Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Megvan a válasz a HIPS jelzésekre. lol
A lényeg, hogy valami miatt nem ellenőrizte le időben a hitmant, vagyis előbb kérdezett, mint hogy meg lett volna az ellenőrzés. Megnéztem a naplót és ott jól látni, hogy a kérdések idején nem volt beazonosítva, majd egy kis idő után már megvizsgálva és biztonságosnak jelezte, ezért nem volt azóta sem kérdés.
Itt az összes napló bejegyzés róla.Tudtam én, hogy valami nem úgy volt, mint ahogy szokott...legalábbis nálam és nem az én hibám. Nem csoda, hogy megzavart. Ezért koptattam is feleslegesen a billentyűzetet.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest