- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Fú ilyenkor mennyire fel tud idegesíteni a CIS. Kb 10-szer futtattam tegnap ezt a kis programot és eddig semmi gondja nem volt, most meg ilyen baromságokat jelez rá. Szerintem false. Sok programnál csinálja, hogy simán engedi futtatni, pár nap múlva meg jelez rá ilyen reg. módosítást. Már többször kételkedtem ezekben, hogy false riasztások. Sőt másik verzió CIS másik rendszeren nem is jelez ezekre.
Ez most mi lehet? Egy parancssoros kis cucc, nem akarom, hogy bármit is átírjon a regben, ahogy eddig sem tette.ui: Ez tényleg hülye. Átmásoltam másik mappába pl c:asztal és onnan indítva nem jelez rá, visszamentem a korábbi mappába d:, ott újra jelez, hogy nem beazonosítható.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- BestBuy topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Autós topik
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Vicces képek
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3191, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest