- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
őstag
válasz
drunkyboy #5186 üzenetére
Lehet paraméterezni, például fordulónál tolasson vagy ne, körbe-körbe haladjon vagy kígyózva, meg még egy csomó dolgot...
Még nem volt alkalmam kipróbálni, de a komentekből gondolom, hogy a szabálytalan alakú területekre van kitalálva ahol az eredeti elakad vagy leáll. -
-
drunkyboy
aktív tag
válasz
olivera88 #5190 üzenetére
Lehet még lassabban kellene menned... Azt még kipróbálhatod, hogy ha most semmit nem csinál a gép, akkor kiszállsz belőle, körbejárod, és lehet megjelenik balra fenn egy újabb opció, amivel valamelyik részénél a kombájnt ki tudod pucolni. (Nekem volt ilyen kisbálázóm, hátul ki kellett nyitni manuálisan a leengedő ajtaját, manuálisan kellett zsinórt cserélni ha kifogyott pl)
Ha elküldöd a linket, pontosan melyik Lexion 600-asról van szó, holnap délután kipróbálom én is. -
olivera88
veterán
Letöltöttem egy Claas Lexion 600 as kombájnt a modhosterról. Elkezdtem vele aratni és ilyen hibát dob.
Felemeli a vágóasztalt és megáll. és újraindítani se birom, mert mihelyt leengedné az asztalt fel is húzza vissza. Fogadott munkássál dolgozik de felemelt asztallal, és sípol közben és feliratot is mutatja. Nem hinném h modhiba hanem kombájn vacakol valamiért.
Találkozott ilyennel valaki már?
-
őstag
őstag
Autocombine az amit a neve igér
-
őstag
őstag
Hasznos mod: a shopban a modokat berakja a gyári gépek közé a megfelelő kategóriába, nem kell annyit lapozgatni
-
olivera88
veterán
Találtam egy jó Fiat modot,[link] Csak annyi a hibája h nem ül benne senki
H lehetne ezt megoldani?
-
Zsolt...
tag
Ha valaki szintén Claas mániás, annak itt egy igényesen kivitelezett Axion 850-es.
Teszteltem eleget, tényleg nagyon ott van a szeren! [link] -
apach
senior tag
válasz
adams0201 #5167 üzenetére
töröld le ezzel!!
Revo Uninstaller.
Persze, előbb ezt telepítened kell.Nekem a vodafon üzletben egy srác adta meg, mert ezzel "minden" fájlját le lehet törölni a gépről az adott programnak. És nem marad vissza elvileg semmi. Ingyenes verzió és Magyar is. Tehát ezt tedd fel, utána töröld a játékod, aztán utána telepítsd fel újra. Jónak kéne lennie pedig. HA nem jó, akkor 3 napon belül, köteles az áruház ahol vetted, visszavenni és cserélni vagy pedig a pénzt visszafizetni neked!!!!!!! Ezt mások is jól jegyezzék meg!! Média Marktba vittem vissza egyszer egy játékot, mert nem tudtam vele mit csinálni. De Tescoba kormány konzolt is visszavittem. Ezért, érdemes mielőtt megveszünk valamit, a leírást elolvasni lehetőleg, HA van rajt. Tehát, ha 3 napon belül nem oké BÁRMI, akkor a 3 napon belül visszavitt cuccot kénytelen cserélni, beszámítani, vagy visszafizetni az árát!
Neten vásárolt cuccoknál pedig, kézhezvételtől számított, 8 MUNKANAPon BELÜL élhet bárki az elállási jogával. De a netes rendelés előtt a szabályzatot stb stb ELOLVASNI mindenképp! (ilyen is volt nekünk párommal).
Rendeltünk neki teló aksit, de pont nem olyan típus volt, mint amit tudtunk. ekkor teló, és visszavették. Ezek csak VALÓS példák voltak. Elég ha egy Francia kártya paklit veszel neten, már annál is érvényes, ha neked nem felel meg valamiért. Ugyanis, hiába van kitéve róla akár kép, nem jelenti az ember számára azt, hogy az úgy is néz ki valóságban, az ember kezében. Nyah, de nem ragzom.
szal telepítsd a progit, töröld a fs-t és tedd fel újra. Ezután, indítsd el (frissítések nélkül) a játékot, írd be a kódod, enter. Ezután TANÁCSOS mindhárom patch-t feltenni egymás után!! Én így csináltam/csinálom ha kell. Először az 1.3 majd az 1.4 és pár percel rá a 2.0 patchet. mindegyik után elindítom a játékot! Ezután be a módok, és kész.
A log fájlt pedig mindig nézni kell, hogy nincs e Error vagy Warning hiba üzenet benne! Van van Error, akkor azt a módot kukába tenni! Warning előfordul sok Multifruitos pótkocsinál pl,ha azon a mapon, (pl gyári eredeti mapon),nincs teszem azt,Oat, vagyis Zab. Alap mapon Repce, búza, árpa, kukorica cukorrépa és krumpli van.
Vagyis, ha olyan a pótod amiben szerepel az Oat növény, akkor tuti, hogy a Logban Warning szóval kezdődni fog neked egy sor, aminek a legvégén ha megnézed, pont az Oat név fog lenni.
Ekkor nem kell foglalkozni vele, mert nem hibás, csak figyelmeztet hogy ez van. Játékot NEKEM nem zavarta még ilyen eddig, pedig volt hogy 6-8 félére írta egymás utánba ki hibának.
-
olivera88
veterán
-
adams0201
újonc
Sziasztok
Új vagyok a játékba
De van egy kis problémám..
Eredeti a játékom de telepítés után nem fogadja el az aktivációs kódot.
Mi lehet a probléma? -
őstag
őstag
válasz
zsolesz0803 #5165 üzenetére
Ez az indoorsound egem is foglalkoztat, találtam működőt belőle, de eddig nem sikerült átoperálnom másik gépbe
-
zsolesz0803
tag
Köszi szépen a részletes leírást, sikerült megcsinálni
az ES limiterrel sem kellett bajlódni mert alapból az sem volt benne hanem le töltöttem egyet! Lenne még egy kérdésem már régóta szeretném ezt a kombájnt átírni olyanra hogy ha benne ülök akkor halkabb mint kívül, a Lexion 780 kombájnban láttam ez az indoorsound csak többszöri próbálkozásra sem sikerült
esetleg ebben tudnál nekem segíteni? Köszi előre is!
-
őstag
őstag
válasz
zsolesz0803 #5161 üzenetére
Szükség van a scriptre TreshingCounter.lua és a kijelzőre TreshingCounter_hud.dds
Kell egy donor mod ami tartalmazza ezeket például ez
1.) töltsd le a donort / bontsd ki
2.) bontsd ki a mododat is amibe a számlálót szeretnéd berakni
3.) a két fájl a donor spezis mappájában található, másold át őket a mododba (a hely tetszőleges, az áttekinthetőség kedvéért a scripts mappát javasolom, ha nincs ilyen létre lehet hozni)
4.) nyisd meg a TreshingCounter.lua -t és add meg a kijelző új elérési útvonalát
keress rá a spezis szóra, ha megvan írd át scripst -re, mentsd el a fájlt
5.) nyisd meg a a modod modDesc.xml -jét
<specializations> bejegyzés alatt hozz létre új sort :
<specialization name="threshingCounter" className="ThreshingCounter" filename="scripts/ThreshingCounter.lua"/>
és egy másikat a <vehicleTypes> alatt
<specialization name="threshingCounter" />
majd mentsd el a modDesc -et
6.) csomagold vissza a mododat, ezzel kész is vagyHa ezek után a játékban nem látszik a kijelző kerete csak a számok, akkor egy másik script zavar be, ami ugyanarra a helyre szeretné megjeleníteni a saját kijelzőjét. Ez az ES limiter ami sok modban még benne van. Felesleges és értelmetlen, el kell távolítani, a korábbi hozzászólásban leírt módon
Egyszerűbb a hivatalos oldalról letölthető és az összes gépre érvényes külön telepíthető ES limitert használni. -
Zsolt...
tag
Jó kis map ez a Vojvodina, nem lehet csak úgy bűntettlenül áthajtani a piroson, én ezt tettem, el is kenték a számat 700 ájróra...
-
apach
senior tag
igen, letelik egy adott másodperc, amit láthatsz ha figyeled picit!! ennyire nem töltöttél még le cuccot netről?
szal, letelik pl 45 másodperc, utána ugyan annak a helyén, megjelenik szintén zölddel pl ennek a kapcsolónak a neve, SRB35K ez, és rá kattintasz, és kész. a többi tudnod kell már. És másnak is (találjátok fel picit jobban magatokat).
-
olivera88
veterán
Letöltöttem a Vojvodina(Vajdaság) Special mapot. Eddig tetszik. Tudja valaki hol a saját gabona tároló F
-
lux95
csendes tag
Hali!!
tudtok olyan körbálaszedöt ami 8/16-nál is többet összeszed?? -
őstag
őstag
válasz
olivera88 #5146 üzenetére
Nem törlődik semmi.
Beteszel egy (vagy akármennyi) mapot a mods mappába, indítod a játékot, egy üres mentési helyre kattintva választhatsz mapot. Ha egy mentés már nem kell akkor törölheted de magától nem törlődik. Ha olyan maphoz tartozik egy mentés amit már töröltél a mods mappából akkor az a mentési hely üresnek fog látszani a játékban, de a savegameXX mappában még ott maradnak az értékek amíg nem indítasz arról a helyről másik játékot, mert akkor az felülírja. -
Butyko
csendes tag
válasz
Wildgreen #5140 üzenetére
Töltsd le innen,egyszerűbb : http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/kroger-srb-35-clutch-version-v-1-0-mp.html#more-19853
Gyakorlatilag vehetsz egy olyan SRB 35 pótkocsit,amelyre ráakaszthatsz egy másik pótkocsit (bármit,de azonos SRB 35 ajánlott) . Szép lassan rátolatsz,és ha ügyes vagy,sikerülni fog. Nem azért,de én 3-as szerelvénnyel járok.
Vontatónak használhatsz traktort(megrakva nagyon lassú lesz),mondjuk egy MAN,Mercedes,stb vontatót(ha a szántóföldön ,vetésben mégy vele,óriási a taposási kár),vagy egy MB 1800 Intercooler-t(stabilan 50-el húz bárhol)
Ja,és ez az utánfutó meglepően olcsó,viszont tökéletesen működik.
Nézd meg a 4906-os bejegyzésemet.
-
Wildgreen
aktív tag
http://www.ls2013mods.ru/load/implements_tools/others/clutch_for_srb_35_v_1_0_beta/130-1-0-1455
Tudja valaki hogy ez hogy működik? Mert én nem jöttem rá! -
olivera88
veterán
A mapot azt a mods mappába kell berakni?
-
őstag
őstag
válasz
Wildgreen #5134 üzenetére
A gép xml -jében <capacity> nevű bejegyzést keress, az ott lévő értéket növeld meg.
Nem személyeskedésnek szánom, csak most jutott eszembe, hogy kezdetben sokan nagyobb és még nagyobb gépekkel nyomatják és még azokat is át kell írni mert lassan ürítenek. Tök sík hatalmas földeken termelik a mérhetetlen sok gabonát van akinek már a 3 db AI munkás is kevés. Persze ez hamar unalmassá válik mivel semmi értelme nincs. Ezzel az erővel át lehet írni a gabona mennyiséget, de annak sincs értelme mert a pénzt is át lehet írni.
Ez nem időre vagy teljesítményre menő játék. -
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok! Az érdekellne még hogy a kombájn tartályát hogy lehet átírni hogy nagyobb legyen! Claas lexion 780-as dolgozik nagy asztallal de nagyon hamar megtelik! Köszi a válaszotokat előre is!
-
őstag
őstag
válasz
Wildgreen #5092 üzenetére
Modhoster hasznos oldal. Értékelve vannak a modok, kommentek is vannak illetve képek és videók.
Nézd meg ezt John Deere 2058 kombájn
Közvetlenül letölthető.
39.000 nél több letöltés, 5 csillagos értékelés.Nem egy ultramodern monstrum, hanem stílusos kis gép. Nagyon szépen animáltak az egyes alkatrészek. Jól vezethető szűk helyeken is. A hangok is rendben ( a kürt főleg).
Számokban kifejezve 7000 l a magtartály 320$/nap a fenntartás, 39,150$ az ára bár ezeket könnyen át lehet írni.Egyetlen hibája, hogy tartalmaz beépített ES limitert ami bezevarja a külön telepíthető egységes ES limitert így az nem jelenik meg a kijelzőn, bár működik. Ezért a kombájnét érdemes kivenni. Pár lépésben megvan.
1. mod kicsomagolása
2.modDesc.xml megnyitása
3. a következő sor törlése a <specializations> bejegyzés alatt <specialization name="ESLimiter" className="ESLimiter" filename="scripts/ESLimiter.lua" />
4. a következő sor törlése a <vehicleTypes> bejegyzés alatt <specialization name="ESLimiter" />
5. a következő két sor törlése az <inputBindings> bejegyzés alatt <input name="ESLimiter_PLUS" category="VEHICLE" key1="KEY_pageup" key2="" button="" device="0" mouse="" />
<input name="ESLimiter_MINUS" category="VEHICLE" key1="KEY_pagedown" key2="" button="" device="0" mouse="" />
6. változtatások után a modDesc.xml mentése
7. JD2058.xml megnyitása
8. legutolsó bejegyzés törlése <ESLimiter posX="0.7543" posY="0.8515" />
9. JD2058.xml mentése
10. Ezután a felesleges fájlokat törölhetjük A scripts mappából az ESLimiter.lua, és a ESLimiterEvent.lua fájlokat
11. Valamint HUDtextur mappából az ESLimiter_hud.dds –t
12. visszacsomagoljuk a fájlokat.Ha már szerkesztettem beleraktam egy hektár számláló scriptet, a képen látszik.
Ha valakit érdekel leírom a menetét -
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok! Tudtok olyan mapot vagy mod-ot ahol lehet napraforgót vagy más növényeket termeszteni?
-
olivera88
veterán
A 14 es verzió ami megjelent Androidra az PC n is lesz majd?A Vojvodina mapot ismeri valaki?[link]
-
Butyko
csendes tag
válasz
zsolesz0803 #5106 üzenetére
A linkeden található hozzászólások szerint 10 nap az érés.
-
drunkyboy
aktív tag
Segíteni sajnos nem tudok, viszont ezen a mapon van szőlő is.
Szerintem amúgy sem lehet "csak" növény modokat letölteni, viszont a map tömörített fájljaiból valamilyen módon biztos ki lehet másolni további felhasználás céljából a kívánt növényt. Talán Apach tud segíteni ez ügyben... -
apach
senior tag
válasz
gyucika #5118 üzenetére
Editorban kellene átírni egy Density nevű érték számot az Atributes ablakban aszem, de lehet h az XMLben is lehet. én mindkét helyen szoktam. Biztonsági mentés UTÁN. de mindig inkább asztalra másolnom sima mappába amibe belenyúlok, abba kicsomagolom és utána alkotok rajt/benne amit tudok.
-
lux95
csendes tag
Hali!!!
valaki tud külön szöllö módot? csak mappot találok multifruitosat de nekem csak szöllö kellene.. :/ elöreis köszi!!! -
gyucika
csendes tag
van egy problémám.Mit kell átírni ,hogy a kamion elbírja a nagyobb súlyt?Köszi.
-
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803 #5112 üzenetére
tessék egy link itt szépen katt a 2 vagy 3 vagy 4 stb számokra vagy a sor végén a kis nyilacskára és lapoz magától. nekem a Farmers Dream XXL van meg de érdemes rá keresni azokra, amik tetszenek úgy, hogy utána odaírod a neve végéhez ezt: mp
Itt az oldalon IS meg fogod ezt a mapot pl találni, elvileg 3 verzióban is, de mindig azt érdemes leszedni, ami után, nagyobb szám van. Mert jobb a v1 verziónál a v3 pl, vagy épp azért v3 verzió, mert a korábbi verziókban levő map hibákat kijavította az illető pl.Maps & Buildings » Big Maps Mods
Itt IS válogathattok, de itt nem jelzik hogy melyik nagy map és melyik normál, viszont ha google chrommal nézitek és használjátok a beépített fordítóját, akkor a képek alatt soknál hosszabb leírás IS van többek közt, plusz csillagokkal jelölik a minőségét. de érdemes a 4 csillagos hibátlant is akár leszedni, mert lehet hogy csak nem szavaztak rá elegen ahhoz, hogy jobb helyzetben legyen.
Nekem van nem is 1 ilyen és innen mentve a könyvjelzőkbe. csak még le kell majd töltögetnem és tesztelnem őket.
http://modai.lt/farming-simulator-2013/fs13-maps/
A sor végén a 3-as nyílra katt és léptet itt IS szépen az oldal. Ha valamit jobban meg akartok nézni, katt a nevére vagy érdemesebb jobb klikk a nevére, majd a megnyitás új lapon vagy ablakban. így nem kell visszalépkedni mindig olyankor a vissza nyíllal, hanem így csak katt a lap bezárására oszt kész.
-
BoTi2000
újonc
Szaztok!a kisfűnyíró gépem hogy tudom kiüriteni???
-
apach
senior tag
válasz
Wildgreen #5105 üzenetére
Azt azért hozzáteszem még én is, hogy az egyesével az azt jelenti, hogy. ' módot beteszel, SEMMI MÁST, bemész és játszol vele kb 1-2 percet, majd mentés NÉLKÜL kilépsz. de még mielőtt nekiállsz, a log fájlban jobb klikk, majd katt az: összes kijelölése, nyomsz egy Delete gombot, majd a log fájlban felül katt a Mentés ikonra! Ezután kezd el tesztelni, és minden mód után ugyan ezt tedd, játék, log törlés HA HIBÁTLAN ha Error-t látsz, akkor KUKA. Ha Warning, akkor ide másold be a sort és megnézem. Pótkocsiknál viszont előfordul Warning kezdetű sor, olyan, aminek a sorának a végén 2 macska köröm közt egy növény angol, vagy német megnevezése. Ez azt jelenti, hogy az adott mód NEM hibás, csak azért Warningos, mert az adott mapon amin tesztelted, NINCS az az adott növény beletéve! Van nekem olyan pótom, aminél pl 6-8 ilyen sor van közvetlen egymás után. De semmi baja ettől függetlenül. Tehát. Amikor ezt az egyenkénti tesztelést csinálod, az asztalra tegyél egy sima sárga mappát, és abba tedd bele mindegyik hibátlan módot, akár map, akár pót, akár gép! Azért így, mert utána csak kijelölöd Ctrl+A gombok egyszerre történő lenyomásával, jobb klikk rá vagy épp Ctrl+C majd a mods mappában Ctrl+V vel beilleszted és kész. Mellesleg a log fájlban is ki lehet a Ctrl+A gombokkal jelölni a sorokat.
-
apach
senior tag
válasz
Hali mindenki.
Szal. egy szóval? SZAR a map és kész, ennyi. Inkább szedd le a Farmers Dream XXL mapot. az is óriás map, de nálam pl logban hibátlan, és nem igen találkoztam még bajjal. Vagyis, Log fájlban NEKEM TUTI HIBÁTLAN volt eddig. (kivéve mióta mapom szerkesztem, mert valamiért bezavart a szerkesztő vagy mi, és újra kellett a játékot tennem, de eddig semmi gáz nincs egyikkel sem. De tudok még adni map neveket ha kell, vegyesen normál vagy big mapokat (big=óriás).
-
tutikas
tag
válasz
Igen azok között a modok között keresgélj amiket mostanában beletettél mert valamelyik hibás attol tünnek el a gépek az állatok meg az akadozás is attol van ez lehet olyan gép fa akármi amit nem is használsz de már bent van a mods mappáűban vagy szedjél ki mindent azt eggyesével vissza mindegyik visszarakása után kel csinálni egy probát azaz játszani hogy akadozik e és igy kilehet szürni vagy nézd meg a log fájlban mihez ir errrort a log fájlt ott találod hol a mods mappát csak görgesd lejebb az egeret alul van
BOCSI EZT AZ ÜZENETET Wildgreen-nek SZÁNTAM -
zsolesz0803
tag
Sziasztok valaki letöltötte már ezt az óriás mapot? [link] én most letöltöttem csak olyan problémám van vele hogy nem kel ki amit elvetek, felvettem az időt is és az érést is maxra és vártam vele el telt több nap a játékban és még mindíg nem kelt ki
valakinek valami ötlet hogy mi lehet a baj vele?
-
Wildgreen
aktív tag
Kiléptem a játékból mire vissza mentem eltűntek a gépeim az állatok pedig el is mentettem mielőtt kiléptem! Csak az elvetett földek maradtak meg! Még a siló is a tárolóból, bálák!
Ez mitől lehetett? Plusz ha nagy sebességi fokozatban megyek és irányt váltok bár nem is kell akadozik a játék! Tudtok segíteni?
-
lux95
csendes tag
valaki tud esetleg egy jó széles trágyalé szórót??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged