Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Huawei P30 - kell ennél több?
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ace22
tag
Éééééés itt a hivatalosan is 4.3V-ra töltendő Li-ion aksi (Samsung ICR18650-28A):
-
benfolds
őstag
-
MittuDomain_
őstag
De hogy fórum témánál is maradjunk, ha eddig ma nem vettem 80fm karácsonyi fényfüzért meg dekorációt, akkor egy centit sem.
A Cyber Monday és a GB EU raktársöprés együtt veszélyes kombináció.Innen ajánlok nektek egy lámpát, röhögjetek velem:
katt
Nagy fényre nem számítanék tőle, de a dupla led meg a beépített 6000mAh akksi elgondolkodtató...A postaköltséget ne nézzétek, tele van az eBay topic apróságokkal, amivel nullázható.
Igen, bőven van a nullázok közt 1-2-3 méteres fényfüzés, szerintetek hogy jött össze a 80m? -
Ra3
őstag
Én kb. fél éve használok Astrolux S2-t, az egyik kedvenc lámpám, és ennek sok oka van, gyárilag világítós a kapcsolója, rengeteg beállítási lehetőség, természetesen nem melegszik úgy mint egy kis lámpa ugyanekkora fényerővel, mivel a led környékén jóval több anyag van.
Méretben is jó, kisebb mint egy C8, legtöbbször ezt viszem magammal, ha nem akarok sok cuccot cipelni, én csak ajánlani tudom. -
ZozzV6
senior tag
Meg fogja zavarni a drivert. Visszafelé lépések nem fognak működni valószínűleg. Kell a driverre a pozitív és negatív akksi pólus közé egy 1KOhm-os ellenállás és úgy jó lesz elvileg de attól is függ a ledes panelon milyen ellenállás van. Kísérletezni kell. Lehet 470 vagy 560 Ohm lesz jó. 470 Ohm alá nagyon sokkal ne menj mert akkor annyi áram folyhat amivel elég az ellenállás.
Én a driveren így raktam fel plusz ellenállást. Jobb oldalt a rugó alatt. Az egyik fele a rugóhoz ér, a másik fele alatt meg felvakartam a lekkot kicsit és oda forrasztottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Linux haladóknak
- One mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest