- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
Sz4bolcs #43431 üzenetére
Ecigibe használom, nem mecha modban. Azok flat top unprotected nagy áram terhelhetőségű akkuk, lámpába jobban szeretem a button top protectedet.
Arcba robbanós videót még nem láttam, de táskában, ingzsebben kigyulladósat már igen, éppen nem voltak terhelve és töltve sem, amikor történt. Egyszerűen gyaloglás közben illetve metró ülésén ülve. Egyik sem robbant, hanem 20-30 cm-es intenzív lángcsóvát fújt. -
-
benfolds
őstag
válasz
Sz4bolcs #42528 üzenetére
úgy érted a rosszabb színvisszaadás miatt fog kevesebbet látni? meglehet, az én színtévesztő szemeimnek szerintem mindegy. nekem csak a skilhunt h03-am meleg árnyalatú, fejlámpában (beltérben, túrázáshoz) egyértelmű, hogy az a jobb. de lehet, hogy throwerben is előnyös, annál nincs összehasonlítási alapon, mert az én c8-am is 1A, más throwerem meg egyelőre nincs.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
Sz4bolcs #39978 üzenetére
L6 -tal vakítasz, ez esetleg probléma lehet. Inkább a figyelemfelkeltés lenne a célravezetőbb.
Nálam van olyan lámpa, ami kb 4 Hz -en villog (nem a 20 Hz -es, rosszullétet okozó, villogásról van szó), este elég ha az útra világítok vele, nappal azért a kocsi felé szoktam, és már lassítani szoktak, esetleg meg is állnak. Zebrára sem volt szükség. Nagyon jó dolog, ha kamion, busz mögül kell kilépnem az útra.
Az a fő, hogy lássanak, de a másikat azért ne vakítsd meg.
-
BBéci
legenda
válasz
Sz4bolcs #39264 üzenetére
A legjobbat szeretném, lehetőleg olcsón, ami általában nem egyenlő a legolcsóbbal.
Nem értem, miért fáj ez egyeseknek? Csak irigységre tudok gondolni.WestBam nem linkelt, csak olyan szám és betű kombinációkat írt, amik nekem semmit nem mondtak, azért válaszoltam azt, amit.
-
-
Ra3
őstag
válasz
Sz4bolcs #38478 üzenetére
Muszáj lesz
Én is behúztam, ennyiért elajándékozni is jó, amelyik tetszik az meg marad.
1 éve a tube-nak is örültünk ha megkaptuk 6 dollárért, TIP-et én a karácsonyi szériából kettőt is vettem, azok lepontozva voltak 3800-4000ft-ok, mondjuk akkor a dollár is feljebb volt, meg én csak megnéztem milyen aztán ment is tovább mindegyik. -
FBLLMAG
senior tag
válasz
Sz4bolcs #37316 üzenetére
Mint szerszámban, otthoni cuccokban a NiMh akkumulátor nekem sem vált be, túl hamar meghaltak.
Amit használok ENELOOP akkumulátorokat, itt találtok tesztet a fehér ENELOOP 1900 -ról, fehér Panasonic ENELOOP 1900 -ról, fekete Panasonic ENELOOP PRO 2450 -ről, és a kisebb fekete Panasonic ENELOOP PRO 900 -ról.
Használok még Fujitsu kis NiMh akkumulátorokat is. Itt a fehér, és itt a fekete.
Azért nem olyan rosszak már ezek az új típusok. Egypárat akár 10 A -ral is lehetne kisütni. Nálam 2 A -t sem kell leadniuk, az apróknak meg 1 A leadására sincs szükség, inkább 0,5 - 0,7 A leadására.
Talán csak a Zebralight kér 3 A körüli áramot MAX -on.
Másik dolog a lámpák. A legtöbb 50 - 80 lm után fellép 400 lm -ra (Olight S2, 4 óra ), 240 lm -ra (Nitecore P12, 5 óra 15 p), az Acebeam EC35 is 30 -ról 250 lm -ra lép.
Ugyanúgy 5 - 6 üzemórát bírnak, mint az általam használt AA -sok 110 - 120 lm -en. Még az 1AA -t használó Zebralight SC5W is majd 5 órát elketyeg 90 lm -on. Csak nem olyan rég találtam rá a Klarus XT11GT -re, és 1 - 2 hete a Fenix UC30 2017 -re. Viszont ezek sem tökéletesek.Alig várom, hogy kiadják a Zebralight SC600 MKIV -et az már a legtöbb elvárásomat lefedné, valószínűleg. -
BBéci
legenda
válasz
Sz4bolcs #36266 üzenetére
Ha külön kell venni, akkor nem alaptartozék. Ezek szerint nem vagy tisztában az alaptartozék szó jelentésével. Az extákért kell pluszban fizetni.
2008-ban vettem a Fenix P3D-t, ahhoz adtak tokot, ami a mai napig hibátlan, csuklópántot, ami két éve kezdett elvékonyodni, ezért levettem, mielőtt elszakadna. Adtak még o gyűrűket és kapcsoló gumikupakot, amiket ki sem vettem a dobozból. Szóval ezek az alaptartozékok, mindegyik lámpához járnak, amiket eddig nézegettem. -
-
benfolds
őstag
válasz
Sz4bolcs #34941 üzenetére
okés, köszi! én veszek egy ilyet is, appból csak 1 dollár volt tegnap, mondjuk arról lemaradtam. kár, hogy csak két órát bír az akksija villogón, azért az elég karcsú...
-
-
ZozzV6
senior tag
-
-
8nemesis8
veterán
válasz
Sz4bolcs #33898 üzenetére
Ennyire sérülékeny lenne?
Egyenlőre nem áll szándékomban csak a lámpával tölteni majd, amibe bele kerülne!
Egy LIDL-be vett tronic töltőm van, így hirtelen nem is emlékszem rá, hogy ezzel vajon tölthetem-e őket!?Igen a roncsolás ott gond lehet, mert míg régebben azért csavarozták egyes márkák akkuit, most már teljesen ráálltak a szétszedhetetlen összemelegített darabokra!
-
8nemesis8
veterán
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- PS Plus előfizetések
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest