Hirdetés
- Mobil flották
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
CIS Antivírus részben a Kihagyott útvonalakhoz hogyan lehetne hozzáadni a C:\Users\Felhasználónév\AppData\Local\Mozilla\Firefox\Profiles\profilnév\cache2 mappát? Betallózni nem lehet, mert rejtett...
Amint kikapcsolom a Firefox HDD-re gyorsítótárazást megszűnik a Facebook oldalak lassú betöltése és újra jó lesz. Totál x-akta megint.
Visszaraktam a rendszert 2 hónappal korábbi képfájlból, amikor még minden ok volt. Korábbi CIS adatbázis és régebbi Firefox. Nem lett jó. Töröltem az egész Firefoxot és minden maradványát és mégsem lett jó.
Tehát valami miatt egyik napról a másikra a Firefox gyorsítótárazással Facebookozás közben lett gondja a cavwp.exe-nek egyedül az én gépemen.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mobil flották
- Battlefield 6
- Bundle topik
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest