- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
blattida
üzenetére
Szia, most nagyon felidegesített a CIS (8.4).

Egy telepítőt szerettem volna elindítani, amin kb 5 percig gondolkodik és akkor sem mindig indul el, mert kifut az időből és a Win kiírja, hogy nem tudott hozzáférni. Ez a telepítő 1,3 GB méretű (szerintem ez a gond, mivel a cis nem ismeri fel és addig elemzi).
Hozzáadtam a HIPS szabályokhoz és a Fájl listában is megbízhatónak, de nincs rá hatással.
Egyszer sikerül elindítani, hosszú gondolkodás után, máskor nem. Játék módban egy fokkal jobb, de úgy is több perc kell neki.
Virtuális asztalon azonnal indul az a telepítő, tehát a CIS valamelyik része kavar be. Próbáltam, hogy kikapcsoltam az AV, Sandbox, HIPS, Vírusscope részeket, de ez sem elég neki.
Ennek most mi baja lehet?
Ismét elindítottam. 15mp után rákérdezett a Windows, hogy engedélyezem-e a telepítő futtatást. Igent nyomtam, majd 6 percig pörgött a töltést jelző karika és kiírta:
A Windows nem tudja elérni a megadott eszközt, elérési utat, vagy fájlt. Lehet, hogy nem rendelkezik a hozzáféréshez szükséges engedélyekkel.
Játék mód be: 15mp után kérdés, majd 1 perc után elindul normálisan a telepítés...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Antivírus szoftverek, VPN
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest