- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 200 Pro - mobilportré
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Egy óra, két rendszer
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
De, de a megfogalmazás alapján arra lehet következtetni, hogy a mythubuntunak elég-e egy közepes proci a hd lejátszáshoz, és erre írtam, hogy az a lejátszandó anyagtól függ, annak erőforrásigényeitől, mintsem az orpendszertől.
Amúgy holnap fogok tesztelni egy mythubit én is, érdekel, milyen. Aztlán lehet inlább egy ubuntus server lesz + összeszedegetem a szükséges csomagokat, mert gyanítom sok hülyeséget is felrak, ami fölös. Majd kiderül. Bár, ez egész jól hangzik:
"All unnecessary standard Ubuntu applications such as OpenOffice, Evolution, and a full Gnome desktop are not installed for a Mythbuntu" -
freddirty
senior tag
"Én is 36 cm mélyet keresek"
Nekem ez van:
[link]
Nem volt nagyon drága (asszem 2007-ben vettem 20k alatt).Érdekes hogy kis mélységű házakból gyakorlatilag nincs választék. Pedig az emberek nagy része polcra, szekrényre rakja a HTPC-t a TV közelében, nem pedig hifi állványra. És elég szarul néz ki ha lelóg mondjuk egy méregdrága HTPC ház elejéből 10 centi a polcról...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 S32AG320NUXEN 32'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- Egyedi ékszerdobozka
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG NanoCell 43" NANO76 4K TV HDR Smart (108 cm)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest