-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
válasz
Krystal_s #11434 üzenetére
Tehát Te továbbra is használod ?
Egyébként most kipróbálom az AVG-t megnézem de egyébként a fentiek fényében lehet, hogy vissza térek a CIS-re, mert részben igazad van. Maximum a safety frissítések (esetleges?) hiánya ami aggaszthat egy kicsit. De az tény, hogy a fő fő fő lényeg a DB frissítés az meg tényleg szépen jött mindig is !
Te a free CIS-t használod ? (CIS Premium amit a fórumon raktak ki ? [link] ) -
Roxkex
senior tag
-
Semplar
őstag
válasz
Krystal_s #11414 üzenetére
Hi all,
FYI: These are the steps to be followed:
1. When CIS/CAV/CFW doesn't uninstalled properly.
2. if you cannot uninstall CIS/CFW/CAV from Add/Remove or Uninstall section of Windows.
Follow these steps:
1. Boot your pc in safe mode.
2. go to this location C:\Windows\System32\drivers\ and delete the file cmdguard.sys.
(Note 1: If the file cmdguard.sys doesn't located at the above location, go to this location C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security and delete the file cmdguard.sys.)
(Note 2: IF the file cmdguard.sys doesn't located at above both location, then follow from below step.)
3. now boot your pc in normal mode
4. open task manager and kill the cmdagent.exe process.
(Note: make sure cmdagent.exe process should not run in task manager.)
5. now download and run the below ciscleanuptool provided in the below link.
https://drive.google.com/drive/folders/1jonL43QxzWa1Foo89HLovTFasw2ZctxF?usp=sharing
7. This cleanuptool will ask to restart the pc two times, kindly follow it.
8. once the ciscleanuptool completed, go to location C:\Program Files\ check whether the COMODO folder is deleted or not if not delete it.
9. Also go to location C:\ProgramData check whether the COMODO folder is deleted or not if not delete it.
9. delete all the temp files.
10. restart your pc.
FYI: Follow the above steps until the latest ciscleanuptool issue fixes..
The team is working on it.
We will keep you posted.
Thanks
C.O.M.O.D.O RT -
válasz
Krystal_s #11389 üzenetére
Sajnos így van. A bevett reakció erre pedig az, hogy tenni kell rá nagy ívben, a Registry-t ezernyi felesleges bejegyzéssel sem lehet érezhetően eldugítani.
Már az is örvendetes lenne, ha egy Readme-ben ott lenne, hogy nesze paraszt, ezt írjuk be, ezt kell törölnöd, ha törölni akarsz...
MaCS
-
válasz
Krystal_s #11384 üzenetére
Én is nagy portablemániás vagyok (portableapps.com rulez...), de már évek óta tapasztalom, hogy ezek a telepítésnélküli programok is egyre gyakrabban írnak a Registry-be, sőt, van, hogy megjelennek a telepített programok listájában is.
Egy-két éve egy fejlesztő kesergett is ezen, hogy valami Windows-frissítés miatt kénytelen erre a kis programjával, különben egyszerűen nem fog menni egy olyan integráció, ami nélkül az egész értelmetlen lenne.
A Gimp meg ugye az egyik legkomplexebb szoftver...
MaCS
-
C. s.
addikt
válasz
Krystal_s #11268 üzenetére
Évek óta CIS-t használok, de még sosem jártam így, és jól meglepett. Pedig nem is egy ritka jelenség, mint utóbb kiderült.
„Esetleg az az IP nem lehet a Routered IP-je.”
Hoppácskaaaa...
De ciki! Ha itt volnál, most látnád, ahogy égő képpel süllyedek.
Semplar:
Hű, a mindenit, ez jó sok. Köszi szépen! A videó első 10 percéig megcsináltam egy szuszra, majd később folytatom. Pár dolgot nem találtam, gondolom, az elmúlt pár éveben változtattak ezt-azt windózék.
Dévacsen:
„Ez az a pillanat mikor az MS kezéből kicsúszik a gyeplő”
Nem féltem őket, tutira föltalálják magukat a mi kárunkra. Sajnos. De legalább megteszem, ami tőlem telik, és ettől jobban alszom.
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Krystal_s #11173 üzenetére
Te tudsz valamit pont 0 van a monitorom,mindegyik
és így jó a szememnek,soha nem viszket,csíp,vagy bármi..ellenkező esetben ha feljebb teszem kicsalja a könnyet a szememből,igaz közel 60 éves vagyok..de több mint 10 éve így használom,nem olvastam sehol vagy ilyesmi,saját személyes tapasztalat miatt így döntöttem,kb 10 óra használat után is csak egy picit megfárad,semmi probléma..sok féle ember sokféle szempont,milyen unalmas lenne ha csak 1 fajta virág létezne a földön.
No a lényeg hogy a sötét témákat is ebből kifolyólag előnyben részesítem,a kinti fényviszonyok változásai ellenére kellemesen nyugtató,nem tolakodó a monitorra tekinteni.Gondoltam leírom hogy megvilágítsam ezt a téma kört.
-
C. s.
addikt
válasz
Krystal_s #11173 üzenetére
Manapság nagyon népszerű, de számomra is rejtély.
A mostani monitoromon tényleg eléggé gyatrán lehet állítgatni a fényerősséget. A minimumon kb. annyira világít, mint a régi közepes értéken.
Végül megszoktam, bár nem igényelnék ennyi fényt belőle, de az is igaz, hogy sosem irritált. Nem baj az, ha látható.
A nulla-közelinek nem tudom, mi értelme lehet. Úgy rémlik, hogy valami nyomelem- vagy vitaminhiány okozhat olyat, hogy az ember szeme nehezebben viseli a fényt.
-
Semplar
őstag
válasz
Krystal_s #11075 üzenetére
Szia!
Comodo Internet Security 5.12.256249 (64-bit)
„2012 elején megjelent az 5.10-es, ami csak hibajavításokat tartalmazott és novemberben még mindig csak az 5.12-es érkezett meg, a már szokásos hibajavításokkal és a várt win 8 támogatásával, viszont még manapság is sokaknak a legjobb cis változat, mert nagyon kiforrott volt, nagyon kevés bugot tartalmazott és nagyon jól kezelhető volt. " -
-
-
Fandango
veterán
-
Matthewus
őstag
válasz
Krystal_s #10438 üzenetére
Az itt leírt módszerrel le lehet róluk szedni az ADS-eket. Lemented a fontos adataidat, csinálsz egy tiszta telepítést, letörölöd az ADS-eket a lementett fájlaidról.
Nálam semmilyen gond nem fordult eddig elő, pedig Win7 és Win10 alatt is másoltam adatokat FAT32 eszközre.
Megnéztem ADS Scannerrel, egy sima másolás, majd egy felülírás is eltünteti a hozzáadott ADS-t. -
blattida
nagyúr
válasz
Krystal_s #10428 üzenetére
Most, hogy utána kerestem, látom, hogy nem ebben a topikban írtam róla.
Annyiban azért nagyon más ez a megoldás, mint az ms tevékenysége, hogy a comodo már a kezdetektől elkezdte használni ezeket az ads jelzőket, pontosan azért, mert ezekben az adatfolyamokban (ads) nagyon jól el tudnak rejtőzni a különféle kártékony kódok is, éppen ezért kezdték alkalmazni ezeket a jelzőket, hogy a hips-ük felismerhesse az idegen elemeket. Ez a módszer alapvetően a win 8 megjelenésétől kezdve tudott ilyen "gondokat" okozni, megspékelve azzal, hogy több, mint két évvel ezelőtt a 8.2-es cis változatban kezdték el a sandboxban lévő fájlok nyomkövetésére, azonosítására is használni, amitől kezdve meg még gyakrabban lehetett ezzel a jelenséggel találkozni comodos gépeken, ám tavaly a 10-es változat 5144-es buildjével orvosolták ezt a "fícsört". Csak annál maradt meg ez a "szolgáltatás", akik régebbi verziót használnak.
Éppen ezért fölösleges farkast kiáltani, csak a helyén kell kezelni ezt a kérdést (is). Ez nem a felhasználók nyomon követését szolgálja, hanem a biztonságot.
-
blattida
nagyúr
válasz
Azt azért tudni kell, hogy az ads ellenőrzésére használta a comodo ezt a megoldást, ami alapvetően a win 8 megjelenése után tudott ilyeneket okozni, hozzáteszem, nem mindenkinél (nálam sem) és a 10-es változat valamelyik tavaly nyári buildjével orvosolták. Természetesen, aki régebbi változatot használ, win 8-tól fölfelé, annál ez a fícsör megmaradt, viszont, biztonsági kockázatot nem jelent. Magam is írtam erről itt anno.
-
eurolac
senior tag
válasz
Kicsit megdöbbentett amit írtál. Évek óta használok én is Comodo termékeket.
Jelenleg az otthoni gépemen és a laptopomon CFW (10-es)+Nod32 van fent. A tűzfalával nem tapasztaltam az általad leírtakat. A feltelepített alaphelyzetben használom. Auto sandbox ebben is van. Az intézőben történő másoláskor, áthelyezésnél nem kapok ilyen üzeneteket. -
-
Sdi
addikt
-
blattida
nagyúr
válasz
Krystal_s #10415 üzenetére
Szia!
Szerintem teljesen jó a revoval történő több lépcsős eltávolítás.
Semmi, csak az egyébként cis/cav/cfw-tól/től független secure shopping miatt jöttek az említettek is a képbe.csicso82
Nem túlburjánzott a cis, gyakorlatilag könnyebben kezelhető és lájtosabb, mint a korábbi változatok, csak szokatlan még ez a metódus. -
Eversmann
aktív tag
válasz
Krystal_s #10419 üzenetére
És ha kivételek közzé raktad őket, úgy sem ment?
Igen, az most furcsa hogy több modul van eltávolításnál. De nem egy világvége.
A Security Essentials pedig a Shoppinghoz tartozik. A közbeékelődéses támadások ellen, hiteles SSL-e, gyanús oldal, stb. Inkább legyen, mint ne legyen -
Eversmann
aktív tag
válasz
Krystal_s #10415 üzenetére
Nem engem kérdeztél, de én úgy szoktam hogy Vezérlőpult-Programok eltávolításnál minden komponenst eltávolítok, majd pedig a cis removal tool-al eltávolítom a maradék fájlokat-registry bejegyzéseket
-
blattida
nagyúr
válasz
Krystal_s #10103 üzenetére
Csak ötletelek:
Próbáld meg, hogy a d+ beállításainál hozzáadod a shellkód injektálás kivételeihez, illetve az av beállításaiban az archív fájlok vizsgálatát is érdemes lenne kikapcsolni...
A fájlbesorolásnál milyen státuszú a telepítő, ugyanúgy ismeretlen, mint a hetes gépen?
Ha igen, akkor ott állítsd át megbízhatóra...
Valamint, próbáld ki, hogy a d+-t átállítod tanuló módra... -
Krystal_s
addikt
válasz
Krystal_s #10100 üzenetére
Áh feladom, ez már tényleg abnormális, amit művel. Szívem szerint visszatenném a 7-est, csak nincs türelmem.
Fájl besorolás - Fájl listában megbízhatóként jelzi. (ismert megbízható program Ashampoo Home Designer Pro 3)
A több perces sz@rakodás után, amikor elindulna a telepítő (de leállítom, mert most nem akarom telepíteni) utána a cmdagent.exe kb fél órán keresztül dolgozik valamit- Na de mit??? Közben az egész gép használhatatlan. Semmit nem tudok megnyitni.Melyik összetevő kavarhat be, ami a 7-ben még jó volt?
-
Krystal_s
addikt
válasz
Krystal_s #10099 üzenetére
Megnéztem a kérdéses telepítőt másik gépen, amin CIS7 van. Ott gond nélkül elindul, azonnal felugrik a Viselkedés Blokkoló figyelmeztetés. Jelzi, hogy nem beazonosítható, hogyan szeretném futtatni. (hm pedig Ashapoo termék)
Nem értem mi a gond a CIS 8.4-nek. Miért nem jelzi, hogy nem tudja azonosítani, helyette 5-10 percig szinte kiakasztja az egész rendszert.A beállítások mindkét CIS-ben ugyanúgy vannak.
Esetleg, ha valaki tudna erre válaszolni azt megköszönném. -
blattida
nagyúr
válasz
Krystal_s #10040 üzenetére
Szia!
A jelenlegi beállítás mindig az éppen futó, tehát jelenlegi beállításokra vonatkozik, így esetedben a második opciót érdemes választani, viszont, mivel éppen kilép a virtualizált böngészőből (sandboxie-ból), ezért akár az elsőt is választhatod, ám a jelenlegi beállítások rögzítését jelentené, amire nincs mindig szükséged...
-
blattida
nagyúr
válasz
Krystal_s #9773 üzenetére
Szia!
Gondolom, hogy az abev a kérdéses program.
Mindig is utáltam az auto sandboxban azt, hogy csak utólag lehet reagálni és módosítani, éppen ezért, ha nem akarsz ilyenbe belefutni, akkor ki kell kapcsolni az auto sandboxot és bekapcsolva kell hagyni a hips-et, ilyen kor ugyanis kap egy értesítést és dönthetsz arról, hogy mi legyen a teendő. -
válasz
Krystal_s #9773 üzenetére
Elméletben (mert alapbeállítás) egy keretet kellene látnod az adott alkalmazás körül, így jelezve, hogy SB-ban fut valami.
Emlékeim szerint, van olyan lehetőség, hogy a Megosztott terület megnyitása(vagy hasonló) és úgy kimásolhatod a szükséges állományokat, de majd blattida kijavít, ha nem így lenne. -
csalai
csendes tag
válasz
Krystal_s #9632 üzenetére
Szia! Én is ezzel szívok két régi géppel is, ráadásul más OS alatt, csak a vas a hasonló. Amikor net sem ment a komplett CIS törlés után azt megnézted, hogy a hálózati meghajtónál a COMODO driver törlődött-e? Nálam legalábbis az volt, hogy ugyan minden elképzelhető törlést megtettem (mappák, fájlok és registry szintjén), de először elfelejtettem megnézni a hálózati kártya beállításait. Amint kitöröltem a divert onnan is, legalább a hálózati forgalmat visszakaptam... Sajnos nekem már a 7-es verzió sem telepszik, nézem a procexp-en, hogy símán kilövi magát az installáció során..nincs kedvem log-ot keresgélni,hogy milyen hibával száll el...
-
blattida
nagyúr
válasz
Szia!
Az xp-s gépeden a cis eltávolítását és takarítását ezen leírás szerint csináld, igen nagy valószínűséggel működni fog a dolog.
A frissítéssel általában nincs baj, de előfordulhat, hogy lesz, főleg az előző konfig használata szokott bekavarni.
Hivatalos comodo eltávolító továbbra sincs.
-
gebro
aktív tag
válasz
Én három asztali gépen, és egy laptopon a 7-es verziót egy az egyben engedtem, hogy frissüljön a 8-ra és nem volt semmi gondom vele. A 8.2 is frissítés keretében települt fel, szintén gond nélkül. Igaz win7 van mindegyik gépen.
Szóval nálam működött, de várd meg más mit mond, hogy mit tapasztaltak.
Elvileg ajánlott eltávolítani az előző verziót.
-
blattida
nagyúr
válasz
Krystal_s #9621 üzenetére
Ha a hips aktív, akkor okozhatja a felhő működése, az av miatt még akkor dolgozhat, ha a gyorsítótár építő aktív, mert az üresjáratban dolgozik.
A cmdagent.exe nem csak a tűzfalat foglalja magában, pontosabban nem csak miatta fut, haem mindegyik összetevőjének működéséhez szükséges.
-
Fandango
veterán
válasz
Krystal_s #8995 üzenetére
Pont ez a lenyege a HIPS-nek, ezert ilyen hatekony vedelmi megoldas. Ha tudod, hogy a telepiteni vagy inditani kivant program biztonsagos, akkor az elso felugro ablaknal megjegyezteted, hogy ez megbizhato, es ennyi (telepitesnel meg bejelolod hogy telepitorol van szo, igy csinalhatja amit akar)
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Krystal_s #8995 üzenetére
Mondjuk én alapban kiveszek olyan figyelmeztetéseket, mint pl képernyőhöz, winyóhoz férés, stb. Csak felesleges köröket ró az ember ha minden be van állítva mire figyelmeztessen. Gondolom ez a HIPS részére is vonatkozik bár én azt is kikapcsoltam. Csak a tűzfal és az antivírus rész megy és nem volt még gondom sosem.
-
olivera88
veterán
válasz
Krystal_s #8933 üzenetére
Mikor töröltem a CIS 6 ot akkor megmaradt a firewall driverja, és addig nem volt netem még nem töröltem driverját innen.[link] Pedig avval töröltem amit Blattida ajánlott. Majd megnézem. Érdekes amúgy h telepítés után még jó. miután végre hajtom a restartot amit kér a CIS utána már nem. Ja jut eszembe a hálózatra se kérdez rá, mindig mikor telepítem a CIS t rákérdezem h melyik hálózatot választom, most meg semmi.
Majd megnézem hogy működik e Win fala rendesen. -
olivera88
veterán
-
blattida
nagyúr
válasz
Krystal_s #8890 üzenetére
Van, használható is, de még nem tökéletes, mivel még korai stádiumban van a fejlesztése. Én nem nagyon vettem észre miatta lassítást?
A vc működik, de rá is igaz, hogy még messze a fejlődésének vége, viszont van benne potenciál.
A data protection úgy működik, hogy a kívánt mappákat, dolgokat hozzáadod ehhez a védett területhez, ezek után a comodo védi azokat a jogosulatlan hozzáférésektől, módosításoktól.
-
esattila
csendes tag
válasz
Krystal_s #8530 üzenetére
"Már csak azt lenne jó tudni, hogy amikor nem fut nálam a Skype, akkor miért akarnak hozzám kapcsolódni Win Op Systemen keresztül a Skype porton ?"
Valószínűleg azért, mert az ő gépükön futó Skype-kliens a te géped Skype-portján tapasztalható válaszképtelenségből "tudja", hogy te kiléptél a Skype-ból. -
Krystal_s
addikt
válasz
Krystal_s #8529 üzenetére
Ez de beteg
Kezdek rájönni mi lehet. Tehát ma pl 4db IP-t blokkolt folyamatosan a Win operation system. Mind a 4db IP Skype ismerősöm. Amikor ők kiléptek Skpye-ból utána nem volt blokkolás sem.
Az utóbbi ismerősöm akitől a legtöbb blokkolás van ő este 9-körül lépett be (most is online), pont amikor nálam elkezdődött a blokkolás. Már csak azt lenne jó tudni, hogy amikor nem fut nálam a Skype, akkor miért akarnak hozzám kapcsolódni Win Op Systemen keresztül a Skype porton ?
(eddig is tudtam, hogy minden szart figyel az MS, de hogy ennyire ?) -
blattida
nagyúr
válasz
Krystal_s #8412 üzenetére
Biztos, hogy valóban kitörölted? Tudod, kicsit sokat kell okézni hozzá.
A fájlbesorolásnál nem szerepel a hp a beazonosítatlanok között? Ha igen, akkor törölni kellene onnan vagy a megbízhatóakhoz rakni.
Azt is megteheted, hogy a konfigurációt visszaállítod IS-re, majd ismét proaktívra és esetleg átállíthatod tanuló módra a d+-t és a tűzfalat is. -
micafighter
nagyúr
válasz
Krystal_s #8405 üzenetére
Lejárt a szerk. Idő.. szóval amikor felugrik egy kérdés, a jobb felső sarokban lesz egy kérdőjel, az a kérdésekre vonatkozó részre visz az online help oldalukon, és elég jól le van írva, bár nem tudom milyen szinten van az angolod. Ha gép előtt leszek és eszembe lesz még akkor leírom röviden melyik válasz pontosan mit jelent.
-
micafighter
nagyúr
-
blattida
nagyúr
válasz
A hips milyen módra van állítva? Ha paranoidra, akkor ez normális.
Most megjegyezteted vele a válaszaidat? Ha nem, akkor tedd azt.
A felugró ablakok részletes módra vannak állítva? Ha igen, akkor inaktiváld, így nem lesz annyi kérdés.micafighter
A biztonságos alkalmazásokra vonatkozó szabályalkotás nincs összefüggésben a felhasználó válaszaival, egyszerűen a program hoz létre automatikus engedélyező szabályokat a megbízható alkalmazásokhoz.
Annyiban lenne jó ez az opció, hogy kevesebb kérdés érkezne a comodotól. -
törölt tag
válasz
Túlbonyolítod az egészet.
Vegyünk pl bs player-t a programnak használnia kell a merevlemezt,meg egyéb más dolgokat,hogy lejátssza a filmet.Közben menne a nettre is mikor rákérdez akkor engeded vagy tiltod te dolgod.
Blokkol és leállítást választod akkor se a nettre nem megy se filmet nem játszik le mert legközelebb el sem indul ha jól tudom.
Nagyon nem tudsz elszúrni semmit mert olyankor a defender + HIPS szabályoknál és a Tűzfalnál az alkalmazások szabályoknál törlöd a adott progit és újra kezded az engedélyeztetését vagy szerkeszted a hozzáadott szabályt.Más vegyünk egy telepített VGA vagy hangkártya drivert és mondjuk egy total commandert.
Nehéz kitalálni hogy melyik a rendszer és melyik csak egy megbízható alkalmazás. -
blattida
nagyúr
válasz
Krystal_s #8091 üzenetére
Szia!
Itt nincs ilyen korlátozás, nyugodtan használhatod tovább, ha akarod, csak az adatbázis formátuma is folyamatos változásban van, ezért egy idő után az ötös széria, mivel azt már nem fejlesztik, lemarad és majd nem tud mindent a megfelelő módon kezelni, valamint, az újabb védelmi technológiák sem fognak teljesen rendelkezésre állni, de amíg működik, addig tenni fogja a dolgát...
-
olivera88
veterán
válasz
Krystal_s #8031 üzenetére
Én már az előtt említettem azt a hibát.Mikor kijött a 2813as elötti build akkor kezdődtek a problémák, a 2708 asal még semmi bajom se colt, azt egy hónapig használtam kb, előtte Avira +CFW párost használtam, aztán gondoltam inkább áttérek teljesen Comodora. Újratelepités lesz ennek a vége
-
-
blattida
nagyúr
válasz
Krystal_s #7581 üzenetére
Igen, de ebből a szempontból is hasonló a helyzet, mivel egy virtualizált böngésző letöltéseit nem fogja a normál letöltési helyre pakolni, ebben változott meg, többek között a hatos, mert ott szerepel a megosztott terület, ami átjáró a valós é a virtuális rendszer között.
-
blattida
nagyúr
válasz
Krystal_s #7579 üzenetére
Szia!
Oké, akkor a virtuális kioszk storno.
A másik állításom fenntartom, mért olyan fontos, hogy van némi állomány a vritual mappában? Ha használod a korlátozási képességeket, azaz az auto sandboxot, akkor ott kell lennie azoknak a fájloknak, amelyeket nem ismer, ezért korlátozott jogosultsággal futtatja őket, ha nem, azaz a funkció ki van kapcsolva, akkor nem lesznek ott fájlok.
Ha ennyire zavar, méretét tekintve nem lehet sok ott, akkor töröld ki őket, vagy kapcsold ki az auto sandboxot. -
-
Krystal_s
addikt
válasz
Krystal_s #7436 üzenetére
Közben megválaszoltam magamnak.
svchost.exe, Mehet UDP bejövő ettől...a Win frissítéshez kell.
system beállítások pedig saját döntés alapján..Talán még annyi, hogy a Naplóban nagyon sok a Windows Operating System Blokkolás UDP-n.
A Forrás IP-k és Portok változnak, a Cél IP mindig 13162. Ezekre a CIS sosem kérdez, csak a napló van tele..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged