- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anti22
tag
A távirányítás úgy van beállítva az imon kezelőben hogy készenlétbe tegye a gépet,de van hogy leállítom és olyankor idegesít ha 2 percig kell várnom mire teljesen feláll az OS.De talán ez még tűrhető.Az viszont nagyon jó lenne ha valamilyen programot indítok nem tökölne a vinyó sok másodpercig míg betölt nekem egy media centert például.Találtam új 64 gigás kingston ssd-t 22k ért.Ezen már bőven elfér az OS meg pár játék is.Azért nem mindegy hogy 250mb/s az olvasási sebesség vagy csak 101mb/s mint a mostani vinyómnál.
-
Bitlisz
aktív tag
-
atesss
addikt
Ez tényleg működik így !
De hogy mekkora hülye vagyok hogy erre nem jöttem rá.
Ezer hálaCsak majd a felvevő programot rá kell venni, hogy ugyanígy fel tudjon ébreszteni, és a felvétel végeztével visszarakni készenlétbe.
Meg azt is meg kell oldanom, hogy a HD4670-em Rivatunerrel leszabályozott ventilátora a készenlétből így felébredés után álljon vissza az előtte lévő (leszabályzott) értékre.
Beállítottam már a Rivatunerben, és ha a bekapcsológombbal hozom vissza készenlétből, akkor működik is, de ha feladatütemezőből indított feladatra ébred fel, akkor meg nem megy -
PoNR
csendes tag
Tetszik, köszi. Egyszerű megoldások a legjobbak.
Ha már ilyen profi választ kaptam gyorsan, akkor egy másik kérdésem:
- Tudtok ehhez (http://www.silentpcreview.com/article39-page1.html) hasonló megoldást ami itthon beszerezhető? Ez a teljesen gumis felfogatás nekem nagyon szimpatikus.Közben én is rájöttem, hogy arra az extra PATA/SATA-ra emlékeztem, ezért mondtam max 2-t. Vennék én kisebbet, csak azokon nincs ez az extra csati. A 150-es a legkisebb amin van.
A házon erősen gondolkozom. Lian-Li-k vannak amik tetszenek, de még az is lehet, hogy belevágok egy számomra teljesen ismeretlen területbe és csinálok magamnak egyet.
Bár lehet hogy ezt majd kialszom magamból.
A problémám a házzakkal az, hogy mivel picoPSU-t szeretnék, ezért táp(és táphely) nem kell. Továbbá kellene bele IR vevő (mondjuk ilyen: http://www.soundgraph.com/oem-vfd-feature-en/ power on/off kábellel, mondjuk ezt nem tudom hogy lehetne beszerezni), plusz kellene egy jó HDD felfogatás mint pl amit fent írtam.
-
sb
veterán
A 2.5-ös hdd fogyasztáson csodálkoztam. A routert tudom, mert nekem is is ilyen van.
A tuningnál a C2D-re gondoltál, amit írtam, ugye? Persze, tudom, hogy tuning mellett nagyon megugrik a fogyasztás, de csak a terhelt. Az idle nem sokat szokott változni, már több C2D-vel is megnéztem... pedig ezeknél nem is megy a fesz visszavétel tuning mellett.Pl. Az E4300-am tuningolva idle (órajelet visszavéve, feszt nem!) evett 120W-ot.
Alap órajelen idle (órajelet és feszt visszavéve) is csak 120W-ig ment le az egész konfig fogyasztása.Aztán E5200-ra váltottam, kisebb csíkszélesség és tuning mellett is idle (tehát még mindig visszavett órajellel, de emelt fesszel) 105-110W volt.
És ez igaz az E2180-amra is a másik gépben, a tuning miatt az idle fesz sokat nem növekszik, alapon is 100W körül eszik. Szóval ilyen 40W-okat nem gondoltam, hogy ki lehet belőle hozni... akár még fesz és órajelcsökkentéssel sem.
-
sb
veterán
Azért már ez is jó info... nekem asztali gépben van tuningolt E2180 és ott idle eszik 110W-ot.
Meg más C2D-knél is az volt a tapasztalatom, hogy a nagyobb csíkszélességűek mérhetően többet esznek idlében is. Szóval ez a 40W megnyugtató azért."A fájlok tárolása és torrent: Tplink 1043ND (router) + usb hub + 2db 2.5"-es hdd + 1GB pendrive, idle 7W, max 12W (a 2db hdd miatt) (ez megy csak 7/24-ben!)"
A 12W hdd-kel együtt? +5W-ból elmegy két 2.5-ös?GerykO, 7/24-re tényleg inkább Ion kell.
Nálam is ez van HTPC/NAS-nak: Asrock Ion330, Modecom Feel 202 (96W-os paneltáp+külső táp), 1.5TB WD Green. Régen mértem, de 25W alatt elmegy idle, lejátszásra, másolásra sem lehet több 35-40W-nál. De majd kimérem este... Mondjuk nálam közel sem megy 7/24-ben, de azért szokott menni a letöltés miatt...Most családnak építenék olcsón, csak HTPC-nek gépet, ott nem annyira kritikus a fogyasztás. Ezért próbálkozom ITX helyett mATX AMD-s megoldással (mATX 785 lap + egy alulfeszelt kétmagosított Sempron LE 140 kellene + egy hdd).
-
GerykO
aktív tag
Legalább nem kell leszabályozni, meg mindenféle nappali/éjszakai sebességlimitet beállítani
Jelenleg a szemközti egyetem w-lan-ját használom.Nemrég költöztem
De mintha ipon fórumon írtak volna olyasmit, hogy hot-spot jelet is fogad vmelyik antennával(mintha wan lenne), mert itt egy netkávézó is 100 méterre, ahol haver konfigolta a netet.
Amúgy se digi de upc, ami van az: 8M vidanet, vagy 15M tékony adsl. Azt osszam be
De ha már ezzel 65KM-et áthidaltak, akkor egy városon belüli táv az smafu lesz -
GerykO
aktív tag
Nekem az az 1 pci/x es bővítés untig elég a tunernak.
Bár így, hogy a rutermoddolással a bogarat elültetted, így majd sáskajárást arathatsz.
Már 2-3 hónapja agyalok, számolgatom a költségeket, mindig volt valami ami nem volt okés. Viszont ez a NASos+torrentes router totál korrekt.Ebben az esetben Muter kap egy HTPC-t, én meg valami izmosított vasat raktározok bele egy dvd lejátszóba, hugi meg ellesz a laposán. Azt hiszem ez lesz a legköltségkímélőbb megoldás.
Ilyenkor gecire sajnálom, hogy suliban ennyire szartam a linuxra, és csak felületesen ismertem meg.
Elsején érkezik a fizum, már rendelem is a routert, és kérem is a segítséget.
Bár a leírás alapján csak megoldom. -
GerykO
aktív tag
Mivel ez egyben nas-ként is működne, ez menne a nappaliba, és még két gép lenne rákötve erre. Ezért gondolkodtam először atomban, mivel a NAS-okban is az szokott lenni, és raid 1-et akarok kreálni. Mellé meg jó lenne egy tv-tuner, és vigye a fullHD-t, és ha már a tv miatt sokat menne, akkor a torrentet is ennek kéne kiszolgálnia. Ha linux megy majd rajta, nekem az se para. És az időzített felvételek miatt, és a torrent miatt megy 24/7ben, mert én beállítom BIOS-ban, hogy kapcsoljon be, és anyám szerinted mit csinálna vele? TV-tuner meg max sleep módból éleszti fel a gépet...
stevve: Ezzel ismét csak szűkíteni sikerült a lehetséges áldozataim számát
Köff
A torrent, nem terhelné halálba ez tény, WIFIn keresztüli NAS funkciók szintén nem a procit gyilkolnák, de ha emellé bejön a HD lejátszás, vagy a timeshifting, akkor azért ne akadjon, zene, és a net megint csak nem lenne para. Elég lehet egy fasza cél-linuxal egy ion-atom is erre a célra? Nem csak a wattok számítanak, hanem a termelt hő is, hogy ne kelljen hűteni.Az ion merevlemezvezérlője raid-hez hogy áll?
-
GerykO
aktív tag
Nem feltétlen, mert ha tudom milyen lappal+vga+akármi van a gépben, akkor abból könyebb számolni. Nekem egy 24/7ben működés miatt lenne fontos, és jó lenne tudni, melyik platform eszik kevesebbet, persze a minimális teljesítményszint felett. Mert az atom már kiesett a lehetséges konfigok közül.
-
gurabli
őstag
Na ja, meg ha pl. slim DVD-t használsz (tudtommal jóval alacsonyabb az energiaigénye) és 2.5-es vinyókat.
SZERK: ha NAS, akkor OK, biztos, hogy elég lesz.
Inkább az Atom nem lesz elégSZERK: a Liggy és Dee féle NEC firmware-eknél előfordul olyan, amiben korlátozva van (korlátozható) a sebesség. De pl. egy sima Nero-val is megoldható (bár olvastam, hogy lehetnek vele gondok).
-
Oldmobil
aktív tag
Köszi a válaszokat!
Biztos, hogy nem rakom tele, mert konkrétan egyetlen winyó sem lesz benne, minden tartalom NAS-ról jön rá, az XBMC meg USB-ről fut.
Az egyetlen nagyobb fogyasztó a DVD meghajtó lenne.
Tényleg, nincs ötletetek nagyon csendes, vagy firmware-el csendesíthető DVD meghajtóra?
Köszi! -
craine12
tag
-
craine12
tag
Vettem hozzá egy 8.5A-es adapter is. Ahogyan számoltam, a NB HDD-vel csúcsterheléskor sem kéne meghaladnia a 90W-ot. Mindez persze az AMD verzióra lett kalkulálva. Ahogyan nézegettem a review-kat, E6400-assal meg E2180-assal is 110W alatt maradtak, bár Raptor meg hasonló cuccok voltak melléjük társítva. Gondolom egy 45nm-es proci esetleg alulfeszelve nem kéne, hogy problémát jelentsen, de az egy dolog, hogy mit gondolok, és mi a valóság. Ezért kérdeztem, van-e valakinek pontos információja, saját mérése.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Akkor lehet, hogy rosszul fogalmaztam.
"Elektromágneses összeférhetőség (EMC)
Az elektromágneses összeférhetőség lényege, hogy a berendezések (rendszerek, eszközök, műszerek, stb.) ne bocsássanak ki elfogadhatatlan mértékű elektromágneses zavarokat, illetve a környezeti elektromágneses sugárzások ne okozzanak a működésükben zavarokat (immunitás)."
Ezek ellen egy fémház véd, egy fából, műanyagból készült burkolat nem... De kísérletezni lehet csak én nem ajánlom.
-
cgsilver
csendes tag
úgy tűnik utólag már nem szerkeszthetem a hsz-t
mind1, lényeg hogy elQ*m... a kétmagos természetesn X2 3600+ (esetleg felmegyek 4000+ig mert nincs nagy árk.), illetve hüJe vok, mert 2x512RAMnak több értelme.
Ja és az alap meg a proc 25E tehát ram+házzal 37E...
tuner tuti nem kell mert nem nézek TV-t a távirányító meg opcionális, bár sztem többet érek egy vezeték nélküli minimál bill.el, egér se kell (klaviatura rulez).
nézegettem a hardveres gyorsítást, bár hogy mi a teória úgyse sokat ér ha a gyakorlat másszoval az itteni 780G chipset tesztben AMD 2GHZ-val áll minden film ment 1080p-ben, igaz, hogy elméletileg a config tartalmazott egy HD3450-et szoval legrosszabb esetben kell még kb 8E HUF (és akkor már crossfire!) de ráérek utólag ezt belepakolni, illetve még mindig csak 45Enél járok. a multimcenterek közt szétnézve jelenleg 55E a legolcsobb ami 1080p-t képes jáccani, de term sok vele a baj.
a videokarit ráadásul kihagyhatom egyenlőre még nincs 1080p-s videom, ha lesz és látom h kell, akkor még mindig tehetek bele: PC rulez
hati azért köszönöm a figyelmeztetést, valszeg feljebb tolom picit a procit (2-3E HUF) és egyenlőre kipróbálom videokari nélkül... igyekszem majd beszerezni 1080p-t is, hogy lássam megy-e, term beszámolok, de lehet még pár hét mire meglesz, mert járok pár kört mire megtalálom a legyolcsóbb darabokat -
bbandi
tag
Nah akkor tisztázzuk a dolgokat:
p=progrssive: mint a PC monitorok: ha mondjuk 50Hz a kéfrissítésünk, akkor egy másodperc alatt egy képpont 50szer frissül.
i=interlaced: mint az SD TV: ha maradunk az 50Hz-nél (PAL), akkor fölváltva: hol a páratlan, hol a páros sorokat frissíti a kijelző. Miért jó ez? Mert az emberi szem 23-24 kép/mp esetén már folyamatos képet lát. Ugyanakkor 48-50 kép/mp (fúziós frekvencia) alatt villódzónak látja a képet. Hogyan lehet ezt megoldani (a 30-es 40-es évek eszközeivel!)? 50 különböző képet csinálunk másodpercenként. Ez pazarlás, drága a film. 25 kép/mp és minden képet kétszer villantunk fel. Így működik a mozi (persze ma már nem ezekkel a számokkal), de TV esetén ehhez el kellene tárolni a képet, amire akkoriban nem volt lehetőség. megoldás: másodpercenként 25-ször küldjük le az egyik felét képnek, ugyanennyi időnként a másik felét rajz
720p és 1080i sávszélességigénye ugyanaz. (Aki TV-s HTPC-t szeretne, az ezekben gondolkozzon, ugyanis DVB-S/T/S2-n ilyen van) Tipikus felhasználás: gyors mozgásra (pl sport): 720p lassú mozgásra (pl természetfilm) 1080i.
Erőforrásigény: 720p és 1080i-ben kb ugyanannyi blokk van (16x16 pixeles képrészlet, a tömörítés alapegysége) egy frame-en (ez 720p esetén egy kép 1080i esetén egy félkép):3600/4050 de interlaced esetben valóban fontos a deinterlace filter.
1080p esetben 8100 blokk van, ezt azért nyilván tovább tart dekódolni, mint 4050-et...
tehát erőforrásigény elvileg: SD<720i<720p<1080i<1080p
(PAL SD: 1620 blokk)tömörítés: 3 van elterjedve: MPEG2, MPEG-4 AVC (másnéven ITU-T h.264), VC-1 (ez van HD-DVD-n, blu-ray-en és wmv9-ben)
MPEG2-t ma már lassan egy elektromos fogkefe is tud dekódolni SD-ben, szerintem egy P3 gép is elbír vele HD-ben, csak legyen hozzá tárhely (20-25Mbit/s!)
A VC-1 és az AVC kb ugyanazokat az elveket használja, így erőforrásigényük is (elméletileg) közel azonos.konténer: avi, mkv, ogm, wmv, mov van leginkább elterjedve. Ezeknek az erőforrásigényük igencsak különböző, viszont mivel erről semmit nem tudok, írja meg valaki más.
Ebből vizsgázok kedden, szóval most viszonylag tisztában vagyok a dolgokkal
-
durkonorbi
tag
Ok, megnézem .. bár nem célom a CPU agyonizzasztása használat közben, mivel ez csak hobby htpc ...
még ki akarom majd mérni, hogy mennyit fogyaszt a gép .. uis. a másik, irodai gépben egy X2 4400+ van egy hasonló lappal, azzal összevetve ha nem fogyaszt sokkal kevesebbet, akkor kicserélem a lapot, plussz procit ...
Bár ez utóbbit kétlem .. most ugy sem kell, hogy vigye a HD-t, majd ha kell akkor kicserélem ...
-
durkonorbi
tag
Jelenleg "csak" egy XP van rajta! Távirányító mindent kezel multimédia terén, de plusszban persze ott van az asztalon a rádiós multimédiás bill, és egér is... nekem kell az is, hogy néhe netezzek vele, ill. ezt-azt megnézzek ... ezért még nem tettem fel "front endet"...
HD most nemsoká tesztelem, kiváncsi leszek, mennyit jelent, hogy HD3xxx video van benne ... -
dabadab
titán
MPlayer (ffmpeg).
Valaki csinalt egyszer egy sebessegtesztet (itt is van), ott a jobbak kozott volt.
-
róland
veterán
Az a SPLITTER, "Y" elosztó, nem sima elosztó, mivel az egyik kimenő ágon jóval erősebb jel jön, mint a másikon. Próbáld ki fordított bekötéssel is.
Szerk.: De itt az adekvát topic: TV antenna jelerősítő.
-
Jimmy66
senior tag
Haveromnál tegnap néztem a PVR 2000-t. Nem volt nagyon gáz, bár a képminőség nagyban függ a szolgáltatótól ( kábelTV ). Felvett egy filmet magyar adóról, kidobtuk belőle a reklámokat, kiírtuk és DVD lejátszón megnéztük. Nekem ok volt.
Egyébbként én először asztali DVD felvevőt akartam venni, de ez jobb megoldásnak tűnik. -
beencee
őstag
Ehhez pl. feltételezed, hogy ő egy távoli, szerveren lévő HDD-re "digizte" az adást, plusz azért ezt a tempót (4Mbps, amit említett) egy rendesen megcsinált CAT5-ös hálózatnak illene tudnia, aktív eszközöstül, mindenestül...
Esetleg akkor lehet probléma, ha valami rosszul összerakott, 10Mbps-es HUB-bal osztott hálózat, rossz vételi körülmények között lévő 11Mbps-es wireless, vagy hasonló "légy van a levesben". -
Jimmy66
senior tag
Szia!
A képen látható távirányítót külön lehet megvásárolni a Windows XP Media Center Edition programhoz. Nekem detto ilyen van csak a felirat az alsó részén nem Microsoft, hanem Zalman. Én ezt a Zalman HD 160 házamhoz kaptam és ezzel irányítom a gépemre telepített Media Center-t.
Üdv.: Jimmy
-
quby
őstag
A passziv procihütö nem azt jelenit hogy a házban meg sem kell mozdulnia a levegönek.Pláne ha a táp is passziv, mint nálam.Az tök jó hogy a proc hütö elvezeti a höt de ha az ott marad a házban egy idö után 40 fok lesz a levegö.valami légmozgás kell.Az az illuzió, hogy tudsz 1 procit minden mozgo alkatrész nélkül hüteni hatásosan.
-
marcias
őstag
Egyelőre csak a Meedio-t próbáltam, az tetszett, bár a felülete kicsit ''gagyi'', de tetszik benne a testre szabhatóság, meg okos is eléggé. De gondolokozom az XP MCE-n is, illetve bármilyen egyéb ajánlást fontolóra veszek.
A konfig szerintetek rendben lesz? Max 720p-s HD filmek mennének rajta.
-
duffbeer
őstag
Végülis igazad van. Izlések és pofonok.
Nem tudom volt-e már de gondoltam feldobok egy [link]-et a kedvenc HTPC felépítésemről (És a honlapja: [link]). Ja és ehhez is gyárilag iMon-t adnak. Ezt szeretném megépíteni sajátos eszközökkel. Találtam már hűtőbordát (0,4 K/Watt) szerintem elég. Heatpipeot is lehet kapni méretre, már csak a heatpipe-ot a bordához ''kötő'' blokkot kell valahol legyártatni.
Az a baj, hogy minden tervem megvan, csak még marhára nem álltam neki.
Programnak, vagy Meedio-t használnék mert könnyen bővíthető, programozható, vagy XP MCE-t, vagy Vistát.
[Szerkesztve] -
duffbeer
őstag
Ütemezett bekapsolást elvégezheti a MediaPortal, de távirányítóval nem tudod bekapcsolni a gépet, és egeret sem tudsz kezelni a tuner távirányítójával, az iMon távon egy virtuális billentyűzetet megnyitó gomb is található, ami elegendő rövid szövegek megírásához. És teljesen HTPC-hez van igazítva. A tuneren meg max van 4 irányú nyíl egy enter meg hangerő, amit érdemben tudsz használni. Az iMon távirányító igyekszik helyettesíteni a billentyűzetet is és az egeret is a gombjaival (Tab, Shift+Tab, Alt+Tab Alt+F4, Alt+Enter stb.)
-
duffbeer
őstag
Hát nem tudom. Ilyen szempontból sznob vagyok kicsit. iMon Inside 11000 a senerit-nél. Komoly táv (egérrel), ki- bekapcsolós infraport, szoftver és igen jó minőség. ha már htpc-t építek nem ezt a pár ezer forintot szeretném nézni. iMon VFD-t szoftveresen időzítheted, illetve ha a progiban beállítasz egy műsor felvételét, autómatikusan időzíti magát és felvételkor bekapcsolja a gépet, utána pedig ki. Persze meg lehet ezt oldani egyéb progikkal, de minek, ha egy helyen tud lenni minden. és még jól is néz ki, plusz vfd kijelző, ami mindent kiír neked amit csak szeretnél. Na mind1 ez nem iMon kampány, csak nekem marhára tetszik.
-
lajos001
aktív tag
Én kicsit csodálkozom azon, hogy itt a legtöbb ember inkább a gyengébb gépeket ajánlja. Persze megértem, hogy minél kevesebb hőtermelés a kulcsa az alacsony zajnak, de mire kell a HTPC? A jövőre senki sem gondol? Már le lehet tölteni HD anyagokat, amik bizony (másik fórumról származó tapasztalat) igenis combos konfigot igényelnek.
-
dabadab
titán
Az, hogy a C-M-ben feleannyi cache van mint a megfelelo P-M-ben (ebbol kovetkezoen a Dothan Celeronokonban ugyanugy 1 M van, mint a Banias Pentiumokban), a gyakorlatban semmi sebessegkulonbseget nem okoz, az FSB meg pont ugyanannyi, mint a megfelelo Pentium modellben (400 v 533 MHz).
-
dabadab
titán
''Ha HD filmeket is akarsz nézni, akkor a Celeron M eleve kiesett.''
Miert esett volna ki? Teljesitmenyben ugyanazt hozza, mint a Pentium M, a PM annyival tud tobbet, hogy van benne SpeedStep, vagyis amikor nem kell dolgoznia, akkor szepen vissza lehet venni rajta az orajelet 600 v (az ujabbakon) 800 MHz-ig, igy uresjaratban joval kevesebbet fogyaszt (=kevesbe melegszik).
[Szerkesztve] -
dane
senior tag
-
zLegolas
őstag
Film lejtszásra felesleges 2 magos proci. Egy 3GHz-es egymagos intel vagy inkább 3000+ körüli AMD bőven elég erre, s kevésbé lesz gondod a hangzavarral.
Hehe... nézz rá a GeexBox-ra, milyen az erőforrásigénye.
Amit te írsz, az kábé az ötszöröse ennek.
Nekem egy 700-as PIII-am van a nappaliban a TV-re kötve, remekül szuperál - mondjuk fel nem veszek vele, meg nem is kódolok, csak lejátszás megy rajta. -
jodamester
tag
HD-filmek nekem már erősen szaggattak a 3000+-os alapórajelén. 2.4GHz-re húzva viszont szépen futottak. A hangzavarról annyit, hogy c'n'c opciót+q-fan opciókat használva a prociventi alig-alig hallatszik, sőt néha el sem indul..
Egyébként szerintem ha csak filmre használunk egy pc-t, akkor az elég kihasználatlan. Én most építettem egy 'univerzális' ht és játékpécét.
A megfelelő ház kiválasztása az egyik legfontosabb: pici, hangszigetelt és csendes táppal szerelt legyen. Az enyémben egyébként duplamagos amd van és ddr3 7300gt van. A tápon és a procin van venti, a többi passzív. Tényleg mindenre jó és a játékok sem fektetik meg. -
Kobak77
aktív tag
''Nekem 2 tunerem van és MediaPortal képes kezelni e 2-t. Automatikusan osztja ki a munkát a tunerekenek''
ez jó hír, akkor valószínűleg ugyanígy használhatja más front-end is őket.
''az egyikkel feveszel, akkor a másikkal nézhetsz másik csatornát vagy felvehetsz egy másik csatornából, akár egyszerre is.''
ezért akarok két egyforma kártyát... szar ügy pl, hogy ha van egy analóg, meg egy digitális kártyám, és épp digitális adóról veszek fel, akkor vagy nem választható digitális csat. vagy megszakítja a felvételt -
beencee
őstag
Valahogy megy a dual display mód, akár így is, de én még nem próbáltam. (De ezt amúgy nem a video kártya driverének kellene tudnia
)
Különben készült erre még külön meedio theme is [link], annak a topikjában találhatsz tippeket, illetve keresd a meedio fórumon fasttech kollegát, szerintem ő tud ebben segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sorozatok
- iPhone topik
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Autós topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest