Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Krystal_s

addikt

válasz blattida #10104 üzenetére

Köszönöm a tanácsot. Shellkód injektálás kivételeihez, AV - archív fájlok vizsgálat ki... A fájlbesorolásnál megbízhatónak jelzi a telepítőt.

Telepítőt indítom, 15mp múlva felugrik a Win biztonsági ablak, hogy engedélyezem-e. Igen. Közben CIS nem jelez, nem kérdez semmit (pedig a riasztás ablak részletesre van állítva, 555mp-re).
    11 perc telt el mire végül a Win hozzáférés hibát írt ki:
    Közben végig a cmdagent.exe 50-70% között ette a cpu-t, semmit nem lehetett megnyitni.
    Megnéztem a naplót, ahol érdekes módon a blokkolt behatolásoknál szerepel 2 folyamat létrehozás:
    2016-09-23 23:49:21 D:\Ashampoo Home Designer Pro 3\Ashampoo Home Designer Pro 3.exe Folyamat létrehozás C:\Users\nevem\AppData\Local\Temp\is-L82J5.tmp\Ashampoo Home Designer Pro 3.tmp
    2016-09-23 23:48:52 D:\Ashampoo Home Designer Pro 3\Ashampoo Home Designer Pro 3.exe Folyamat létrehozás C:\Users\nevem\AppData\Local\Temp\is-L82J5.tmp\Ashampoo Home Designer Pro 3.tmp

Úgy néz ki a HIPS-nek nem sikerül kérdezni, felugró ablakokat megjeleníteni ennél, ezért tiltásnak veszi.
    Nem tetszik neki ez a program. Remélem ez nem gyakori nála, mert akkor bugos ez a 8.4 verzió.

Próbáltam, hogy ne mutassa a buborék figyelmeztetéseket, hanem magától engedélyezze...
    30mp múlva Win biztonsági kérdés, majd 1 perc múlva elindul a telepítés. Már ez is haladás. Viszont a cmdagent.exe még futott dolgozott 5-6 percig és közben nem nagyon tudtam semmit megnyitni.

Új hozzászólás Aktív témák