- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
pokers
senior tag
Azt tudja valaki, hogy lehet kikapcsolni Claas Lexionnál a sárga lámpát? Ha egyszer elérte a tartály a 80%-ot, bekapcsol, de hiába ürítem ki, a villogás megmarad egész addig, amíg ki nem lépek a főmenübe.
Több Lexionnál is találkoztam ezzel. -
pokers
senior tag
válasz
LaMazZz
üzenetére
Szerintem a kamera beállítása olyan, hogy a traki "mozdulatlan" a környezet meg mozog hozzá.
Én se bírom az ilyen modokat.
Próbáld meg a gép xml-jében lecserélni a <cameras> szakaszt egy neked tetsző gépével.
Nekem egy-két modnál sikerül, de pl kombájnoknál nem. Ott lefagy... -
LaMazZz
tag
Sziasztok
Segítségeteket kérném olyan ügyben, hogy amit találtam JD 8360 traki tökéletes meg minden csak annyi a gond ha megyek vele akkor a map elkezd imbolyogni. Amikor kanyarodok akkor jobban de ha egyenesen mek akkor csak kicsit.
LOG-ba ennyit irt: Warning: translation of bottomArm of attacherJoint 0 is not 0/0/0 in
Ezt javítani lehet valahogy vagy elég a gép xml-be átírni vmit esetleg vagy ennél komolyabb?
Remélem lehet javítani, és könnyen.
Aki tud az segítsen pls.
-
SparrowHUN
tag
Sziasztok!
Egy olyan gondom lenne, hogy 2011-ből kivettem a TSZ Map v1 domborzatát, átraktam 2013-ba. Kész a map, viszont aratás előtt lepermetezett, vagy trágyázott, vagy műtrágyázott földön ugyanúgy megmarad a permetezett föld-textúra. Van ahol szakaszokban, van ahol teljesen és persze van ahol "learatja" a permetezéstextúrát.
Ezt hogy lehet javítani?Ha valaki válaszol, azt megköszönöm!

-
apach
senior tag
Hali.
Igen valószínű, hogy ez történhetett vele! Ugyanis én is jártam már így 1 játék alatt vagy 3-4 szer is. ezért azt csináltam, hogy átállítottam a gyorsítás gombokat másik gombokra, amikre tudtommal MÉG nem tettem a módok készítői stb funkcionalitást. Én az F7 és F8 gombokra írtam át ezeket a sima 7 és 8 gombról. De, az U betűst IS át kell majd írnom valahova, mert van gépem, aminél a dual kerekeket, az U betüvel kapcsolhatom, viszont a játék egyik beállításos funkcióját is erre tették a gyártók így gáz amikor pl a Claas Xerion 5000-n nyomok egy U-t hogy dualos legyen, erre bejön az ablak, amiből az Escel kell kilépkednem állandóan.

Vagy pedig, a Gépeket állítom ád pl a Delete gombra.
arra szoktam. -
őstag
őstag
ne gyorsítsd az időt vetés közben, logikus, hogy akkor nem egyszerre nő ki, persze a tábla méretétől is függ, meg a vetés sebességétől, egy ciklus eltérés becsúszhat
egyébként az első fázis az elég random, van amikor hamarabb vált át van amikor később, van valamilyen intervallum ahogy frissíti a játék motorja a rétegeket, így néha előfordulhat egy ciklus eltérés
szerintem ez nem térkép specifikus dolog, az érést a játék motorja irányítja, a térképen esetleg csak a növekedési idő egyedi, de az külön téma -
apach
senior tag
válasz
underdark
üzenetére
Hali!

Nem nem!
Tavaj még nem is volt ilyen ugy tudom.
LS11 hez meg tuti nem. 
Viszont. Multi elindult tegnap, egy Új mapon. Aki netán majd kedvet érez hogy velünk játsszon, az írjon bátran privátban. Szántás nem igen van, vagy legalább is, legtöbben olyan kultit vagy vetőgépet használunk, amihez nem is kell szántás. Valóságban IS léteznek ilyenek!!

-
őstag
őstag
Jó de az a scorpion nem éppen hibátlan, emlékezz vissza a kormányzásra, gondolom a többi érték sincs sem normálisan beállítva, sem tesztelve ... valaki átkonvertálta aztán feltöltötte és ennyi
Ha alap gyári gép is csinálja akkor más a helyzet, de egy modból nem érdemes kiindulni. -
pokers
senior tag
Az mitől van, hogy egy táblán belül 3 növekedési fázisba kerül a növény, holott egy menetbe vetettem az egészet
(belga map) -
őstag
őstag
válasz
kline bull
üzenetére
Értem, elég furcsa jelenség, sajnos konkrétan tippem sincs, még csak nem is hallottam hasonló problémáról.
Ezt minden gép csinálja vagy csak a modok?
Minden más normálisan működik, csak ez az egy dolog nem?
Esetleg a log.txt -t meg lehet nézni, van-e bármilyen error.
Legfrissebb patch -t felrakni. -
kline bull
csendes tag
-
fbandy72
csendes tag
válasz
underdark
üzenetére
Sziasztok!
Ez mod lehetővé teszi, hogy a játék jobban hasonlítson a valósághoz. Az emelkedőkön lelassul a gép, a lejtőn felgyorsul akár fel is borul a kanyarban vagy a pótkocsik ha tele vannak nem biztos, hogy fel tuja húzni a dombra. Az ekével kapar ha nincs összkerékhajtás vagy gyenge a traktor.
[link] -
underdark
aktív tag
hali
valaki röviden leírná, hogy ez a more realistic mod mi is pontosan? -
gabitó
tag
Sziasztok! Erről tudja valaki miért nem jelenik meg a modok közt?
-
apach
senior tag
válasz
akos.toldi
üzenetére
Hali. Hozzánk tudsz jönni ha komolyan gondolod, és ha nagyjából este 5-6 órától 9 ig tart. Dolgozunk és nagyrészt ilyenkor jó.
Többit priviben ha érdekel.
-
Zozi785
újonc
Sziasztok!
Nagy segitségre lenne szükségem!Soha nem csináltam ilyet még azért is vagyok itt!Letöltöttem egy mapot,és mit kell csinálni,hogy játszható legyen?Légyszi segitsetek!Köszi:Zozi
-
McEacrhan3
tag
Sziasztok.
Most azokat kérdem akik more reailstic moddal játszanak.
Most fogtam neki, és nagyon tetszik, csak nekem van egy nagy bajom vele.
Most pár perce elvittem 5250(5.25 köbméter) liter búzát a malomba eladni, a vételár 200-300-ig valamennyi.
Erre kellett volna kapjak 1500-at ehelyett kaptam 37.500-at.
Akkor most hogy is van? Más is járt így már? -
akos.toldi
újonc
Sziasztok. Multira keresek munkatársat/munkatársakat.
őstag
őstag
-
pet98
csendes tag
Sziasztok! Megszeretném kérdezni hogy valaki tud-e olyan traktort linkelni ami nyomot hagy? Meg egyszer láttam valahol olyan kombájnt ami bálákat dobál ki szalma helyett de már nem tudom hol van. Ilyet esetleg tud valaki linkelni? Előre is köszönöm!
-
djj131
csendes tag
Igen ezek le vannak töltve.
-
djj131
csendes tag
A játék eredeti milyen 2 patch kra gondoltál?
-
djj131
csendes tag
Köszi de a vizet leadja de a vályúban nem szaporodik sem a statisztikában.Ezeket az itatókat töltöm. Megköszönném, ha valaki tudna olyan istállónak a linkjét küldeni ahová a lovat vagy a hízó marhát is beadja.

-
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
ok ok.
semmi gond. 
-
-
djj131
csendes tag
Sziasztok tud valaki segíteni , hogy a paradise 1.3 as pályán miért nem tudok itatni tehenet meg birkát se és még trágya sincs pedig szalmát tettem alájuk.

-
pokers
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Gab.68 gazda #5929 hozzászólásában megtalálod a linket.
Arra ügyelj, hogy a két pda modot is le kell hozzá tölteni, amit megadott a készítő a leírásban. -
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Multihoz MINIMUM 2 tagok keresünk társammal. NEM kötelező a hu de nagy élethű játék. Nem fix pl hogy Traktorral megy valaki, ha kell 4 ből 3 arat pl. Ez attól függ, milyen érettségi szinten vannak a növények a földeken. Én pl mindennel szeretek és megyek is. Priviben lehet írni. skype és net sebesség kellene.
Játék, akár már ma, vagy akár most is. Viszont, annyi a helyzet, hogy az adott mapon ebben a pillanatban is pici átalakítást kell csinálnom, mert nem teljesen jó.
De ez nagyjából 1-másfél óra max. Utána tesztelem, hogy pl duplapótos Scania kamionnal rendesen lehet e kanyarogni.
Jah, és ÁLLANDÓ tagokat keresünk. (társam jelenleg délutános hétben dolgozik). 4 tag is jelentkezhet bátran. Kor nem akadály, ha tudja mit kell tennie játékban. More realistic nincs, de kívánságra lehet használni. saját kedvenc gép is hozható! Lehetőleg, hiba mentes legyen a mód! Ennyi tag közül, nem hiszem hogy senki nem multizik. 
-
válasz
McEacrhan3
üzenetére
Le kell töltened a More Realistic Game Engine-t, bemásolod a mods mappába és játszol (persze a megfelelő gépekkel).
-
pokers
senior tag
válasz
fbandy72
üzenetére
Lánctalpast nem találtam, de a kerekes változata talán ez: John Deere 9560
-
pokers
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nem találtam még, de a morerealistic már közelít a valósághoz.
A belga mapon a fent említett Fendt trakival nem tudtam kijönni a csatornából, hiába kapcsoltam 4kereket. Kicsit küzdeni kellett előre-hátra, mint a valóságban
-
fbandy72
csendes tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Sziasztok!
Az első kérdésedre a válasz két hozzászólással visszább, a másodikra:[link] -
zsolesz0803
tag
Sziasztok milyen cuccot kell letölteni azokhoz a realistic traktorokhoz? És valaki látott már ilyen John Deere traktort valahol? [link]
-
n0tr3adY81
aktív tag
Esetleg olyan mapot / modot a morerealistic-en kívül nem tudsz, ami a pályákhoz hozzáadna sarat, elázott földet (pl. eső után)? Szerintem ez is hozzátartozna a farm szimulációhoz, hogy elakad a gép, elássa magát az elázott talajban, és szükséges pár lovacska a segítséghez...És legyen értelme a Rába modoknak - mint a való életben

-
pokers
senior tag
Aki még nem találta meg, annak ajánlom figyelmébe a szerintem leges-legjobb traktort:
Fendt 936
Gyönyörű, részletes kidolgozás (pl első futómű), olyan fülke- és vezetőülés mozgás, mint az igazi. Kell hozzá a morerealistic, és a morerealisticVehicle.
A korábban említett John Deere 6R Pack is nagyon szép, de ez a Fendt még a JD-t is űbereli. -
Sittes73
csendes tag
válasz
McEacrhan3
üzenetére
-
McEacrhan3
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Valaki nekem el tudná magyarázni, hogy hogy is van ezzel a morrealistic moddal kapcsolatban a dolog?
Ez egy patch, vagy miféle? Nagyon érdekelne, főleg ez a videó után
-
drunkyboy
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Szerintem ez csak az adott trakira vonatkozik, hogy beássa magát. Amúgy tényleg tetszetős így, lehet kínlódni a kis gépekkel. A kéttengelyeseket én is általában a traktor elejére akasztom tolatáskor, úgy azért könnyebb (élőben is
) -
n0tr3adY81
aktív tag
Böngészve erre-arra ezt találtam yt-on.
Érdekes videó, morerealism moddal van kapcsolatban. Arra lennék kíváncsi, hogy létezik-e map v. standalone mod arra, ahogy a traktor 0:17-től látható módon beássa magát a kipörgetett kerekekkel...
-
fbandy72
csendes tag
Sziasztok!
Van egy trükk de nem mindegyik póttal működik, a pótot a másik mögé húzod amennyire lehet, leakasztod utána mögé állsz a traktorral és óvatosan megtolod hátulról addig amíg kb. felakasztható és vissza az elejére, felakasztani az elsőt és akkor már elvileg ha jó helyen van a második azt is fel tudod. Ez csak olyan póton működik amelyik nem fordul el ha megtolod, szerintem amelyiknek a rúdját rugó tartja a levegőben nincs a földön. -
pokers
senior tag
Többen is írtátok, hogy sok pótkocsit akasztotok össze.
Ennek van valami trükkje? Mert én egy forgózsámolyossal se tudok rátolatni a másodikra. Kb 15 perc szerencsétlenkedés, mire a másodikat fel tudom csatolni. -
djj131
csendes tag
Még egy kérdésem lenne sehonnan nem tudok leszedni fehér nagy fendet vagy valamilyen más egyedi színű traktort. Tudna valaki küldeni ilyeneket? Előre is köszönöm .

-
-
djj131
csendes tag
K
öszönöm de a sima paradise pályára nem lehet valahogy plusz növényt rakni ? 
-
tutikas
tag
[link] tessék ez a fructer paradise map itt minden van az alap növényektől a rizs a rozs szoja tritikálé zab paradicsom almo uborka szőlő szóval minden gépek is vannak hozzá a letöltött zipes fájlból ki kell szedni a többi zipes fájlt és eggyesével kel betenni bár van vele némi gond errort ir valami textúra probléma van de addig nincs vele gond még nem érinted a pda szerint jobb alsó sarokban lévő földeket de szerintem arra a részre nem is igen van szükség mert rengeteg nagy föld van és csak sertést lehet ott azon a részen leadni de a falúban is van sertés leadó hely amúgy nagyon jó szépen megszerkesztett map ja és maszekba lehet hordani földet homokot meg sodert is az épitkezésre meg a strabaghoz az épitkezésen jól is fizetnek a homokért 100t 6000euró és 16000eurót kapsz érte
-
pet98
csendes tag
válasz
szildavid90
üzenetére
Köszönöm!
-
djj131
csendes tag
Valaki tud nekem abban segíteni, hogy a Paradise 2013 I.3 pályához hogy lehet az alap növényeken kívül napraforgó és más növényeket termelni. Tudnátok-e úgy segíteni, hogy kezdő vagyok?
-
őstag
őstag
válasz
kline bull
üzenetére
Az első kérdést nem értem. Mi indul nehezen?
Húsmarhát például Belgique Profonde 2 ezen a legkomolyabb az állattartás, még az istállókat is kell takarítani. Water mod is van. Fű, szalma borítható, nem kell bálázni. A földek részben szabálytalanok és nem túl nagyok, aki a nagy nyílt területeket kedveli annak mást kell keresnie.
Ha jó a sertés a marha helyett akkor OGF USA
ezen vannak szép nagy táblák, jókora farm, lehet borítani a füvet, szalmát, takarmányt, még a kevert kevert tápot is Van egy nagy táp keverő a farmon. Alap növényeken felül eladható természetesen a sertés, a kevert táp, a széna, a fű, a szecska is. -
kline bull
csendes tag
Gazdatársaim {sajnos sokat hanyagoltam a játékot az igazi prérin toltam} most van egy kis gondom gépek elindulásakor nehezen indulnak el, a játék alap semmit nem módositottam. Egy másik gyengébb számitógépen egyből indulnak. Miért lehet ez?
A másik kérdésem melyik az a map ahol húsmarhát lehet tartani? -
őstag
őstag
Nem csináltam még de olvastam a menetét. Nagyon komplex feladatról van szó, előfeltétele az editor, az i3d és xml bejegyzések ismerete, kellenek a foliage rétegek textúrái, hud textúra, a gépekhez is hozzá kell adni, a menüben a térképnek is mutatnia kell a bevetett területek között, meg kell jelennie a PDA -n.
Innen letölthető egy angol nyelvű step by step tutorial csomag (16 MB) (magabiztos angol tudás jól jön) pár növénnyel (áfonya, takarmány répa, zab, kender, cirok, napraforgó ...) ami tartalmazza a szükséges fájlokat is. Nem oldja meg a PDA kérdést, arra létezik PDA fix talán az igen. -
Zsolt...
tag
Ha valaki szeretne boltban megvehető, és elhelyezhető sertés és borjú telepet, és eladóhelyet![link]
-
apach
senior tag
válasz
Zsolt...
üzenetére
jah mondom, sok idiote figurák. Én a big mapokat szeretem, ezért is írok át ha kell. De nekem mind1 amúgy is, mert a valóst úgy se tudom, így írhat nekem bárki bármit, pedig falun nevelkedtem 15 év korig.
Sőt, faternak volt egy saját gyártású trakija, és volt egy kis fél pót vagy tandemje. test alatt középen volt a tengely nah.
csíptem a gépet, mert Wartburg motor volt benn, még a régi talán 6-7-s évekbeli Warcogó motor.
a lejtős hátuljú.
De kár hogy szét b...ták, mert most lenne értéke rendesen. hm, most sajnálom is, és szomorú, hogy nem maradt meg a trakink.
Örülnék neki most. a kertet szántogathatnám a faluban.
tesójának egy erősebb gépe volt,
az se volt semmi. 
-
-
Zsolt...
tag
Én is viszketek az ilyen blőd átírásoktól!
Na meg a Sci fi modoktól, kombájn 40 méteres vágóasztallal, ami 80km/h-val takarít be az 500.000-res magtartályába...
-
SparrowHUN
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Én meg úgy vagyok Vele, hogy alap pótot, kombit nem írok át.
Ha TSZ mapon játszok, akkor meg eredeti, valós adatokra írom a pótokat, kombikat, hogy legyen egy kis realisztika is benne... -
zsolesz0803
tag
Heló hát nekem sem idegen az átírkálás mert nekem is van átírkálva pótkocsi is kombájn is mert a nagy mapon amin játszok egy fél óra mire leérek a föld végéről a terménytárolóig és hogy ne kelljen annyit járkálni én is át írtam nagyobbra, de azért az 50 millió liter az kiverte a biztosítékot nálam is

-
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
hali. sok böszme ember, a lustasággal hazavágja a dolgokat. én ha át is írom, akkor max egyedüli játékba használom, és álltalában az eredeti duplájára írom át, vagyis ha egy kombi 12500, akkor 25000-re. Főleg, ha nagy a map. Pót meg van 25000-s pót így nem igen tökölök vele.
-
SparrowHUN
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Na az ilyen módok feleslegesek ebbe a játékba.

Semmi értelme nincs. Na meg jaj de ügyes, hogy átírt egy számot.
Maradok az alap pótoknál.
-
zsolesz0803
tag
ezt jól látom 50 millió literes pótkocsi??
[link] na ehhez lehet aratni, ez nem igen telik meg ennek az istennek az idején

-
őstag
őstag
válasz
atis0116
üzenetére
Az alap pótkocsik között van az SRB 35, ez elég nagy 61.000 liter (búzából ez kb. 48 tonna)
ennek van egy olyan változata, amihez további pótkocsikat tudsz kapcsolni, akár ugyanilyet is. Így tetszőlegesen növelheted a kapacitást.
Én 1x próbaképp 25db -ot akasztottam egybe.(1.5 millió liter) de ennek semmi értelme. Akár át is lehet írni bármit nagyobbra ami szintén hazavágja a realitást.Ha esetleg tandem jellegű kell itt egy másik ez 95.000 liter
nézz körül ezek közt hátha valamelyik bejön
-
őstag
őstag
-
atis0116
újonc
Sziasztok!!! Tudna nekem valaki linkelni egy nagy pótkocsit amibe sok termény belefér.Köszi
-
őstag
őstag
válasz
Zsolt...
üzenetére
Igen de ez a szántás mod elég komplex a többihez képest.
Ha megnézel egy ilyet editorban duplán vannak meg a kerekei, amik nem részei magának a 3d modellnek.
Teljesen elrontja a tömeget és a súlypontot.
Sok közülük kanyarban borítja a pótkocsit.
Nem tudom milyen megfontolásból hagyták ki belőle.
De sok hátránya van amit hosszabb távon nem pótol a látvány. Főleg, hogy a többség nem is szánt soha.Néha én is előveszek egy plough spec -es traktort, jó nézni ahogy dolgozik. Munkafokozaton forog a motor is, dől a füst kifelé a csövön, porzik minden.

-
pokers
senior tag
Az a vezetőfülke-, meg az egész traki rugózása, ahogy kiemelem a tárcsázót, vagy a vetőgépet, igazi csemege. Pont, mint az igazi.
Erről jut eszembe, tegnap volt szerencsém élőben látni egy JD 8230-ast. Pont előttem haladt. Valami brutális méretű traktor. Ekkorát még nem is láttam, pedig alföldi városban lakom, elég sok traktor dolgozik kint a földeken. Mint egy kamion, olyan magas volt.
-
pokers
senior tag
Igazad volt.
Azonos értékeket adtam meg rotSpeednek, persze ellentétes előjellel, és máris úgy reagál a kormányzásra ahogy kell
Plusz, ha már ennyire belemélyedtem, kicseréltem a kamera beállításokat is egy eredeti traki beállításaira, így már nem a táj mozog a Scorpion körül, hanem a Scorpion mozog a tájban. Nagyon nem jön be az olyan kamera beállítás, ahol a mozgó tárgy statikus, a környezet meg dinamikus. A valóság pont fordított.
Ezekkel a módosításokkal a Scorpion lett a kedvenc homlokrakodóm.Egyébként ha már itt tartunk, a sok kipróbált traktor mod közül szerintem a John Deere 6R Pack a BJR-Moddingtól messze a legjobb. Nekik van még egy Case és egy NH traktoruk is, azok is messze verik a többi modot.
-
őstag
őstag
válasz
fbandy72
üzenetére
Nem sok értelme van ennyire belemerülni hacsak valaki nem leli örömét benne

Egy rossz mod nem éri meg a ráfordított időt.
Sok modder most is pakolja a manual ignitiont és az ESLimitert a gépeibe, pedig ezekből ott a globális.
Hiába írják a kommentelők, hogy inkább azt használnák az összes járművön, csak azért is beleteszik.
A sok értelmetlen extra, interaktív kontroll és társaik, meg a gyakran hiányzó l10n bejegyzések csak teleszemetelik az inputbindings -t is. Milyen az amikor a help menü kitakarja a képernyő negyedét?Én az eredeti traktorokat (az alap és a DLC egyaránt) tartom a legjobbnak tömeg és mozgás szempontjából. Néhány modon nincs más változás csak pár hozzáadott extra esetleg másik skin, ezek a jobbak.
Persze egy jó plough spec sokat dob a szántáson, de ez változtat a legtöbbet a gép tulajdonságain is.
Alap géppel unalmas a szántás, az ember inkább direktbe vet vagy kultivátort használ.Homlokrakodók, kombájnok, pótkocsik egyéb eszközök esetében nem ilyen egyértelmű. Némelyik mod sokkal jobb mint a gyári.
-
őstag
őstag
A Scorpion- nál az xml -ben a következő értékek szerepelnek
<wheel rotSpeed="60" rotMax="35" rotMin="-35" ...
<wheel rotSpeed="60" rotMax="35" rotMin="-35" ...
<wheel rotSpeed="-30" rotMax="35" rotMin="-35" ...
<wheel rotSpeed="-30" rotMax="35" rotMin="-35" ...eszerint a kerekek egyforma mértékben fordulnak el, csak különböző sebességgel
egyszerűen adj meg azonos wheel rotSpeed értékeket (figyelj az előjelre, a hátsó kerekeknél nem véletlenül negatív, azok pont ellentétes irányba fordulnak)
a 30 szerintem túl lassú, a 60 túl gyors, különösen 4 kerék kormányzáshoz
nekem a 4 kerék kormányzásúra alakított Wiedemann -on 40 -nel a legjobban kezelhetőa kérdés második felére én is kerestem már a megoldást, sajnos nincs meg az egyértelmű ok
találkoztam olyan moddal ami egyszerűen azért lassult le mert alászedett kerékkel a kerék beleért a gépbeami biztos, hogy ha a wheel rotSpeed érték alacsonyabb, akkor kevésbé hirtelen fordul a gép, és jobban kezelhető
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(belga map)

szeretném én is ki próbálni mert még soha nem játszottam multiba, de ahhoz előbb egy komolyabb gépet kell összerakni