- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Garmin topik
- Yettel topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
olivera88 #8238 üzenetére
Szinte mindent Revoval szoktam eltávolítani, de most a CIS kiírta, hogy zárjak be minden alkalmazást és így csak a sima CIS uninstallert használtam, majd utólag kerestem rá Revo-ban (erőszakos eltávolítás) a maradványokra és csak egy jelentéktelen reg.bejegyzést talált.
Régebben a CIS Clean-up Tool.bat-ot futtattam az 5-ös verziók eltávolítása utána, de az már elég régi és vannak újabbak pl: Uninstaller Tool v0.3b, CIS+Removal+Tool+2013, de ezekről nem igazán írtak jót. Egyszer próbáltam az egyik Uninstaller Tool.exe-t, ami nem működött, ezért kérdeztem most rá, hogy ki melyiket használja. Egy védelmi rendszerhez jobb lenne egy hozzá való uninstaller, mint egy idegen külső program. Normál körülmények között nem okozhatna neki gondot a saját programjának a maradványa, de hát ennél ki tudja...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- bambano: Bambanő háza tája
- World of Warships
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged