- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Kuo: egy évig még nem lesz új Apple Watch Ultra és SE
Új hozzászólás Aktív témák
-
djj131
csendes tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne ,hogy ha multizunk a barátommal ha én indítok játékot az övé szaggat ha ő indít akkor az enyém szaggat mi lehet a baj? Köszönöm.
-
djj131
csendes tag
Sziasztok ajánljatok már olyan multifruitoa mapokat amit ti is szerettek (nagy földekkel)
-
djj131
csendes tag
Igen a másik pályán azzal dolgozok.
-
djj131
csendes tag
sziasztok letöltöttem az agrarfrost mr mappot de
hiába teszem be a mods mappába nem indítja el .
-
djj131
csendes tag
Sziasztok tudna valaki egy nagy tsz mapot ajánlani amiben van sokfajta növény sárfoltok és nektek is tetszik
-
djj131
csendes tag
PAVIKA írd már meg ,hogyan kell betenni plusz növényeket a mapba részletesen légy szíves.
-
djj131
csendes tag
Amit küldtél linket le szedtem beraktam a mods mapba de meg se jelenik a karierek nél hogy elbirnám indítani pedig beraktam.
-
djj131
csendes tag
Neked van rajta MR mod nem lehet hogy az a baj.
-
djj131
csendes tag
Valaki segítsen már abban ,hogy a xxl sunsine map miért nem indul el nálam amikor beleülök egy gépbe olyan mintha le esnék a föld alá ha veszek egy gépet és elindulok vele egyszer csak az is beesik a föld alá,de ha bármilyen más mapot letöltök vagy gépeket minden működik tökéletesen csak pont ez nem.Valaki segítsen már .
-
djj131
csendes tag
Sziasztok a morrealisztik traktoroknál mi az a sárga nyíl a jobb felső sarokban mire való a 1 2 3 fokozat mert semmi nem változik amikor váltom
-
djj131
csendes tag
Köszi a segítséget a bárhová billentés mod bent van a mods mapban csak nem tudom ,hogy melyik gombbal tudom működtetni .A pálya a paradise 1.3 nincs rajta napraforgó de hallottam olyat hogy lehetrá szerkeszteni valahogyan.
-
djj131
csendes tag
Morrealistik mod ban játszom hogyan lehet bárhová billenteni és mivel változik a játék ha a pálya is olyan?
-
djj131
csendes tag
Nem tudna valaki a paradise pályára napraforgót rakni és vissza küldeni nekem meg köszönném , mert úgy hallottam aki ért a géphez megbírja csinálni énnekem esélyem sincs az ilyenekhez.
-
djj131
csendes tag
Sziasztok valaki nem tudna olyan pótkocsit küldeni ami már már át van írva ,hogy többet tudjon vinni (sokkal) ha van több akkor megköszönöm mert tudok választani.
-
djj131
csendes tag
Nem lehet ,hogy a gépem nem bírja ? De amúgy minden más modot bír a játékom is az eredeti. Tanácsot kérek?
-
djj131
csendes tag
Igen erre gondoltam letöltöttem máshonnan is itt meg lefagy mikor elindulna? Jobb pálya mint a paradise?
-
djj131
csendes tag
Tud valaki abban segíteni ,hogy letöltöttem a xl farming sunshine mapot és amikor elkezdek vele játszani a gépek le esnek a föld alá kellene hozzá valami kiegészítőt letölteni?
-
djj131
csendes tag
Én végig nyomkodtam ezen a tetves billentyűzeten az őszes gombot a g gombot tudom ,hogy váltja az aktuális gépen a rácsatolt szereket csak arra lettem volna kíváncsi hátha hátha lehet valami praktikája . Mer különös ,hogy csak a fendeknél csinálja de ott mindnél.
-
djj131
csendes tag
Sziasztok vettem egy fendet de nem bírom róla lekapcsolni a vészvillogót semmivel sem más fendekkel is volt már ilyen bajom , melyik gomb kapcsolja ki?
-
djj131
csendes tag
Legyetek szívesek elmondani ,hogy ami a modhosteren is van multifruit módok azok hogyan működnek csak beteszem a mods mappába és amilyen pályán játszom ahoz csatol több vethető növényfajtát? Vagy hogyan működik ,mire szolgál? Légyszives segítsetek.
-
djj131
csendes tag
Tud valaki egyfejes mély fordító ekét ajánlani ?(linket) Köszi .
-
djj131
csendes tag
Létezik olyan eke amit a traktor orrára lehet akasztani ? Ha igen valaki linkeljen már egyet: köszönöm a sok segítséget mindenkinek.
-
djj131
csendes tag
Létezik olyan istálló amihez van karám is meg trágya tároló , és csak be kell helyezni a mod mappába ja jó nagy kellene . KÖSZI előre is.
-
djj131
csendes tag
Tud valaki olyan pályát ajánlani ahol nagy földek vannak mint a paradise pályán de lehetne több növényfélét vetni .
-
djj131
csendes tag
Sziasztok azok a letölthető multi fruit módok ahol mutatja a különböző növényeket mint pl napraforgó mire valók mert a mappába beteszi de vetni semelyiket nem lehet.
-
djj131
csendes tag
Köszi de nagyon nagyon alap a gépkezelésem, én csak a mod mappába behelyezhető dolgokat tudom megcsinálni.Létezik olyan fűkasza amelyikre lehet munkást felvenni.Köszönöm a segítségedet.
-
djj131
csendes tag
Tud valaki valahol olyan fűkaszát amelyikre lehet alkalmazottat felvenni.
-
djj131
csendes tag
Köszi ZSOLESZ0803 tökéletesen működik.
-
djj131
csendes tag
Sziasztok tud valaki olyan módot küldeni ,hogy a kombányok egymást követve arassanak. Írjátok már le ,hogy kell feltelepíteni , és , hogy a pályára egy sárfoltot, hogy lehet felrakni?
-
djj131
csendes tag
Igen ezek le vannak töltve.
-
djj131
csendes tag
A játék eredeti milyen 2 patch kra gondoltál?
-
djj131
csendes tag
Köszi de a vizet leadja de a vályúban nem szaporodik sem a statisztikában.Ezeket az itatókat töltöm. Megköszönném, ha valaki tudna olyan istállónak a linkjét küldeni ahová a lovat vagy a hízó marhát is beadja.
-
djj131
csendes tag
Sziasztok tud valaki segíteni , hogy a paradise 1.3 as pályán miért nem tudok itatni tehenet meg birkát se és még trágya sincs pedig szalmát tettem alájuk.
-
djj131
csendes tag
Még egy kérdésem lenne sehonnan nem tudok leszedni fehér nagy fendet vagy valamilyen más egyedi színű traktort. Tudna valaki küldeni ilyeneket? Előre is köszönöm .
-
djj131
csendes tag
K
öszönöm de a sima paradise pályára nem lehet valahogy plusz növényt rakni ?
-
djj131
csendes tag
Valaki tud nekem abban segíteni, hogy a Paradise 2013 I.3 pályához hogy lehet az alap növényeken kívül napraforgó és más növényeket termelni. Tudnátok-e úgy segíteni, hogy kezdő vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest