Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• durkonorbi

tag

válasz Tbor #3451 üzenetére

Te milyen ez a GF9300gtddr3 ??? Irnál róla valamit (ár, egy link, vagy kép róla, félmagas, vagy teljes magasságú, teljesítmény? :) ) :R

• durkonorbi

tag

válasz joe999 #3427 üzenetére

Sirály! :R :R :R

Köszi a leírást, ez eddig teljesen egybevág azzal amit olvastam, kutakodtam a témával kapcsolatban, de ilyen jól összeszedetten sehol sem találtam meg!!!! Mégegyszer egy nagy KÖSZÖNÖM!!!!

Igyekszem mihamarabb kipróbálni én is ezeket, mert szeretnék már látni egy normális pár %-os procihasználatot 1080 közben! :)

Egy kérdésem lenne még: ez csak mkv. formátumoknál igaz, vagy hasonlóan tehermentesít 1080 címmel díszített mp4, wmv, ill. egyéb kiterjesztésű videok esetén .. vagy azok más kódolást alkalmaznak? Illetve tudsz esetleg linkelni egy netről elérhető/letölthető olyan trailert/demot, amivel biztos mennie kell a hardveres gyorsításnak és pl. mkv kiterjesztésű?

• durkonorbi

tag

A tesztelegtés valóban jó ötlet!!!

Véleményem szerint - de nem vagyok nagy hozzáértője a számítástechnika ezen részének - az, hogy milyen codec van fent az természetesen befolyásolja, hogy hány %-on megy a proci, de nem a hardveres támogatás miatt ... itt ugyanis arról lehet szó, hogy az adott codec milyen algoritmus szerint dolgozik, azaz mennyire terheli a processzort a dekódolás az adott alkalmazásnál ... ezért ajánlják pl. a gyengébb gépekre a coreAVC-t, mert kisebb a kódolási folyamat gépigénye, míg pl. egyes playerek beépített codecjei, vagy éppen akár csak az ffdshow már nagyobb gépigényű (más fórumok hozzászólásai, tapasztalatai alapján írom ezeket) ... DE: a hardveres rásegítésnek nem az lenne az értelme, hogy minden egyéb plussz nélkül dolgozzon? Vagy pl. egy spec codeccel amit hozzá adnak .. vagy méginkább bármelyik codeccel, ami pl. a h.264 vagy VC-1 videokat falja? (AMD idevágó válasza arra a kérdésre, hogy kell-e nekem bármit telepíteni, vagy bekapcsolni, akár drivert, codecet, akár a catalystot megbabrálni: nem kell csinálni semmit, minden megy alapból!!! Ami persze nem teljesen korrekt válasz, mert ha ők pl. feltelepítették a powerdvd 8 ultra-t, és azzal teszteltek egy h.264 videot, akor ott máris a telepítésnél felkerül a cyberlink féle h.264 codec ... amit egyébként kipróbáltam, mkplayerrel, illetve mediaplayer classiccal is, hogy beállítottam, azt használja, de semmi változás ... :( )

Szóval kicsit - legalábbis nekem - ködös ez a hardveres dolog ... a pórnép, aki nem boltba vett hd anyagokat nézeget a kéklemezen, annak valószínűleg nem megy a rásegítés ... csak official cuccokkal ... de javítsatok ki, ha nem igy van (én örülnék alegjobban! :) )... ezért lenne jó egy olyan teszt, ahol a ugyanaz az integrált vga-s lap plussz egyéb hardverelemek (persze nem 780g-s lap, hanem pl. valami gef6150 vagy ilyesmi... :) ) küzd meg önmagával, egy hd3450 társaságában! :)

Az emlitett ph!-s tesztben szereplő videokat még megkérdezem majd, kiváncsi vagyok mik voltak, ill. ha le lehet szedni ki is próbálom majd a gépemen!!!

• durkonorbi

tag

válasz dni #3420 üzenetére

Hmmm ... ennek a hardveres HD gyorsításnak a végére jó lenne pontot tenni .. :)
    Ugyanis a köv a helyzet, én is úgy vettem a HD3450-emet, hogy jujj de jó, gyorsítja a HD videokat (1080-al irják a weboldalon is), és ezért bőven elég lesz a rendszerbe a 3000+-os mobil sempron ... de ha visszaolvastok láthatjátok, hogy a procim a 720-ra teljesen ok, de 1080-nál már némelyik fogja (100%-os megy), vagyis kicsit kétséges lett számomra a hardveres gyorsítás mibenléte..... és ha megnézzük a HD video lejátszás minimum illetve ajánlott feltételeit, akkor látható, hogy nemigen lehet eldönteni, hogy most akkor segít vagy sem ....

Emiatt felkerestem az AMD-t, és váltottunk pár emailt az ügyben, aminek a lényegét összegeztem is a kártya fórumában ( ez az a hozzászólás ) vagyis hacsak nem gyári hddvd vagy kéklemezes olvasóról olvastok szabvány kódolásban, esetleg full rippet akartok lejátszani, akkor nagyon úgy néz ki, ez a rásegítés felejtős ... de nem tudom, nem nagyon akartak konkrétan fogalmazni, inkább csak azon erősködtek, hogy a fentiekkel tesztelték, úgy ment ...

Jó lenne, ha valakinek lenne lehetősége kipróbálni pl. egy ilyen rendszert (integrált video ugyanazzal a rendszerrel vs. egy HD szériás radeon ugyanabban a rendszerben, pl. a legjobban ez a HD3450 lenne érdekes, tekintve, hogy nagyon olcsó és ideális HTPC alap) ... Ott látszanának a különbségek igazán ..

Ugyanis amíg csak a fentiek vannak támogatva, addig azért azt mondom, inkább vegyen az ember egy combosabb procit, és - mindegy, milyen - integrált videos alaplapot, ami most új, és jó árban kapható ... :)

• durkonorbi

tag

válasz duffbeer #3417 üzenetére

Hát, valószínűleg codechiba, nem proc gyengeség az biztos... mivel nálam az nvidia gyakorlatilag csak a legkeményebb részen akad meg párszor (hang) viszont a procim órajele bőven a tied alatt van, ezért teljesen ok, hogy nálad megy!

Amiket linkeltél videokat a microsoft oldalán, azok jól látom, hogy *.exe-k??? :F

• durkonorbi

tag

válasz duffbeer #3415 üzenetére

Azthiszem innen szedtem le én, bár nem emlékszem 100%-ra, de majdnem tuti ... nálad hogy megy, sikerül a hangot is akadásmentesen rátennie a filmre?

(amugy alul a linken irják a system requirements-et is... :) persze kérdés, ez olyan videokarival értendő-e, ami támogatja az nvidia rásegítését, avagy sem ... :)

• durkonorbi

tag

válasz duffbeer #3400 üzenetére

Mondjuk ne haragudj, de a sempron (főleg a mobil) ezen a téren szóra sem érdemes

Még véletlenül sem haragszom, nem is veszem rossz néven, de pár dologra azért érdemes figyelni :)

Pl.: mint ahogy már utána olvastam is, hogy írták mások is, az a HD 1080p az tényleg az legyen ... :) nekem is van pár videom, ami 1080p néven megy (mp4, wmv stb... ) azokat nekem is szépen viszi a proci olyan 50-60%-os terhelés mellett!! De azért ami tényleg az (ezért is irtam, hogy érdemes rákeresni az nvidia pure video demo-re, mert az pl. kapaszkodik, bár hozzáteszem, azt is le tudom akadás mentesen játszani, csak a keményebb részeken bizony a hang egy pillanatra megakad ... ami apro (1/10sec -es) ugrásokat jelent a zenében, vagy ami alatt megy éppen) ..

A mobil sempron-t nem tudom miért írod le annyira :) persze nem mai gyerek, de az asztali semprontól annyiban különbözik hogy jobban sikerült, és így jóval alacsonyabb Vcore is elég neki a stabil működéshez, illetve szabadon variálható a szorzója (a régebbi sempronoké még nem volt az, a cnq-t sem ismerték ... ) ! Szóval nem olyan rossz kis proci az... :) Persze nem HD-zni való, mert keményen dolgozik alatta, de azért a HD3450 mellett elboldogul sokkal... :) (tényleg csak a keményebbek fogják meg és csak 1080-nál! :) )

Ahogy látod, valóban, sok múlik a codec-en, de azért ott is van egy minimum proc teljesítmény, ami kell, ha jó a codec, ha nem ... pl. ffdshow jellemzően nagyobb procit kíván, mint pl. a cyberlink vagy a coreAVC féle h.256 codec ... érdemes kicsit játszani vele, illetve sok múlik a lejátszón is (gom player, zoom player, mkplayer, mediaplayer classic ... ) próbálgatni kell, nekem fent van mind, van amelyik erre jó, van amelyik meg másra jobb ... :) általában lehet a filtereket, codeceket állítgatni a lejátszóban, melyiket használja, és úgy jó eredményeket lehet elérni ... :)

Apropo, valaki csak nézze már meg egy combosabb gépen ezt az nvidia-as hd demot, kiváncsi vagyok, másnál is ennyire keményen fog-e ... :))

• durkonorbi

tag

válasz duffbeer #3395 üzenetére

Nem tudom ... :) a 720p biztos megy, de a 1080 alá azért kell a proci,,, persze ha valaki tesz bele egy olcsó kétmagost akkor már tuti vinni fogja mindenféle hardveres támogatás nélkül is, ebben igazad van! ... de nálam a HTPC-be pl. a 3000+-os mobil sempron (jó, persze ez nem egy kategória közel sem akár a legkisebb kétmagossal sem, azt aláírom! :) ) megválogatja, melyik 1080-at viszi a a hardveres támogatással bíró HD3450 mellett... :)

• durkonorbi

tag

válasz duffbeer #3389 üzenetére

Szép gép! :)

Tényleg érdemes lenne megvárni a 780g-s verziót, hátha hasonló árban marad ... mert akkor teljesen ok, az már biztos viszi a HD 1080-at ... az az igazság, hogy nekem egyenlőre nincs rá szükségem, mert nem LCD TV van, de ha veszek addigra tuti 1080-ast veszek majd ... :)

Hát igen majd egyszer talán lehet ... :) de igazad van, teljesen jó választás kis költségvetésű HTPC-nek!

• durkonorbi

tag

válasz duffbeer #3387 üzenetére

Szép darab, és jó is lenne, de nálam pl. hiányzik a TV kimenet .... :( amugy ha az lenne rajta - tényleg nincs véletlen, hátha csak nem néztem meg alaposan. .. :) - akkor best buy lenne
    Bővíthetőséget illetően egy pár kérdésem lenne, ha ugyis neked ilyened van:
    - microatx-es az alaplap ami belemegy(tehát ki lehetne-e pl. cserélni másil szabvány matx lapra)?
    -a bővítőslotok (ha jól láttam egy hagyományos pci és egy pciEx1 ?! :F ) el vannak fordítva, vagy low profile-osok?

... apropo, hogyan boldogul komolyabb 1080-as HD anyagokkal (pl. ha rákeresel pl. az nvidia pure video tesztjére, az elég gépmarcangolós ...)

• durkonorbi

tag

válasz canniball #3370 üzenetére

én igen ... :) genius home theatre-be (3600) csak azt tudok ... :) az ujabbakon talán már van digit bemenet is ... :K

• durkonorbi

tag

válasz bbandi #3368 üzenetére

Elképzelhető, csak számomra azért érdekes, mert itt nem 10-15% a fellépő különbség, hanem sokkal több.. .) persze lehet, hogy a zoom filterei, kodekjei jól vannak konfigurálva, mig a többit még finomhangolni kellene .. nem tudom ... ennyire nem értek hozzá, de sebaj, a lényeg a lényeg: megy szépen ... :)

• durkonorbi

tag

Na teszteltem kicsit az 1080 lejátszást a mobil 3000+-os sempronnal: kmplayerrel és mediaplayer classic-kal sajna nem akarta az igazat ffdshow-val és nélküle sem ... sok volt neki valószínűleg, mert hang, kép szétcsúszott, bár a proci nem ment 100%-on ... passz ... viszont olvastam egy helyen, hogy a zoomplayer frankó!! Ki is próbáltam, és igen!!!Simán jól viszi a 1080-as filmet, ami a másik lejátszón(lejátszókon) nem ok .. és a proc terhelés is "csak" 50-60% (ennyi volt a másik két lejátszóval mikor a 720p ment ... )

Létezik, hogy ennyivel jobban van "megírva a zoom player"? Vagy mi az oka szerintetek? :F

• durkonorbi

tag

válasz Agostino #3361 üzenetére

Értelek ... énis igy cívódtam, milyen legyen a htpc : jó, modern, erős vagypedig szép, és legyen belül kevésbé ok .. :) Ha csak filmezni akarsz és nem kell a HD akkor lehet érdemesebb a külsőbe beletenni a pénzt... :) Nálam kell másra is, én pont az asztali gépemből száműztem a videokarit, és maradt benne az integrált video, mert az csak TV-t nézni kell tunerrel, netezni, asszonynak tanulni, filmezni stb ... iszonyat ritkán ha játszok, akkor arra meg pont elég a htpc... :)

A távirányítást illetően egyébként a pinnacle termékek manuáljának utolsó pár oldalán a távirányító gombjainak magyarázatánál van leirva, hogyan kell vele ügyeskedni, de megy is szépen!!!! :) Pl. ha media centeres front ended van, abban ugye akár kurzorokkal (4irány) is keresgélheted a filmeket stb, és erre szépen betanítható a pinnacle távirányítója! "Csak ezért" szerintem nem érdemes annyival többet kiadni a házra, persze ez magánvélemény ... :)

• durkonorbi

tag

válasz Agostino #3359 üzenetére

Hát igen ... ha olyat szeretnél, ami fullosan vezérelhető távirányítóról, és nem akarsz bajlódni egyedi cuccokkal, egyedi programokkal, távirányító tanítással stb ... akkor meg kell fizetni a gyárit .. :( Én speciel úgy használom, hogy néha játszok rajta (bizony ám, 800*600-ban - hiszen síkképcsöves TV, igy ennyi teljesen elég - tök jól mennek a játékok a HD3450-en :) ) néhe filmet nézek, néha TV-t, néha töltögetek vele a netről stb .... igy mindenképpen ott a vezetéknélküli billentyűzet és az egér ... mellette pedig ott a TV tuner távirányítója, ami ki/be kapcsolja a PC-t, illetve van hozzá egy mini fron end ! amiról a fő funkciók szépen elérhetőek :) Igy már minden jól vezérelhető, persze elegánsabb lenne, ha lenne egy full remote, de pl. ez is szoftver dolga, mert ha jól tudom a girder vagy valami ilyesmi nevű progival a távirányítót simán ugy használod, paraméterezed a funkcióit ahogy akarod illetve egyes tuner modelleknél a távirányítóhoz tartozo ini file-t megnyitva szabadon szerkeszthetőek a funkciók, és ehhez még help is van a manuálokban (pl az asztali gépemben levő pinnacle pctv pro is ilyen)... :) ...

vagy veszel külön direkt htpc távirányítót ... pl ez nem is olyan drága ...

• durkonorbi

tag

válasz Agostino #3354 üzenetére

Hi Agostino !

Bocs, hogy a srsly-nak feltett kérdés helyett válaszolok, de leirom a tapasztalatom :)

Szóval én a 7300-as gef és az általad emlitett 2400-as radi helyett a radeon HD3450-es modelleket ajánlom figyelmedbe (hacsak nem használtan tudsz olcsón 7300-ast, és azért akarod azt venni )! Teljesítménybe kb. hasonló lehet mindhárom kari, de a HD3450 modernebb, kevesebbet fogyaszt, ujabb technologiák vannak benne, ami miatt mindenképpen ajánlatos szerintem HTPC-be rakni. Nálam nagyon szép képe, ráadásul van belőle (vagy csak az van :F ) passzív, sőt félmagas kivitel is ... Az ára pedig roppant barátságos, már 7500-ért kapni lehet újat ....

Amugy nekem még a tiednél is gyengébb a HTPC-m amit összeraktam :C és bőven jó, egyedül az 1080 necces a viszonylag gyenge proci miatt (mobil sempron 3000+) de most nekem nem is kell az 1080 ... :)

• durkonorbi

tag

Nos kipróbáltam a kmplayerrel is ill. az ffdshow-CoreAVC-Mediplayerclassic hármassal is egy 1080p filmet ... hmmm... hát haáreset... illetve kmplayerrel nem jó, mert gyorsan szétcsúszik a hang és a kép ... pedig a proci nincs max. terjelésen .... :F szóval, lehet csak beállítani kellene... ellenben a fenti hármat jól konfigurálva már ok a dolog, viszi a filmet, szinkronban a hang is, de a proci agyon teker, néha felugrik 90% fölé is .... Szóval nem erőltetem az 1080 -at ... :) egyelőre nincs is rá szükségem, h majdlesz akkor vagy kicserélem a lapot+proccot, vagy ki tudja... :)

• durkonorbi

tag

válasz hati #3336 üzenetére

Ok, megnézem .. bár nem célom a CPU agyonizzasztása használat közben, mivel ez csak hobby htpc ... :) még ki akarom majd mérni, hogy mennyit fogyaszt a gép .. uis. a másik, irodai gépben egy X2 4400+ van egy hasonló lappal, azzal összevetve ha nem fogyaszt sokkal kevesebbet, akkor kicserélem a lapot, plussz procit ... :) Bár ez utóbbit kétlem .. most ugy sem kell, hogy vigye a HD-t, majd ha kell akkor kicserélem ... :)

• durkonorbi

tag

válasz dabadab #3334 üzenetére

Kiváncsi leszek, mit tud, este meg nézem, de felteszek majd még kodeket is, mert az most nincs fent csak a mi a normál mozihoz kell (xvid, divx, ac3)... :) még felteszem az ffdsow, illetve a CoreAVC -t, és megnézem, ugy milyen a terhelés (emellé valószínűleg a mediplayer classicot fogom használni ... )

**** ami érdekességet megfigyeltem, hogy amikot a TV tunerről vettem fel, mpeg2 -es tömörítésnél dolgozik a proci szépen .... de : van lehetőség wmv-be és mpeg4 -be is rögzíteni, és ott semmivel nem nő meg a proc. terhelés felvétel alatt, vagy csak pár %-al, az alap 1000MHz-en... lehetséges, hogy ebbe is betud segíteni a HD3450 GPU-ja? ??? :F Vagy mitől lehet ez ??? (már kérdés, hogy mikor ezeket próbálgattam, a wmv OK volt, bár nem túl nagy felbontású cserébe persze kicsi volt a mérete, viszont mpeg4-nél kicsit elcsúszott a hang, bár ez lehet beállítás kérdése ... a tunerkari (Leadtek) WinFast TV2000 XP Expert ... )

• durkonorbi

tag

válasz bbandi #3332 üzenetére

Igen, progressivek, 1080i-t nem próbáltam még ... igazából nem is igen tudom mi a fő különbség köztük ... :F

• durkonorbi

tag

válasz durkonorbi #3325 üzenetére

720-as HD filmmel szépen megy - a proci ( CrystalCPUID vel * ) 1400MHz-en olyan 50-70% között dolgozik .... 1080 azért már megfogta ... :) Mindez KMPlayerrel ment csak, még majd egy ffdshow-t felteszek, hátha azzal megy már majd az 1080 is.... illetve a KMPlayert át lehet még állítani Teljesítmény üzemmódba, ott jobban viszi az 1080-at, de nálam most nincs ilyesmire szükség... :) de azért majd kiváncsiságból megnézem azt is később ... :)

*

Ugy van belőve hogy alapból 1000-en megy, onnan 1400-ra lép fel közepes terhelésen, majd max. terhelésen pedig 1800-on megy ....

• durkonorbi

tag

válasz hati #3324 üzenetére

Jelenleg "csak" egy XP van rajta! Távirányító mindent kezel multimédia terén, de plusszban persze ott van az asztalon a rádiós multimédiás bill, és egér is... nekem kell az is, hogy néhe netezzek vele, ill. ezt-azt megnézzek ... ezért még nem tettem fel "front endet"...

HD most nemsoká tesztelem, kiváncsi leszek, mennyit jelent, hogy HD3xxx video van benne ... :)

• durkonorbi

tag

Sziaztok! **ez is kicsit hosszú lett, de beteszem ide, mert mégi idevág ... :) **

Én is összeraktam egy HTPC-t, már jó ideje tervben volt, és nézelődtem, beletelt egy kis időbe, mire összeszedtem mindent hozzá, mert nem akartam feleslegesen költeni, inkább nyitott szemmel jártam,és kivártam ... :) Nálam fontos volt, hogy a csendesség mellett - ez véülis egy bizonyos szintig technika, és találékonság kérdése :) - keveset is egyen, de minőségi legyen a kép és a hang is!!!!

Igy a következőket építettem be:

Ház:

Ez volt ugye az egyik alapdolog, amire figyelni kell! :) Én találtam a vaterán 3000 körül egy vadi uj, fekete, fekvő IBM intellistation Pro házat beépített táppal, micro atx-es lapot fogad, igazán jó IBM minőség,minden moduláris benne ... elől egy 5.25-ös hely, alatta rejtve egy 3.25-ös winyónak, meg belül takarásben egy 3.25-ös hely (ezt ki is vettem,nem kell bele) ... sajnos a csatik (usb hang firewire kapcsolól stb) mind speciálisak voltak,de ez egy barkácskedelő ember kedvét nem szegi! :) Szóval igy lett ház é táp ...

Processzor:

Na igen ez kulcsfontosságú ... legyen kellően erős, és keveset egyen de inkább utóbbi :) ... ja és ne legyen drága .... notiproci lenne a legjobb, de ugye ahhoz spec lap kellene... vagy mégsem!!! Tudniillik vannak olyan s754-es lapok, amik pciE-es "modern" lapok, és kezelik a s754-es mobil procikat, ugymint a Turionokat és mobil athlonokat, sempronokat is.... Találtam is két jó lehetőséget, az egyik a Turionok közül a két széria (az egyik 25, a másik 35 wattot eszik maximálisan .... előbbi drága nagyon, utóbbi egész jó árban van,már 15 körül beszerezhető ... ) a máik viszont egy 3000+-os LV mobile sempron volt, max. 25W-os fogyasztással, és a lényeg, megkaptam 6000-ért! Kiindulásnak jó, gondoltam,ha gyenge, max. lecserélem majd egy 35Wos turionra ... De eddig jó ... :) Legnagyobb terhelésként timeshift, vagy a felvétel esetében max. órajelen megy 70-80% -al.... természetesen alapjáraton csak 1000-en megy ... CNQ helyett én a CrystalCPUID-t használom ... jobb! :)

Alaplap, RAM:

Proci révén adott volt, és PH!-n találtam is egyet használtan 6-ért (gigabyte ) ga-k8n51gmf ... a formfactor ok, bár van integrált grafika, azt nem használom, erre majd kitérek még!
    Audio átlag minőség, ezért egy félmagas sb audigy se 7.1 kerül bele, holnapután jön meg, ennyi híjja van ... :) sokat jelent ... egy bajom van vele, DDR ramos (1 GB), de sebaj,ez most igy alakult! :) DDR2 jobb lett volna,és olcsóbb is ... :)

Grafika:

Következő kulcsfontosságú dolog! Én a sapphire HD3450 mellett döntöttem, és nem bántam meg! Mivel uj cucc, használtan még drágább,mint ujonnan! :) De boltban találtam félmagas, egyslotos passzív karit 7500-ért! Ennél nem kell jobb! :) Nézzetek utána, a lényeg, nagyon alacsony fogyasztás amit automatikusan még le is szabályoz a terhelés függvényében is..... nagyon okos funkció! A GPU "segít" filmnézéssnél, nem terheli a procit... a legjobb HTPC-be... éééééés: még a játékokat is viszi, hiszen nálam képcsöves TV-re van kikötve (persze full HD-t, ill. hdmi-t is tud, de arra most nincs szükségem) így 1027*768 melett közepes grafikával lehet nyomni, a TV elvégzi az élsímítást! :)
    (HD mozit majd kipróbálom a napokban, viszi-e .... :) )

Háttértár:

Volt egy csendes 160-as samu winyóm, az került bele, plussz egy DVD író ... itt semmi extra nem kell.... gondolkodtam a notiwinyóban, de ez volt itthon, ujat nem akartam venni ... :)

Szóval a gép összeállt .... hűtést illetően: táp ventija kicserél egy Zalman ZM-F1-re, előtétellenállással ...bár nem olyan halk mint sok más venti, de fúj ... igy mivel ez az egyetlen venti ami szellőztet a házban, sebaj ... nem is hangos, csak odahajolva hallható ... procin egy eredetileg passzív aluborda s370-re, felette egy 5,5V-os 8cm-e halk venti ... chipsetre egy Zalman magastüskés borda került ... a gépbe van még egy WinFast TV2000 XP Expert tunerkari is(azért ez mert ezzel a távirányítóról lehet mindent irányítani szépen,sőt ki/be kapcsolni a gépet stb ... ) nagyon jó minőséggel!!! A gép Wifi B/G-n kapcsolódik a routeren kersztül a hálóra ... beviteli eszköz továbbá egy Technika Wireless bill +egér ... milliónyi multimédiás gomb, szuperül mennek, és a mi a lényeg, hgy nem csak 1-2 méter hatótáv ... az egész nappaliban megy .... sokat keresgéltem, de olyat ami tud ekkora távot, csak 15-18 felett láttam .. nos ez 6500 volt ... :) ujonnan.... jó vásár volt! :)
    Igaz egy-kettőt visszavittem, mert nem jó volt, mire beleboltlottam ebbe ... :) Respect a segítkész boltosoknak!
    Igy állt össze a gép ... nagyon csendes, kellően erős, modern videovezérlővel, szép, letisztult házba... csak a pici, halvány zöld led jelzi ha megy ... :)

Remélem ezzel a kis leírással tudtam valakinek adni esetleg ötletet, ha vacillál .... :DD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés