- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 200 Pro - mobilportré
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Egy óra, két rendszer
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kisza25 #34058 üzenetére
Szerintem a kinézett opciók közül mindegyik alkalmas akár a 3D blu-ray lemezek lejátszására. Ami inkább szoftver függő dolog.
SSD-vel egyik sem lesz lassú. Memóriából szerintem az arany középút - 4 GB - elég (pláne, hogy az AMD-nek csak egycsatornás az integrált memória vezérlője - ha jól emlékszem).
Asrock Q2900 - drága, J1900-as kistesó is elég lenne a feladatra. A passzív hűtő ellenére egy csendes ventivel támogatnám a hűtését.
Asrock QC5000 - árban már OK, de engem zavarna az a mini venti a mini hűtőbordán. Bár eddig nem hallottam panaszt arra, hogy filmnézés (~ alacsony terhelés) alatt hangoskodna.
AMD 5350 + AM1 lap - árban szintén OK, a későbbi fejleszthetőség (~ procicsere) lehetőségével. Ha ez fontos. + akár pocihűtőt is lehet mást rakni rá, ha ez igény.
Ennyit tudtam róluk elmondani. Hasonló árban szerintem ma ezek a megoldások léteznek csak.
Megjegyzés: saját tapasztalatom egyikkel sincs!
-
Janaboy
veterán
válasz
kisza25 #5850 üzenetére
Szia!
Tulképpen nem lett volna szükségszerű a hyperx memo, 2 okból maradtunk benne, mert 200 Ft-al volt drágább, mint a hagyományos. Illetve, hogy mivel eléggé zárt a ház, melegedés szempontjából ne legyen gond.
A másik dolog, hogy miért nem kerül bele még blu-ray olvasó/dvd író kombó, egyszerű, egy sima dvd-író 5eFt, a kombó meg 25-től kezdődik...persze majd idővel kerül bele blu-ray író, de sok értelme szerintem most nincs ennek.
Amugy megy majd a gépbe egy terrás vinyo meg majd egy dual hybrid tv tuner is..csak hát pénz kérdése minden
Amugy megjegyzésként..a Windows 7 eddig elég johl teljesített, annyi változás lesz benne, hogy jelenleg 64bites, amit átteszünk 32bitre, mert sajna a progik nagy része nem igen kompatibilis.üdv
-
mr_ricsi
veterán
válasz
kisza25 #5834 üzenetére
Az XP-m indulása során 616 db progi, .dll, driver és egyéb dolog indul el. Az msconfig ebből mutat 13 db-ot, a CCleanerrel rendbe rakható kb. 30 db.
Nekem ennél komolyabb valami (leírás vagy progi) kellene, hogy ne kelljen 580 tételt egyesével végignézni, hogy HTPC-hez kell-e nekem pl. a "dfshim.dll", vagy letilthatom.
Ha sikerülne 200 db körülire korlátozni a betöltődő dolgokat, akkor akár 10-15 mp alatt elindulhatna az XP egy HTPC desktoppal együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest