- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Fú ilyenkor mennyire fel tud idegesíteni a CIS. Kb 10-szer futtattam tegnap ezt a kis programot és eddig semmi gondja nem volt, most meg ilyen baromságokat jelez rá. Szerintem false. Sok programnál csinálja, hogy simán engedi futtatni, pár nap múlva meg jelez rá ilyen reg. módosítást. Már többször kételkedtem ezekben, hogy false riasztások. Sőt másik verzió CIS másik rendszeren nem is jelez ezekre.
Ez most mi lehet? Egy parancssoros kis cucc, nem akarom, hogy bármit is átírjon a regben, ahogy eddig sem tette.ui: Ez tényleg hülye. Átmásoltam másik mappába pl c:asztal és onnan indítva nem jelez rá, visszamentem a korábbi mappába d:, ott újra jelez, hogy nem beazonosítható.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- DELL Universal Dock UD22
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest