- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
blattida #10096 üzenetére
Szia, most nagyon felidegesített a CIS (8.4).
Egy telepítőt szerettem volna elindítani, amin kb 5 percig gondolkodik és akkor sem mindig indul el, mert kifut az időből és a Win kiírja, hogy nem tudott hozzáférni. Ez a telepítő 1,3 GB méretű (szerintem ez a gond, mivel a cis nem ismeri fel és addig elemzi).
Hozzáadtam a HIPS szabályokhoz és a Fájl listában is megbízhatónak, de nincs rá hatással.
Egyszer sikerül elindítani, hosszú gondolkodás után, máskor nem. Játék módban egy fokkal jobb, de úgy is több perc kell neki.
Virtuális asztalon azonnal indul az a telepítő, tehát a CIS valamelyik része kavar be. Próbáltam, hogy kikapcsoltam az AV, Sandbox, HIPS, Vírusscope részeket, de ez sem elég neki.
Ennek most mi baja lehet?
Ismét elindítottam. 15mp után rákérdezett a Windows, hogy engedélyezem-e a telepítő futtatást. Igent nyomtam, majd 6 percig pörgött a töltést jelző karika és kiírta:
A Windows nem tudja elérni a megadott eszközt, elérési utat, vagy fájlt. Lehet, hogy nem rendelkezik a hozzáféréshez szükséges engedélyekkel.
Játék mód be: 15mp után kérdés, majd 1 perc után elindul normálisan a telepítés...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Tőzsde és gazdaság
- Kuponkunyeráló
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest