Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
Új hozzászólás Aktív témák
-
fbandy72
csendes tag
válasz
Kenzan_Hun
üzenetére
Én úgy értelmeztem, hogy nem a játékban sokszorozza neki hanem a merevlemezen akarja másolni egy másik helyre és akkor többszörözi meg és ezért van az, hogy átnevezi a számokat a nevében vagyis sorszámozza. Szerintem valami vírus lehet vagy esetleg nem tudom mivel másolta volna lehet valami beállítási probléma pl. a TotalCommander-ben. Esetleg meg lehetne próbálni másik vírus irtóval is kerestetni.
-
fbandy72
csendes tag
-
perge666
veterán
válasz
lacibacsi
üzenetére
Akkor most én kérjek elnézést amiért találtam egy csalás nélküli pénzkereseti lehetőséget?

3 ember is megkeresett privátban,ezzel kapcsolatban.
Nem értem miért kellett így lehurrogni,az jobb amit a többiek csinálnak/hogy a mentésnél átírnak valamit,és annyi pénzük van amennyit akarnak/??
Tavaly nyár óta játszok a játékkal/nagyon sok dologra rájöttem benne/,és sokat szenvedtem vele.Isten ments hogy azt hidd veszekedni akarok,itt be is fejeztem!!
-
LaMazZz
tag
Sziasztok!
Nem tud valaki repce toldatos vágóasztalt ami 7-9m vagy 10m vagy nagyobbat?
Az alap Case 9230-as kombikhoz kéne. -
-
apach
senior tag
Bocs skacok, nagyrészt nem igen ide való, de remélem a kérdésem senkit nem fog zavarni. Csak a választ privibe kérem majd ne ide nem akarom itt legyen "tele". Meg hát, nem cset (chat).
Tehát.
Mi van akkor, ha akarom a modokat másolni, egyik helyről másikba, és ahova másolom, ott elkezdi sokszorozni valamiért magát, vagy valami nekem. volt hogy 3000 fölé ment tegnap este nekem 1 szem mod. vagyis 1 mód sokszorozódott annyivá. vagyis, pl Fendt 9391, Fendt 9392 vagyis egyetlen 1 módból lett ennyi. nem a teljes mód pakk.
Vírus lehet?? De nem hinném mert nem jelzett gép. Igaz, nem rég egyik DVD ről vagy pendimről rátettem volna gépre egy chatcolorxp nevű progit, és azt trójaisnak jelezte, 2 szer indítottam újra a gépet, másodszorra már nem írta ki a progim hogy a végleges törléshez indítsam újra. Lehet nem tudta mégse leszedni?
Már vagy közel 2 órája megy közepes prioritáson, vagyis keresési sebesség félén a progim, és még nincs 70% keresve.Lényeg a lényeg. Lehet valamiféle vírus? (a leírt trójais eseten kívüli?).
-
lacibacsi
addikt
válasz
perge666
üzenetére
Bizonyára nagy élvezet úgy keresni pénzt, hogy nem dolgozol... a valós életben. De a játékban?!? Mi a jó benne? Van 293 millió Euród? Vaaa! Király! És mit csinálsz vele? Mondogatod magadnak, hogy "haj, de csaszi csávó vagyok"? Vagy mi?
Vannak olyan pályák, ahol összesen 12000 Euród van kezdésre, nulla darab géppel és bevetetlen táblákkal. Na, itt elegánsan becsalok magamnak én is egy kis kezdőtőkét, mert másképp lehetetlen elkezdeni bármit is csinálni (esetleg 1 eurós gépekkel tudsz kezdeni valamit, de hát az is csalás). Kicsi pályán (ahol kisebb és olcsóbb gépek kellenek) 3 milliót, nagyobbakon 5 milliót. (De van olyan pálya is, ahol bőven elég a kezdéshez a banki kölcsön is) Egyszerűen nem tudok annyi gépet venni, hogy elfogyjon ez a kezdőtőke! Ha jól csinálod, akkor harmadik naptól van értékesítésből származó bevételed, tizedik napra visszajön a becsalt pénzösszeg. Innentől fogva a gazdaság önfenntartó. Akkor meg minek a sokszáz millió?
Öreg vagyok (vagyis nem, mert azért még a munka a büdösebb...
), nem értem. De szerencsére nem vagyok egyedül az értetlenségemmel... -
tutikas
tag
válasz
perge666
üzenetére
Van egy egyszerübb is nem kel letölteni hozzá semmit bemész a savegame mappába majd 1szer balklikk erre careerSavegame utánna jobb klikk majd szerkeszt és megkeresed hogy money és átirod arra amennyire szeretnéd majd mentés elötte nézd meg a mapot hogy a játékban hányadik játékállás és akkor tudod kiválasztani,hogy savegame 1,2,3,stb <?xml version="1.0" encoding="utf-8" standalone="no" ?>
<careerSavegame revision="1" valid="true" money="10012451" -
perge666
veterán
Találtam egy nagyon egyszerü pénzkereseti lehetőséget a játékban,ha valakit érdekel szivesen megosztom vele privátban.

Már 100millió euro felett árok,és nem kell érte tennem semmit. -
ObiGabi
aktív tag
Pár HW80-a pótot már megnéztem, találtam is egy logban hibamentes duplafelnist, de a kinézete nagyon gyenge volt, ráadásul csúnyácska kékes színben pompázott. Talán egyszer elkészül ez a pót is.
-
perge666
veterán
Már nézegettem róla gameplay videókat,és nekem tetszik.

F710-es gamepaddal fogom irányítani,szóval nem hiszem hogy gond lesz az irányítással.
Bill+egér kombóval elhiszem hogy kényelmetlen.......Csak az a gond hogy normális tesztet sehol nem találtam róla,ahol minden kérdésemre fény derül.
-
pokers
senior tag
válasz
perge666
üzenetére
Odáig el sem jutottam, mert már az irányítása túlbonyolított, ami kiverte nálam a biztosítékot.
Persze valakinek ez tetszik, mert sokkal élethűbb, mivel a traktorokon is van hosszú/lassú fokozat, és azon belül tudsz váltogatni.Én azt javaslom, hogy mielőtt pénzt adsz érte, nézz szét a net sötét oldalán, próbáld ki, és ha neked bejön, vedd meg eredetiben.
-
perge666
veterán
A professional farmer 2014-el játszik valaki?
Szemezek vele hogy meg kellene venni.
Abba már több lehetőség van,mint az FS2013-ban? -
LaMazZz
tag
Sziasztok!
Tudtok olyan mappot ajánlani ami olyasmi mint a Central kansas map és max 130 MB?
Átszerkesztet is jó (fák és bokrok és ilyesmi fölösleges dolgok nem kellenek bele nekem) meg elég az alap növények max még napra lehet benne.
(KAZAKHSTAN map nem kell az nem tetszik.) -
Brucu
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ha a KAZAKHSTAN mapot bírtam ez se lesz gond !!!

-
n0tr3adY81
aktív tag
Akkor magának a játéknak sincs értelme, mert nincs vége. Egy végtelen körforgás az egész. Ezen logika alapján az fs2013-nak sincs értelme!!!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ajánlom figyelmedbe a Vojvodina Specijal v2.2 mapot. Ott még segédekkel sem fogod győzni

-
gnagydani
csendes tag
Adj el mindent és költözz panelba! Én is inkább a lassan csináljuk "vonalat" támogatom. Például szoktam szántani is néha, pedig semmi értelme, mert egy jó kombinátor megoldja az egészet, vagy olyan vetőgép, ami a kombit is kiváltja, és még permetez is. Persze mindenki igény szerint.
-
djj131
csendes tag
PAVIKA írd már meg ,hogyan kell betenni plusz növényeket a mapba részletesen légy szíves.

-
lacibacsi
addikt
"a játék maga a munkafolyamat"
Köszönöm. Erről beszélek én is már régen. Ebben a játékban az a lényeg, hogy szépen csinálgatod a különböző munkafolyamatokat. Mi a poén abban, hogy egy menetben aratok-bálázok-szántok,vetek-anyámkínja...? Gyorsabban lesz sok pénzem? Minek? Miért nem jó lassan?
-
őstag
őstag
válasz
Greenfarmer
üzenetére
Valóban van ilyen a valóságban.
De az, hogy időt és pénzt spórolsz meg az a játékban nem értelmezhető, mivel a játék maga a munkafolyamat.
Mit csinálsz a megspórolt idővel és pénzzel? Gyorsan újból beveted a földet és kezdődik minden elölről? -
Greenfarmer
csendes tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Annyi az értelme, barátom, hogy ezzel a gépösszekapcsolással két munkamenetet kötök össze, így kevesebb időbe és pénzbe kerül a munka. Mellesleg ezt a módszert a valóságban is alkalmazzák, sőt van olyan kombájn is ami külön eszköz nélkül azonnal bálában nyomja ki a szalmát.

-
lacibacsi
addikt
válasz
Greenfarmer
üzenetére
Hülye aki mondja.

Mindamellett az ilyen gépösszekapcsolásoknak annyi értelme van, mint a 40 méteres vágóasztaloknak...
-
pavika
tag
válasz
LaMazZz
üzenetére
Az öt percet arra írtam, hogy ha már bent van a mappban a növény, akkor hogyan tudjuk azt megcsinálni, hogy el is tudjuk adni.
Tehát kezdjük is ezzel. A map-ot megnyitod editorral. Megkeresed azt a leadóhelyet ahol el akarod adni a növényt. Katt rá. (grainstationtrigger) Ha kijelölte, akkor katt a window fülre, majd az user attributes-ra. Ekkor bejön egy ablak.
A fruittypes sorába a meglévő növények után írod a növényedet, majd a pricemultipliers sorába a végére írsz egy hasonló számot. Ennyiért fogja a játékban megvenni a leadóhely. Ezt a többi leadóhellyel is megcsinálhatod. Próbálok képet csatolni. -
lacibacsi
addikt
válasz
Greenfarmer
üzenetére
Mégis, hogyan szeretnél kombájn után bálázót kapcsolni???

-
szildavid90
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy mióta felettem a legfrissebb peccset nem tudok játszani többjátékos módban. A peccsek egyeznek és az összes modot kivettük, de valahogy még sem akar működni.
A régebbi verziójú peccsen simán tudtunk játszani, de most sehogy sem megy.Tudnátok ebben segíteni, hogy mi lehet a probléma?
Köszi előre is a segítséget!
-
LaMazZz
tag
Sziasztok!
Egy modolt mappon meg lehet azt oldani hogy az alap leadó helyek amik vannak benne, azok bevegyék a naprát is ne csak az alap növényeket?
(Elég lenne ha csak az egyik leadó hely befogadná a naprát ha megoldható.) -
Greenfarmer
csendes tag
válasz
Greenfarmer
üzenetére
Olyan bálázóra lenne szükségem, amit kombájn után akasztva lehet használni. Megpróbáltam a gyáriakat, de ott nem lehetett egyszerre bekapcsolni a kombit és a bálázót. Kérem, hogyaki ismer ilyen bálázó modot, írjon ide egy linket.
-
xerses83
csendes tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy esetleg tudtok e olyan modot ( objektumot ), amelyben a felszedőkocsiról egyszerűen lehet üríteni a szalmát, szénát és a silót? Olyan kellene, amit egyszerűen csak el kell helyezni és nem kell hozzá az Editorban szerkesztgetni. Egyet találtam, de az nem működik, igaz lehet, hogy csak szerkeszteni kellene.
Üdv -
válasz
Greenfarmer
üzenetére

Én nem próbáltam, csak láttam, hogy van ilyen, [link]
-
Greenfarmer
csendes tag
Sziasztok!
Ismer / használ valaki olyan bálázó modot, ami kombival együtt használható? Ha van ilyen, kérnék róla linket is.
Előre is köszi. -
apach
senior tag
Hali!
Megérkezett a 2.1 Magyar Patch a játékhoz!!!! CPU és a hálózati kihasználtság javítottak rajt. vagyis, elvileg jobb és stabilabb a multi, plusz gyorsabb lett a játék betöltése. Mapot multinál automatikusan választja ki a játék, stb stb. Ha jól értelmeztem.
-
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok! Kerestem de nem találtam John Deere 9660 STS kombájnt Fs 13-ra! Csak a 11-re van meg ez a mod?
-
zsolesz0803
tag
sziasztok letöltöttem ezt a mapot [link] egy jó map nagy földekkel, és elvileg lehet rajta vetni napraforgót zabot szóját cirkot meg ilyesmit de amennyire le tudtam fordítani úgy értelmezem hogy le kellene hozzá tölteni valami multifruitos dolgot de nem tudom hogy pontosan mit és hová! A kérésem az lenne hogy aki jobban tud Angolul az irja már meg nekem hogy mit kér letölteni ez a map! Köszi a segítséget

-
apach
senior tag
Halii.
Kell valakinek egy Piros Belarus 892 típusú mód??
Nemrég találtam, és, .... FULL HIBÁTLAN LOGBAN!!!!!!Ez az első amit találtam eddig. Sem MTZ sem Belarus-t nem találtam még log free-st
1:1 méretarányú!!!
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
Greenfarmer
üzenetére
Üdv!
Ha arra gondolsz, hogy nem kell külön megvenni a rakodókart, egy be van a traktorral, akkor próbáld ezt.
Hibamentes, viszont a nagy sebességű kanyarokat nem kedveli.
-
Greenfarmer
csendes tag
Sziasztok!
Tudna linkelni valaki olyan John Deere traktort, amin fixálva van az elülső rakodókar? -
pet98
csendes tag
Sziasztok! Megszeretném kérdezni hogy tud-e valaki olyan mappot ajánlani ami közepes méretű, jó és négyzet alakúak a földek? Előre is köszi!
-
perge666
veterán
Lesz Farming Simulator 2014???
-
LaMazZz
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy valaki nem tudna nekem berakni egy működő napra modot egy map-ba?
Én már próbáltam párszor de sosem sikerült sajna.
Mert van olyan mod ami lehetővé teszi, hogy alap gépekkel is arassak naprát, meg van megosztott NAS napra vágóasztal is.Ha valaki lenne olyan kedves, hogy segítene az írjon és adom a map linket.

-
apach
senior tag
Aham, és 3 szor telepíted ezt is mi? aztán kuka? nekem nemrég meglett a teljes ursus DLC kibontott állapotban, így egyesével is akár tudom használni. a Waderstadt cuccok érdekelnének még, de a fent levő pakkok hibásak és max a 6 méteres vető hibátlan, így csak azt tartottam meg, meg találtam egyesével 2 kultit. egyik 10 méteres. van egy 9 méteres vető is a neten, de hibás sajna az is. Raw texture hibát tudok javítani de sajna többit nem.
-
ObiGabi
aktív tag
Annak, aki olyan térképen játszik, melyen sok növényt lehet termeszteni, ill. az alapnál több leadó hely van, annak jól jöhet ez az árakat és a készletet megjelenítő tábla. F9-cel lehet be, ill. kikapcsolni.
-
ObiGabi
aktív tag
Néhány korábbi hozzászólással ezelőtt szó volt a autótraktor modról, ahol kifogásoltuk, hogy nem igazán működik minden esetben. Kicsit informálódtam ez ügyben és kiderült, hogy a mod jó, a pálya lesz a ludas a dologban. Ahol nem tudjuk rávenni a munkást, hogy kövesse a tábla kacskaringós szélét, ill. néhány méter után megáll, ott elő kell venni az ekét és fel kell szántani a táblát. Szántásnál műkszik az autopilot, szántás után pedig már szépen megy a kultivátorral és a vetőgéppel is a munkásunk. Másik megoldás: aki jártas a GiantsEditor használatában, az beállítja a földekre a megfelelő fóliát (réteget).
2011-en, a GiantsEditor 4.1.7-ben így nézett ki (az új verzióval még nem próbálkoztam):
-
FrezeR
senior tag
válasz
McEacrhan3
üzenetére
Ez egy DLC csomag amit április 2.-tól lehet megvásárolni. A tartalma pedig:
Väderstad DLC
Marshall Trailers DLC
Ursus Addon
Dedicated Server Software
Modding Tutorials
Lindner Unitrac DLC
LINDNER UNITRAC DLC
14.99 euro az ára. -
Brucu
csendes tag
Sziasztok !!
Múltkor láttam valahol egy raklapon lévő vonófejet amit a gyári silózóra lehet felrakni és akkor utána akasztható bármilyen pót !! Tudtok erre valami lenket ??
Köszi előre is !!!
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Van itt olyan aki esetleg megrendeli majd a dlc-ket amazon-ról dobozos verzióban? Erre gondolok itt.
-
fbandy72
csendes tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
Sziasztok!
A zöld kocka alatt lévő gombbal lehet kapcsolni hogy megálljon a végén vagy mellé forduljon, és a zöld kockában lévő +/- jel mellet lévőkét többágú emblémás +/- -al lehet állítani asszem hogy mennyire forduljon mellé, vagy a végétől mennyire. Majd próbálgatom én is
-
ObiGabi
aktív tag
Valaki mintha IFA csomagot keresett volna korábban. Találtam egyet, nem szép, ellenben csúnya
A log fájlba hibát nem generál, sokat nem próbálgattam, akit érdekel itt van. -
ObiGabi
aktív tag
válasz
fbandy72
üzenetére
Helló!
Továbbra se tudom rávenni, hogy kihagyjon egy sort
Végig megy a soron, a tábla végén megfordul, és folytatja a következő sorral a munkás. De ehhez nem kell GPS mod, ez alapból tudja Józsi bácsi.Mit kell beállítani, hogy mondjuk, két gép dolgozzon egymás mellett, a tábla végén pedig ne a szomszédos sorba forduljanak, hanem egy sort kihagyva az az utániba?
Legutóbb így állítottam be, de így sem ok.
-
fbandy72
csendes tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
Sziasztok!
Nekem működik a GPS mod, széles szerszámokhoz használom permetező, fűkasza, rendsodró, stb.
Azért jó hogy a forgókon neked kell megfordulni de segít az egyenes tartásában, ha aktiválod ugyan úgy megy egyenesen mint a munkás csak a végén nem áll meg neked kell megfordulni.
Bal Ctrl + Num 0 =Ki/Be
Bal Ctrl + W =Aktiválás
Bal Ctrl + Num +/- =Munka szélesség
Bal Ctrl + Num /és* =Mentés/Betöltés
Bal Ctrl + Num ,(vessző majd Bal Ctrl +Num +/- Eltolás oldalra -
őstag
őstag
Kapar, akár el is ássa magát, T4 -ben manuális váltó felezővel, szántásmod,
mondjuk van barkácsolni való rajta, de egy próbát megér (kontrollerrel a csuklós kormányzás nem túl jó, meg a hangon is lehet éppen igazítani) -
pavika
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan normál méretű mappot, amin az alapnál több fajta növényt lehet termeszteni és malacok is vannak. A Belga map nagyon tetszik, de azon csak az alap növények vannak. -
ObiGabi
aktív tag
Jó napot kívánok, napraforgót kapálok!

Na ezt én sem értem: az illető eltölt egy csomó időt, belefeccől egy másik csomó energiát egy mod elkészítésébe, de a végeredmény használhatatlan, vagy hibás. Miért nem teszteli le, vagy tesztelteti másokkal, mielőtt megosztaná a nagyközönséggel? Rengeteg olyan traktorral találkoztam, ami jól néz ki, még a hangja is jó, épp csak az első sárvédők önálló életet élnek, a kormányzott kerekek beleérnek a motorblokkba. Elég illúzió romboló.
Egyébként én meg a GPS modot nem tudtam még egyszer sem működésre bírni. Ellenben van egy nagyon egyszerű alternatívája, ami jól működik, Hirabletools a neve.
2, vagy 3 gépet lehet egymás melletti sávban dolgoztatni vele. Egyszerűen csak meg kell mondani, hogy a tábla végén hanyadik sorba forduljon:
1: alap értelmezett, közvetlen a jelenlegi mellé
2: egy munkaszélességnyi sortávot kihagy
3: két munkaszélességnyi sortávot kihagyKicsit trükközni kell vele, ui. a gépek átfedéssel dolgoznak, így a tábla végén a fordulóknál összeakadnak. Megoldás: a tábla szélétől legbeljebb eső gépet kell elindítani elsőnek, majd a mellette lévőt.
Így akár két szecskázó is mehet autópilótával, mi pedig a kettő között, vagy mögött megyünk egy pótos traktorral.
-
pokers
senior tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
A belga mapon próbáltam, de nem akart dolgozni, sztrájkolt a munkás

Azóta más mapon meg nem is kísérleteztem vele, inkább használom a gps modot. De ez meg a frissített morerealistic-kel nem működik együtt
Komolyan, soxor feltettem már magamban a kérdést, hogy minek ennyi mod, ha nem működnek normálisan

Megtalálni a jót, használhatót, meg eszméletlen idő. -
ObiGabi
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák

- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), nem értem. De szerencsére nem vagyok egyedül az értetlenségemmel...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Elinítom az exe file-t és kiírja a telepítés végén hogy a pach nincs telepítve !! ?????????????????????

Akkor tuti, hogy lerobbant a buszuk és elugrottak segítségért.
Végig megy a soron, a tábla végén megfordul, és folytatja a következő sorral a munkás. De ehhez nem kell GPS mod, ez alapból tudja Józsi bácsi.