-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
De, de a megfogalmazás alapján arra lehet következtetni, hogy a mythubuntunak elég-e egy közepes proci a hd lejátszáshoz, és erre írtam, hogy az a lejátszandó anyagtól függ, annak erőforrásigényeitől, mintsem az orpendszertől.
Amúgy holnap fogok tesztelni egy mythubit én is, érdekel, milyen. Aztlán lehet inlább egy ubuntus server lesz + összeszedegetem a szükséges csomagokat, mert gyanítom sok hülyeséget is felrak, ami fölös. Majd kiderül. Bár, ez egész jól hangzik:
"All unnecessary standard Ubuntu applications such as OpenOffice, Evolution, and a full Gnome desktop are not installed for a Mythbuntu" -
freddirty
senior tag
"Én is 36 cm mélyet keresek"
Nekem ez van:
[link]
Nem volt nagyon drága (asszem 2007-ben vettem 20k alatt).Érdekes hogy kis mélységű házakból gyakorlatilag nincs választék. Pedig az emberek nagy része polcra, szekrényre rakja a HTPC-t a TV közelében, nem pedig hifi állványra. És elég szarul néz ki ha lelóg mondjuk egy méregdrága HTPC ház elejéből 10 centi a polcról...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- iPhone topik
- Linux Mint
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Telekom mobilszolgáltatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sőt, gyerekkoromban egy VHS magnó miatt meg is tettem. Anyáék észre sem vették