Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziasztok, ha valaki kedveli a különleges lámpákat , most találtam
wuben x2 pro kickstarter szervezéssel.4 fő fényforrás, egyszerre spot és flood, oldalán pedig villogó ledek.
2 x 14500as lion akku hajtja egymás mellett + teljesen darabokra szedhető. A bemutató videoban összerak egy lámpát.300e USD ajánlás esetén extra tailswitch jár majd. 100e nál járnak most.
-
-
-
válasz
Robyka #77182 üzenetére
sajnos van pár hibája:
a legbosszantóbb , hogy a rugókat egy picike pöcök tartja, ami pár hónap után eltörik, és többé nem tart az érintkező. ha ez bosszant, ne vegyél ilyet. gyorskötözővel meg lehet hekkelni, de ennyi pénzért ez elég gagyi.továbbá nálam az egyik gomb mikrokapcsolója tört el pár hét alatt.
mondjuk az nem zavar, mert telefonról indítom a töltést.a 18650 es védett akksi is alig fér bele, nem hiszem, hogy védett 21700 belefér.
és elég bonyi. régi döglött akksit visszautasítja. néha nem fejezi be a töltést, csak főzi az akkut (ez lehet az én hibám 1Arel töltöm)
-
-
-
-
válasz
Ereshkigal #75041 üzenetére
https://charger.nitecore.com/product/f2 nitecore f2 ilyen volt. nem tudom kapható e még valahol
-
válasz
Wolfskin #74785 üzenetére
egy töltési és feszültség redukáló áramkör van benne, a cella 3.7V , és ezt csökkenti le ez az elektronika a kimeneti 1.5voltra.
szóval nincs 1.5 voltos li-ion cella, de van olyan akku, ami 1.5 volt ad le és lion alapú
azért van meredekebben vége, mert ez az akku addig adja le a regulált 1.5 voltot, amíg van kakó a lion cellában. értsd, tökmindegy mennyi a bemeneti fesz 1.5voltot csinál belőle, azután kimerül a lion cella, és nem lesz miből csinálni. > lekapcsol.
-
-
-
válasz
user112 #72889 üzenetére
ez érzésre több anyagot tartalmaz, a lumintopok olyan vékonykák. ( wuben 40g lumintop 30g)
a fénye városban több mint elég, kutyasétáltatáshoz használom.
a nichia led többet eszik, pláne 3. jobban melegszik. wuben hűtése jól működik.oldalkapcsolós , ami szerintem előny, ergonomikusabb , kényelmesen használható.
mágneses a vége.jelzi a töltöttséget a kapcsolón (kék piros színekkel , villogással)
kapsz egy jól használható akkut hozzá.https://elemlampablog.hu/wuben-e05-bemutato/
nekem tetszik.
-
-
-
Nitecore LR40 -es lámpást megvettem , mert WestBam felkeltette az érdeklődésem.
Nealsgadgetsről érkezett 1 hét alatt DPD hozta ki. vám áfa eljárás nem volt. (kínából jött)
A trackinges szállítást választottam (priority mail 13USD).A lámpás jópofa, kb fél arasznyi, kicsit fejnehéz, mert abban van az akku. USB A és C portok, állítólag powerbankként is működik. 4 kicsi kék led jelzi a töltöttséget a tekerő mellett.
A búra plexi. Körülötte drót keret, aminek az alja egyenes, megáll az asztallapon.
A fejet 4 keresztfejes csavar rögzíti, gondolom szétszedető.
Amit nem írtak, hogyan kelti a fényt. A trükk az , hogy 3 filament led van a búrában , plusz a fejben 3 hideg fehér led egy tejüveg műnyaglap mögött.
a 3 mód , csak filament, csak tejüveges hideg led, kettő kombinációja.
A tetjén a tekerő az egyetlen gombja. Azt hosszan nyomva bekapcsol, hosszan nyomásra ismét kikapcsol. Na ez nálam nehezen meg, néha elkezdi a módokat váltogatni, amit amúgy a rövid nyomásra kéne.Módmemória nincs, de még fényerő memória sincs, mindig a filament ledes maximum világítással kapcsol be.
Van még egy 4. mód, piros fénnyel SOS-t villog. kontand piros fény nincs.
Összességében jópofa, csak a hideg fehér fény kicsit gagyi, a gomb nehézkes máködése sem a legjobb, és jó lenne,ha a filamentek megjegyznék az előző fényerőt és módmemória lenne.
Sőt kicsit kisebb lehetne a minimum fényerő, amolyan hangulatvilágításként.
Szeretni fogom azért, remélem hosszan kitart.
A fejet 4 keresztfejes csavar rögzíti, gondolom szétszedhető.
-
-
nekem 2 lámpám ment eddig tönkre:
Olight S30R ez 2 év alatt , alig használtam.
Convoy s2+ ez meg 1 hét után.
(a nitecore tupnak meg a kijelzője alig pislákol, de a lámpa része még jó.)soha többet olight vagy convoy
-
-
-
-
válasz
takacsbotond #69904 üzenetére
annyit láttam, hogy két féle van. a piros kék és a meleg fehér.
ha szobába tennéd, ahol te is látod, akkor a fehér jobb, mert a másik nagyon zavaróha pincébe rakod, akkor mindegy
kender lesz? -
-
válasz
freelanced #69854 üzenetére
én a wuben e05-öt szeretem. lámpa, + usbvel tölthető AAA 14500 akku egy csomagban az alza is árulja. (meg diffózor, meg szütyő)
https://www.alza.hu/sport/wuben-e05-d5792522.htmkicsi és szép fényes. oldalkapcsolós
egy klikk bekapcsol, majd nyomogatva vált, módmemória van , kikapocslni hosszú nyomással lehet. -
-
-
-
-
-
válasz
FBLLMAG #68437 üzenetére
bocs, de a fenix e09R marhára nem kulcstartó lámpa. vagy te mászkálsz extrém mennyiségű kulccsal.
ez egy EDC pont esti sétára kéne / van tervezve.a wuben e05-tel majdnem sikerült. a fenix visszalépés ehez képest a fenti hibák miatt.
érdekes nálam a wuben sosem kapcsol be a zsebemben. -
-
-
szerencsére eltárolhatod a beállításaid, elég egyszer kimókolni.
30 helyed van, az elég lehet. utána csak a számokra kell emlékezni.ami kellemetlen, LiFePO túlmerített akksit nem hajlandó tölteni. (2.8V körül kell neki, hogy hajlandó legyen idulni)
néhány ladda akkura azt írja "battery too poor" és nem hajandó tölteni.
az üresjárati teljesítményfelvétele sztem magas, 1KWh-t is elszopogat 1 hónapban. -
-
-
postázós topikból
itt vannak az árakhttps://www.posta.hu/vam2021
[link] -
-
-
-
-
-
Üdv,
Nitecore F1 vagy F2 töltőbe befér a 21700as akku? (mivel akkor még nem volt elterjedt ilyen akku, így a specifikációban nincs benn)
köszi -
válasz
ZozzV6 #61958 üzenetére
izé, ez elég felelőtlen magatartás. akármivel is fertőződtél. mindenkire rá fogod kenni, mert nem vagytok gyakorló germofóbok. ráadásul egymás lámpáit fogdossátok, utána meg az arcotokat.
mondjuk azért az dícséretes, hogy indulás előtt szóltál, így esélyt adva másoknak.
előre is jobbulást minden kedves résztvevőnek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
FBLLMAG #57948 üzenetére
fiókban tartott párszor használt olight s30r baton, leitztől méregdrágán 2015 vásárolt.
egyetlen baja, hogy nem világít rendesen, csak halványan.sajnos a számla nincs meg, csak a visszaigazoló email a rendelésről. így cseszhetem a garanciát. bár rendesek voltak, azt mondták, ha beviszem megnézik. csak nekem nem éri meg bebumlizni hozzájuk (fizetni a javításért meg pláne nem).
2 lámpám döglött meg a rengetegből. egy convoy s2 meg ez.
-
-
válasz
nemethbalazs #57743 üzenetére
[link] cipőt,a cipőboltból
-
válasz
nemethbalazs #57737 üzenetére
hiba
-
-
válasz
Marseille199 #57684 üzenetére
[link] létezik, de a kapacitása nagyon harmatos.
kevesebb, mint fele egy nimh akksinakvan más márka is gondolom.
gondolom azt zavart meg, hogy ezeket AAA néven nevezik, nem 10440
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
MittuDomain_ #56360 üzenetére
köszi tippet a wuben e05 ma megérkezett és nagyon jó kis lámpa,tartalmas körítéssel.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
FBLLMAG #54214 üzenetére
tévedés, nekem első sorozatú van 3 db és egyik sem merül.
szóval meg tudták csinálni, hogy jól működjön, erre nem használják többé, hanem ezeket a gagyi lockoutokat , mint pl műanyag klipsz... nevetésges.
szerintem az egyes tip a leghasználhatóbb, a tinit ki is dobtam, annyira kezelhetetlen volt az UI ( kikapcsolt, ha nem a megefelelő gombot találtam el véletlenül, kifejezetten bosszantó)
vissza kéne kanyarodjanak a jól működő emberbarát UIhoz -
-
-
-
-
-
-
-
-
minden nap kérünk helyzetjelentést a rendeléseidről, nehogy lemaradjunk valamiről, köszi előre is
-
-
-
-
válasz
Gargouille #52170 üzenetére
ő is ajándékba kapta, valószínűleg az ajándékozó is hasonló tanácsott kapott.
-
-
válasz
Diamond500 #51754 üzenetére
melyiket?
-
ez jobb
Skyrc MC3000 -
-
az emisar d4s borostyán aux led már nappal is nagyon kellemes, várom,hogy sötét legyen.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Zoli-bácsi #50794 üzenetére
szívesen eladom neked a lumintopom, és amikor átveszed, megmutatom, hogy miről maradtál le
viccen kívül, a lumintop, egy szar, 3 fokozat, hosszan kikapcs , egy led.
-
-
válasz
Zoli-bácsi #50779 üzenetére
azon nevetek, hogy ott van a legjobb lámpa az orrod előtt, és nézed a szarokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest