- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beencee
őstag
válasz
lajos001 #1662 üzenetére
Nem volt szándékomban egyik házat sem leszólni... Mindössze annyit mondtam, hogy amikor a boltban, testközelben megnéztem a TT Mozart, Bach stb. házakat, akkor nagyon nem tetszettek. Olcsó hatású műanyagok, sorjás szélek, nagy illesztési hézagok és a legcsúnyább a régi Videoton rádiókat idéző, szálcsiszolt hatásúnak szánt alulemezek voltak. Ezért tanácsoltam, hogy nézzétek meg, mielőtt mondjuk kép alapján megrendelitek.
-
beencee
őstag
válasz
lajos001 #1380 üzenetére
A HTPC arra kell, hogy használjuk és kellemes perceket szerezzünk vele magunknak és a családunknak.
Ha ez az egyik hobbim, mániám, nyilván annak örülök, ha minél többen foglalkoznak vele, ráadásul a tipikus felhasználása manapság a zenehallgatás, divx filmek megnézése, on-line tartalmak megtekintése, PVR szolgáltatások, stb. Még tanuljuk ezt az új valamit a nappalinkban... Erre tökéletesen elegendő egy ''gyengébb gép'' is, ahogy te fogalmazol. Szerintem a szoftveres, a szolgáltatási és a user interface oldala sokkal kiforratlanabb és érdekesebb ennek az új eszköznek, ezekkel kellene többet foglalkozni.
Aki pedig nagyobb erőforrásigényű HD műsorokat akar nézni, az nyilván valamilyen HD (és nem HD-ready !!!) megjelenítőn tesz azt, amelyhez nyilván nem gond az ''erősebb gép'' párosítása. Azon pedig persze lehet vitatkozni, hogy az mennyire legyen ''erős''. Mivel a HTPC az én nézetem szerint egy PC alapú szórakoztató-elektronikai eszköz, ezért az én tippem az erre egyre inkább specializált alaplapok, alkatrészek megjelenése lesz (mint ahogy ez a folyamat már el is kezdődött), ezek pedig valamilyen szinten kiváltják az erős procit, gamer video-kártyát, stb. -
dabadab
titán
válasz
lajos001 #1380 üzenetére
Ami megizzaszthatja a processzort, az max a h.264, mivel az 1.7-es P-M is siman dekodolja az 1080p WMV-ket. Viszont a 6-os sorozattol kezdve a GeForce-oknal ott a PureVideo (ill az ATI-nak is van hasonlo cucca), amivel a GPU besegit a dekodolasba. Momentan meg viszonylag keveset de a jovoben minden valoszinuseg szerint egyre jobban (egyszeruen a driver fejlesztesevel).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged