- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jimmy66
senior tag
válasz
DonDragonka #2879 üzenetére
Én is pont ezt a MediaPortal-t szúrtam ki.
-
Jimmy66
senior tag
válasz
DonDragonka #2877 üzenetére
Ez király! Nehéz döntés lesz...
-
Jimmy66
senior tag
Bocs! Egyébbként a Vistában már magyar az egész. Nem gondolkodsz esetleg abban...
-
Jimmy66
senior tag
válasz
DonDragonka #2872 üzenetére
Szerintem nem. Ez egy komplett op rendszer, gyakorlatilag egy XP kiegészítve a media center résszel.
-
Jimmy66
senior tag
válasz
DonDragonka #2870 üzenetére
Én a Win XP Media Center Edition-t használom. A hátránya annyi, hogy csak az XP részét lehet Mui-val magyarosítani a Media Center részét nem. De a progi nekem hiba nélkül működik.
-
Jimmy66
senior tag
Haveromnál tegnap néztem a PVR 2000-t. Nem volt nagyon gáz, bár a képminőség nagyban függ a szolgáltatótól ( kábelTV ). Felvett egy filmet magyar adóról, kidobtuk belőle a reklámokat, kiírtuk és DVD lejátszón megnéztük. Nekem ok volt.
Egyébbként én először asztali DVD felvevőt akartam venni, de ez jobb megoldásnak tűnik. -
Jimmy66
senior tag
válasz
atomiapa #2572 üzenetére
Szia!
A HD160 jó választás
. 600W szerintem sok, max 500W elég, szellőzésről gondoskodik a ház 2db 80cm-es ventije. Ezeket 5V-ra csatlakoztatod (adják a házhoz az átalakítót) így nagyon csendes. Proci hűtőben keress PWM-est(CNPS 9700NT, CNPS8700NT) ezzel a vezérlés is megoldott. Az alaplap, proci, vga gyéni választás és kell még egy TV tuner.
Persze, hogy működőképes lesz! -
Jimmy66
senior tag
Az oldalán-ra nem a ház oldalát értette, hanem a honlapját szerintem. Én is sokat olvastam a PH tesztjét a házról anno és segített a döntésemben is.
Kiváncsian várom a véleményed és majd a tapasztalaidat a HD160-ról.
Üdv Jimmy
-
Jimmy66
senior tag
Üdv!
Én MCE-nel használom a gépemet, Szerintem nagyon jól működik, én úgy töltöttem le egy ...oldalról. Hátránya, hogy csak angolul elérhető és a magyarítás a Media Center-re nem működik csak az XP-részére. De az nagyon jó. A véleményem az. hogy ha nem vagy nagy gamer akkor Vista Home Premium-ot tegyél fel. Ha sokat játszol akkor marad egyenlőre az XP a driverek miatt.
-
Jimmy66
senior tag
Szia!
A képen látható távirányítót külön lehet megvásárolni a Windows XP Media Center Edition programhoz. Nekem detto ilyen van csak a felirat az alsó részén nem Microsoft, hanem Zalman. Én ezt a Zalman HD 160 házamhoz kaptam és ezzel irányítom a gépemre telepített Media Center-t.
Üdv.: Jimmy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Trollok komolyan
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged