Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsula
csendes tag
válasz
Greenfarmer
üzenetére
Igen! Nekem az van meg és 2.0.0.8as verzió!
-
apach
senior tag
hali.
földekkel nem igen bajlódom, mert van egy Magyar tutorial leírás hogy hogyan kell. (egy másik fórumon is vagyok), és ott sok infót találok/találtam eddig. Elég ha leír valaki egy kérdés, és ha komplett érthető válasz érkezik rá, kimásolom a szöveget Word dokumentumba, mentem és kész

"Ezt a teknikát MINDENKINEK ajánlom figyelmébe".

Most megpróbálom kivenni azokat a triggereket, meg dolgokat, amik a 2011 ből lettek átírva, vagy amikből 2 van, (van több is ilyen, pl siló). Ha így se okés, akkor átteszem egy kb 10 növényes, Multiképes alap, sík mapra a totális mentett objekteket és mindent ami a mapon van. Ez cikkes rész akkor, mert az i3D rohadt hosszú lesz átírogatni egyesével, (objektek/épületek textúra elérési útját), és utána lehet talán alkotni, ezért nagyon remélem, hogy sikerül megoldani a dolgokat. Az info triggerekkel is van némi zavar, de csak annyi, hogy pl a vízvevő infó triggere a benzinkút előtt van pl.
Vagyis nem ott, ahol kell. Ha tudom, akkor átírom a triggert, ha nem, akkor szépen 2 perc alatt, áthúzkodom őket oda, ahova kell. 
Bele is kezdek most hogy legyen időm is rá elég ma.
Ma még teszt kört akarok megint futni rajt. 
-
apach
senior tag
lehet okés lesz addigra, viszont, a 2011 map növényei lesznek csak, kivéve, ha bele nem tudok tenni másikakat, esetleg ugyan azokat kimásolgatva áttenni egyik i3D ből a másikba. Akkor akár lehet h 10 félét is tudok. Mutatok pár képet, kíváncsi vagyok a véleményekre majd.
Legfőbb bajom a bugok.(aki esetleg csinált már 13 ba mapot, és elég tapasztalata van, segíthet ha akar, de hétvégéig megpróbálom megoldani magam ha tudom.
Szeretném megcsinálni lehetőség szerint egymagam. :S 
De, NEM véglegesek még a dolgok amiket látni.
Pl háttérben a siló melletti szürke "töltőt" -
dsr
senior tag
Sziasztok! Vetőmag feltöltő helyet hol találok?
-
apach
senior tag
remélem is. 
Akinek viszont kell ilyen, az írjon és csinálok olyan szöveggel amilyent akar, és persze képpel. Googleban kerestem a képet "valóságos hely", át méreteztem 512x256 ra és utána ráírtam
De ez a könnyebbik fele. 
Viszont, nem mind1 hogy mekkora képet szedek le, mert arányosan, 500x375 volt a letöltött méret. lehet az eleje 1024x csak a második része, közel 512 legyen. de lehet 1600x 800 is pl. -
apach
senior tag
Én viszont, hoztam egy kis mutatós képet.

Új zászlóm lengedez a szépben. Csak 1 bajom van vele, hogy a másik oldalról visszafelé lehet csak olvasni.

am mindkettőt Én csináltam magamnak.
A háttérben messze amúgy a "tengerpart" van. 
A Magyar zászlótól balra, a képen egy sötét kis csík pedig messze a város.
A tenger parton. A farm a map közepén van. Még csinálok Táblákat is.
) -
apach
senior tag
-
apach
senior tag
válasz
kisselandras
üzenetére
kösszű a gép!! ennyi. editorral lehet egyrészt megjavítani, de asszem a gép XML ben is
-
Zsolt...
tag
válasz
kisselandras
üzenetére
A játék fizikája amúgy is 1vicc, hát ha még valami bogaras modod is kifogsz hozzá, az már egyenest a muhaha kategória.
-
Greenfarmer
csendes tag
válasz
Greenfarmer
üzenetére
Kérnék mindenkit, hogy olyan válaszoljon, aki tudja a választ.
A TITANIUM EDITION (4952) tartalmazza a 2.0 patch-et, vagy külön kell telepíteni? -
kisselandras
senior tag
Még lenne egy kérdésem mikor fordulok a newhollanddal akkor fel borul oldalra de vissza áll egyenesre ! ötlett valaki?
-
apach
senior tag
válasz
-Dokika-
üzenetére
lux: ettél már ló kolbászt?? mert én igen, és NAGYON finom!!
remélem amit csak tudok, magyar nyelvűn csinálom.
Ez elvileg Multis map, vagyis, amire a 2011 -s map terrainját rátettem, vagyis Ez a map: FarmersDream_XXL
Nevében is látni, hogy XXL vagyis nagy méretű map. mellesleg, tanácslom letölteni mert ha nem emlékszek rosszul, akkor Hibátlan a map a logban.
No erre tettem rá a 2011-s map felszínét.
Volt épület, ami a levegőben volt pl, sőőt az útirány jelző táblák mindegyik.
Volt melóm vele, (még lesz is mert van még amit nem tüntettem el róla).Am, ami át akar méretezni egy normál méretű mapot, és meg akarja csinálni XXL vagyis 4szeres méretűre, annak csak meg kell dupláznia az átméretezésnél a felszínt.
pl map01_dem.png képfájlt. Ehhez mindenképpen az XnView nevű progit ajánlom, mert a bit verziót alapból tudja és nem kell állítgatni. viszont a fájlt ha 1024x1024 méretű, akkor picivel nagyobbra kell méretezni mint 2048x2048, ugyanis akkor nem lesz jó a fájl!! Tapasztalat!Vagyis, 2049x2049-re kell. 2013 ban még nem tudom jó e így, mert nem próbáltam átméretezni alap méretű mapot, csak a 11 ben. Viszont, az a kis map, hibátlan volt!
Van egy letöltött mappa nekem, amit egyik angol oldalról töltöttem le mikor épp nagyon kellett volna ez az infó nekem.
Akit érdekel, rákeresek max Én a neten googleban, és adom a linkjét h letölthesse. Viszont, miután át van méretezve és megnyitva az adott map az editorban, utána jön a neheze. :S KI SIMÍTANI a felszínt, nagyon aprólékos meló. :S Ugyanis hullámos lesz utána a felszín. 2-3 nap legalább. -
Bronzo77
csendes tag
Sziasztok olyan kérdésem van hogy nem lehet 3 bérmunkásnál többet felvenni valahogy????Én Xboxon játszom a játékkal.
-
apach
senior tag
válasz
Zsolt...
üzenetére
sajna nem, de hiányolom még a lovakat IS a disznyó mellett.
Viszont, még pár simítás a farmon, és a farm kész lesz. Utána még némi fásítás a többi épületnél, bga tejipar stb, aztán földek lerakása, (golfpályán gondolkodom hogy betegyem e mert igen nagy területet foglal) meg még 1-2 épület aztán az állat placcok áthelyezése lesz a lényeges meló még, ami remélem sikerülni fog. Tudom hogy kell, és asszem sikerült is teszt mapon áttenni.
Holnap majd még adok infót, (lehet 1-1 kisebb képet) is 1-2 részről.
Most volt a Farm tercia fásítása. 
-
apach
senior tag
Ok. de egyenlőre még a "saját" mapom fejezném be.
Már kezdem unni hogy ennyi ideje csinálom. :S Max V1 verzió lesz aztán utána majd folytatom max a szerkesztését ha lesz kedvem.
Tegnap, még teszteltem egy mapot, ami hibátlan lett, és hát óriás map verzió de nem igen vettem észre. kicsit fura a berendezése, de nem gáz. 
-
apach
senior tag
Hali.

Nekem csak az van, amit írtam is hogy az a baja, de azt lehet tudom majd javítani.

Elvileg a boltnál a trigger, ahogy írtam is. Elméletileg, ha pl a mostani vagy akár az eredeti mapból kimentem a komplett boltot a triggerekkel együtt és kicserélem a mapban levőre, akkor talán megszűnik a trigger Warning.
-
-Dokika-
csendes tag
válasz
Greenfarmer
üzenetére
amennyit akarsz

-
Zsolt...
tag
válasz
Greenfarmer
üzenetére
Igen, lehet!
-
GrooveHero
addikt
Légyszives használjátok a szerkesztés gombot, ne írjatok fél percenként új üzenetet, Köszi

-
lux95
csendes tag
válasz
Greenfarmer
üzenetére
tippem szerint nem
-
lux95
csendes tag
válasz
Greenfarmer
üzenetére
teljes játék kiegészitökkel
-
Greenfarmer
csendes tag
És a másik kérdésem, hogy multiplayer-ben lehet munkást felfogadni?
-
lux95
csendes tag
válasz
Greenfarmer
üzenetére
de zsolt jól mondta nem sok új dolog van benne és annyi csak
-
trakyka
csendes tag
Valaki már tesztelte vagy játszik az új eredeti mappon erre gondolok Vogelsberg 2013 ? Tudna valaki mondani rá véleményt érdemes leszedni?
-
Zsolt...
tag
válasz
Greenfarmer
üzenetére
Pár új mod(map, gépek), semmi több.
-
Greenfarmer
csendes tag
A TITANIUM EDITION csak egy bővítmény, vagy kibővített játék?
-
apach
senior tag
Akkor tessék, szedjétek le ezt.
NEUENBURG AM RHEIN V 2 MIT SCHWEINEMAST
Multiban IS használható, épp az imént jártam körbe.
Ennek van Warningos trigger zavara, de nem vettem észre zavart miközben szórakáztam rajt. 
EZ a zavara:
Warning: Deleting object 'Trigger1' before all triggers are removed
Warning: Deleting object 'Trigger2' before all triggers are removed
Warning: Deleting object 'Trigger1' before all triggers are removed
Warning: Deleting object 'Trigger2' before all triggers are removedEz nem vészes, szerintem játszható nyugodtan a map. Ha tesztelitek, tuti tetszeni fog.
Nekem bejön!
Pici farmja van igaz, de jó, és még annyi, hogy alap növények vannak csak ezen is. Mint a gyárin.Jah, és van vasút, plusz 2 vasúti átjáró.

-
-
apach
senior tag
Igazából, nincs sok értelme, de ettől tetszik nekem személy szerint a Farm rész a mapon.

Most is ezzel alkotok ezerrel. Mutatnék képeket, de még nincs kész, és addig nem nagyon szeretném mutogatni.
Mindenkinek, vagy akit érdekel:
2 vagy 3 tegnap letöltött map közül, 1-k hibás sajna, valószínű hogy a Boltnál a trigger. ugyanis trigger 1 és trigger 2 tudtommal csak ott van. Pontosabban nevezve, a storePlace 1 és 2 triggerekkel van gondja. Lehet ha belenyúlok, akkor javítható, ugyanis nem rossz kis map. Alap méretű.

Am az enyémen 3 ilyen trigger van.
De szerencsére meghagytam eredetileg is ahogy rátette a korábbi készítő. 
Hát, én most 2011 és 2013 verziós mapból dobok össze 1-t.
Kicsit kényszerűen módosítva, ugyanis pár objektet és Buildings-t nem tudtam át konvertálni, így nem tudtam ugyan azt, ugyan oda rátenni. Remélem viszont hogy jövőhét végére végre tesztelni tudom privátban egymagam, és ha nem lesz vele gond, akkor MAJD valakivel multiban is megpróbálni használni. -
apach
senior tag
Csinálj egy sima üres mappát az asztalon pl, majd ezután, másold bele az adott map mappának vagy csak a belső tartalmát, vagy magát a Zip mappát. HA Zipesen másolod bele a mapot, akkor KI KELL bele csomagolni
a mapot, és CSAK AZUTÁN lehet megnyitni az editorral, de tanácslom, hogy a legfrissebb editort használd!
Én az 5.0.3 verzió 64 bites verzióját használom a maphoz. De nekem a Windowsom is 64 bites.Miután az adott map i3D fájlját 2 dupla gyors kattintással megnyitottad, (lehet kicsit várni kell míg betölti),
ez után, keresd meg a farmot (kb középen a mapon), majd katt rá egyszer. Ezután baloldalon vagy épp a jobb oldalon, (kérdés neked hol van a Scenegraph rész), tehát, 1 szer katt rá a shelterre vagyis az épületre, majd megtalálod utána a Scenegraph részben, ezért figyeld, hogy hol nyílik le amikor az épületre kattintasz, mert
máskülönben, lehet h végig kell kattintgatnod addig a szövegeket/neveket, míg teljesen ki nem jelölődik az épület. Ugyanis ha nem teljesen jelölődik ki kattintáskor, akkor lehet hogy valamilyen része ott marad.
Fáknál, bokroknál stb pláne figyelni kell erre, mert hajlamos ottmaradni egy láthatatlan részük, amibe elakadnak a gépek eszközök stb játék közben!Azt még nem írtam viszont, hogy a gyári mapon ha játszol, azt NEM szabad piszkálni vagy hozzá nyúlni, mert kapásból telepítheted újra a játékod, ahogy Én pl tegnap este, mert egyik ParticleSystem XML fájlal gond lett amikor a szerkesztett mapom elromlott valamiért a héten egyik nap. És, minden mapnál, (még a gyárinál is),
Warninggal kiemelte a log fájlban.Ha letöltött vagy stb mapba nyúlsz bele, akkor ezt a nevet keresd az editorban a Scenegraph résznél!!
poleBarn04
Megkönnyítem neked kicsit a dolgod.
(csak mert épp szerkesztem a mapom és 1 ilyen épület még rajt van, mert nem tudtam eldönteni hagyjam e a mapon vagy sem). 
-
apach
senior tag
válasz
diadora
üzenetére
De át lehet!!!
EZT A SORT
<capacity>18000</capacity>
keresd meg Notepad++ vagy pedig a 7Zip nevű programmal! A Notepad++ hoz ki kell másolni a
pótkocsi nevét viselő XML-t pl az asztalra, és utána lehet csak átírni!!!A 7Zip programnál NEM kell kicsomagolni vagy kimásolni az adott XML-t! Csak meg kell nyitni a 7Zip progit, majd megkeresni az adott mód Zip mappáját, megnyitni, és benne az XML-t kikeresve megnyitni azt is ás ezt a fent írt sort megkeresni. Utána meg a számot ami ott van, annyira írni, amennyire csak kedved tartja!
Zipen belül, Én CSAK a 7Zipet tudom, esetleg még a Total Commander vagy hozzájuk hasonló programmal. -
diadora
csendes tag
Akkor sem bírom át írni, a pótkocsi kapacitást.Nem olyan mint a 11-ben.
-
birbal
újonc
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az alappályán játszok és van egy épület, objektum amit szeretnék máshova is elhelyezni. Valahonnan le lehet tölteni? A segítséget előre is köszönöm.

Ez lenne az az épület:

-
apach
senior tag
Hali ismét emberek.
No. Hoztam nektek egy szuper oldal linkjét. jelenleg is a Mapok közt böngészek, és mentem a könyvjelzőkbe 3 helyre a különböző mapokat.
Ebből kifolyólag, keresek, MINIMUM 1 olyan tagot, akivel a jövőhét folyamán, Hétfő, Kedd tudnánk pár mapot tesztelni, hogy multiban mennek e egyáltalán, ugyanis Jelzés erre kifolyólag az oldalon nem igen található az adott mapoknál. Előre láthatólag, mindkétféle méretű lesz, Big és Normál méretűek. Emellett, néhány módot sem ártana tesztelni majd.Tanácsos Google Chrome-t használni és azzal fordítani is lehet, ugyanis Litván oldal. A mapoknál a legtöbbnél, aránylak sok NAGY kép van és szépen meg lehet nézni milyen a map. Magyar mapok is megtalálhatóak az oldalon.
Használat:
Bal oldalon a 2013-részre katt, ekkor lenyílik, és ott al pontokba van sorolva minden.
Traktorok, Kombájnok stb stb. Mint írtam Google Chrommal szuperül lehet fordítani vagy 20-30 féle nyelvet.
Cseh-t és Szlovákot kicsit nehézkesen akarja, de lefordíthatóak ezek is.Tehát, az oldal linkje: Modai.lt
tanácslom szintén, hogy Mentsétek el külön mappába a Könyvjelzőtökbe, mert igen csak jó oldal! Én nagyon szeretem. A Gamemodding oldalt szintén tanácslom nektek menteni többek közt.
Még ezeket is menthetitek akár:
Új tagoknak viszont Erősen ajánlott az oldalak elmentése akár hova, Régieknek meg pláne, vagyis, azoknak, akik még mindig elfelejtik használni a keresőjét a böngészőjüknek!!! Miért írom ezt? Mert bárkinek szívesen segítek, de azoknak nem, akik arra nem képesek, hogy beírják az adott gép, stb nevét a keresőbe és maguk is próbálkozzanak kereséssel! Nekem még örülhetnek sokan, mert nem vagyok bunkó és akár azonnal segítek amint tudok és ha tudok, nem úgy, mint Nekem anno, ugyanis alig kaptam segítséget, volt hogy azt is nyögve nyelve adták meg!
Aki viszont, szerkesztésre adja a fejét, annak szintén tanácslom először a keresgélést, ugyanis van 1 fórum, ahonnan eddig már vagy 8-10 FONTOS vagy lényeges infót mentettem ki Word dokumentumba.
Tehát, sértődés ne essék, keresőt használni tessék! Google használata ebben kimondottan TÖKÉLETES. Nekem Mozilla és Chrome IS van a gépen egyszerre. Explorert CSAK AKKOR használom, amikor újratelepítem a gépe, és Le akarom tölteni a vírusirtót, vagy fel akarom telepíteni azt. Ugyanis a vírusirtómhoz KELL mindenképpen net kapcsolat!Köszi a figyelmet!
-
apach
senior tag
Tessék, találtam is egyet.
-
birbal
újonc
válasz
Robert1994
üzenetére
-
apach
senior tag
-
drunkyboy
aktív tag
Az Arcusin automata bálafelszedőket próbáltad már? Ezek mind szépen felállítva leteszik egy helyre a rakományt.

Ez nyolc körbálát kezel: Arcusin Round Bale Autostack v 2.0
Ez 52 darab kockabálát visz: Arcusin autostack v 1.0
És még egy: Arcusin Autostack 48
Valamint van hozzá egy tároló épület igény szerint: BaleStoreÉs még egy körbálafelszedő szett.
-
trakyka
csendes tag
Hali!
Találtam egy mappot ami nekem nagyon tetszik nem rég játszok rajta és pár dologra nem tudok rájönni ha valaki játszik ezen a mappon és tudna a segíteni azt megköszönném
A kérdésem az lenne h amikor a traktorba kell olajat cserélni és ezt akkor adja be amikor messze vagyok olyan helytől ahol lehet ezt csinálni. Arra van megoldás h bárhol tudjak olajat cserélni? -
colin81
tag
Sziasztok! Jelentkeznék multira, normális csapathoz ha lehetne. 32 éves vagyok mezőgazdaságban dolgozom 8 éve . Jelenleg Titanium Editionnal nyomon.
-
zarew
senior tag
válasz
tutikas
üzenetére
Hát köszönöm,de nekem ezeknél jóval nagyobb kellene. A jelenlegim asszem 84 normál bálát tud. Csak a lerakodás bajos. Mert ügye villával lerakni kicsit vacakolós, az önlerakó pedig úgy odavágja hogy vagy szétesik az egész vagy pl. épületben biztos nem oda rakja ahová szeretném. Nincs valami mod arra,hogy szépen sorban tárolja automatán? Mint pl.a silózó.
Más: melyik mod az ahol szám megnyomásával direkt léphetsz gépekhez,nem kell tabozni?
Előre is köszi.
-
apach
senior tag
Sőőt, keress rá a Fuhrmann nevezetű 3 féle pótkocsikra, amiből van 2 tengelyen 3 és 4 tengelyes verzió is, sőőt, magasító rács is van rajtuk. De mindig azt érdemes nézni hogy hányas verziós, ugyanis ha van 2 egyforma pót, attól még lehet egyik jobb mint a másik, ugyanis a v2 és v3 verzió jelölés azt jelenti, hogy valamit vagy javítottak rajt, vagy hozzá tettek még valamit, lehet ez akár plusz növény amit vagy amiket szállítani lehet vele. Ez vonatkozik a gépekre IS többek közt.
Nah, lássátok hogy rendes IS vagyok, hoztam egy komplett Pótkocsi ÉS Teherkocsi pakkot, amikkel szintén lehet sok félét szállítani, mint pl a trágya.

MAN TGX Krampe Multifruit Pack v 2.0
ezek pedig a pótkocsijaik:
-
apach
senior tag
Hali! IGEN VAN olyan NAGY pót, amivel szilárd trágyát is lehet szállítani, ilyenek általában a multifruit jelzésűek, ezért szeretem pl a modhostert, mert ott legtöbbször odaírják leírásban hogy miket visz, de van még több hasonló oldal is ahol láttam hogy fel van így sorolva. No nid csak ezt. épp ezen van nekem nyitva. Felül a conow zöld póttal manure-t IS lehet vinni!
látod? csak engem kell kérdezni. 
Legelső az. de kezd elölről ezen az oldalon, alul katt az 1 számra és elölről tudod kezdeni a keresést.
sőőőt, kapásból az alatta levő Joskin pót is ilyen!! sőőt, a 19 oldalon egyel visszább, még EZ IS
Kroeger Agroliner SRB 35 Multifruit v 1.0 tud szállítani még több félével együtt, mint az előző 2. -
lux95
csendes tag
sziasztok!
lenne egy kérdésem...
olvasgattam visszább hogy nem lehet platóval szállitani a trágyát.
nincs-e esetleg valami mód amivel megoldható??
néztem de csak trágya szórót találtam :/
elöreis köszi!
-
apach
senior tag
nehezen... :S
ez egy Scania Hauber kamioné 2011 verzióból, de egyezik a 13-al.
<motor minRpm="300" maxRpm="900 1500 10000" brakeForce="55" forwardGearRatio="2.5" backwardGearRatio="1.5" differentialRatio="4.0" rpmFadeOutRange="20">
<torque rpm="300" torque="33"/>
<torque rpm="600" torque="38"/>
<torque rpm="900" torque="45"/>
<torque rpm="1250" torque="55"/>
<torque rpm="1980" torque="60"/>
<torque rpm="2200" torque="65"/>
<torque rpm="3000" torque="70"/>
<torque rpm="3200" torque="75"/>
<torque rpm="3600" torque="80"/>
<torque rpm="4200" torque="85"/>
<torque rpm="10000" torque="90"/>
</motor><accelerationSpeed maxAcceleration="0.2" deceleration="0.6" />
Ezeknél kell szórakozgatni de NAGYON óvatosan, és CSAK AZUTÁN, miután csináltál róla egy biztonsági mentést, mert ha rossz lesz, akkor kidobható a mód, és töltheted le Újra, HA megtalálod ugyan azt még egyszer! Ezért, az adott gép TELJES mappájáról másolással csinálj egy mentést, egy sima asztalra csinált mappába bele téve. és utána nyúlj bele a gép nevén álló XML be! De NAGYON lassú menete van, mert egyesével szabad max csak növelni vagy csökkenteni az értékeket, a maxrpm számokhoz nyúlhatsz, a minimumoshoz NEM kell! jah és mellesleg, lehet nem lesz jó vetésnél a tempomat ha bele nyúlsz az első 2 számba!!
-
4391ps
csendes tag
Hali
Valaki megtudná mondani hogy egy módnak hogyan kell átírni a sebességét? -
apach
senior tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Ááá, elég széles hely marad nekik, emellett a földek szélére nem is igen akarok tenni. Csak kerülgetném a 18 méteres vetőgéppel stb stb. A főbb helyeken lesz csak leginkább. Majd ha lesz kedvem, később kicsit tovább alakítom e téren majd.

Új hozzászólás Aktív témák

- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Warships
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vagyis nem ott, ahol kell. Ha tudom, akkor átírom a triggert, ha nem, akkor szépen 2 perc alatt, áthúzkodom őket oda, ahova kell.

D Épp tesztelem JÁTÉKBAN a mapot. Bolt okés, földet lehet venni, most megy a gép épp a farmra.
A háttérben messze amúgy a "tengerpart" van.