- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
knor82 #10451 üzenetére
Nálam volt köze.Tudom, hogy FAT32 nem kezeli az ADS-eket stb, de attól még az intéző kérdés nélkül engedi átmásolni a fájlokat ADS-ek nélkül. A figyelmeztetést az én esetemben a CIS okozta az általa beleírt "speciális" ADS-ek miatt, amit a Win is érzékelt (szerencsére, különben még most sem tudnék róla). Amint tiltottam a Fájlforrás követést az újabb fájlokra már nem jött semmilyen figyelmeztetés....
A CIS nemcsak ADS nyomkövetőt adott szinte az összes fájlhoz (külső eszközökön is), hanem mindegyiknek átírta a dátumát, szinkronizálásnál is rendesen bekavart. Linkeltem pár fórumot, nem kis felháborodást keltett, akik ezt észrevették. Főleg az, hogy CIS törlés után sem törlődnek ezek a nyomkövetők. Azért ez nem kicsit durva. (már akinek)
Amúgy nyugodtan próbáld ki, ha nem hiszed el.
Évek óta vagyok CIS használó, de most hatalmasat csalódtam benne. Rengeteg idegeskedést okozott mire rájöttem és állíthattam vissza a fájlokat, rendszert, amit lehetett. Tölthettem le újból, mert külső HDD-n a másolatokba is beleírt, amiket többi gépre átmásolva vitt magával.... -
knor82
csendes tag
lehet, hogy nem a cis a hibás, mert más programok futtatásával is baj van. chkdsk-t lefuttattam rendszerindításkor, szerintem talált is hibát és javította is (csodás win8 erről nem tájékoztat, most meg nincs kedvem átnézni x ezer bejegyzést a rendszernaplókban), de nem javul meg, pedig rendszervisszaállítással is kombináltam
úgy tűnik mintha fizikai baja lenne a merevlemeznek de nem nagyon akarom hinni, lévén kb. 1 éves a szerkezet, és más partíciókkal nincs gondja. Szóval csinálok egy teljes újratelepítést formázással egybekötve, hogy rohadna meg.. remélem nem kell merevlemezt vennem.
-
blattida
nagyúr
Ha kiveszed a pipát, akkor az alapértelmezett időtartamig, azaz 120 másodpercig marad fönn az értesítés/riasztás
Fire
Az av nem töröl semmit automatikusan, maximum karanténba helyez, de ehhez úgy kell beállítani, a d+ is maximum blokkol, illetve az auto-sandboxba helyezett alkalmazások is elérhetőek, megvannak, csak vagy korlátozott jogosultságokkal vagy pedig teljesen virtualizált közegben kerülnek futtatásra, semmit sem tüntet el a comodo, szerencsére... -
blattida
nagyúr
Az első felvetésedre: cis-ben nem lesz reklámblokkoló, arra ott van a dragonhoz fejlesztett privalert, ami még fejlesztés alatt van és még sokat fog változni a későbbiekben.
A másodikra: nem lesz olyan szintű beállíthatóság, mivel a comodo sandboxa nem teljesen arra való, mint a sandboxie.
-
blattida
nagyúr
Ez önmagában működik a gépeden, de a felhő alapú besorolás nem megy megfelelően, ez ugyanis nem csak magának a listának a hibája.
Tehát, aki rendesen használná ezt a funkciót, annak ez a megoldás nem megoldás, de az kétségtelen, hogy a semminél több.
A linket lehagytad: tvl
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged