Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
olivera88
üzenetére
Szinte mindent Revoval szoktam eltávolítani, de most a CIS kiírta, hogy zárjak be minden alkalmazást és így csak a sima CIS uninstallert használtam, majd utólag kerestem rá Revo-ban (erőszakos eltávolítás) a maradványokra és csak egy jelentéktelen reg.bejegyzést talált.
Régebben a CIS Clean-up Tool.bat-ot futtattam az 5-ös verziók eltávolítása utána, de az már elég régi és vannak újabbak pl: Uninstaller Tool v0.3b, CIS+Removal+Tool+2013, de ezekről nem igazán írtak jót. Egyszer próbáltam az egyik Uninstaller Tool.exe-t, ami nem működött, ezért kérdeztem most rá, hogy ki melyiket használja. Egy védelmi rendszerhez jobb lenne egy hozzá való uninstaller, mint egy idegen külső program. Normál körülmények között nem okozhatna neki gondot a saját programjának a maradványa, de hát ennél ki tudja...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- Bittorrent topik
- OLED TV topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Path of Exile (ARPG)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HTML szerkesztés
- Call of Duty: Black Ops 7
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Witcher 1 Collector's Edition
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő