Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Rendszeresen olvasom a fórumot
, ismerem a tanuló módot és a CIS helpet is, de ezeket azért kérdeztem, mert azokat elolvasva sem egyértelmű.
Tanuló módra úgy tudom, csak az elején érdemes állítani, de kb 3hónapja fent van azon a gépen a CIS 6 és újabb programok esetén nem szeretném mindig átállítani tanulóra.
Szeretem, ha egy program kérdez mielőtt cselekszik, de jó lenne ha ezt (számomra) érthetően tenné, ahogy korábban is volt. Most felmerült pár kérdés, amit értnék, de vannak kételyeim, ezért kérdeztem itt, hogy megerősítést kapjak. Köszi. 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Nyaralás topik
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
, ismerem a tanuló módot és a CIS helpet is, de ezeket azért kérdeztem, mert azokat elolvasva sem egyértelmű.
Szeretem, ha egy program kérdez mielőtt cselekszik, de jó lenne ha ezt (számomra) érthetően tenné, ahogy korábban is volt. Most felmerült pár kérdés, amit értnék, de vannak kételyeim, ezért kérdeztem itt, hogy megerősítést kapjak. Köszi.