- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
Matthewus #10439 üzenetére
Az adatokat (egész éjjel) tisztogattam, de a rendszerfájlokba nem merek így belenyúlni.
Több ezerről van szó.
Win7 Prof a rendszerem én vagyok a rendszergazda. Úgy tűnt fel, hogy valami nem ok, amikor Win intézőben egy FAT32-re formázott pendrive-ra másoltam adatokat. Minden egyes fájlnál ezt a figyelmeztetést írta.
A többi gépeimen viszont soha nem figyelmeztetett így. Azokon is CIS 8.x van. A 10 nálam gondot okozott, pár hete írtam róla itt, ezért raktam vissza a 8.4-et.
Auto-Sandboxot egy ideje kikapcsolom, de a Fájlforrás követés bekapcsolása ezen a rendszeren bejelölve maradt. Azt hittem kikapcsolt Sandboxnál ennek nincs hatása.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged