- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
válasz
benfolds #47181 üzenetére
ez tényleg jó, a C8-at is simán megtartja terepen.
S2-höz is passzol.
OS kormányra rövid a csavar, de Zozz ajánlása alapján én is izmos gyorskötözővel helyettesítettem jól meghúzva, hibátlan. Asszem hosszabb csavar nem működött, mert beleér a kormányba, vagy valami volt vele. -
Kozy10
tag
válasz
benfolds #47166 üzenetére
hát hogy 8351,92 ft-ért nem nagyon fognak egy ilyen replika fénykardot küldeni
csak facebook hirdetésben láttam, kb 30usd, de szkeptikus vagyok. nagyonközben már meg is találtam: https://www.mb-sabers.com/for-sale
3000 és 10000 euro között mozog az ára
ilyenem akkor nem lesz
-
ZolkoW
őstag
válasz
benfolds #47146 üzenetére
ha jól emlékszem, az S2+ az egyedül, amibe minden átalakítás nélkül passzolnak a 20mm-es filléres lencsés, a másik kettőnek más méretű a reflektora. Nekem van is még egy marék lencsém (5fok, aminek valahogy nem passzolt a fókuszpontja a ledhez, 8fok, ami bejött, meg 90fok, de azt más célra vettem), és nagyon szívesen adnék, de többe kerül az itthoni postázgatás, mint ha mindenki megrendeli maga
Edit: lassan összerakhatnék egy oldalt a bringalámpa témában, persze soha nem készülne el, de mindig előkerül a téma, és akkor pár ötletet vehetnének az érdeklődők...
-
WestBam
Topikgazda
válasz
benfolds #47146 üzenetére
Talán az M1 vagy M2 lehetne ami számodra megfelelő, mert azoknak a hotspot-ja távolabbra is elvisz, de még van szórt fény is értékelhetőbb mennyiségben. Már ha a budget kategóriában nézelődsz. De pl. a nitecore BR35 bringalámpája is ott van, van benne "tompított" és "távolsági reflektor" is, de az már 100$ magassága, ami mondjuk a márkásabb bicajlámpák árait elnézve koránt sem számít magasnak.
-
WestBam
Topikgazda
-
MittuDomain_
őstag
válasz
benfolds #47014 üzenetére
Az enyémek már Pozsonynál - ez remélhetőleg azt jelzi, nem lesz gond az áfahatáron. Persze a Magyar Posta még mindig nem lát semmit.
Nézd meg itt, ha már bejött az unióba, nem lesz vele gond szvsz.
-
-
ZozzV6
senior tag
válasz
benfolds #46888 üzenetére
Szerintem azt vagy nem kell bolygatni merta kijelzőt bukod egy utólagos driverrel, vagy szét kell faragni teljesen és egyedi pabelt kell tervezni hozzá. Esetleg ledcsere 4 db XHP70.2-re 12V-os bekötéssel de az XHP35 HI árama nem lesz elég nekik. Sokkal nem lesz erősebb és a hatótáv csökkenne a fény meg szórtabb lenne.
Most a Haikelite MT09R-en gondolkodok de kuponnal is bőven 100$ felett van így nem merek beleugrani. -
WestBam
Topikgazda
válasz
benfolds #46278 üzenetére
Hű, ez nagyon tudományos
Telefonnál csak egy normális megoldás lenne, mégpedig a rendes power management mint a laptopoknál van. Beállítod, hogy 20% töltöttségénél már jelezze, hogy nagyon kell a töltés, de ha rádugod akkor 80%-nál kapcsoljon le magától az elektronika. A Thinkpadem akkuja most is bőven használható, pedig kb. 6 éves, azt így beállítottam és azóta is magának töltögeti a dokkoló. A Latitude amit most vettem bezzeg nem tud ilyet, vagy eddig nem találtam meg a gyári programot hozzá -
ZolkoW
őstag
válasz
benfolds #43999 üzenetére
pedig eléggé logikus lenne,hogy a negyed kandelát,vagy mennyit, úgy adják meg,hogy egy irányba. nem értem, ezen miért kell kiakadni,ez közelebb áll a megszokott gyakorlathoz. ha ott áll egy ember, a lámpával szemben,akkor ő azzal a negyed kandelával találkozik. valójában mindkettő fajta számolásnak ugyanannyi értelme van, nekem fogalmam sincs, a szabvány miből jön, csak rávilágítottam (khm), hogy akár ebből is következhetne.
-
Masooo
aktív tag
válasz
benfolds #43967 üzenetére
Nem, ami ingyen postás az ingyen postás, legalábbis ha figyelsz, mert nekem mindig eu / regisztered postát dob fel, én állítom vissza free-re.
Arra gondoltam, mikor valamit lekuponoznak, vagy olcsóbb mailben, akkor sokszor van az, hogy olcsóbb, de van hozzá postaköltség mindenképpen. Nem minden esetben de gyakran.
A rejtett költséget meg úgy kell érteni, hogy a termék árához hozzá van kalkulálva a hozzá való legolcsóbb postázási módszer, nem úgy, hogy rejtve van elötted és később hozzá adják.
-
Masooo
aktív tag
válasz
benfolds #43965 üzenetére
valamiért igen, vagy a wish féle rejtett költség (posta) jelenik meg mikor valami jobb áron van
Vki tesztelt már hitelesen olyan akkut ami liitokala névre hallgat, 18650es és védett is?
nem csak az, hogy valós e a ráírt adat, hanem az is, hogy mennyi ideig nem kezd el romlani. -
ZozzV6
senior tag
-
-
HollyBoni
veterán
válasz
benfolds #40972 üzenetére
Ez a "Pagao" ami neked van meddig bírja, milyen a fényereje? Én meg pont ilyet akarok venni.
Most egy ilyen régebbi stílusú hátsó lámpát vettem amiben 5 led van és AAA elem kell bele, aztán raktam bele NiMH akksit. Én is kicsit félek ezektől a nagyon olcsó lámpáktól hogy milyen akksi van benne. Ez az 5 ledes így végtelenségig elmegy villogó módban, de lehetne picit fényesebb ha már elől normális lámpa van.
-
WestBam
Topikgazda
válasz
benfolds #40825 üzenetére
Húzós, de van belőle rozsdamentes acél is.
-
WestBam
Topikgazda
válasz
benfolds #40813 üzenetére
Kulcs mellé csak natúr színű lámpát ajánlok, az ha kopik vagy csúszik betonon akkor sem lesz látványosan csúnya. Tapasztalat
Más: A blogom elköltözött új szerverre, a műtét sikeres volt, ellenben a G35 cikk elveszett az éterben. Hamarosan vissza kerül, de ahhoz előbb haza kell érnem. Cserébe idén még lesz egy megjelenés.
-
vince
őstag
válasz
benfolds #40813 üzenetére
Eloxált, HA III Military grade
-
peestike
senior tag
válasz
benfolds #40794 üzenetére
Alin nem igazán van paypal valóban. A lassabb út, hogy csinálsz alipay-t, ami kb paypal, vagy simán fizetsz kártyával. Kártya egyszerűbb, félnivaló sincs igazán. Gond esetén kb. Ugyanúgy működik mint a paypal. Használd az ali app-ját, olcsóbb szokott lenni, mint a weboldal.
-
gs20
tag
válasz
benfolds #40664 üzenetére
"az sk68-ban és ebben is Q5 led van"
Valószínűleg inkább annak valamilyen olcsóbb klónja lehet"szóval nagyjából ugyanaz lehet a kettő"
Igen, nekem van (volt) mindegyik, kb ugyanaz a tudás, talán az sk68 icipicit erősebb. Ha valamivel erősebb fény kell, és nem fontos az üzembiztonság (ami amúgy is kérdéses), vagy az élettartam (szintén kérdéses ugye), akkor 14500-as akkut kell bele rakni, általában elbírják. -
-
ZolkoW
őstag
válasz
benfolds #40488 üzenetére
csodálkoznék, ha jutna ott idő /és szándék/ ilyesmire. nem tudom, a belső dobozon fel van-e tüntetve típus, de a kívül a zacskón az sem mindig szerepel ,hogy elemlámpa, úgy meg nehéz beazonosítani, hogy keresgélhessenek az adatbázisban. ott ilyenkor örülnek, ha nem növekszik a csomagkupac, hanem csökken, nem hogy gépbe pötyögjenek minden egyes pufizacsit..
-
-szabi-
addikt
válasz
benfolds #40263 üzenetére
Hi
Már rég vettem volna.
Akciósan és új driverrel.
Amíg S2+ és C8 rendszeresen kapható 7 és 12€ áron addig M1 sosincs akcióban.
Ráadásul első olyan lámpám után rájöttem a holdfény mód nagyon praktikus, így csak új driverrel érdekelne.
Ezek közül egyik feltétel sincs meg GB-n.(#40238) WestBam
Ez a HAIKElite SC01 lámpa milyen Klarus XT12GT-hez képest?üdv
-
jozsi252
veterán
válasz
benfolds #40252 üzenetére
A fejlődés soha nem áll meg (szerencsére)! Ugyanúgy ahogy videókártyából is évről évre jönnek az erősebbnél erősebb darabok, ugyanúgy a ledek is fejlődnek kis mértékben.
Szerencsére ma van uccsó munkanapom, jan 2-ig pihi. Szóval ha a jöv hét elején feladják akkor elvileg Karácsony környékén ide kellene érni neki.. jó lenne ha így lenne, legalább a szabadság miatt alaposan szemügyre tudom venni. -
Gargouille
őstag
válasz
benfolds #40263 üzenetére
Nálam az M1, M2 sokáig a mérete meg a fejen kiszélesedő "trombita alakja" miatt esett ki a látókörből. Aztán addig nézegettem az M2-őt, hogy vettem egyet és rájöttem, hogy a legjobb lámpám lett (biscotti-val). A vetítési képe gyakorlatilag tökéletes mert sok a szórt fénye és van jó hotspotja is. Ha egy lámpát vihetnék csak magammal valahova ez lenne az.
-
benfolds
őstag
válasz
benfolds #40262 üzenetére
közben elolvastam a cikket, lehet, hogy tényleg van értelme.
meglepőek a tesztképek, amellett, hogy tényleg jóval messzebb világít, mint a sima s2+, azért van szórt fény is bőven.
viszont ennek az m1-nek is marha jó a vetítési képe, ahhoz képest meglepően kevésen választják (a topik alapján úgy tűnik legalábbis). -
ZozzV6
senior tag
válasz
benfolds #40252 üzenetére
Mindig van hova. Már agyalok az aszférikus lencsés 3D nyomtatott házú lámpán amit teljes mértékben én tervezek. Nem mondom, hogy nem merítettem ihletet de mivel a Lance of RA és a Storm of Ra model fájljai nem publikusak így magamnak kell kitalálni és nulláról tervezni mindent.
-
Myers
senior tag
válasz
benfolds #39715 üzenetére
Azért van velük gond. Szélsőséges eset, de az egyik vevő 5-ből 4-hez várja a csere drivert!
A másiknak meg 4-ből 4-nél van valami defektje.Persze olyan is van, akinek semmi baja nincs a lámpájával.
Én az szűrtem le, hogy a frissen kiadott lámpáikat nem érdemes megvenni, érdemes megvárni mindegyikből a v2.0 verziót.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
benfolds #39703 üzenetére
Igen a paypal annyiért könyvelte mint a Gearbest de ha a paypal fizetésnél megjegyzed a forintban kiírt összeget és ott átváltod amit írtam hogy a bankod váltson akkor dollárban látod de figyeld meg az SMS-t amit kapsz kevesebb forintot vonnak le mint amit a paypal először kiírt.
-
válasz
benfolds #39420 üzenetére
az az igazság, hogy nekem a 4 NC TIPből egyik sem merül lockolt állapotban , hónapokig sem.
tényleg volt egy korai széria, ami hibás volt, de azokat meg dobozon keresztül frissítették (ki volt vágva a doboz).
szóval érthetetlen, hogy miért egy ilyen haszontalan megoldást találtak a lezárásra, mint ez a törékeny , nehezen mozgatható műanyagkolonc, mikor az elektromos lockout kiválóan működik.
-
may15
csendes tag
válasz
benfolds #39351 üzenetére
Nekem is ma jött meg a TIP CRI,(meg három másik lámpa is) de mondjuk én nem vagyok tőle hasraesve. A műanyag klipsz, az nem rossz ötlet, de szerintem a gomb benyomása ellen pont a legjobb ötlet: akkor sem tudod benyomni ha szeretnéd. Legalábbis az enyémen annyira kapaszkodik, hogy konkrétan le kell küzdeni róla.
ez biztosan változik majd, hogy ha telik az idő, csak aztán túl ne lazuljon. Az hogy az első generációnál meg tudták csinálni, hogy lockolható legyen, az frankó, csak azt nem értem, hogy itt mért nem lehetett. mivel a sima lámpákat is valaki lockolja, valaki nem, így a lock mindíg opcionáis, és egy plusz funkciót szerintem nem okos dolog kivenni.
Az én kulcsomon egy Tube van már elég sok éve, meg egy TOOL AAA, nem tudom még, hogy lecserélem-e.
Igazság szerint a tube a nagyjából négy éve alatt kétszer kapcsolt be véletlenül, és egyszer merült emiatt le, talán ha 30 másodperces a kikapcsolási érték, akkor nagy bajt nem csinál.
Én már a Toolnál lefutaootam a köröket, hogy xpg led vagy nichia, és arra jöttem rá, hogy a nichia az jobb, a kevesebb lumen ellenére is, legalábbis nekem. szép a fénye, na.
Ha Zozzv/-t megkéred, szerintem csinál neked képet szívesen mindkét TIP fényéről. -
WestBam
Topikgazda
válasz
benfolds #39351 üzenetére
"nem tartom túl valószínűnek, hogy magától bekapcsolna a zsebemben..."
Én is így gondoltam és feleslegesnek tartottam a lockolást a műanyag panel forgatásával egészen addig, míg az első esti sétánál ahová jött velem fel nem tűnt, hogy kb. a fél városon keresztül világított a zsebem, mert mégis bekapcsolt. Szóval igenis fontos a lockolás ezeken a zsebbe való apróságokon az én véleményem és tapasztalatom szerint. És ezt nem először és nem is másodszor kell, hogy elkönyveljem.
Még a sima elemlámpát is ha lockolható a zárókupak megnyitásával akkor úgy teszem táskába/zsebbe, mert már olyan is kapcsolt be véletlenül nem csak az én, más ismerős zsebében is. Ez egy izmosabb darabnál nem vicces, hidd el q meleg lesz akkorra mire észreveszed, hogy valami nem ok. -
benfolds
őstag
válasz
benfolds #39280 üzenetére
na jó, a biciklámpás példa nem passzol, mert az nem az "átverés" miatt drága itthon, hanem főleg az adók, vám, kisker, nagyker lánc miatt. akkor inkább egy olyan, élő példával élnék, mint amikor nemrég egy bowdenvágót akartam venni. nagy választék, sok hasonló szerszám, árban nagy szórással. persze kiderítettem végül, hogy közülük 4-5 ugyanaz, csak más-más néven különböző árszintre pozicionálva (csomagolás és márkanév alapján).
-
Clever0
senior tag
válasz
benfolds #39176 üzenetére
Majdnem eltaláltad. 2000 lumens & 90800 cd ACEBEAM L16 XHP35 hi
-
kner
csendes tag
válasz
benfolds #39168 üzenetére
De sajnos fel kell áldozni. A CRI-ben gondolom többfokozatú fényport gerjesztenek, aminek egyrészt az átalakítási hatásfoka is szarabb, másrészt ugyanakkora teljesítmény más-más lument jelent hullámhossztól függően. A jó CRI-hez pedig kellenek a lumenben kevésbé latba eső hullámhosszok is. A (kisnyomású) kisülőlámpáknál ugyanez volt a probléma. A szebb fényű mindig kevésbé fényes azonos teljesítmény bevitele mellett.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
benfolds #39163 üzenetére
Mindkettő van. Lakás és mindenes kulcstartómon sima TIP a picit magasabb fényerő miatt. Melós belépőkártyán a TIP CRI mivel valamiféle műszerész vagyok és jó ha a gépben a kábeleket valódi színükben látom. Majd csinálok képeket szines dolgokról. A táblázatba bekerült a TIP CRI is de még csak lumen mérés volt. Többet tud mint a gyári adat
-
bwoay
nagyúr
válasz
benfolds #38992 üzenetére
a vc4 problemakat egy masik tolto "fejjel" konnyeden lehet orvosolni, de kapacitast es belso ellenallast akkor sem fog tudni mérni, marpedig ezek jol jonnek idonkent.
mas: pont egy lii-1001at tesztelek ni-mh akkuval, tudom, hogy nalad speciel ez nem szempont, de a panasonic infinium AA akkumat egesz éjjel toltotte, mikozben a 10 eve megbizhatoan mukodo voltcraftom mar reg telinek jelezte. szoval csak ovatosan a ni-mh akkuk toltesevel. vagy nalam volt egy fura anomalia, de elotte ket ezer eves lapos, walkmanekbe valo Sony cellat kivaloan feltoltott.... -
Gargouille
őstag
válasz
benfolds #38992 üzenetére
Igen, T6-3B -s Convoyból van C8, S2+, S3 is. Mikor az első Convoy lámpám rendelten sokat vaciláltam melyik színhőmérséklet legyen. A hideg fehéret eleve kerülni akartam, az 5000K (T6-3B) pedig ugye a teljesen semleges szín, így ezzel rendeltem a lámpát. Tetszett is, tényleg semleges, nem torz fehér-kékes, nem sárgás, olyan tényleg naturál.
Aztán amikor már volt 4 ilyen lámpám akkor kezdett érlelődni bennem, hogy olyan jó lenne ha egy icuripicurit még melegebb lenne a szín (van egy fejlámpám régebbről amiben melegebb led van és imádtam). Így a következő Convoy-t (ami egy M2) már T6-4C leddel kértem, mondom lesz ami lesz, csak nem olyan sárga az. Mikor megjött azért meglepődtem mert nem is sárgásabb volt a színe hanem olyan bronzosabb, vöröses-barnásabb (nem tudom ezt jól leírni, látni kéne) és azonnal beleszerettem. Most már csak T6-4C-vel rendelek lámpát, elkezdtem lecserélni a "gyűjteményem ilyenre", jelenleg egy M2 és egy S3-as lámpám van ilyen leddel. A C8-as lámpám megtartom, abban jó a T6-3B, távolabbra előnyösebbnek tűnik számomra ha tök semleges a szín, de a többit azt cserélgetem lefelé sorban.
Szóval röviden a T6-4C nekem határozottan jobban bejön, kint a szabadban annyira kellemes a fénye, hogy nagyon. Egyáltalán nem azt érzem mint a fehér fényű lámpáknál, hogy erősen világít, hanem csak azt, hogy látok és tök kellemes a szememnek, valahogy olyan "természetes" a fénye.
A színe pedig mint írtam nem is sárgásabb, inkább narancsos-barnás, vörösesebb. Például a Zanflare F1-em is meleg fehér színű, annak a valóságban inkább sárgás-zöldesebb a fénye (meg a fénykör szélén kékesen elszíneződik
), ennek a T6-4C -nek meg inkább a narancssárga vagy a vörös felé hajlik a fénye és ez sokkal szebb. Fotón nehéz lenne visszaadni, de valahogy így képzeld el a különbséget ha egymás mellé tenném a három lámpát (a feliratokat ne nézd a képen):
A bal oldali a T6-4C, a középső a Zanflare F1 warm white, a jobb szélső meg a T6-3B. Kb élőben is ilyesmi a különbség. (Mielőtt valaki belekötne tudom, hogy nem ez van a képen, csak a szemléltetni akartam.)
-
-
Ra3
őstag
válasz
benfolds #38737 üzenetére
BLF-en a VC4 topicban ezt a problémát már kitárgyalták, nem minden töltőfejjel hajlandó a töltő felvenni a 2 ampert, a Blitzwolf-okkal pont nem, elvileg az USB 3.0 standard 900mAh-jára áll rá, ha úgy érzékeli hogy többet nem tud leadni a táp, hogy elkerülje a túlterhelést.
Át kéne nézni a topicot, de nekem úgy rémlik hogy a gyári márkás töltőfejekkel (Apple, Samsung) sikerült egész jó, 2A körüli értékeket produkálni.
Én több fejjel is kipróbáltam, most reggel ránéztem gyorsan mert nem emlékeztem rá, 5 portos Blitzwolf-al 0,6-0,7A vesz fel, noname QC3-assal 0,8-at, a legtöbbet egy 3 portos Tronsmarttal mutatta, 1.4A volt maxon.
Természetesen ezek mind tudják a 2 ampert, ha a rákötött eszköz ennyit kér.
Mással nem is nagyon próbáltam, mert 4 akksit ritkán töltök, a Tronsmart-al leadott teljesítmény nekem elég volt, de van otthon gyári Samsung meg Huawei 2A-es fej, azokkal még lecsekkolom a hétvégén, aztán leírom mik a tapasztalatok. -
benfolds
őstag
válasz
benfolds #38745 üzenetére
elnézést, gyorsan akartam szerkeszteni, hogy ne az én hozzászólásaimmal legyen tele a topik (bár a magam részéről hülyeségnek tartom, amikor egy hozzászólásban több válasz van, már csak a visszakereshetőség miatt is), és lemaradt a link. szóval erre az cree xpe q5 lámpára gondoltam.
-
bwoay
nagyúr
válasz
benfolds #38459 üzenetére
meg abban végső esetben lehetett cellát cserélni, bár gazdaságos semmiképpen nem volt a művelet tekintettel a komplett powerbankek áraira. a lapos az szerintem mindenképpen "zsebbarátabb", de régi duci verzió nekem a mai napig tetszik, csak nem a 10400-as, hanem az újabb 10000-es, ami valamivel keskenyebb, meg csak 3 cellás.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
benfolds #38452 üzenetére
Sima TIP-em van és jön a CRI is szóval lesz teszt
de van youtube-on videó.
Q8-hoz épp most jött meg a tok amit Kozy linkelt korábban. Bár 8$ de elég jó.
Én majdnem minden helységbe tartok lámpát valahova letéve. Amik nincsenek használatban azok a szerelő asztalomban fekszenek tokban egy erre kinevezett fiókban. -
Ra3
őstag
válasz
benfolds #38396 üzenetére
Tegnapelőtt hajnali egykor volt 20db Nitecore Tip CRI 8 dollárért, bent volt a kosárban, figyeltem másodpercre hogy mikor vált át, még láttam is az akciós árat, de már a kosár utáni lépést se engedte, ahol a szállítási módot kell kiválasztani.
Szóval kb. 10 mp-el indulás után már nem volt belőle, pedig az nem volt ekkora engedmény mint ennél az 50 dollár, szóval szerintem erre is rá fognak rabolni, próbálkozni lehet, de sok reményt ne fűzzetek hozzá, ha a ruszkiknak van valami szkriptjük azt nehéz lesz manuálisan megverni. -
vince
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Eladó KTM női bicaj!
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest