Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Rendszeresen olvasom a fórumot
, ismerem a tanuló módot és a CIS helpet is, de ezeket azért kérdeztem, mert azokat elolvasva sem egyértelmű.
Tanuló módra úgy tudom, csak az elején érdemes állítani, de kb 3hónapja fent van azon a gépen a CIS 6 és újabb programok esetén nem szeretném mindig átállítani tanulóra.
Szeretem, ha egy program kérdez mielőtt cselekszik, de jó lenne ha ezt (számomra) érthetően tenné, ahogy korábban is volt. Most felmerült pár kérdés, amit értnék, de vannak kételyeim, ezért kérdeztem itt, hogy megerősítést kapjak. Köszi. 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
, ismerem a tanuló módot és a CIS helpet is, de ezeket azért kérdeztem, mert azokat elolvasva sem egyértelmű.
Szeretem, ha egy program kérdez mielőtt cselekszik, de jó lenne ha ezt (számomra) érthetően tenné, ahogy korábban is volt. Most felmerült pár kérdés, amit értnék, de vannak kételyeim, ezért kérdeztem itt, hogy megerősítést kapjak. Köszi.