Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
CIS Antivírus részben a Kihagyott útvonalakhoz hogyan lehetne hozzáadni a C:\Users\Felhasználónév\AppData\Local\Mozilla\Firefox\Profiles\profilnév\cache2 mappát? Betallózni nem lehet, mert rejtett...
Amint kikapcsolom a Firefox HDD-re gyorsítótárazást megszűnik a Facebook oldalak lassú betöltése és újra jó lesz. Totál x-akta megint.
Visszaraktam a rendszert 2 hónappal korábbi képfájlból, amikor még minden ok volt. Korábbi CIS adatbázis és régebbi Firefox. Nem lett jó. Töröltem az egész Firefoxot és minden maradványát és mégsem lett jó.
Tehát valami miatt egyik napról a másikra a Firefox gyorsítótárazással Facebookozás közben lett gondja a cavwp.exe-nek egyedül az én gépemen.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motoros topic
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Milyen TV-t vegyek?
- Revolut
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest