Hirdetés
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bizi990
senior tag
Na most azt nem tudom, hogy a Pinnacle PCTV 310i hardware-s e vagy nem? Ezt honnan lehet kispekulálni mert nem nagyogyon írják sehol
Van egy ökölszabály: ha hardveres, akkor azt nagyon kiemelik minden anyagban. Tehát, ha nincs odaírva, hogy harveres, akkor nagyon nagy valószínűséggel szoftveres.
bizi -
dane
senior tag
A személyes véleményem az hogy ha HTPC-t használsz akkor fontos a látvány valamint a kényelmi szempontok, kezelhetőség, jó kompatibilitás! Ezek egyike sincs meg linux alatt sajnos. Mire feltelepitesz és bekonfigolsz mondjuk egy Tv-Tunert vagy egy VFD kijelzőt addigra megőszülsz.
Én azt mondom WinXP MCE!!! Nagyon jó dolgokat tud alapból, a legtöbb hardverrel kompatibilis! Ja, és szép is
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gran Turismo
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ugyanakkor amit a beszerezhetőségről és a HTPC-szoftok részéről való támogatottságról írtam az szvsz továbbra is igaz.