- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
blattida #10038 üzenetére
Szia!
Kérdezni szeretnék.
A CIS-ben 8.4 van az a beállítás, hogy Riasztás mutatása akkor, amikor bármilyen más program próbálja módosítani telepített böngészők alapértelmezett beállításait. Mivel én Sandboxie-ban böngészek, amikor bezárom, akkor felugrik párszor ez az ablak.
Igazából nem értem miért kérdezi és a cmd.exe mit akarna változtatni. A SBoxie-ban történt változások elvesznek bezáráskor. Melyikre kellene rányomnom? Nem tudom pontosan értelmezni.A jelenlegi alatt az alap böngésző beállításait érti, vagy a Sandboxie-ban futtatott böngésző beállításokat tartaná meg?
Majd lehet, hogy kikapcsolom, hogy ne kérdezzen rá, de azért érdekelne a kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest