Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
CIS Antivírus részben a Kihagyott útvonalakhoz hogyan lehetne hozzáadni a C:\Users\Felhasználónév\AppData\Local\Mozilla\Firefox\Profiles\profilnév\cache2 mappát? Betallózni nem lehet, mert rejtett...
Amint kikapcsolom a Firefox HDD-re gyorsítótárazást megszűnik a Facebook oldalak lassú betöltése és újra jó lesz. Totál x-akta megint.
Visszaraktam a rendszert 2 hónappal korábbi képfájlból, amikor még minden ok volt. Korábbi CIS adatbázis és régebbi Firefox. Nem lett jó. Töröltem az egész Firefoxot és minden maradványát és mégsem lett jó.
Tehát valami miatt egyik napról a másikra a Firefox gyorsítótárazással Facebookozás közben lett gondja a cavwp.exe-nek egyedül az én gépemen.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- HP 65W töltő eladó
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest