- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Hali.
No emberek, a mapomon (ha működni fog), MAGYAR Zászló fog LOBOGNI a ház előtt a farmomon.
Csináltam egyet magamnak.Odaadnám akinek kell, de ehhez érteni kell az editorhoz, mert csak úgy lehet beszerkeszteni a mapra. Emellett, lassan végre kész lesz. Még a BGA-t, a vágóhíd épületét, a föld felszíneket kell letennem (ez lesz a cikkesebb hosszabb időbe telik sajna majd), hogy lehessen szántani vagy vetni a földeken. Emellett, még némi fásítás a farmon is kicsit.
aztán ellenőrzés, és teszt.
Ha minden okés lesz, valószínű hogy meg lesz osztva. De ezen még gondolkodom. Egyenlőre, a privát teszt legyen sikeres, utána tesztelni kell multizásban is hogy egyáltalán betölt e stb stb. és csak utána lehet sajna vinni. Addig akit netán érdekel, türelmesen kell várnia! :Sjah és még annyit. Óriás map, vagyis, a gyári eredeti mapnál, 4 szer nagyobb és sík felületű.
-
tutikas
tag
[link]Ez egy nagyon jó bála rakó igaz nálam a 2 ből csak az 1ik müködik de könnyű vele összerakni a bálákat nem löködi öket szana széjjel mert külön az x gombbal lehet rögziteni mint a kör mint a kocka bálát
-
tutikas
tag
válasz
GrooveHero #4897 üzenetére
-
GrooveHero
addikt
válasz
diadora #4893 üzenetére
Hogyne lehetne. Csak az XML fájlban kell megkeresni a "capacity" sort és átírni az értéket. Én nem szoktam mondjuk, szeretek valósághű méretekkel játszani. Nincs semmi jó abban, hogy egy IFA-ra pölö beállítasz 25m3-t, holott mindenki tudja, hogy csak 5m3 megy fel rá. Nem valós adatokkal nem olyan jó érzés játszani, mert az az érzésem van, hogy csalok. Ha meg csalok, akkor meg semmi értelme sincs és nyugodtan letörölhetném a játékot, mert játékélményben azért vannak ennél jobbak is. Szóval csak ez menti meg, hogy még a gépemen van
-
diadora
csendes tag
Sziasztok 2013-ban lehet növelni a pótkocsik kapacitását??
-
apach
senior tag
Srácok /esetleg csajok/.
Akinél a videókártyának a driverjével volt a gond, az igazán megtehetné, hogy beírja ide a driver számát, hogy hányas driver az, hogy tudja mindenki. Ezzel is némileg lehet a többieknek segíteni.
A nálam amikor kész egy map (van hogy a letöltött is ilyen), mármint amiben módosítást csináltam magamnak,
a Physics szokott Warningos lenni Log fájlban. Akkor mi a gond??
Editorban pl van egy olyan rész az egyik lenyíló ablaknál, aView --> Show részből nyílóban, hogy Physics. Csak az pl jelenleg nálam, nincs kipipálva. Viszont, azt se tudom mire való. Ti tudjátok??
-
lux95
csendes tag
válasz
Richard999 #4890 üzenetére
oké köszi de megoldottam már
jól tippeltél a videó kártyával volt a gond el volt állítva :/
pedig megnéztem hogy az-e a probléma.. na de mindegymindenkinek köszönöm aki segített
-
lux95
csendes tag
válasz
Richard999 #4888 üzenetére
milyen baj?? a legújabb frissítés van fent mi lehet akkor a baj??
-
apach
senior tag
Jah már látom sikerült a csomagolás. hogy tudtam. éreztem hogy a csomagolással van inkább gond.
melyik editorral csinálod, és hányas Patch van a játékon???
más néven frissítés. ugyanis a 5.0.3 editoros cucc nem indul el akkor, ha nem a 2.0 frissítés van fent. vagy pedig valamit rosszul csináltál.ugyanis a 2.0 frissítés után ugyan úgy mennie kellene a cuccoknak játékban, persze az is lehet, hogy rosszul csomagoltad be. vagy nem tom. -
zsl3
csendes tag
Közben megoldottam. A total commander hibásan csomagol.
Viszont azt szeretném még megkérdezni, hogy egy map-ból, hogy lehet kiszedni objektumokat úgy, hogy a textúra rajta legyen egy másik map-ba illesztés után. Editorban rajta van, de mentés után a játékban nem.
-
zsl3
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek volt már olyan gondja, hogy adott egy map és giants editor-ban változtat rajta, akkor nem indul a játékban? Ha egy teljesen új map-ot készítek, akkor is ez a gondom.
-
apach
senior tag
Hali.
IGEN működik a 2.0 patch IS tört verzión, de ez WAREZnek számít MINDEN fórumon, ami TILOS!!!!
Emellett, Multizni NE akarjon senki sem, akinek tört van, mert kidobja csatlakozási próbálkozáskor a játék, és egyből kéri a serialt, ami azt jelenti, hogy ugyan azt nem fogja elfogadni már! És, itt max az újra rakástól lesz Újra használható! Ekkor persze, bukik az összes mentett játék IS! WAREZRŐL ennyit! Remélem többet nem fogok ilyenről olvasni, mert őszintén szólva rühellem azt, hogy én nehezen is de kibírtam a 4000-t (már csak a felébe kerül az Én verzióm) Most az Amcsi mapos DLC-s kerül ennyibe! Erre még az ETS2-t is meg tudtam venni. Akkor szerintem más IS! És miért, legfőképp azért, hogy legyen bevétele a cégnek aki csinálja/fejleszti, hogy mégjobbá tehessék ezt a tök szupi játékot!!!! 2011 Verzióból mellesleg, 3 azaz HÁROM eredetim van!! Egyik Platinum kiadásos. vagyis, szerintem el lehetett nézni nekem hogy tört verzión kipróbáltam a 2013 játékot anno! De bármikor fel tudom mutatni mindkét verzióból az EREDETI DVDket!!!!Nem hiszem, hogy sok az a 2000 ft hogy megvedd/megvegye valaki, Én még 4000-t vettem meg 576 ban, kibírtam?? Igen, pedig lett volna sokkal jobb helye is az árának!....
Am meg a tört game arra jó csak, hogy a modokat tesztelje az ember, hogy hibátlanok e, mert ha törtben hibátlan, akkor eredetin is annak kell lennie. De a hibásakat is Újra tesztelni kell majd eredetin IS mert lehet, hogy pont azért hibás az adott mód, mert tört verzió! Mellesleg, bár nem ide tartozik, az ETS2 (Euro Truck 2) játékot, 5000 helyett 3480-t vettem meg póstai úton úgy, hogy a kiszállítás ára IS benne volt!!
1 hónapon BELÜL vettem meg mindkettő játékot! Kibírtam? Ki! Akkor a 2000 NEM sok, és szerintem lehet sokáig élvezni a játékot, még akkor is, ha átírja a pénzét az ember, és kezdéskor lecseréli jó gépekre az ember. Nekem pl 25 millám van, még sem untam meg!!!! Sokaknak ez zavaró, de nem vagyok egy türelmes ember ilyen téren, de legfőképp azért írtam át 2011 nél is, mert nem volt sok időm játszani vele ahhoz, hogy összejöjjön 200000 pénz hogy úgy traktort vegyek hamar.Mindenkinek.:
Emellett, azért IS élvezem, mert saját mapot szerkesztettem 11 és 13 verzión is. Igaz, még nem teszteltem, de remélhetőleg 2 hét és kész lesz. 2011 map felszínt tettem rá 2013 ra, kicsit átrendeztem a cuccokat a mapon, mint a farmot várost, (kimondottan kezd tetszeni mindkettő. )
Csak egy debella silót nem tudom eldönteni hogy hova tegyem, meg a disznó ólat. :S Kell még fásítás kicsi, aztán földeket elrendezem és kész tesztelésre. Remélhetőleg nem lesz gond vele. Általában Physic baja szokott lenni.
-
Butyko
csendes tag
-
Butyko
csendes tag
Nos: az" elhelyezhető módosítások" azok ingatlanok,nem pedig munkagépek illetve eszközök. Tehát ott hiába is keresnél olyasmit.
Ha innen ,http://www.farming-simulator.com/mods.php töltesz le valamit,akkor letöltés után alkalmazni("futtatni") kell a cuccot és már kész is van.Ezt a Windows általában felajánlja magától. Ha nem,akkor " letöltések" és katt.
Ha az LSPayer-ről töltesz(nagyon jó oldal! ),akkor a "letöltések"-ben lévő zip filét átmásolod a "Dokumentumok",My Games","Farming..." " mods" mappába. Katt rá,és ha újabb zip filéket találsz,azt kirakod a "mods" mappába. Ha nem találsz,akkor is jó és becsukod.Elvileg ekkor minden megjelenik. Ha nem,kibontod a Mods mappába címezve !
-
Ben16
újonc
Hogyan lehet a füvet eltüntetni mert szántani se engedi meg lazítani se
-
vacs
veterán
(#4865) zirigy:
A takarmány szállításhoz ajánlott Krampe BB 900 pótkocsik: kisebb + nagyobb.(#4866) zarew:
Automa bálaszedők: 1 + 2 + 3.(#4867) zarew:
Senki nem mondta, hogy menni fog segítővel. Nem tudom létezik-e olyan.
Ha hatékonyabban akarsz bálázni, akkor ajánlom a Pöettinger_FRONT_260WQ-t.(#4869) sunone:
Igen, tényleg ma jelent meg: Farming Simulator 14.(#4870) lux95:
Nem lehet, hogy mentés nélkül léptél ki ? -
lux95
csendes tag
sziasztok!
új vagyok még ezen a téren mert még most játszok elsőnek ezzel a játékkal de már belejöttem
de rátérek a lényegre..
mi baj lehet akkor mikor a szénát és tápot töltök a teheneknek? mert eltűnt minden mikor újra beléptem a játékba :/ mi baj van szerintetek?? -
sunone
aktív tag
Ma jön ki az 2014es FS androidra?
-
baki01
újonc
Sziasztok.
Kellene nekem egy kis segítség. Mégpedig az , hogy hiába teszek be módokat a játékba nem találom meg őket benne. Az összes .zip kiterjesztésű végig néztem egyesével. Próbáltam egy mappába kicsomagolva is (mindegyik külön-külön mappában persze) berakni de úgysem volt jó. Valakinek valami ötlete hogy miért nem látja őket a játék? (nagy részük az FS portál-ról lett letöltve). Jelenleg 10 mód van benn de egyet sem lát a játék az "elhelyezhető módosítások" (minden állításnál mint pl.: kategória stb.) fülnél tök üres.
A segítséget előre is köszönöm. -
zirigy
tag
Sziasztok.
Nemrég letöltetöttem a Ropát, csak nem akar működni. Szerintem a pókocsival lesz a gond, de már le is töltöttem valami 5 félét, de eggyel sem megy.
Takarmányra szeretném használni.
Segítsetek plzzzz. -
vacs
veterán
Deutz 7545 pro attach. Ha kicsi a vágóasztal, akkor teszel rá nagyobbat.
-
zarew
senior tag
Az milyen mod, hogy játékba belépéskor nem kellett mindent újra elindítani,hanem ott folytatott mindent ahol abbahagyta?
-
zarew
senior tag
Jó estét!
Régebben volt egy kombájnom,ami tudott bálázót húzni. Nem találok olyat most. Ebben kérnék segítséget. Nagy teljesítményű legyen , nagy földekre kellene.
Köszönöm -
vacs
veterán
válasz
kisselandras #4857 üzenetére
Keress magadnak pl itt: bale transport.
-
kisselandras
senior tag
Tud valaki nekem automatikus bálaszedő pótkocsit ! egy volt de töröltem mert mikor ki léptem és újra be akkor szét dobálta a bálákat a földeken!
-
Zsolt...
tag
Végre egy normális Claas Xerion 5000-es [link]
-
Zsolt...
tag
válasz
Picilaci01 #4854 üzenetére
belehajthatsz a folyóba is, vagy tavakból, ha, olyan mapon vagy...
-
Picilaci01
újonc
Lenne egy olyan kérdésem hogy a víz tartályt csak csapról lehet megtölteni???
-
zsolesz0803
tag
válasz
vaslab75 #4848 üzenetére
igen én is így csináltam és sikerült
az egyik traktorom majdnem megszívatott
mert az olyan hogy külső kamera álláson hangosabb ha beleülök akkor a fülke halk és mikor átírtam a számot pont megfordult a fülkében volt hangos
de utána rájöttem hogy az indoorsound után a számot átírtam 1 ről 2-re és megjavult
!
-
zsolesz0803
tag
-
Butyko
csendes tag
válasz
zsolesz0803 #4834 üzenetére
Elég,ha nyomsz egy " C " -t. Erre gondoltál?
-
Butyko
csendes tag
-
-
tembopapa
tag
Sziasztok Gazdálkodók!
Mától csak a hivatalos oldalon megjelent mod-okat használom, az alapjátékom természetesen gyári,üzletben vett! Mindhárom frissítésem fent van és nem írok át semmilyen paramétert sehol sem! Jó ez a játék, ki van találva és meg van csinálva! Éljen az FS 2013, buhera mentesen!
-
-Dokika-
csendes tag
Hm nem tudom miért -.-
Épp csak játszok, a kezdőhelyen real mod... alap föld, vetnék (előzöt már learattam, utána cultiváltam) vetném az új adagot, és benyomom hogy felveszek embert, elindul és hopsz 1 m múlva megakad, és akárhányszor újra probálom úgyan ez, nem tudja valaki miért? és mi az elenszere?
-
vaslab75
újonc
válasz
zsolesz0803 #4834 üzenetére
Szia!
Igen meglehet a gép .xml fájlba :
cameras count="2">
<camera1 index="0>5" rotatable="true" limit="false" rotMinX="0" rotMaxX="0" transMin="0" transMax="0" />
<camera2 index="0>4|0" rotatable="true" rotateNode="0>4" limit="true" useWorldXZRotation="true" rotMinX="-1.4" rotMaxX="0" transMin="4" transMax="50" >
<raycastNode index="0>39"/>
<raycastNode index="0>40"/>
</camera2>
</cameras>Tehát a camera 2 sort a camera1-es eleibe másolod és a számozást megfordítod
Így:
<cameras count="2">
<camera1 index="0>4|0" rotatable="true" rotateNode="0>4" limit="true" useWorldXZRotation="true" rotMinX="-1.4" rotMaxX="0" transMin="4" transMax="50" >
<raycastNode index="0>39"/>
<raycastNode index="0>40"/>
</camera1>
<camera2 index="0>5" rotatable="true" limit="false" rotMinX="0" rotMaxX="0" transMin="0" transMax="0" />
</cameras> -
zsolesz0803
tag
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy kameranézetet hol lehet állítani? Arra gondolok hogy a külső kameranézet legyen az alap egy gépen ne a belső ezt be lehet e valahol állítani? Köszi a segítséget előre is !
-
apach
senior tag
Hali.
Az a bajom csak nekem időnként, hogy vannak akik nem is akarják használni a google-t, inkább azt hiszik, könnyebb ha kérnek. Nem egyszer volt hogy 2 napon is kerestem valamit szinte fél napon át mindkét nap, hogy találjak!!!! De sajna vannak akik nem veszik a fáradtságot arra, hogy beírják ezt a gyatra szöveget a googleba hogy:
Nekem pl van olyan Kamionom, ami Itt a fórumozók közül, szerintem 1 kezem ujján meg tudom számolni, hogy hány tagnak van meg. Nem vagyok bunkó, mert az átlagnál többet segítek ha tudok!
Nem úgy, mint nekem amennyire segítettek/segítenek!!!!...........farmer simulator 2013 mod vagy mods. de be lehet Németül is írni, és akkor is lesz vagy 20 oldal.
20 oldalakat dobál ki, igaz, van hogy ugyan azt többször is beteszi a google, de inkább többször, mint 1 szer sem. A titanium kiadásból pl a 2 nagy Case kombájnt is pl véletlen, egy asszem lengyel oldalon találtam meg, az ursus addon pár cuccával együtt! Emberek, KERESNI KELL ÉS LESZ!!!!! De ha lesz némi időm, (nem pucolom a gépemről épp a cuccokat hogy utána újra telepíthessem), akkor bedobálok ide nektek 10 különböző oldal linket, és aki nem menti el őket a Böngészőjébe, azt tudom sajnálni!!
-
vacs
veterán
válasz
Picilaci01 #4830 üzenetére
1 perc guglizás után
Water trailer
Siga uno/siga duo-val traktor után is akaszthatod (ezek alapból benne vannak a játékban). -
Picilaci01
újonc
Érdeklődöm, hogy valaki tud e nagyobb víz szállítót, mert ez a 6000 literes nagyon hamar kifogy.......
Előre is köszi
-
apach
senior tag
-
Wildgreen
aktív tag
Szia!! Biztos hogy füvet vetettem!! A sima kaszálógéppel lekaszálom megforgatom rendsodrózom és bálázom!! Bálázásnál már zöld! De vetés után is barna meg mikor nő akkor is plusz kaszáláskor is! Jah és ha fűvel vetem el utána azzal a földel már mást nem tudok csinálni! Olyan lesz a terület mint két főld között! Újra sem kellett vetnem mert magától nőtt!!
-
apach
senior tag
válasz
puhoska76 #4826 üzenetére
Úgy, hogy Editorral beszerkeszted. Ha jobban megnézed/nézitek az oldal és a cucc feletti írásokat, látni fogjátok, pl a Te esetedben, hogy ott van
ez a rész: Buildings and Objects. Közvetlen a kép felett, a dátum után! A módoknál nem ott van. Legalább is csak nem olyan béna valaki, hogy a megfelelő helyre ne tudná feltölteni.
De sajna előfordul.
-
puhoska76
tag
Üdv esetleg tudja valaki ezt a modot hogy lehet működésre birni???
http://ls2013.info/farm-animals-complete-collection-v-1-0/ -
Butyko
csendes tag
válasz
Tésztaszűrő #4793 üzenetére
Szia! ez egy szimulátorjáték,a valósághoz nagyon közeli értékekkel. Ha felgyorsítod a gépeket,akkor nem lesz valóságos,elvész az élmény. A traktor és kombájn nem versenyautó,hogy gyorsan menjen... Főleg szántóföldön és nem aszfalton. De ez az én véleményem.
-
Butyko
csendes tag
válasz
Wildgreen #4811 üzenetére
Az xBox kiosztást tudom,hátha megegyezik a PS-sel... TEMPOMAT : A jobb hüvelykujjad alatti lapos gombot( amit a hüvelyujjad első ízpercével nyomsz,tehát NEM a kiálló gomb) lenyomod és a sárga Y gomb az 1 ;a kék X a 2 ; a zöld A a 3 és a piros B a 4.fokozat. A 4 a szinkronsebesség,ekkor ugyanazon sebességgel haladsz,mint a környékeden lévő másik gép. Bár néha kell korrigálni. Ha továbblépsz másik gépre,akkor emez meg fog állni.
-
Butyko
csendes tag
-
zarew
senior tag
Hát ez remek! Paradise nevű mapon játszom. Ha elöl permetezek + hátul vetek,munkás módban is fogy minden,persze nem egyszerre,valamint ha a nagy széles önjáróval permetezek,ami ügye nem tud munkással menni,akkor nem látszik a talaj színén,hogy hol permeteztem már. Ez a map hibája? Mert akkor kuka.
Ja és valahogy köddé vált 3 gigányi mod-om mindenestül. Csak azok maradtak,amik a játékban voltak...pedig olyan szépen el voltak rendezve....
-
vacs
veterán
válasz
kisselandras #4815 üzenetére
A megfelelő helyre állsz a megfelelő pótkocsival és akár megállás nélkül, silózás közben is ürítesz.
-
Wildgreen
aktív tag
Elvetettem fűvel a földet és már ahogy ment a vetőgép olyan nyomot hagyott maga után mint a megműveletlen föld! Valami kinőtt de az száraz barna valami!! Nem tudom a kron big x 1000-el sem vágni!! Szántani sem!! Olyan a föld mint ami nincs megművelve!! Mit csináltam rosszul??
-
vacs
veterán
válasz
Wildgreen #4809 üzenetére
Használj ESLimiter-rel (a gépek sebességét lehet szabályozni az egyes fokozatokban) rendelkező traktort (képen a Level3: 100% felirat), a Page Up/Page Down, vagy a Numerikus bill +/- gombjaival tudod szabályozni a sebességet.
Vagy töltsd le a Krone BigX 1100 Beastpack-ot, segítővel is dolgozik.
-
apach
senior tag
Aki ért a képszerkesztőkhöz, mint pl a Paint.net, vagy a sima paint, az keressen meg, mert szükségem volna egy nagy segítségre. (nekem legalább is nagy).
ezt kellene megoldani valami módon, de nem tudom hogy lehetne már.:
Warning (compatibility): Texture width or height doesn't equal 2^n
A Raw texture formatot, és a Error: UVs out of range [-8,8] Brunnen2:polySurfaceShape1'
ezt a kettőt meg tudom oldani már.
De a fentinél állatira nem tudom mit módosítsak, vagy hogy mit csináljak a képekkel. Nagyon fontos lenne, mert sok mód, vagy épp Objekt, Buildings, stb képet át tudnék konvertálni és akkor lenne 2011-s cucc 13 ba. Nagyon sok van sajna amit szeretnék áttenni, de sajna a fenti hiba miatt nem megy, hiába próbáltam ahogy csak eszembe jutott. -
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok!! Olyan kérdésem lenne hogy silózáskor a krone B x 1000-re van melósom tehát az dolgozik magától! Mellette megyek a de elég fárasztó figyelni hogy ne menjek túl a silózón!! Van olyan traktor ami elhúzza a legnagyobb nyerges pótkocsit és level 1-ben kb 6-7 mph-val megy! Jah én ps hármon tolom a játékot!!
-
vaslab75
újonc
válasz
Emberkeman81 #4797 üzenetére
Heló !
Azért nem látja a Giants editor mert kihelyezhető tárgyak (placeable) . P betű a piacra és ott eladod . -
apach
senior tag
válasz
Zsolt... #4804 üzenetére
Hali
azért nem full nulláról kell, de kb majdnem a fele már kész, és 1 szer mentettem még csak. Még a farmmal lesz nagyobb meló, mert a farmot nem tudtam kimenteni "egyenkénti"mentésben, így ami eredetileg van, azt kell Újra át húzkodnom stb. szerencsére durván a felét sikerült egyesével mappájába menteni, utána átmásoltam az Új kezdésbe. Még az editort is újra tettem a gépre. Majd holnap folytatom. Ilyenkorra már talán kész lesz annyira, mint amennyinél elromlott. De csinálok egy biztonsági mentést holnap róla mielőtt elkezdem folytatni. Sőt. kicsit talán most jobb is lesz.
-
Zsolt...
tag
Én is sajnálom hogy ez történt veled, iszonyat sok melód lehetett benne!
Van hogy én is szerkesztgetek mapokat, és ha elbaxodik valami akkor sík ideg vagyok.
Hát akkor neked milyen x@r lehet, hisz a nullából építeni valamit, az a nagy volumen...De ne add fel, én hiszem hogy összehozod a dolgot, és leszünk itt egy páran kik (engedelmeddel) kipróbálhatjuk majd a kemény, fáradságos, melód gyümölcsét.
-
apach
senior tag
Sajna kezdhetem a mapot Újra!!!!A dirtmapDetailblablabla shader xml miatt.
ezért:
Error: Failed to open xml file C:/Users/szemiramisz/Desktop/��Â��‚Â���‚�‚šj mappa (3)/map/shaders/dirtmapGlobalDetailShader.xml'
Error: Out-dated custom shader. 'C:/Users/szemiramisz/Desktop/Ă�Â�Ă‚Â�Ă�‚ÂÂ�Ă�Â�‚Ă�‚šj mappa (3)/map/shaders/dirtmapGlobalDetailShader.xml' has version 0. Please convert this file to version 2.És, NEM tudom miért!! Vagyis, most elvileg, át tudok a mapról mindent menteni. Csak ki kell mentenem EGYSZERRE mindent a mapról. Épületeket, stb stb.
Ha nem sikerül, akkor, totál mindent elölről kezdhetek!
Másik mappában van a map az asztalon, ezért az írt mappát, töröltem, de hiába, akkor is ezt írja ki nekem.
Remélem a totál kimentés sikerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest