtelt valami és h töröljek a megvásárolt dolgok közül..nade én próbáltam már úgy is h töröltem meg h megpróbálom majd elsőnek megvenni de még igy sem jön össze.ha valaki tudna tippet adni h hogyan lehet megvenni az segítsen!
Addig is köszönöm! -
apach
senior tag
-
apach
senior tag
válasz
speedernet
üzenetére
Hali.
Én sajna nem tudom hogy kell, de tudtommal többiek sem. Esetleg keress rá googleban more realistic tutorial névvel. hátha kidob valamit.
-
speedernet
aktív tag
Nem tudtok segíteni vagy nem akartok?
-
Tüske0614
aktív tag
sziasztok boltban vásárolt játéknál miért fix ahányszor a titanium módot aktiválhatom
? -
Vityaa
tag
És tényleg. Működik.
Köszönöm a segítséget.
-
pavika
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
A mappodat GE-vel megnyitod. Megkeresed a leadóhelyet és itt az user attributes ablakban a meglévő növények mellé be tudod írni az új növényeket és azt is, hogy mennyi legyen az áruk. Ennyi az egész.
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok egy kérdés tudja valaki hogy mit kell átírni hogy az újonnan betett növényeket el lehessen adni a farmon?
-
-
lacibacsi
addikt
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Igen, ismerem én is. A multifruit mellett a valóságot "kissé" túlszárnyaló munkaszélessége fogott meg...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vityaa
tag
Sziasztok,
kicsi segítséget kérnék. Eddig laptopon játszottam, de most asztali gépen akarom folytatni a játékot. Miután feltelepítettem az új gépre, elkezdem a játékot, mentek majd kilépek és a már meglévő mentésemet (ami a laptopon van 30 óra játék) azzal felülírom az újat, de ez így nem működik. Semmim nincs meg, sem a földek sem az eszközök. Mit csinálok rosszul?
Köszi
-
lacibacsi
addikt
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Tetszik a kombájnod!

-
zsolesz0803
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
na vérge sikerült
új növényt rátenni az én farmomra a (blackeyePea) fekete szemű borsót kiszedtem az Amerikai mapból és átraktam az én farmomra,egy kép róla
Még egy pár új növényt átrakok mint pld a csemegekukorica földimogyoró,ja és persze a pótkocsikba is beletettem ezeket a növényeket textúrákkal mindennel együtt,az már korábban is sikerült, le is van tesztelve csak a mapra nem tudtam eddig rátenni! -
zsolesz0803
tag
Köszönöm a segítséget ilyesmire gondoltam én is csak azért nem értem az egészet mert azzal kezdtem hogy betettem az új növény texturáit a foliage mappába, de próbáld meg te is, találtam egy jó kis Magyar videót ez alapján sikerült beletenni új növényt! Tessék a kis video [link] Ha sikerül megcsinálnod légyszi irj már köszi előre is
! -
speedernet
aktív tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni egy sima mod more realictic-é alakításában? Találtam leírásokat de sikerült! Egy fendt 936 ról lenne szó, nagyon szépen kidolgozott mod, de mr verzióban kellene! itt egy link h miröl is lenne szó: http://ls2013.info/fendt-936-mts/
Ha tudtok hasonló műszerfallal mr-est akkor azt is meg köszönöm. -
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
hali.
az a gázod, hogy NINCS meg az adott növény textúrája az adott helyen, és nincs amit beolvasson a játék, így sima fehér maradt. Amilyen növényt beletettél, olyan textúrát KELL betenni, és annyit amennyi kell!! ezt úgy értem, hogy pl van több olyan növény is, amiknek 2 vagy van hogy 3 textúrája is van!! Ami azt jelenti, hogy amikor beszerkeszted az adott növényt, ELŐTTE be kellene tenned mindegyik textúráját a textures mappájába a mapnak! Utána jó lesz elvileg!
Az viszont nekem is magas, hogy sikerült neked betenni új növényt, mert nekem az istenért se sikerült még eddig sosem!

-
chevyfan
tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Üdv!
A log file-ban ez van:
"GIANTS Engine Runtime 5.0.1 (build date: Mar 28 2014)
Copyright (c) 2008-2012, GIANTS Software GmbH (www.giants-software.com), All Rights Reserved.
Copyright (c) 2003-2012, Christian Ammann and Stefan Geiger, All Rights Reserved.
Application: FarmingSimulator2013
Main System
Cpu Name: Intel(R) Celeron(R) CPU 1000M @ 1.80GHz
Cpu Core(s): 2 @ 1.8 GHZ
Physics System
Driver: NVIDIA PhysX Runtime
Version: 2.8.4
Thread(s): 1"Win 7
-
lacibacsi
addikt
Amit linkeltél, az valóban tároló, de ezt a térképbe kell beszerkeszteni. Ha értesz hozzá, akkor módosíthatod a térképed. Ha egyszerűbb megoldást keresel, akkor EZT töltsd le! Ezt a tároló megvásárolható és bárhová le tudod tenni.
A hígtrágyával nekem is gondjaim vannak. Olyan térképen játszom, ahol nincs lehetőség eladni, a tehenek viszont annyit termelnek, hogy nincs az a kapacitás, amivel ki tudnám szórni. Ha nálad van eladóhely, akkor szerintem ne gondolkozz külön tárolóban, egyszerűen add el a felesleget. A hígtrágyaszórót meg tudod közvetlenül a BGA tartályról tölteni.
-
slappy
csendes tag
Az a gondom, hogy majdnem tele van a BIogáznál, csak vetésre használom de annyi nem fogy ott, hogy jó legyen...
Ott csak silozok messzebbre meg nem hordom el, nincs is kedvem hozzá. Ezért gondoltam valami ilyesmi tárolóra. Mert már tartálykocsit szereztem hozzá, így már máshol is lehetne használni.
-
larpi
tag
Üdv!
Nem tudom milyen map.-on játszol, az alap map.-on ha jól emlékszem nem lehet eladni, itt csak trágyázásra tudod felhasználni. Veszel hígtrágya-szóró kocsit (az alap készletben is van) és a közeli földeket azzal trágyázod, igaz sokat kell fordulni de ingyen van.
Sok map.-on viszont el lehet adni kertészetnek, bio-hulladékfeldolgozó üzemnek, stb... -
slappy
csendes tag
Üdv Farmerek
Arra lennék kíváncsi, hogy a folyékony trágyát lehet-e máshova is elszállítani, ha a Biogáznál lévő tartály lassan már tele van ?
Nézelődtem és talán ez az lenne ? Valami átmeneti tároló ?
http://www.modhoster.de/mods/gullepott-lagune
Egyáltalán van ilyesmi ? Ha igen akkor hogyan tudnám elérni ?
Bye.
-
chevyfan
tag
nem lett jobb...
-
chevyfan
tag
Üdv!
Tudnátok segíteni? Eredeti játék a legújabb patch-csel. Random módon lépeget ki a játékból, még nem jöttem rá, hogy mitől (megyek valamelyik géppel, aztán kidob)
Lenne valami tippetek? -
lacibacsi
addikt
válasz
HajduBojler
üzenetére
a-w-s-d
-
LaMazZz
tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
A videóban szereplő map megvan ki is próbáltam szép rendezett jó kis map csak az utak szűkek forgalom nem kellene bele mert nagy gépekkel így nem könnyű közlekedni és még a telephely se a legtágasabb és inkább kisebb gépeknek való sztem.
Lényegében a mappon alap növények vannak csak rizs csak úgy van rajta, hogy skint cseréltek az alap növényeken és kész.
Rámentem egy földre aratni és úgy jelezte ki oldalt, hogy árpát aratok. (szóval skin csere volt csak)
Egy némelyik föld megvan süllyesztve, hogy tényleg rizsföld ként látszódjon az egész.
De a skin csere jó mert egy másik mappon vagy amin ép nyomod azon így csak elég a skint cserélni és már is olyan mintha rizst aratnál
aminek amúgy is most van az ideje.
Ez a megoldás tetszik.A kombikra vissza térve keresgélek háta találok láncost mert jó lenne használnám minden növénynél de főként rizsnél. (rizsbe a lánctalpas kombi az igazi)
Ha ki akarod próbálni a mappot akkor írj és megmondom honnan tudod letölteni.
-
tutikas
tag
válasz
HajduBojler
üzenetére
Szia igen lehet bill. nyilak de ilyenkor viszi is az épületet de majd az egérrel vissza tudod helyezni
-
HajduBojler
csendes tag
Sziasztok!
Amikor le akarok helyezni az elhelyezhető módosítások közül valamit (pl. méhészetet), akkor azt lehet forgatni, hogy merre nézzen?

Köszi előre is! -
zsolesz0803
tag
Sziasztok lenne egy két kérdésem, új növényeket tettem be az én mapomra félig-meddig sikerült is olyan problémám van vele hogy nem jól jelenik meg a növény képe hanem olyan fehér szürke színben

És a kérdés hogy mit nem jól csináltam tudja e valaki hogy miért így jelenik meg a növény? Amúgy minden rendben van vele, el tudom vetni le tudom aratni, a kombájnban meg a pótkocsin is olyan a színe amilyennek lenni kell,csak a földön nem köszi a segítséget előre is
! -
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Hali.
Csoda történt, ugyan is ma reggel simán be tudtam állítani az új SSD-t elsődlegesnek, pedig tegnap is ugyan így próbáltam.

Fene se érti mi történt.
Köszi, hogy írtál.
Amúgy itt az eredeti hozzászólásom. -
ObiGabi
aktív tag
válasz
LaMazZz
üzenetére
Előző hibámat orvosolva: esetleg egy John Deere jó lesz? (sokat nem próbálgattam)
-
ObiGabi
aktív tag
Jó reggelt!
Uhhh... Ezt jól benéztem.
Ezer bocsánat!
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
LaMazZz
üzenetére
Hozzád is jó leszek, itt a lánctalpas rizs kombájnod: John Deere T660i.
Itt meg a traktorod, kicsit nagyobb, maradhat?
John Deere 9630TNem próbáltam, de Te megteszed és megosztod velünk a tapasztalataidat!
-
Tomcsi780
csendes tag
Sziasztok érdeklődnék nem-e tud valaki olyon homlokrakodót ami felszedi a földre boritott terményt.Van nekem is 1 cat csak 25m3-es a kanala és ez elég irreális.Előre is köszi .

-
n0tr3adY81
aktív tag
Vacs kolléga!
Láttam másik topicban kérdeztél a SSD + bios frissítésről, de elkavarodott valahova a kérdésed és nem találom. Boldogultál vele, kaptál választ?
-
LaMazZz
tag
Sziasztok!
Tudna valaki linkelni vagy csinálni olyan kombit amin lánctalp van amit rizs aratáskor használnak?
Meg tudna valaki linkelni JD9420T-ét ami nem MR-es és 9560RT-ét ami szintén nem MR-es? -
apach
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
nah, az ilyesmik már nálam azonnal kijelöl, delete gomb le, majd enter.
Új hozzászólás Aktív témák

- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Projektor topic
- Star Trek
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De várom már h megjelenjen ez a 2015 ös verzió

!