Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 
			  Mobilarena Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  kisza25

üzenetére kisza25

üzenetéreSzerintem a kinézett opciók közül mindegyik alkalmas akár a 3D blu-ray lemezek lejátszására. Ami inkább szoftver függő dolog. SSD-vel egyik sem lesz lassú. Memóriából szerintem az arany középút - 4 GB - elég (pláne, hogy az AMD-nek csak egycsatornás az integrált memória vezérlője - ha jól emlékszem). Asrock Q2900 - drága, J1900-as kistesó is elég lenne a feladatra. A passzív hűtő ellenére egy csendes ventivel támogatnám a hűtését. Asrock QC5000 - árban már OK, de engem zavarna az a mini venti a mini hűtőbordán. Bár eddig nem hallottam panaszt arra, hogy filmnézés (~ alacsony terhelés) alatt hangoskodna. AMD 5350 + AM1 lap - árban szintén OK, a későbbi fejleszthetőség (~ procicsere) lehetőségével. Ha ez fontos. + akár pocihűtőt is lehet mást rakni rá, ha ez igény. Ennyit tudtam róluk elmondani. Hasonló árban szerintem ma ezek a megoldások léteznek csak. Megjegyzés: saját tapasztalatom egyikkel sincs! 
- 

Janaboy veterán válasz  kisza25

üzenetére kisza25

üzenetéreSzia! Tulképpen nem lett volna szükségszerű a hyperx memo, 2 okból maradtunk benne, mert 200 Ft-al volt drágább, mint a hagyományos. Illetve, hogy mivel eléggé zárt a ház, melegedés szempontjából ne legyen gond. 
 A másik dolog, hogy miért nem kerül bele még blu-ray olvasó/dvd író kombó, egyszerű, egy sima dvd-író 5eFt, a kombó meg 25-től kezdődik...persze majd idővel kerül bele blu-ray író, de sok értelme szerintem most nincs ennek.
 Amugy megy majd a gépbe egy terrás vinyo meg majd egy dual hybrid tv tuner is..csak hát pénz kérdése minden 
 Amugy megjegyzésként..a Windows 7 eddig elég johl teljesített, annyi változás lesz benne, hogy jelenleg 64bites, amit átteszünk 32bitre, mert sajna a progik nagy része nem igen kompatibilis.üdv 
- 

mr_ricsi veterán válasz  kisza25

üzenetére kisza25

üzenetéreAz XP-m indulása során 616 db progi, .dll, driver és egyéb dolog indul el. Az msconfig ebből mutat 13 db-ot, a CCleanerrel rendbe rakható kb. 30 db. 
 Nekem ennél komolyabb valami (leírás vagy progi) kellene, hogy ne kelljen 580 tételt egyesével végignézni, hogy HTPC-hez kell-e nekem pl. a "dfshim.dll", vagy letilthatom.
 Ha sikerülne 200 db körülire korlátozni a betöltődő dolgokat, akkor akár 10-15 mp alatt elindulhatna az XP egy HTPC desktoppal együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Programozás topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Parfüm topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Eladó Samsung A30S zöld 4/64GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 768GB SSD FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest