Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
Meglivorn #48527 üzenetére
Ez itt a reklám helye.
A Libreelec ugyanazt a Kodi-t tartalmazza. Az adatbázis áthozható, a FLIRC beállítása sem lehet bonyolult.
A Libreelec végtelenül egyszerű. Ingyenes, jogtiszta. Semmilyen Linux ismeretet nem igényel. Percek alatt telepíthető, gyors, stabil, nagyon kis erőforrás igényű. Akár egy pendrivera is telepíthető. Nem kell soha driverekkel bajlódnod.
Természetesen windowsos gépen tárolt filmeket is le tudsz vele játszani hálózaton keresztül. -
RedCat
senior tag
válasz
Meglivorn #46805 üzenetére
Akkor mindenképp egy lap + proci kombó a megoldás? Pl egy g4600 proci már megfelelő ilyen célra? Most adtam el a régi htpc-m, most gondban vagyok mit vegyek helyette...
Ötletek? Cél a kis fogyasztású mozigép libreelec, openelec, esetleg ubuntu + kodi kombinációval. Win-es kodi-t még sosem próbáltam, mi előnye van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest