Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tomcsi780
üzenetére
Innét töltöd le a hivatalos Farming Simulator 2013 - Update 2.0-t (természetesen azt a nyelvűt, amilyen a játékod), telepíteni pedig úgy kell mint bármilyen más fájlt (kétszer rákattintasz > tovább > tovább > tovább > kész).
Sityuka80:
A zip fájlt bemásolod a Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2013\mods mappába (természetesen a játék NE fusson mikor bemásolod). -
sityuka80
tag
Sziasztok.
A nádasfalva mapot, hogy tudom betenni a játékba?
zip kiterjesztésű.
köszönettel. -
Tomcsi780
csendes tag
Sziasztok érdeklődni szeretnék patch ügybe honnan lehet letölteni ezeket, és hogy lehet telepiteni?A játékom eredeti ,Farming simulator 2013 titanium. 2 napja lett feltelepitve .

-
LaMazZz
tag
Sziasztok
Valaki aki ráér és foglalkozik mod ki javítással ha nem nagy a gond vele az segítene?
JD WTS kombiról lenne szó jó kis gép lenne annyi volt vele a gond hogy gurultam vele kicsit kiszálltam belőle és kifagyott a játék. Srcipt cserét próbáltam de nem segített rajta.
Azt nem tudom, hogy félkészen került kiadásra, vagy 11-ből lett átrakva.
Megosztott utána is az lenne.
Aki úgy gondolja, hogy segítene az írjon pls. -
SparrowHUN
tag
válasz
Wildgreen
üzenetére
Hát papa, amíg hibás addig nem adom ki. Privátban meg nem adom át senkinek sem, mert ami már meg van valakinek, az kikerül elkészülés előtt, aztán jönnek a fikázások. Pedig ha azt a rohadt permetezés textúrát meg tudnám oldani, mindjárt közelebb jönne a kiadás dátuma.

-
sonkapapa
csendes tag

-
Wildgreen
aktív tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
Sparrow nem akarod ezt a map-ot megosztani velem?? Vagy még teszteled?? Ha kész mindenképp szeretném kipróbálni!! Köszi!!

-
apach
senior tag
Nah hali.

Asszem összejön lassan egy legalább 8 tagú multi csapat.
de már így is vagyunk 6-an. 
-
fbandy72
csendes tag
Sziasztok!
Hát ez elég futurisztikus, ez már szerintem nem igazán valós szimuláció.
[link] -
petyike11
újonc
Sziasztok. Érdekelne van-e évszak változásos mód?
-
őstag
őstag
válasz
drunkyboy
üzenetére
Az a baj, hogy hatalmas adósságot rak a nyakadba (én hard -on játszom mindig)
Az egész géppark a földjeiddel együtt nem ér annyit mint amennyi a hitel.
Mire gabonából termelsz annyit, hogy fejleszteni tudj, vagy törlessz, az hosszú idő.
De látszik, hogy sok munka van a térképben, aki more realistic -el játszik annak ajánlott kipróbálni. -
SparrowHUN
tag
Annyira nem vágom a skinezéses témát, de ha dobsz egy linket, hogy pl. melyik gépet szeretnéd festeni és mit szeretnél rajta változtatni, meglesem. De csak délután, most melóhelyen vagyok.
De ha csak logókat akarsz rárakni, az a legegyszerűbb, ha a logót hátterét átlátszóvá teszed, és úgy rakod fel a skinre. -
apach
senior tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
Nekem még azt írhatnád le HA tudod, hogy. Hogyan tudok árnyalt skineket át színezni??? Ugyanis a 8780-s lexionok is árnyékolt skinesek. amiket én tudtam csinálni, azon sajna nincs egyáltalán árnyékolás.
priviben leírhatnád akár részletezve is és képekkel. (látva jobban tanulok mindent!) Nagyon hálás lennék az infóért. -
SparrowHUN
tag
válasz
fbandy72
üzenetére
Még valami Mindenkinek: a dxtbmp a gépek skinfájljainál is jó, tehát nem vibrál egyik másik festés. Ezt Alali 80-as, és 82-es MTZ-jén próbáltam. A 82-est hagytam alapon, a 80-ast mattosítottam. És valóban más lett a festése. Jó kísérletezést!
Ja, biztonsági mentést mindig csináljatok!!!
Ki tudja... -
fbandy72
csendes tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
Köszönöm, dehogy bántó a tanács mindig jól jön. Még csak most gyakorlok építeni, olyan kisebb módosítgatásokat már csináltam alap térképen de teljesen újat még nem. A paint.net-et használom de majd megkeresem azt a másikat is.
-
apach
senior tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
köszi az infókat. nekem is adtál 2 fontos infót maphoz.
és objekt/buildingsekhet.
Soknál bajom, hogy eszméletlen messze vannak tőlem kimentésük után megnyitva. Remélem így is működik a közelítés. -
drunkyboy
aktív tag
Elkezdtem az MR Hagensted Modified 2013-at. Háát... az eddigi mapok már elég unalmasak voltak, de ez nagyon gyilkos, próbálok "csalás" nélkül boldogulni, de rohadt nehéz. Viszont pont ez tetszik, van benn kihívás. Nagyon jó!

-
SparrowHUN
tag
válasz
fbandy72
üzenetére
Szia!
Jó lesz az... Ha nem veszed zokon, egy-két jó tanács.
Először is, az objektumokat kapásból optimalizáld. Az attributes résznél találsz olyan, hogy Clip distance. Azt állítsd 600-700-ra. Ez állítja be, hogy milyen messziről láthatod az objektumot.Másik. Az objektumok skinfájlja. Én paint.netet használok. De teszem azt, megszerkesztek egy skint, méretre vágom. Mentem DDS DXT3 formátumban. Majd ugyanazt a képfájlt megnyitom DXTBmp nevű programmal és abban mentem véglegesen DDS DXT3-ban. Ez azért is jó, mert sok objektum villog játékban. Na most ez a DXTBmp lemattosítja, így nem fog villogni. Jóval szebben fog futni a map.
Harmadszor. Kerüld az alap fákat. Rakj be low poly fákat. Igaz, nem olyan szépek, de így gyenge gépeken is szépen fut, illetve az i3d sem száll el. Mint írtam, Én lecseréltem minden alapfát és az i3d-m a harmada lett.
Azt hiszem ennyi egyenlőre. Remélem nem tekintetted bántó szándékúnak, nem annak szántam.

-
apach
senior tag
Ha keresel bárhol módot, ls13 oldalakon, akkor elvileg legtöbb nevénél/nevébe is bele írják már pl MR vagy kiírják hogy More Realistic.
Mint pl ennél:
John Deere 1910 1890 air seeder v 1.0 (MoreRealistic) -
apach
senior tag
válasz
Tomcsi780
üzenetére
Hali!
Nekem eredeti szintén a gamem, viszont nem használok egyáltalán lemezt ahhoz hogy játszhassak. Egyszerű a megoldása.
Keress googleban rá a DAEMON Tools Lite nevű programra. Találni fogsz tuti Magyart is, Magyar oldalakon, mert nekem Is onnan van.
Telepítsd, de a frissítést sose fogadd el szerintem, sem esetlegesen a telepítéskor előugró ablakban (nekem asszem kiugrott egy ablakocska hogy frissítsem újabb verzióra) ki nyomtam, vagyis nem telepítettem frissebbet, jó az ami van. Csak magyar legyen a nyelve.Szal. Töltsd le, majd telepítsd.
Utána a Játék lemezét tedd be a meghajtódba és csinálj lemezképfájlt róla, a beállításnál arra figyelj, hogy iso formátum legyen, de mondjuk lehet más is amit tud, csak az iso a használatosabb. Nekem is ebbe van.
Ha nem tudod hogy kell lemezképfájlt csinálni írj rám, és leírom. De szerintem a többiek is tudják jórészt, így közösbe is kérdezheted.
Persze, mielőtt lemezképfájlt csinálsz, kell indtanod egy virtuális meghajtót a programon belül miután megnyitod. Nem nehéz.
De ha ez sem tudod akkor leírom/ leírjuk itt akik tudják. -
fbandy72
csendes tag
Én is kezdtem egy kisebb Tsz stílusú mappot építeni, nem lesz sok minden rajta de majd kialakul

-
SparrowHUN
tag
Na akkor váltva a jó kis régi gépek packra...

-
Tomcsi780
csendes tag
Köszi a választ Gab 68! Volna még itt annyi hogy a játék indul e lemez nélkül? Mert az eredeti játékot most rendeltem meg és telepítettem fel és nem indul lemez nélkül

-
őstag
őstag
válasz
Tomcsi780
üzenetére
a more realistic mod az egy csomag, három fő terület van, a játék motorja, a gépek és a térkép, a negyedik fájl az alternatív billentés
ha mr mod -ot akarsz használni akkor kell a játék motor, a többi nem feltétel, sima térképen is tudod használni vegyesen sima modokkal, akkor nagy változást nem fogsz látni, ki kell próbálni
ha ki akarod használni a benne rejlő összes lehetőséget akkor kellenek a gépek is és a térkép, illetve már van több térkép ami szintén mr (tehát nem muszáj a csomagban lévőt használni)
sok dolgot megváltoztat, amitől életszerűbb a játék, röviden ez a lényege -
Tomcsi780
csendes tag
Sziasztok meg szeretném kérdezni hogy ez a more realisztic mod miről is szól. Ha nekem az le van töltve csak akkor tudok olyan gépeket használni a játékba,ami előtt ez a more realisztic felirat van? Előre is köszi mindenkinek.

-
lacibacsi
addikt
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Estére kipróbálom.
Köszönöm!

-
lacibacsi
addikt
válasz
tutikas
üzenetére
Szia!
Tegnap este nem voltam gépközelben, de ma estére megnézem. Azonban a leírás alapján ez csak azt tudja, hogy az "ekék" gyűjtőbe tartozó mod-ot berakja a gyári ekék mellé. Szerintem azokon nem fog segíteni, amiknek nincs gyári gyűjtőnek megfelelő bejegyzése, vagy az rossz.
Konkrétan arra gondolok, hogy van pl. két T-150-es traktorom. Az egyik megjelenik a Módosítások/Traktorok alatt, a másik a Módosítások/Egyebek alatt. A fenti mod nem csak a Traktorok alatt lévőt fogja a gyári traktorokhoz rendelni? Szerintem igen, de estére kipróbálom.
Köszönöm
-
pet98
csendes tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy azt hogy lehet megcsinálni hogy így elássa magát a traktor? http://www.youtube.com/watch?v=tjY3zvdcqYQ
Meg ha tudtok valami jó MR módot akkor azt elmondjátok???
-
apach
senior tag
válasz
Wildgreen
üzenetére
:S háát nem volna rossz, mert ha játékból repcsi, vagy valami, akkor ott szoktunk egymásnak jelezni. töltsd le és tedd fel nyugodtan. skype.hu leszeded, aztán csinálsz egy regisztrációt és ennyi. jó ha van, más miatt is. ingyen lehet akár mikrofonon dumcsizni is csapattal.
-
őstag
őstag
válasz
lacibacsi
üzenetére
1. modDesc.xml -ben
<machineType>ide kell írni a megfelelő típust</machineType>
ha nem vagy biztos a pontos elnevezésben keresd ki egy másik modból amiben jó2. Egyik megoldás a maxAcceleration amit javasoltak, de igazából ha ez 0.2 alatt van és így is túl gyors akkor sok minden el van szúrva
tömeg / kerekek tömege / nyomaték / áttétel -
Wildgreen
aktív tag
Szia Apach!! Ha ma multiztok be lehet szálni?? Írjatok légyszi!!
-
zsolesz0803
tag
Szia lacibacsi keresd meg a gép xml-fájlban azt a szót hogy maxAcceleration ezt ha átírod kissebbre akkor lassabban fog felgyorsulni lustább lessz a gép
-
lacibacsi
addikt
Sziasztok!
Két kérdésem van:
1. Mit és hol kell átírni a mod-okban, hogy a gépek a saját kategóriájukban jelenjenek meg? Nagyon sok mod egyszerűen "becsusszan" az Egyebek-hez. Szeretném az ekét az ekékhez tenni, de még nem jöttem rá, hogy mit kell átírni hozzá.
2. Mit kell átírni vagy megváltoztatni ahhoz, hogy egy eszköz gyorsulását korrigáljam (konkrétan lassítsam)?
Azt szeretném elérni, hogy egyes gépek ne 1 mp alatt legyenek 40-en, hanem kicsit valósághűbben, lassabban pörögjenek fel. (Elegem vana rakéta MTZ-kből...
) Tudom, hogy a MR megoldaná ezt a problémát, de azt egyelőre nem szeretném feltenni.Köszönöm.
-
petyike11
újonc
Valaki tud még pár letöltő oldalt adni ahonnan módokat járműveket lehet leszedni?
-
-
petyike11
újonc
Köszönöm mindenkinek.Addig el jutottam de rá jöttem, hogy a verzió szám nem egyezett. Valaki tud javasolni jó használható modokat ami stimmel is az alapjátékhoz?

-
tutikas
tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
Ezt nálam egy mod csinálta vedd ki az utoljára berakott modokat ott lesz valamelyiknél a bibi ami miatt eltünnek a gépek Pee-Tee
-
Pee-Tee
tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
Nincs ES Limiterem a mods mappában !
A játékon belül is üres a saját tulajdon fül ....
-
Pee-Tee
tag
sziasztok! MR módban játszom. A tegnapi napi mentésem visszatöltésekor az összes megvásárolt gépem eltűnt. Találkozott már valaki ilyen problémával?
Log file vége:
Error: C:/Users/xy/Documents/My Games/FarmingSimulator2013/savegame2/vehicles.xml(51): Error parsing Element.
Nem akartam pénz csalást a játékban ..... lehet, hogy most mégis kell .....
-
tutikas
tag
válasz
petyike11
üzenetére
Az fontos még hogy amikor berakod a modokat a játék legyen kikapcsolva ha nem jelenik meg akkor nézd meg hogy nem e 2011 es modot töltöttél le mert azok nem jók a 13 ba és ne a gyári gépeknél keresd a letöltött modokat a játékban hanem ha tovább léptetsz mikor bent vagy a boltban van olyan hogy elhelyezhetö tárgyak stb utánna lesznek a letöltött gépek mindjárt keresek képeket hogy hol kel keresni
-
petyike11
újonc
válasz
SparrowHUN
üzenetére
Meg tettem és nincs semmi a boltban.
-
SparrowHUN
tag
válasz
petyike11
üzenetére
C:\Users\Gepnev\Document\my Games\Farming Simulator 2013\mods mappaba kell berakni minden letoltott modot .zip fajlformatumban. De vigyazz, mert vannak olyan csomagolt zip fajlok, amik tovabbi zipeket tartalmaznak. Azt bontsd ki az utolso zip fajlig, es azt rakd be. Utana a boltban meg tudod vasarolni a gepeket. P gomb a legegyszerubb, hogy belepj a boltba.
-
petyike11
újonc
válasz
SparrowHUN
üzenetére
És a modokat,traktorokat stb... hogy tudom bele rakni a játékba,
-
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
Ez a map készen van Sparrow? Mert ha igen szívesen kipróbálnám!
-
SparrowHUN
tag
válasz
petyike11
üzenetére
Hello!
A magyar nyelv mindenképpen megmarad.
Módokat tudsz letölteni a
Modhosterröl, LS-Novinky-röl, na meg persze az FS Portalról (utóbbinál karbantartás van). -
petyike11
újonc
Sziasztok.
Lenne pár kérdésem. Le töltöttem a FS 2013 magyar verziót és szeretnék hozzá módokat.
Első kérdésem honnan lehetne le tölteni a másik meg ha le töltöm a magyar nyelv meg marad-e? -
SparrowHUN
tag
Hidd el, nem olyan jó. Meg Én se tudok sok mindent. És a földjeim kockák, csak nem látszik annyira. Mivel Én is egyedül játszok többnyire, ezért csinálom Én is így. Szóval nem vagy egyedül az egyszerűsítésen.

Na meg 3 éve építek, igaz nem profi szinten, de ezt-azt megtanultam.Neki is álltam dolgozni a mapon.

-
apach
senior tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
nem is rossz. bár én sajna nem tudok ennyire jót.
mert nem tudok földeket rátenni ahogy kell. max kocka földekre tudnám talán.Aki mapot akarna építeni és tud is dolgokat, (rajtad kívül értem), az keressen már meg, és hálás lennék, ha összedobnánk egy jó mapot. Vagy legalább is, nekem 1-t. Még ha csak alap méretű map, az se gáz. Persze, alap hogy amit tudok, vagy stb azt viszonzom is!!!!!
-
pet98
csendes tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy azt hogy lehet megcsinálni hogy így elássa magát a traktor? http://www.youtube.com/watch?v=tjY3zvdcqYQ
Meg ha tudtok valami jó MR modot akkor azt elmondjátok???
-
SparrowHUN
tag
Szia!
Igen, ezekről már mind tudok...
A beragadt gépeket mondjuk nem szoktam nézni, mert Én sose használom. :S
A térképnézet az valóban eléggé tré, de a következőben már megoldottam... A help-ikonok most rendben vannak, mert a Custom ikonokat raktam már be. De még ezt is alakítgatom. Pl. a map nagy része fából állt, amik alapból is bent vannak a mapban. Na ez nagy hiba volt. Mára lecseréltem mindent low poly-sra és az i3d mindjárt harmada lett, na meg nem akadozok...
Szóval elég kis gépigényt csináltam neki... De még mindig teszt, teszt, teszt...
-
pokers
senior tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
Próbálgatom a Barátfalva mapodat, és pár hibát találtam rajta.
A térképen nem működik a gépek "helyreállítása", ha valahova beragad.
A térkép nézet se olyan áttekinthető, a nagy részét zöld meddő terület tölti ki.
Új játék kezdésekor a kérdőjelek nem az adott objektumról adnak tájékoztatást, hanem össze-vissza.
Hirtelen ennyi. Ha még találok vmit, írom
-
apach
senior tag
válasz
Wildgreen
üzenetére
próbáld ki!
ha a géped erős, és legalább 3 giga ram és dualos legalább 2 gigás procid van egy legalább 512-s "külső" VGA kártyával, akkor nem lehet nagy gond. a szervernek kell bírnia szerintem a tagokat el. 4 tagot elbírtam a 30/3.7-s nettel. big map stb. most MR módokat akarunk kipróbálni majd
Mert van egyik társnak (aki szintén innen van vaccsal együtt), Fendt 936-s gép pakk, 2 szín. De biztos tudjátok melyikre gondolok. 
NEM biztos hogy lesznek ilyen fajta módok, de hajt a kíváncsiság pl engem hogy milyenek.
Ha jók, akkor lehet hogy 2-3 fendt gép cserélve lesz.
ugyanis a dual pakkkal, meg tegnap talált 939-s fekete fendtel ugyanannyi lesz bent.
Meg hát 1-2 mód lehet felesleges és lehet kikerül multiból. ha nem használjuk, akkor felesleges.Viszont. AUTOMATA bálás pótot aki HIBÁTLANT tud, olyant ami NEM szórja szét lerakáskor a bálákat, akkor kérném linkjét ahol a képét is pl láthatnám! Ugyanis ilyet nem találtunk még, géppel meg sok idő pakolni. :S báár bálarögzítős fejjel nem gáz, mert nem billeg és nem esik le ha lassítok pl.
-
apach
senior tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
nah ezt majd a mostani multis mapunkon (amin játszunk) megoldom asszem mert úgy tűnik rohadós verzió. igaz, még csak V1-s verziós map.
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Szia!! Holnap átküldöm mert ma dolgozom! De ha jól emlékszem modhoster oldalról töltöttem!! Van több 106-os dominátor is de azt töltsd le aminek az oldalán egy Kite felirat van! Kapsz hozzá sima vágóasztalt egy kukorica vágóasztalt meg egy trailert! Szóval ezt keresd az oldalon!! Pontosan én sem tudom már honnét szedtem le de ha tudsz holnapig várni megkeresem!! Kb. 90% hogy modhosterről szedtem!!
Új hozzászólás Aktív témák

- Precision 7550 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- Honor 400 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 27GL850-B 27 QHD 144Hz Nano IPS hibátlan / G-SYNC / FreeSync
- Zotac Nvidia Gtx 295 ver:2.0 Oem -Ritka -
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ki tudja...

Ezen típusok találhatók a játékban.

vannak belinkelve itt olyan oldalak ahol találsz jó dolgokat csak keresni kell